تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 167 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 1662

نام تاپيک: پرسش و پاسخهای متداول در مورد HDTV ـها (پست اول را مطالعه کنید)

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

تو تکنولوژی پسیو کیفیت 3 بعدی یه کم پایین تره در عوض عینک های اون سبک تر و ارزان تره البته دیدن 3 بعدی به خیلی چیز های بستگی داره کیفیت خود تی وی کیفیت فیلم کیفیت عینک و حتی چشم بیننده برای همین خیلی سخته بشه کیفیت 3 بعدی تی وی ها رو مقایسه کرد مگر این که در به همه تی وی ها در یک جا دسترسی باشه یک نفر یک فیلم رو با یک پخش کننده رو ی تی وی های مختلف تست کنه .
    ولی در کل فکر می کنم با قیمتی که گفتید خیلی خوب باشه از نزدیک هنوز این تی وی رو ندیدم اما خوب نباید از مدل E30 پایین تر باشه کیفیت کارش امکاناتش که بیشتره

در ضمن ممنون می شم اگر شماره ای چیزی از جایی که خرید می کنید بدید من هم قیمت مدل های پاناسونیک بگیرم .
    کیفیت تصویر مدل e30 رو دیدم به نظرم خوب بود. شما کیفیت تصویر e30 رو از ex720 سونی و شاری le8300 بهتر میدونین ؟ تصویر sd
    اگه اینطوره قطعا این مدل که جدید تره تصویرش بهتره چون من 3 4 تا انتخاب دارم یکیش همین مدا پانا هست اون 2 تا که گقتم . اینا رو میشه زیره 2/5 خرید
    من فقط برای آینده نگری دارم3d میگریم به نظرت پسیو بگیرم چیزیو از دست میدم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام

نرم افزار تلویزیون سامسونگ مدل ua40es6950m را از کجا می تونم دانلود کنم می خوام به روش دستی نرم آفزار را آپدیت کنم

و من از smart hub نمیتونم نرم افزاری را دانلود کنم ( قبلا می شد ) وقتی گزینه دانلود را می زنم می نویسه در حال بارگزاری اما درجه اش پر نمی شه همینطوری واستاده ؟
    دوستان من چیکار کنم تلویزیون را ببرم نمایندگی تا چکش کنه ببینه از چیه نمی تونم از smart hub نرم افزاری را دانلود کنم وقتی هم به تنظیمات پیش فرض smart hub بر می گردم بعد می نویسد برای استفاده باید شرایط و قوانین را قبول کنید بعد از اینکه قبول می کنم می نویسد در حال بروز رسانی بعد که بروز رسانی تمام شد دوباره نرم افزارهایی که قبلا نصب کرده بودم از دوباره بر می گردن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان من چیکار کنم تلویزیون را ببرم نمایندگی تا چکش کنه ببینه از چیه نمی تونم از smart hub نرم افزاری را دانلود کنم وقتی هم به تنظیمات پیش فرض smart hub بر می گردم بعد می نویسد برای استفاده باید شرایط و قوانین را قبول کنید بعد از اینکه قبول می کنم می نویسد در حال بروز رسانی بعد که بروز رسانی تمام شد دوباره نرم افزارهایی که قبلا نصب کرده بودم از دوباره بر می گردن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوستان متوجه شدم که تلویزیون مشکلی ندارد بلکه مشکل از اینترنت خراب شده ایران می باشد که 90% سایتها را فیلتر کردند وقتی با vpn وصل شدم اصلا باورتون نمی شه یک دنیای جدید به روتون باز می شه اینقدر برنامه های گوناگون و آموزشی داشت که نگین متاسفانه اگه با ip ایرانی وارد smart hub شوید محدویت دارین و نمی تونین دانلودشون کنین

داره خودمونی میشه arsecid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه تلویزیون ES7770 دارم و نمی تونم از All share تلویزیون برای وصل شدن به موبایلم استفاده کنم. این گزینه هم تو موبایلم هست و گوشی هم سامسونگ(S III) هستش اما گوشی نمی تونه تلویزیون رو پیدا کنه.
    تو تنظیمات تلویزیون فکر کنم با ید کاری بکنم که بلد نیستم و نمی تونم. کسی از دوستان هستش که بتونه کمکم کنه که چکار کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

همگی خسته نباشید
    مشکلی برام پیش امده که محتاج راهنماییتون هستم
    تلویزیون ما سامسونگ مدل la32s81bx هست ولی همیشه با اچ دی مشکل داشته به غیر از دی وی دی خود سامسونگ که وصل بهش.من ----- استارمکس فول اچ دی گرفتم ولی وقتی میزارم رو 1080pیا 720p یا حتی 576p میگه سیگنال نداره ولی میزارم رو 720iه1080i راحت نشون میده موندم چرا؟قبل استار مکسم ای استار اچ دی معمولی داشتم که اونو با کابل اچ دی اصلا نمیاورد حتی گوشیمم وصل میکنم با کابل اچ دی اونم نمیاره در صورتی که با تلویزیونای سونی و پاناسونیک امتحان کردم اونا نشون دادن
    تو رو خدا کمکم کنید خواهش میکنم پولم ندارم برم یه تلویزیون دیگه بخرم.ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام

دوستان این کیفیت تصویر باید روی استاندارد باشه یا روی پویا

اگر روی پویا باشه عمر تلویزیون کاسته نمی شه ؟

7. این کاربر از mostafa_rsx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام
    در مورد تلویزیون LCD ال جی مدل 32LD310 آیا گیرنده دیجیتال داخلی داره ؟ ( این تلویزیون رو حدود 1 سال و نیم پیش خریدم )
    با تشکر فراوان

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام

دوستان این کیفیت تصویر باید روی استاندارد باشه یا روی پویا

اگر روی پویا باشه عمر تلویزیون کاسته نمی شه ؟
    ببین اگه تنظیمات تلویزیونت رو روی حالت پویا بذاری ، لامپهای led نور بیشتری تولید میکنن و تصویر روشنتری نمایش میدن و طبعا" مصرف انرژیت هم بالاتر میره و به مرور در طول عمر لامپهای tv تاثیر میذاره ولی نگران نباش و ببین توی حالت پویا کیفیت تصویر رو میپسندی یا در حالت استاندارد . از هرکدوم خوشت اومد تنظیماتت رو روی همون بذار چون واقعا" تاثیر زیادی توی عمر tv نداره .

10. این کاربر از hamid_IT63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام در مورد تلویزیون LCD ال جی مدل 32LD310 آیا گیرنده دیجیتال داخلی داره ؟ ( این تلویزیون رو حدود 1 سال و نیم پیش خریدم ) با تشکر فراوان
    لطفا جواب من رو هم بدید. ثواب داره بخدا

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

لطفا جواب من رو هم بدید. ثواب داره بخدا
    بله این مدل گیرنده دیجیتال داخلی داره .

13. این کاربر از persiantoolsbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •