سلام
بازی فردا و پس فردای پرسپولیس ممکنه از شبکه ی م ا ه و ا ر ه ای پخش بشه؟
کدوم شبکه؟
اگه پخش میشه ممنون میشم اسم شبکه هارو بگین ببین استیلی چه تیمی بسته
سلام
بازی فردا و پس فردای پرسپولیس ممکنه از شبکه ی م ا ه و ا ر ه ای پخش بشه؟
کدوم شبکه؟
اگه پخش میشه ممنون میشم اسم شبکه هارو بگین ببین استیلی چه تیمی بسته
هاشميان براي هماهنگي نياز به زمـــــان دارد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: تاكنون هيچ كدام از بازيكنان خارجي حاضر در تمرينات نظر كادرفني را جلب نكردهاند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، حميد استيلي درخصوص حضور وحيد هاشميان در تمرينات پرسپوليس گفت:
پرسپوليس خانه وحيد است و اميدواريم تيم بتواند از تجربيات ايشان استفاده كند و وحيد هم براي ما مثمرثمر باشد.
وي در مورد شرايط بدني هاشميان گفت: وحيد دير به ما ملحق شد و به زمان نياز دارد تا با تلاش مضاعف از نظر بدني و هماهنگي به ديگر بازيكنان برسد.
سرمربي پرسپوليس در مورد حضور بازيكنان خارجي در تمرينات پرسپوليس گفت:
تاكنون هيچ يك از آنها نظر ما را جلب نكردهاند. البته مدافع گينهاي بد نبوده ولي بايد در تمرينات بعدي بيشتر مورد ارزيابي قرار گيرد.
استيلي درباره وضعيت بازيكنان از نظر روحي و رواني گفت: وضعيت روحي و رواني بازيكنان در اين اردو براي ما خيلي مهم است و خوشبختانه آنها روز به روز بهتر ميشوند.
اردوهايي كه در دوران آماده سازي برگزار ميشود براي بازيكنان بسيار سخت است،
ولي شكر خدا با برنامههايي كه در نظر گرفتهايم سعي ميكنيم تمرينات شادابي را پشت سر بگذارند و خسته نشوند.
انتهاي پيام/
Last edited by aligol172; 24-07-2011 at 12:41.
مامادوتال با پرسپوليس قرارداد بست
خبرگزاري فارس: مدافع بوركينافاسويي عصر امروز قرارداد خود را با پرسپوليس به امضا رساند.
به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، مامادو تال بازيكن فصل پيش تيم يو دي ليريا از ليگ برتر پرتغال به پرسپوليس ملحق شد.
نماينده اين بازيكن در غياب او كه به همراه سرخ پوشان در اردوي تركيه به سر ميبرد، قراردادش را به امضا رساند و براي ثبت آن به هيئت فوتبال استان تهران رفت.
اين بازيكن 29 ساله سابقه بازي در ليگهاي پرتغال، مراكش، لوگزامبورگ، تونس و تركيه را دارد.
انتهاي پيام/
در آخرين ساعت فصل نقل و انتقالات جواد كاظميان پرسپوليسي شد
خبرگزراي فارس: هافبك فصل گذشته تيم فوتبال سپاهان در آخرين ساعت فصل نقل و انتقالات به پرسپوليس پيوست.
به گزارش خبرگزاري فارس جـــــــــــــــواد كاظميــــــــــان، هافبك فصل گذشته تيم فوتبال سپاهان،
در آخرين ساعت فصل نقل و انتقالات ليگ برتر فوتبال براي فصل يازدهم به تيم سابق خود پرسپوليس بازگشت.
وي با عقد قراردادي يك ساله به پرسپوليس پيوست و دقايقي پيش اين قرارداد را در هيئت فوتبال استان تهران ثبت كرد.
انتهاي پيام/
جواد کاظمیان هم اومد پرسپولیس ...
نمیدونم اون جواد قبل هست یا نه، کمی بعید به نظر میرسه !!
ولی به هر حال خرید بدی هم نیست ...
هافبک فصل گذشته تيم فوتبال سپاهان در آخرين ساعت فصل نقل و انتقالات به پرسپوليس پيوست.
جواد کاظميان، هافبک فصل گذشته تيم فوتبال سپاهان در آخرين ساعت فصل نقل و انتقالات ليگ برتر فوتبال براي فصل يازدهم به تيم سابق خود پرسپوليس بازگشت.
وي با عقد قراردادي يک ساله به پرسپوليس پيوست و دقايقي پيش اين قرارداد را در هيئت فوتبال استان تهران ثبت کرد.
بازيکن جديد پرسپوليس پس از ثبت قراردادش گفت: از تيمهاي مختلفي پيشنهاد داشتم، اما به خاطر پرسپوليس صبر کردم و خدا جواب صبرم را داد.
جواد کاظميان در حالي که چند دقيقهاي بيشتر به پايان مهلت فصل نقل و انتقالات باقينمانده بود، شب گذشته در هيات فوتبال استان تهران حاضر شد و با پرسپوليس قرارداد بست. او پس از ثبت قراردادش گفت: فکر ميکنم که خواست خدا بود تا به پرسپوليس بياييم. چند پيشنهاد از تيمهاي مختلف داشتم که يکي، دو پيشنهاد را به خاطر پرسپوليس رد کردم و براي اين تيم صبر کردم. در نهايت خدا در دو، سه ساعت آخر فصل نقل و انتقالات جواب صبر من را داد و با من تماس گرفتند که بياييم و با پرسپوليس قرارداد ببندم، در حالي که قرار بود به اهواز بروم تا با فولاد خوزستان قرارداد ببندم.
وي ادامه داد: روزنامهها مينوشتند که کاظميان پيشنهادي ندارد، در صورتي که اين طور نبود. اهل بازارگرمي نبودهام و خدا به من کمک کرد و نان نيتم را خوردم.
کاظميان بيان کرد: اميدوارم پس از پنج سال دوري از پرسپوليس بتوانم مهره خوبي براي اين تيم باشم. در پرسپوليس کار سختي دارم، چون فورواردهاي زيادي مخصوصا در پست من حضور دارند، اما تلاش ميکنم که موفق باشم.
منبع: ورزش 3
اگه كاظميان تو اوج باشه واقعا به درد پرسپوليس مي خوره بازهاي سالهايي كه تو پرسپوليس بود يادم نميره واقعا خوب بازي مي كرد منو ياد كريسيانو رونالدو مي اندازه
همكاري مهاجراني با پرسپوليس منتفي شد
خبرگزاري فارس: حشمت مهاجراني با مسئولان پرسپوليس براي حضور در اين تيم به توافق نرسيد.
پس از حضور حميد استيلي در پرسپوليس، حشمت مهاجراني به عنوان مشاور عالي سرمربي تيم، براي حضور در جمع قرمزپوشان معرفي شد اما امروز همكاري وي با پرسپوليس منتفي شد.
مهاجراني با تاييد اين خبر به فارس گفت: با توجه به برخي مسائل با پرسپوليس به توافق نرسيدم و همكاري من با اين تيم منتفي شد.
انتهاي پيام/
Last edited by aligol172; 24-07-2011 at 17:39.
اگه جواد کیلوهای اضافی رو آب کنه و به تمرین دل بده مطمئناً بعد یکی از خریدهای خوبمون خواهد بود
سوال:
اگه با سیستم 1-3-2-4 بازی کنیم فکر می کنید با این نفرات چه ترکیبی داشته باشیم؟
فقط امیدوارم به کریمی وظایف دفاعی ندن مثل دیشب
آره انصافا . خیلی حرص میخورم وقتی کریمی رو تو پست هافبک دفاعی میبینم
البته با وجود مازیار زارع و ... پست کریمی احتمال زیاد هافبک نفوذیه![]()
کاظمیان اومد؟:|
یکم به نظرم چاق شده ! : دی
ولی خوب سانتر هاش فوق العادســـت ! ... سانتر هایی که با وجود افرادی مثل کریمی و اولادی خیلی می تونن خطرناک باشن(نوری هم سر خوب میزنه: دی)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)