آره تو جدول نقل و انتقالاتش هم زده احتمالی.اخييييييش گرفتنه اسلامي قطعي نيست.....اينبار هم فوتبال3 .........
آره تو جدول نقل و انتقالاتش هم زده احتمالی.اخييييييش گرفتنه اسلامي قطعي نيست.....اينبار هم فوتبال3 .........
فتح الله زاده قرارداد خسرو را تا امشب می بندیم/بازیکن برزیلی اگر خوب نباشد پول نمی گیرد و می رود
ورزش > لیگ برتر - علی فتحاللهزاده میگوید تا استقلال تا امشب با خسرو حیدری قرارداد میبندد.
به گزارش خبرآنلاین، سرپرست باشگاه استقلال در مورد جذب خسرو حیدری و مشکلاتی که در این رابطه وجود دارد میگوید: «خسرو را تا امشب میآوریم استقلال. خود خسرو با باشگاه سابقش مشکل دارد. ما الان نصف راه را رفتهایم. خود ساکت در آخرین صحبتهایش گفته که خسرو را نیم فصل به استقلال میدهند. ولی ما امشب قرارداد خسرو را میبندیم. فکر میکنم میتوانیم او را بیاوریم. میشود ماجرای خسرو را از راه منطقی حل کرد.»
فتحاللهزاده در مورد جذب فریدون زندی و سایر گزینههای مورد نظر استقلال هم میگوید: «فکر میکردیم به فریدون زندی نیاز داریم و با او قرارداد بستیم. یک دفاع برزیلی را هم دیدهایم و با او قرارداد بستهایم. قرارداد او مشروط است. از این نظر قرارداد مشروط با او بستهایم که اگر تا نیم فصل خوب نباشد، هیچ پولی به او نمیدهیم و از تیم میرود. ولی اگر خوب باشد در استقلال میماند. قرارداد ولید علی را هم بستهایم. یک جای خالی هم گذاشتهایم برای بازیکن خارجی. قرار است یک بازیکن بزرگ خارجی بگیریم که الان نمیتوانم اسمش را بگویم ولی او سهمیه بازیکن آزاد ماست.»
سرپرست باشگاه استقلال در پایان در مورد حضور هنکه در استقلال نیز میگوید: «مشکلی بین هنکه و مظلومی نیست. یخ آن ها آب شده و دارند کار میکنند. فکر میکنم مجموعه موفقی داریم.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولید علی یکی از بهترین خریدهای استقلال
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، بیگمان ولید علی را باید یکی از بزرگترین خریدهای این فصل استقلال دانست. ولید علی کویتی که در باشگاه الکویت عضویت داشت بازیکن تیمملی کویت است که همین امروز، همزمان با بازی ایران با مالدیو در ترکیب اصلی کویت به مصاف تیمملی فیلیپین در مقدماتی جامجهانی میرود.
ولید علی در قهرمانی کویت در تورنمنت چهارجانبه نقش بسزایی داشت و مقابل عربستان روی گلهای به ثمر رسیده نقش بزرگی ایفا کرد.
باشگاه النجران عربستان، الوکره و امصلاله قطر مشتریان دست به نقد ولید علی بودند اما مهمترین رقیب استقلال تیمی از ژاپن بود که پیشنهاد یکمیلیون دلاری برای خرید ولیدعلی مطرح کرده بود.
درا ین میان استقلال اما با پیشی گرفتن از رقبا، ولیدعلی را برای یکسال به خدمت گرفت. امیدواریم ولیدعلی روند موفقیتهایش را در استقلال هم ادامه بدهد.
پ.ن
حالا ديدين چرا هوارو بيخال شديمخدارو شكر قراردادشم رسما ثبت شد
زندی: میخواهم جواب اعتماد فتحالهزاده را بدهم
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، فریدون زندی بازیکن جدید تیم فوتبال استقلال در گفتوگوی اختصاصی با سایت رسمی باشگاه استقلال گفت: پس از اینکه متوجه شدم کادر فنی استقلال روی من نظر مثبت دارد، تصمیم قطعیام را برای حضور در استقلال گرفتم. خوشحالم که در بزرگترین و پرافتخارترین تیم ایران در آسیا حضور دارم و افتخار میکنم امسال در کنار هواداران استقلال هستم، مطمئن باشید تیمی را انتخاب کردم که هم شانس قهرمانی دارد و هم فرصت لازم را خواهم داشت تا خودم را در آن نشان دهم.
وی ادامه داد: از رقابت نمیترسم و توانایی بازی در چند پست را دارم. مظلومی یک مربی حرفهای است و با حضور هنکه قطعا امسال در تیمی بازی میکنم که یک نیمکت فنی بزرگ و کاملا حرفهای دارد. هافبک سابق کایزرسلاترن آلمان افزود: استقلال، پرسپولیس و تیمهای اصفهانی شانس بالایی برای قهرمانی دارند اما سال قبل استیلآذین نشان داد برای قهرمانی تنها داشتن ستاره و نامها کفایت نمیکند، برای قهرمانی باید یک تیم واقعی بود. امیدوارم استقلال امسال اینچنین باشد.
زندی در انتها گفت: باید تشکر ویژهای از دکتر فتحالهزاده داشته باشم. در سالهای اخیر با مدیران زیادی کار کردم و میدانم وی چه کار سختی را دارد. از اعتمادش سپاسگزارم و امیدوارم جبران این اعتماد را بکنم.
زندي خيلي بهتر از مبعلي جواب ميده تو استيل نتونست خودشو نشون بده.يكي از عاليترين خريدايه اين فصله.فقط مونده خسرو
Last edited by Amir M.ohAma.D; 23-07-2011 at 19:34.
بصیرت:حیدری در اصفهان می ماند/عمادرضا از روز دوشنبه در تمرینات سپاهان
- سرپرست تیم سپاهان گفت:«مشکل عمادرضا مهاجم عراقی تیم سپاهان برای پیوستن به این تیم اصفهانی حل شده و عمادرضا دوشنبه به اصفهان میآید تا به تمرینات تیم اضافه شود.»
مجید بصیرت در مورد وضعیت عمادرضا برای حضور در سپاهان گفت:« مبلغ رضایتنامه این بازیکن به باشگاه الزمالک پرداخت شده و عماد به زودی راهی اصفهان میشود تا به تمرینات تیم سپاهان اضافه شود؛ این بازیکن نیازی به ثبت قراردادش در هیات فوتبال ندارد زیرا در روز نخست فصل نقل و انتقالات، قرارداد خود را در هیات فوتبال اصفهان ثبت کرد.»
بصیرت در مورد بازیکن آرژانتینی مورد نظر تیم نیز گفت:« یک سهمیه دیگر برای جذب بازیکن خارجی داریم که تلاش میکنیم آن را نگه داریم تا به محض اینکه بازیکن آرژانتینی مورد نظر در تمرینات ما شرکت کرد، در صورت تایید سرمربی تیم نسبت به جذب وی اقدام کنیم.تیم ما امروز نیز در دیداری دوستانه به مصاف یک تیم گلپایگانی میرود و در این بازی از بازیکنانی که در بازی دیروز به میدان نرفتند، استفاده خواهیم کرد.»
بصیرت در مورد مصاحبه خسرو حیدری و اعلام اینکه قراردادش را منتشر خواهد کرد، در پایان گفت:« خسرو مشکلی با ماندن در اصفهان ندارد و زمانی که من با او صحبت کردم، این حرفها را نمیزد بنابراین نمیدانم این صحبتها چگونه سر از رسانهها در آورده است.خسرو تا نیم فصل با توجه به اهمیت مسابقات جام باشگاههای آسیا در سپاهان میماند و پس از آن مسئولان تیم در مورد ماندن یا رفتنش تصمیمگیری خواهند کرد.»
توافق با مدافع 190 سانتيمتري/ گابريل برزيلي آخرين صيد استقلال
گابریل دی پائولو لیمیرا" مدافع برزیلی باشگاه استقلال تهران امروز با حضور در هیات فوتبال قرارداد خود را با آبی پوشان امضاء خواهد کرد.
این مدافع برزیلی که متولد 20 آگوست 1983 است در لیگ برزیل بازی کرده و بازیکن تیم اسپورت رسیفه بوده است. پست اصلی گابریل دفاع وسط است اما قابلیت بازی در سمت چپ و هافبک را نیز داراست.
قد این بازیکن 190 سانتی متر است. نکته جالب توجه در قرارداد این بازیکن آن است که وی بدون حضور در تست فنی آبیپوش می شود. استقلالی ها امیدوار هستند این مدافع برزیلی مشکلات آبی پوشان را در خط دفاعی مرتفع کند
صادرشدن رضايتنامه خسرو حيدري تا دقايقي ديگر
باشگاه سپاهان در حال حاضر مشغول تنظيم رضايتنامه خسرو است تا اين برگه پرقيمت را به باشگاه استقلال فکس کند.
سایت گل – با تماس تلفنی خسرو حیدری با محمدرضا ساکت باشگاه سپاهان بالاخره حاضر شد رضایتنامه ستاره جناح راست خود را صادر کند. خسرو حیدری امشب تا قبل از مهلت پایانی بازار نقل و انتقالات به استقلال خواهد پیوست. باشگاه سپاهان در حال حاضر مشغول تنظیم رضایتنامه خسرو است تا این برگه پرقیمت را به باشگاه استقلال فکس کند.
با این رضایتنامه خسرو بعد از بازی ایران مقابل مالدیو در هیئت فوتبال حاضر خواهد شد و رسما به استقلال خواهد پیوست. امروز روز پرخبری برای باشگاه استقلال بود چرا که ولید علی و فریدون زندی هم قرارداد خود را در هیئت فوتبال ثبت کردند.
با خرید خسرو حیدری استقلال بیگمان پرستارهترین تیم چند سال گذشته خود را دارد. تیمی که حالا مدعی اول قهرمانی به نظر میرسد.
خوب تیم خوفناک ترین تیم 10 ساله اخیرمون شد. البته اگه ورزش3 توهم نزده باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدا کنه قضیه خسرو ختم به خیر بشه . نه برای خودش خوبه توی سپاهان بمونه نه برای تیم ملی . حالا اگه اون نامه و ماجرای نیم فصل نبود باز یه چیزی!
امروز روز پر خریدی بود حسابی خرج داشت واسه حاجی! ولی امیدوارم این دفاع خارجی مثل قضیه سانتوس نشه. بدون تست؟!
امشب تا 12 شب اینجا می مونم ببیینم اخرین قسمت سریال خسرو رو.
اينو خيلي به جا اومدي
برزيليه هم به شرطه چاقو گرفتن نگران نباشپول نميگيره اگه خوب نباشه
نظرتون در مورد زندي چيه؟
خسرو حيدري به استقلال پيوست
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال سپاهان سرانجام پس از مدتها كش و قوس به تيم سابق خود بازگشت.
به گزارش خبرگزاري فارس، خسرو حيدري، مدافع فصل گذشته سپاهان كه از مدتها قبل خبر حضورش در استقلال به گوش ميرسيد، سرانجام امشب و در آخرين ساعات فصل نقل و انتقالات با گرفتن رضايتنامهاش از سپاهان و با امضاي قرارداد دوساله به استقلال پيوست.
اين اتفاق در حالي رخ داد كه سپاهانيها در آخرين نامهنگاري خود با باشگاه استقلال به آنها اعلام كردند كه ميتوانند خسرو حيدري را براي نيم فصل دوم به استقلال بدهند.
حيدري كه امشب در تركيب تيم ملي مقابل مالديو از مرحله دوم مسابقات مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل به ميدان رفته بود، مشكلات خانوادگي را دلايل عدم حضورش در سپاهان ذكر كرده بود كه با حضور در استقلال به خواستهاش مبني بر حضور در جمع آبيپوشان تهراني جامه عمل پوشاند.
Last edited by Amir M.ohAma.D; 23-07-2011 at 22:53.
در آخرين ساعات فصل نقل و انتقالات
خسرو حيدري به استقلال پيوست
به گزارش خبرگزاري فارس، خسرو حيدري، مدافع فصل گذشته سپاهان كه از مدتها قبل خبر حضورش در استقلال به گوش ميرسيد، سرانجام امشب و در آخرين ساعات فصل نقل و انتقالات با گرفتن رضايتنامهاش از سپاهان و با امضاي قرارداد دوساله به استقلال پيوست.
اين اتفاق در حالي رخ داد كه سپاهانيها در آخرين نامهنگاري خود با باشگاه استقلال به آنها اعلام كردند كه ميتوانند خسرو حيدري را براي نيم فصل دوم به استقلال بدهند.
حيدري كه امشب در تركيب تيم ملي مقابل مالديو از مرحله دوم مسابقات مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل به ميدان رفته بود، مشكلات خانوادگي را دلايل عدم حضورش در سپاهان ذكر كرده بود كه با حضور در استقلال به خواستهاش مبني بر حضور در جمع آبيپوشان تهراني جامه عمل پوشاند.
تبریک می گم . تیم دیگه کامل شد .
درباره بازیکنان و نقل و انتقالات هم فردا نظرم رو می گم!(برم بازی شالکه و دورتموند رو ببینم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)