دوستان مگه بازی فوتباله گزارش زنده می کنید ؟
راجع به گیم پلی و صدا و تصویر و اینا بحث کنید لذت ببریم
دوستان مگه بازی فوتباله گزارش زنده می کنید ؟
راجع به گیم پلی و صدا و تصویر و اینا بحث کنید لذت ببریم
بابا تو دیگه کی هستیهنوز خود کارکنان اونجا بازیو نکردند
اونوقت تو بازیو تموم کردی؟
منم امروز بازیو گرفتم و 2-3 ساعتی بازی کردم.
مثل قبل با یه بازی اکشن سریع طرف هستیم،گیم پلی بازی مثل قبل سریعه و آدمو خسته نمیکنه!گرافیک بازی پیشرفت هایی داشته ولی اونقدر نیست که با یه تحول بزرگ طرف باشیم.(با در نظر گرفتن این مورد که بازی 60 فریم اجرا میشه گرافیک بازی خیلی هم خوبه)صداگزاری بازی هم خوبه ولی به اندازه BF3 نیست!
در کل بازی خیلی خوب ظاهر شده و با اینکه یجورایی تکراریه ولی آدمو خسته نمیکنه......
اصلا ندیده باید قبولش کرد.
داستانش روانی هست.
من امشب خریدم
مصطفی ان بی ای هر وقت mw3 تونست مولتی به قدرت و عظمت مپهای bf3 ارائه بده اونوقت bf3 هم یه دستی به سر داستان پردازیش می کشه: دیحتماً تجربش کنید اما اینو مد نظر داشته باشید که بازی خیلی خیلی شاهکار نیست یعنی به BF3 نمیرسه مخصوصاً در قسمت سینگل و داستانی (دروغ سال)
به گفته یکی از عزیزان هیچ بازی مطلق و بی عیب و نقص نیست!حالا بازی رو میگیرم کوچکترین باگ و یا کمی و کسری ببینم سیل انتقادات رو روانه می کنم همینجا (از قدیم گفتن جوابـه »های« رو با »هوی« میدن) !: دی
قدرت و عظمتی که فقط مثل کبک سرتو بکنی زیر زمینو فریاد بزنیش به درد خود بتلفیلد میخوره نه گیمرها
برای سری CoD همین کافیه که در بازی های آنلاین و مولتی حداقل حداقلش از بتلفیلد فرسنگ ها جلوتره
حالا شما بیا هی بگو مولتی پلیرش اینطوریه و اونطوریه
این گیمرها هستن که انتخاب می کنن کدوم بهتره و تا الانم CoD برنده تمام عیار بوده
به خاطر درخواست بعضی از دوستان یه تیکه از قسمت های زیبای بازی رو واستون آپ کردم...تا جایی که میشد حجمشو کم کردم...
ببخشید اگه کیفیتش یکم کمه...به خدا همینم به سختی آپ کردم...
نکته:بعضی از قسمت ها اسپویله...بعد نگین نگفتی..
کیفیت 3gp
کیفیت aviکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستانی که دارن بازی میکنن نسخه کنسول هست ؟؟؟
آره...
انتشار جهانی بازی 3-4 روز دیگست...
این نسخه دزدیه بازیه!
میخوام تیکه آخر بازی رو آپ کنم بزارم گیم اسپات.![]()
سلام
دوستان عزیز هرچی خاطره از شاهکار هایی مثل کال اف 2 و 4 دارید فراموش کنید. الان دیگه این کال اف مدرن 3 هست که داره میتازه.
بازی واقعا جذابه. وقتی میشینم جلو بازی دیگه میخ میشم . این همه هیجان یکجا جمع شدن تنها از اکتیوژن و کال اف بر میاد.
قابل توجه دوستان عزیز هم بگم که مولتی کال اف خیلی بیشتر بازی میشه تا بتلفیلد. ( البته من هیچ جنگی نمی خوام راه بندازم من خودمم بتلفیلد رو باز کردم بدم نیومد اما اون جذابیتی رو که کال اف داره این نداره. )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)