تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 314 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitman908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ

پيش فرض

برای من فعاله. وقتی انگشتم رو ثبت کردم ازم یک پسورد خواست. پسورد رو دادم . بعد هم با پسورد میشد بیام بالا هم با اثر انگشت. رفتم دستی توو ی user account پسورد رو حذف کردم حالا که روشن میکنم دو تا حالت واسه logon میاد که یکی با اثر انگشت هست که انگشت بکشی logon میشه دومیش همین که روش کلیک کنی بدون اینکه هیج پسوردی ازت بخواد logon میشه. یعنی الان رسما از سیستم محافظت نمیشه مگر اینکه پسورد هم بزارم.
    حفظ اطلاعات براتون مهم خوبه یه پسورد ترکیبی‌ از عدد و حروف بزرگ کوچیک بذرید مال منم هم اثر انگشت می‌خواد و هم پسورد

داره خودمونی میشه Persian_1984's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان فردا میخوام برم 6050 رو دیگه بخرم
    تاپیک جناب teknosys رو هم خوندم که چگونه تخشیص بدیم ریفر هست یا نه . شما هم چک کردین ؟
    اگه چیز دیگری هم به ذهنتون میرسه بگین که فردا چک کنم
    نکته خاصی وجود نداره فقط سریالشم چک کن که سری مورد دارش نباشه.
    من این سری از لپ تاپ هایی که تو پایتخت دیدم همه بی مورد بودن. برو پایتخت برج b واحد 260 .این خودش دلال هست اونجا تمام جنساتو واست تهیه میکنه همونجا تحویلت میده. کارش درسته و مطمئن هست. من از همین جا خریدم.

---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------

حفظ اطلاعات براتون مهم خوبه یه پسورد ترکیبی‌ از عدد و حروف بزرگ کوچیک بذرید مال منم هم اثر انگشت می‌خواد و هم پسورد
    موضوع همینه من میخوام اصلا با پسورد نشه وارد بشی. پسورد نخواد. فقط اثر انگشت

3. این کاربر از Persian_1984 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ

پيش فرض

من این سری از لپ تاپ هایی که تو پایتخت دیدم همه بی مورد بودن. برو پایتخت برج b واحد 260 .این خودش دلال هست اونجا تمام جنساتو واست تهیه میکنه همونجا تحویلت میده. کارش درسته و مطمئن هست. من از همین جا خریدم.

---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------

آخه یه جورایی جالب نیست مثلا خدئ نکرده زبونم لال انگشتتو بریدی اونوقت چی‌؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من که تهرون نیستم ، مشهدم
    منظورتون اینه که سریال نامبرش را چک کنم؟
    لطفا یکم راهنمایی بکنین آخه چیزی متوجه نشدم .قبلش بهم گفته بودن فقط ریفر بودن را چک کنم
    و الان شما میگی سریالش ، که متوجه نشدم دقیقا چکار کنم

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بله ولي اين دليل نميشه كه هرچي شماره ها بيشتر بشن كارايي هم بالاتر بره.... شما وقتي بخواين 6770 رو با 5870 مقايسه كنيد تو نگاه اول راي به 6770 ميديد ولي واقعا 5870 خيلي قويتره... من هم مدتها پيش همين اشتباه رو ميكردم و با خودم ميگفتم كه هر چي شماره بالاتر بره بهتره... ولي اصلا به اين موضوع ربطي نداره مخصوصا واسه كارتهاي گرافيكي ATI.... من اون رنكينگ رو از اين سايت نقل قول كردم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اين سايت خيلي معتبري هستش در حد نوت بوك چك ولي به نظرم بازهم بهتر از اونه چون عملكرد واقعي كاربرا رو با نرم افزار خودش كه كاربرا با اون نرم افزار قابليت سيستم خودشون رو اپلود ميكنن و بعد هم نتيجه گيري ميكنه كه كدوم سيستم بهتر جواب ميده....توئ تئوري معمولا ورژنهاي بالاتر بايد قوي باشن اما تو عمل و كارايي هميشه اينطوري نيست
    چرا دلیل نمیشه؟ هر مدل جدیدتر مصلما از مدل قبلی بهتر هست.مقایسه شما اشتباه است مثل اینکه بیاین به فرض بگید کارت 6220 از 4890 قویتر هست چون این سری 6000 هست اون 4000.
    باید هر مدل کارت رو با هم رده خودش مقایسه کرد کارت 6770 هم رده کارت 5870 نیست. 5870 در رده high است باید با 6970 مقایسه بشه نه 6770 که رده متوسط است!
    550>450>250>9500>8500
    560>460>260>9600>8600
    570>470>270
    580>480>280>9800>8800

