تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 364 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام وباسباس فراوان از شما ایا درست است در بلاسماهی 3 بعدی اکتیو مشکل زاویه دید و fiker حل شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام ایا درست است 3 بعدی بسیو تاثیر منفی در تصاویر 2 بعدی دارد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تفاوت تلوزیون های قاب دار با تلوزیون های بدون قاب چیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

به نظر شما هرچه تلوزیون بزرگ تر باشد تصاویر 3 بعدی بهتر است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کسی از شما تا به حال از بانه چیز خریده کیفیت کالا مناسبه و تا به حال برایش مشکلی بیش نیامده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان app فیسبوک در ال جی فعال شده از فیسبوک بدون فیلتر در تی وی خود لذت ببرید.

7. این کاربر از mazdakxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 2hamidpeyk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

4 DNLAآخرش راه انداختم

سلام وباسباس فراوان از شما ایا درست است در بلاسماهی 3 بعدی اکتیو مشکل زاویه دید و fiker حل شده
    بله در پلاسماهای مدل بالا پاناسونیک مشکل زاویه دید کاملا وفلیکر به میزان زیاد حل شده.ولی سنگینی عینک وکمی سردردبخاطر تیره وروشن شدن شیشه های عینک پابرجاست هرچندکه سرعت بالای 100بار درثانیه است
    سیستم پسیو تاثیری در کیفیت 2بعدی نداره. کیفیت بستگی به سیستم تی وی داره مثلا ال جی 9500 که اکتیو شاتره تصویرش تو قسمتهای مشکی بهتر از 5700 است نه به خاطر اکتیو بودنش بلکه چون اون ال ای دیش FULL ARRAYاست و5700 لبه ای Edge LEDولی هردو سیستم Local dimmingیا کم نوری ناحیه ای رو دارن.
    من اگر 5700 گرفتم 1-قیمت2-سادگی سیستم 3عینکهای سبک وارزون وبدون سردرد
    ضمنا من سرانجام دیشب سیستم اشتراک گذاری مدیا رو بصورت بی سیم راه انداختم واقعا معرکه است خیلی حال کردم. قبلا اشتباه می کردم واز رو تی وی اسکن می کردم که پیغام میدادهیچی پیدا نشد. درمنوی Home تی وی پایین آیکون Helpرفتم بصورت آنلاین در قسمت اشتراک گذاری با پی سی توضیح داده ومن که قبلا نرو مدیا دجیتال رو از رو CDتی وی نصب کرده بودم اونوباز کردم رو لب تاپ وتو نت ورک دیدم IPکه تی وی گرفته نشون میده وکانکت سرور رو زدم قبلش هم تو کادر نرو درقسمت SHAREفایلی که فایلهای موزیک وویدئو بود انتخاب کرده بودم.
    تو تی وی از منوی HOMEرو فلش سمت چپ صفحه کلیک کردم و صفحه کرکره ای یکی جابجا شد ودیدم اسم پی سی ام رو نوشته رفتم روش وبازش کردم وهرچی خواستم پخش کردم واقعا خیلی حال داد. دیگه نیاز نیست فیلمهای 3Dرو لب تاپ رو با کابل وصل کنم بی سیم با همون کیفیت اوریجنالی که تو سیستم داشت پخش میکنه بدمن تاخیر. عالیه.
    فقط بعضی وقتها مجبور بودم از کادر نرو تی وی رو که با LG5700وبا یک آیکون مشکی مثل یه پلیر نشون میدادبرم واز قسمت Browsفایل رو دوبار روش کلیک کنم.
    برای موبایل هنوز راه نداختم نوشته برای اندروید Appاش هست ولی برای آیفون چیزی ننوشته امروز تونستم یه سرچ میکنم.

9. این کاربر از 2hamidpeyk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض قاب دار وبی قاب

تفاوت تلوزیون های قاب دار با تلوزیون های بدون قاب چیست
    مشخصه اونها هیچ حاشیه ای دور تادور تصویر ندارن یا برخی مثل اخرین سری سامسونگ یه قای نقره چندمیلیمتری دارن.
    برای تلویزیونهای سایز بالای55 خوبه وتوصیه من اینه که اگه مثلا قبلا 46 داشتی الان 46 بدون قاب نگیر چون به علت خطای چشم فکر میکنی تی وی جدیدت کوچکتره واثر روانی خوبی نداره. برای سایزهای 55 یا 65 تو فضاهای آپارتمانی خوبه بی قاب باشه.
    کلا این نازک کردن وقاب دوررو برداشتن یا خیلی کوچک کردن بنظم اصلا چیز جالبی نیست واین چشم وهم چشمی سازنده ها باعث شده بیشترازهمه کیفیت صدای تی وی لطمه بخوره. من یه هیتاچی32 دارم مال 7سال پیش وبلندگوهاش دو طرف تی وی وهنوزکه هنوز کیفیت صداش بهتراز 3تا تلویزیون دیگمه. نازکی بلدگو بخصوص باعث میشه صداهای بم بی کیفیت پخش بشن که تو ال جی 5700 کاملامشهوده البته همه نازکها تقریبا همینن.

11. این کاربر از 2hamidpeyk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

[QUOTE=moeen77;6685083]به نظر شما هرچه تلوزیون بزرگ تر باشد تصاویر 3 بعدی بهتر است[/QU

کاملا برای 3D بزرگتر بهتر چون کیفیت 3D اصل بالا است وبا بزرگ شدن صفحه افت کیفیت نداری.
    هرچی صفحه بزرگتر فاصله دو تصویر با هم بیشتر (هر تصویرچشم چپ وراست باهم تفاوت داره) بنابراین برجسته تره وصحنه های سه بعدی بخصوص درجاهایی که اشیا پرتاب میشن یا مثل ریختن برگ، بارون و....صفحه بزرگتر حس وحال بهتر وبیشتر.
    ***نکته مهم تلویزیون بزرگ نیاز به ----- توپ داری با کانالهای HD تصاویرSDتو صفحه بزرگ افتضاح میشن. راه حل من : تو منوی رسیورم Vu plusیه گزینه داره بنام Original size که بسته به کیفیت برنامه سایز واقعی اون رو نشون میده که برای خیلی از برنامه های ماهواره ایرانی سایزش کوچکتراز صفحه است وضمنا اونایی که تصویرشون با نسبت 4 به 3 است رو همون جوری نشون میده با دوحاشیه سیاه عمودی دو طرف که به نظرم خیلی بهتره تا اینکه تصویررا بکشه واونها رو غیرواقعی وافراد رو چاق وخپل تر نشون بده!
    پس بهتره تو تی وی بزرگ تصاویر SDروکمی کوچکتر ولی بهتر ببینیم.

13. این کاربر از 2hamidpeyk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

این سایت خیلی جالبه از یه طرف میگه شما کاربرجدیدی ودوره آزمایشی رو میگذرونی وباید فعالیت داشته باشی بعد که وقت میذاری وپیام میذاری تا از ممیزیشون بگذره دیگه مطلب آدم بیات شده وذوقش کور.
    فرقتون با سایت های دیگه همینه؟؟؟
    به عوض اینها ببینید چه سئوالهایی بی جواب مونده و حرفه ای هایتون بیان جواب بدن. هرچی پیغام دادیم این DNLAتی وی ال جی چه جوری راه میفته یکی جواب نداد.
    ضمنا دوستان professional اگر تنظیمات صفحه ال جی 5700 رو دارن بگذارن.
    ممنون

15. 2 کاربر از 2hamidpeyk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •