دوستان کسی می دونه چطوری میشه با بوگاتی رانندگی کرد یا مسابقه داد ؟ چون من تو قسمت Cars بوگاتی بدون قفل می بینم ولی هیچ جا نمیشه برای بازی انتخابش کرد !
دوستان کسی می دونه چطوری میشه با بوگاتی رانندگی کرد یا مسابقه داد ؟ چون من تو قسمت Cars بوگاتی بدون قفل می بینم ولی هیچ جا نمیشه برای بازی انتخابش کرد !
با سلام من اولین سری بازی ماشینی اجرا کردم most wantedبود که خیلی قشنگ بود به نظر من که این بازی need for speed run رو که 2بار تمام کردم قشنگ ترین بازی که تو سری nfsدیدم همین نسخشه در ضمن بچه هایی که اینقدر انتقاد میکنن و این بازی میکوبن اگه این بازی تو خارج با اون قیمت گرون میخریدن چی میگفتن
اسم جاده اش یادم نیست ولی من تو چند تا جاده بازی کردم باهاش
حالا نگاه میکنم بهت میگم.......
ایا پچی برای این بازی نیومده که این چشمک زدن خورشید رو درست کنه ؟؟؟ کور شدم ...![]()
سلام من یه قسمت بازی گیر کردم
اونجا کهپلیسا میگیرنش فرار میکنه فرار میکنم از دست سگه هم فرار میکنم میام وسط خیابود میزنه که یه دکمه رو بزنم همون که باهاش پاک میکنیم فلشهر چی میزنم نمیشه ماشین زیرش میکنه چه کنم؟؟
![]()
باید دگمه زنی رو ب درستی انجام بدی![]()
راهش همینه!![]()
ذقیقا من خودم دیروز همونجا بودم و فکری که شما کردی رو کردم ... اون دکمه بک اسپیس نیست ... کلیدهای جهت هستش ... همون جهتی که داده رو بزن ...![]()
مشخصات سیستم شما چیه؟ تنظیمات رو بزار روی medium واسه من روی hight اینطوری بود
نمیدونم باورتون میشه یا نه ولی من این بازی تا الان 5 بار تا آخرش رفتم الان دیگه مثل آب خوردن شده واسم![]()
مرسی حدود 10 بار انجا رو زدم گیر کردم آخر اعصابم خور شد بازی رو پاک کردم![]()
افرین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)