واقعآ چه لحظه زیبایی بود ... آنری بعد از زدن گل رفت بغل ونگر
احساساتی شدم یهو
واقعآ چه لحظه زیبایی بود ... آنری بعد از زدن گل رفت بغل ونگر
احساساتی شدم یهو
یه آمار خیلی جالب الان تو GT خوندم:
گلی که هانری با شماره پیراهن 12 زد ، 12 امین گل در 12 امین بازی مقابل لیدز در سال 2012 بود که 12 دقیقه قبل از پایان نود دقیقه زده شد!!
فکر کنم این زمان و مکان برای هانری ذخیره شده بوده تا این اتفاق بیفته ....گلی که هانری با شماره پیراهن 12 زد ، 12 امین گل در 12 امین بازی مقابل لیدز در سال 2012 بود که 12 دقیقه قبل از پایان نود دقیقه زده شد!!
منم گل رو دانلود کردم ... ضربه بغل پاش مثل همون دوران قدیم با کات زیبا هست ...
ریش گذاشته چرا؟
بسیار بسیار خوشحالم.امیدوارم بتونیم باهاش منچستر و میلان رو خورد کنیم
چه شبی بود دیشب !
خیلی خوشحالم که نود رو نصفه و نیمه دیدم و تونستم بازگشت رویایی انری رو ببینم ...
در مجموع زیاد خوب بازی نکردیم .. شاماک که کلا گم بود ! ارشا هم دونده و پر تلاش ولی خیلی فرصت از دست داد ...
دفاع هم که فشار انچنانی تحمل نکرد ولی یناریس که توی پست دفاع راست به بازی امد خیلی خوب بود ... با مصدومیت کوکلن ، به یک دفاع راست نیاز داریم .
بازی کلا گره خورده بود ، توپ و میدون دست ما بود ولی گلی زده نمی شد که رییس از رو نیمکت انری و والکات رو به جای شاماک و چمبرلین به بازی اورد ... همون لحضه پیش خودم گفتم چه شود اگه گل بزنه و 3 امتیازی هم باشه ! و در نهایت ؛ گل زد ، گلی به سبگ انری بودنش زد! خیلی خوشحال شدم .
یک جورایی گلش هم خوشحال کننده بود هم کمی نارحت کننده برای من . یک لحظه فکر کردم کاش 3-4 سال جون تر بود ، کاش این چند سال با ما بود . ولی خب کلا شب رویایی و دراماتیکی بود!
+
فول مچ بازی برای کسایی که می خوان این بازی رو توی ارشیو داشته باشن:
نیمه اول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیمه دوم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گویا دیابی داره میره حج
دوستان این متن رو 100 در 100 بخوندی. این متن رو آقای احمد گوجانی نوشتن که یکی از قدیمیترین و عاشق ترین هوادارای آرسناله که تا حالا دیدم.
شبِ اسطوره
بازي آرسنال و ليدز در جريان است و پيش از پايان نيمه اول دوربين تلويزيوني صحنه جالبي را شكار مي كند ، صحنه خميازه كشيدن جك ويلشاير و اين زبان حال تمام نيمه اول بود . حالا بازي به حول و حوش دقيقه هفتاد رسيده . تمامي تلاشهاي تيم به نتيجه نرسيده و بي دقتي آزار دهنده اي در نزد مهاجمان تيم وجود دارد ، يك جورايي كلافه و بي حوصله شده ايم ،امشب قرار است اسطوره به زمين بيايد ... همه منتظر هستيم .
كم كم دلشوره هايم زياد و زياد تر مي شود . خدايا نكند كار به بازي تكراري كشيده شود . خدايا نكند همين جوري ودر اثر يك سهل انگاري و اتفاق و يا چه مي دانم به هر دليل ديگري توپ وارد دروازه ما شود و.... ليدزي ها هم كم كم دارند مسلط تر نشان مي دهند و به نظر ميرسد سازمان دهي شان دارد مرتب تر و منظم تر مي شود ، تماشگرانشان هم كه ورزشگاه را روي سر گذاشته اند و ... همه منتظر هستيم .
امشب خيلي ها به ورزشگاه آمده و در ميان تماشاگران نشسته اند ، دوربين تلويزيوني مرتب در حال شكار آنان است ، خنده كوتاهي به لبانم مي نشيند ، فرزند ديويد بكهام هم لباسي با آرم آرسنال پوشيده . دوربين تلوزيوني به شكار خودش ادامه مي دهد . در ميان تعجب نصري را ميبينم . اخم هايم درهم كشيده ميشود با خود مي گويم : هي تو ديگر اينجا چه مي خواهي . امّا او هم آمده تا چيزي را ببيند . همه آمده اند تا بازگشت قهرمان راتماشا كنند و ببيند او چه مي كند . به نظر مي رسد كارگردان تلويزيوني هم در حال آماده سازي فضاست ، ما بين تماشگران مي چرخد ،پلاكاردها ،پيراهن ها ،شماره ها ، نمي دانم چرا ولي ناخود اگاه يك جمله در ذهنم جرقه ميزند IT,S SHOW TIME و... همه منتظر هستيم .
هانري به زمين مي آيد ،پيراهن آرسنال را با تمام وجودش مي بوسد ،ورزشگاه سراسر شور و هيجان است و من غرق در خاطرات . اشك هايي از سر شوق و يا نمي دانم دلگيري و يا چه مي دانم همان كه همگان مي گويند نوستالژي ،وجودم را فرا مي گيرد . مثل يك فيلم سريع همه چيز از جلوي چشمانم در حال رد شدن است . روزهايي كه مي نشستيم و با خيال خيلي راحت تر از حالا به تماشاي جادويش مي نشستيم و او همه كار براي ما مي كرد . گل به مادريد هاي مغرور در سانتياگو برنابيو ،گل با پشت پا به ميدلزبورو ،گل جادويي اش به منچستريونايتد در حالي كه پشت به دروازه حريف بود و آن چرخش ناگهاني اش كه بارتز و تمام منچستري ها را ميخكوب كرد ،گل رويايي اش به تاتنهام و آن شيرجه روي زانو رفتنش و... خدايا چه مي گويم . حالا او دوباره برگشته ، دوربين هم مدام روي اوست .
قهرمانم را برانداز مي كنم ، به طور آشكاري مسن تر شده ، كمي چاق و كُند به نظر ميرسد . در يكي دو صحنه آنطور كه انتظار دارم واكنش نشان نمي دهد و به نظر ميرسد كه در آمادگي كاملي قرار ندارد . كمي دلشوره دارم و نگران قهرمانم هستم . آيا او به توقعات ما و شور تماشگران و... پاسخ مي دهد ؟
بازي ادامه دارد و.... همه منتظر هستيم .
ناگهان آن لحظه جادويي فرا ميرسد ،پاس بسيار زيباي سونگ و فرار ناگهاني هانري به پشت مدافعان ،در لحظه تصاحب بار ديگر چالاكي اش را ميبينم ،قهرمان هنوز هم همان استيل را دارد ،پاي راستش را براي ضربه زدن آماده مي كند با همان فرم هميشگي و دير آشناي ما . آره او خودش است ، ديگر نشاني از كُندي و سن بالا و عدم آمادگي نيست و به مانند پلنگي چالاك آماده شكار مي شود ، شوت به دروازه حريف و لحظه انفجار فرا مي رسد .
حالا ديگر انتظار به پايان رسيده و ورزشگاه منفجر شده است . همه به همان چيزي كه منتظرش بودند رسيده اند ،هانري مي داند چه كرده ، او روياي همه را به واقعيت تبديل كرده ، شادي ديوانه وارش اين را مي گفت و به يقين مي گويم كه هيچ گاه او را اين چنين از خود بي خود نديده بودم .
تماشاگران به پا خواسته اند ، من هم ايستاده ام و براي او به مانند ديگران دست مي زنم . اشك و لبخند و سرخوشي و شوق و لذت و .. همه چيز با هم آمده است .
او چيزي را براي آرسنال آورد كه مدت ها از وجودش بي بهره بوديم . او يك گل رويايي و در يك شب رويايي به ثمر رساند و باور عميق دارم كه اين گل در ذهن همه هواداران براي هميشه ثبت خواهد شد . او نشان داد كه جوهر ذاتي يعني چه .
ساعاتي از نيمه شب گذشته ،فردا صبح بايد به سر كار بروم و كار و فعاليت روزانه مجدا" آغاز مي شود .احساس مي كنم كه فيلمي ملودرام با پاياني خوش را ديده ام .
با خودم نجوا مي كنم ،
هانري از تو متشكرم كه اجازه دادي روياهايمان ادامه پيدا كند .
تقديم به همه عاشقان ارسنال
نویسنده: احمد گوجانی
منبع: Gunnerstrus
Last edited by VBYOFSKI; 11-01-2012 at 16:57.
واقعا یکی از دراماتیک ترین صحنه های فوتبال بود گل تی تی![]()
بعد از بازی لیورپول و من سیتی طرفدارهای لیورپول در اتوبان یکم حال سمیر نصری رو گرفتن و به اومدنش به سیتی از آرسنال تیکه انداختنجالبه نصری هم جواب می ده ما اول لیگ هستیم
و بعدش حد سرعت مجاز رو می شکنه و ماشین رو می گازونه! گفتیم چون نصری دیگه خیلی محبوب نیست بگذاریم اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آرشاوین: خوشحالی هواداران آرسنال به خاطر بازگشت آنری بی دلیل نیست
آنری که به تازگی به آرسنال بازگشت، در اولین دیدارش برای این تیم، به عنوان بازیکن جانشین به میدان رفت و گل پیروزی بخش توپچی ها را به ثمر رساند
سایت گل- آندری آرشاوین، مهاجم آرسنال، اعلام کرد از اینکه با بازگشت تیری آنری، هواداران آرسنال به آرزوی شان رسیدند، خوشحال است.
آنری که به تازگی به آرسنال بازگشت، در اولین دیدارش برای این تیم، به عنوان بازیکن جانشین به میدان رفت و گل پیروزی بخش توپچی ها را به ثمر رساند؛ اتفاقی که آرشاوین آن را مانند داستان پریان می داند.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه آرسنال گفت:" چه می توانم در مورد دیدار با لیدز بگویم؟ ما در سراسر بازی برتر بودیم و به طور کامل توپ و میدان را در اختیار داشتیم.
تنها چیزی که نیاز داشتیم به ضربه نهایی دقیق بود و بعد از آن همه چیز شبیه داستان پریان بود. اسطوره آرسنال بازگشت و با یک ضربه جادویی توپ را به همان جایی فرستاد که نیاز داشتیم.
هواداران از بازگشت او هیجان زده اند و منتظر دیدن او در زمین بودند. تیری بهترین گلزن تاریخ باشگاه آرسنال است. حدس می زنم او حدود 230 گل به ثمر رسانده و پاس گل های زیادی داده است.
تعجب برانگیز نبود که هواداران در انتظار دیدن بازیکنی بودند که باعث شده لذت پیروزی در دیدارهای زیادی را تجربه کرده است.
همه روزنامه ها، مجلات و بیشتر رسانه ها توجه زیادی به بازگشت او انجام دادند؛ ستاره او بار دیگر شروع به درخشش کرده است."
آنری:آرسنال حتی می تواند رتبه بهتری از چهارمی به دست بیاورد
آنری روز جمعه با قراردادی دو ماهه از نیویورک ردبولز به آرسنال بازگشت و در اولین دیداری که برای این باشگاه به میدان رفت، گل پیروزی بخش توپچی ها را وارد دروازه لیدز کرد.
سایت گل- تیری آنری،اسطوره باشگاه آرسنال، که به تازگی به این باشگاه بازگشت، معتقد است توپچی ها می توانند در رقابت های این فصل لیگ برتر در جمع چهار تیم بالای جدول قرار بگیرند.
آنری روز جمعه با قراردادی دو ماهه از نیویورک ردبولز به آرسنال بازگشت و در اولین دیداری که برای این باشگاه به میدان رفت، گل پیروزی بخش توپچی ها را وارد دروازه لیدز کرد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" واضح است که نمی خواهیم رتبه چهارم را از دست بدهیم. رقابت های امسال بسیار فشرده و تنگاتنگ است اما فکر می کنم این تیم شرایط لازم برای قرار گرفتن در جمع چهار تیم اول جدول را دارد، به ویژه وقتی به این فکر کنیم که تیم چطور شرایط بد ابتدای فصل را پشت سر گذاشت. می دانم که هواداران چیزهای بیشتری می خواهند و من می توانم به شما اطمینان بدهم که بازیکنان هم به هدف بزرگتری فکر می کنند.
قرار گرفتن در جمع چهار تیم بالای جدول چیزی نیست که هواداران آرسنال بخواهند و همین طور بازیکنان تیم. اما تیم اندک اندک به شرایط خوبش بازمی گردد. فصل طولانی است و هر اتفاقی می تواند رخ دهد."
قرارداد آنری با آرسنال تا 16 فوریه است اما او دوست دارد قراردادش را برای 10 روز دیگر تمدید کند تا بتواند توپچی ها را در دیدار مقابل رقیب همشهری همراهی کند.
" به یاد داشته باشید که من بازیکن نیویورک ردبولز هستم و همه چیز به تصمیم سرمربی بستگی دارد و اینکه چه مدت بخواهم اینجا بمانم.
اما بازی کردن برای تیم در لیگ قهرمانان و همچنین مقابل تاتنهام بسیار رویایی است. البته در سایر دیدارها هم همین طور است، حتی اگر در تمام طول بازی روی نیمکت بنشینم. "
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)