ati
    6670>5670>4670>3670
    6970>5870>4870>3870

گرافیک 590 از دو تا هسته 580 ساخته شده چه طور ممکنه از 580 ضعیفتر باشه؟؟؟

اون سایتی که گذاشتین بر حسب امتیاز یه نرمافزار هست. با یه امتیاز اصلا نمیشه نظر داد اونم فقط یه سایت. امتیاز توی نرمافزار با بازی فرق داره مثلا یه کارتی امتیازش بالاست ولی یه کارتی که امتیازش پایینتره توی بازی بهتر عمل میکنه

7. این کاربر از hassanshaikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آخه یه جورایی جالب نیست مثلا خدئ نکرده زبونم لال انگشتتو بریدی اونوقت چی‌؟
    ) ) ایراد نداره دو تا انگشتم رو ثبت میکنم. اگر 2 تاش قطع بشه دیگه این لپ تاپ به درد من نمیخوره

9. این کاربر از Persian_1984 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من که تهرون نیستم ، مشهدم
    منظورتون اینه که سریال نامبرش را چک کنم؟
    لطفا یکم راهنمایی بکنین آخه چیزی متوجه نشدم .قبلش بهم گفته بودن فقط ریفر بودن را چک کنم
    و الان شما میگی سریالش ، که متوجه نشدم دقیقا چکار کنم
    توی پست های اول که بچه ها زدن کامل توضیح داده شده. بعضی از چیپ ست هایی که سال 2010 تولید شده پورت ساتاش کمی مشکل داره. hp هم یک اطلاعیه که چطور بفهمید که لپ تاپ شما جزو سری مشکل دار هست یا نه.

کنار جعبه لپ تاپ یک برجسب مشکی با چاپ سفید زده شده که روی اون مدل لپ تاپ و شماره Serial no و product no زده شده. به سریال دقت کن رقم 4 تا 7 باید بالا 108 باشه. مثلا زده Serial no: 5CH1120QVF اینو که میبینی بالا 108 هست یعنی بی مشکله حالا اگر مثلا زده باشه Serial no : 5CH1070QVF یعنی مشکل دار هست.

11. این کاربر از Persian_1984 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

توی پست های اول که بچه ها زدن کامل توضیح داده شده. بعضی از چیپ ست هایی که سال 2010 تولید شده پورت ساتاش کمی مشکل داره. hp هم یک اطلاعیه که چطور بفهمید که لپ تاپ شما جزو سری مشکل دار هست یا نه.

کنار جعبه لپ تاپ یک برجسب مشکی با چاپ سفید زده شده که روی اون مدل لپ تاپ و شماره Serial no و product no زده شده. به سریال دقت کن رقم 4 تا 7 باید بالا 108 باشه. مثلا زده Serial no: 5CH1120QVF اینو که میبینی بالا 108 هست یعنی بی مشکله حالا اگر مثلا زده باشه Serial no : 5CH1070QVF یعنی مشکل دار هست.
    از راهنماییتون ممنونم
    من قبلا فکر میکردم این مشکل فقط مربوط به ان 53 ایسوس هست .

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ

پيش فرض

بچها فک کنم مشکل دما خودم حل کردم

Last edited by hitman908; 31-05-2011 at 22:10.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

از راهنماییتون ممنونم
    من قبلا فکر میکردم این مشکل فقط مربوط به ان 53 ایسوس هست .
    اين مشكل مربوط به چيپست سري 6 اينتل ميشد كه در ژانويه 2011 پس از 1-2 ماه توليد متوجه اين موضوع شده و با هزينه هنگفت ميلياردي شروع به جمع آوري چيپ ست هاي معيوب كرده . اين چيپست ها رو هم ايسوس هم اچ پي هم سوني هم لنوو هم ..... رو سري جديد لپ تاپ هاشون استفاده كردن .
    چون در ايران لپ تاپ هاي ايسوس نمايندگي رسمي داره واسه همون خود نمايندگي تو ايران هم اين مشكل رو مطرح كرد . واسه همين تو ايران به غلط فكر ميكنن اين مشكل فقط تو ايسوس ها بوده . ولي چون اچ پي نمايندگي رسمي وجود نداره ( به علت آمريكايي بودن شركت اچ پي ) . واسه همون ما به احتياط ميگيم كه قبل از خريد شماره سريال رو چك كن كه مشكلي نداشته باشه .

15. این کاربر از arseh666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •