آره منم شنیدم بازی جذابی بود
متاسفانه مسافرت بودم و نتونستم ببینم
ولی به هر حال لابادیا تونست ترمز دورتموند رو بکشه و دستش درد نکنه
آره منم شنیدم بازی جذابی بود
متاسفانه مسافرت بودم و نتونستم ببینم
ولی به هر حال لابادیا تونست ترمز دورتموند رو بکشه و دستش درد نکنه
تبریک به همه برا صعود
رئال زیدان رو بردیم این یکی که دیگه عددی نیست : دی
فقط بعضیا حواسشون باشه رسیدن فینال و خودرن به بایرن دیگه خبری از پنالتی های زپرتی تو آلمان نیست: دی
ولی این پلاتینی پر رو تر از این حرفاست و البته ما هنوز قیصر رو داریم : دی
میگم دوست من بازی رفت رو هم دیدی؟
برام جالبه بدونم جوابت برای خودت چیه؟
شرمنده که این رو میگم
طرفدار فوتبال آلمان هستی اما تفکرت هنوز طرفدار فوتبال ایرانی باقی مونده
Last edited by گرافيكار; 04-04-2012 at 13:38.
علی رضا جان داش مسعود به طعنه و مزاح گفت.شما چرا ناراحت میشی؟
بعدش آزادی بیان کجا شده؟![]()
یوسف جان نارحت نشدم بحث اینه کسی که در مورد اشتباهات داوری حرف میزنه باید به اشتباهات هر دو بازی نگاه کنه
چیزی که من متاسفانه نمیبینم
امیدوارم بایرن رئال رو ببره و بره فینال
نه به این خاطر که از رئال بدم میاد یا میترسم بلکه فقط به این خاطر که به بایرن علاقه دارم
مارادونا :بایرن رئال را حذف می کند
fcbayern.ir- اسطوره آرژانتین فوتبال، این جمله که در شبکه اجتماعی وی درج شده بود و باعث خشم بسیاری از هواداران تیم مادریدی گردید را تایید کرد.این پیشگویی یکی از جنجالی ترین سخنان دیگو مارادونا در هفته های اخیر بود.
به گزارش وبسایت رسی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از شبکه اسکای اسپورت ایتالیا؛ ماردونا در مصاحبه با این شبکه عنوان کرد بایرن وبارسلون فینال بازی های امسال را بازی خواهند کرد وخبری از ال کلاسیکو نخواهد بود. ماردونا عنوان نمود :"اگر رئال مادرید تیم قبرسی رو هم ببرد توسط بایرن حتما حذف می شود.آنها در حقیقت تیم ملی آلمان هستند و دقیفا همان کسانی می باشند که تیم من را له کردند (جام جهانی ).بنابراین من به قدرت آنها کاملا واقفم .تازه روبن وریبری را هم دارند که می توانند هر تیمی را نابود کنند.
مارادونا در پاسخ این سوال که اوزیل وخدیرا هم جز همان تیم ملی آلمان هستند که در ترکیب تیم رئال به میدان میروند افزود: "بله اما آنها هم به همراه رونالدو وبنزما ودیگران در مقابل بایرن راهی به جایی نخواهند برد. "
دیگو مارادونا همچنین افزود :"فینال در خانه بایرن برگزار می شود وهمین، روحیه تیمی آنها را بسیاربالا خواهد برد. با احترامی که برای مورینیو قائلم ولی تیمش متاسفانه حذف می شود. کلا آلمانیها بسیار خطرناک هستند."
ای آقا اینجا نمیشه با خودی ها هم در گوشی حرفی زد و شوخی کرد : دیمیگم دوست من بازی رفت رو هم دیدی؟
برام جالبه بدونم جوابت برای خودت چیه؟
شرمنده که این رو میگم
طرفدار فوتبال آلمان هستی اما تفکرت هنوز طرفدار فوتبال ایرانی باقی مونده
جوابم برا خودم چیه؟ برا خودمه دیگه شرمنده نمیشه گفت : دی
اونم دسته سه : دی
تبریک میگم . برد قاطعی بود . ایشالا بازی بعدی بهتر هم میشیم
دو هفته دیگه توی آلیانز آرنا بازی داریم با رئال
...............
برنامه خیلی سنگینی داریم
بعد بازی دیشب،شنبه باید با آگسبورگ بازی کنیم و بعدش 4شنبه هستش که با دورتموند یه بازی حساس داریم که به نظرم کسب 4امتیاز نتیجه مناسبیه
بعدش دوباره شنبه با اشتوتگارت بازی داریم و بعد دوباره با رئال به فاصله کمتر از 4روز بازی داریم
خلاصه دهنمون سرویسه
هاینکس باید چرخشی به بازیکنا بازی بده تا کسی دچار خستگی نشه برای دیدار مقابل رئال
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)