تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 241 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

داره خودمونی میشه roxh58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ویندوز 7 من که 64 بیتی هستش از امروز چند بار هنگ کرد و عاقبت مجبور شدم ویندوز عوض کنم
    بعد از چند ساعت کار یهو BSOD میده و من قطعه ی جدیدی اضافه نکردم. (به جز اینکه رم ها رو در اوردم از اسلات و جاشون رو عوض کردم.باطری مادربورد رو هم در آوردم و جا انداختم)

CPU: Intel Core i3
    Ram: 6GB
    VGA: ATI 5670 2 GIG
    فایل Minidump : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون میشم راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

ویندوز 7 من که 64 بیتی هستش از امروز چند بار هنگ کرد و عاقبت مجبور شدم ویندوز عوض کنم
    بعد از چند ساعت کار یهو BSOD میده و من قطعه ی جدیدی اضافه نکردم. (به جز اینکه رم ها رو در اوردم از اسلات و جاشون رو عوض کردم.باطری مادربورد رو هم در آوردم و جا انداختم)

CPU: Intel Core i3
    Ram: 6GB
    VGA: ATI 5670 2 GIG
    فایل Minidump : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    مشکل سیستم شما از فایلی به نام eamonm.sys هستش که این فایل امضای دیجیتال شرکت ESET رو داره.
    در حقیقت این فایل درایور کنترل کننده ی بخش اسکنر آنتی ویروس NOD32 هستش.

مشکل با حذف این آنتی ویروس رفع میشه و فکر میکنم ورژنی که استفاده کردید 64 بیتی نیست.
    اگر همینطوره ورژن 64 بیتی این آنتی ویروس رو دانلود و نصب کنید.

3. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه roxh58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مشکل سیستم شما از فایلی به نام eamonm.sys هستش که این فایل امضای دیجیتال شرکت ESET رو داره.
    در حقیقت این فایل درایور کنترل کننده ی بخش اسکنر آنتی ویروس NOD32 هستش.

مشکل با حذف این آنتی ویروس رفع میشه و فکر میکنم ورژنی که استفاده کردید 64 بیتی نیست.
    اگر همینطوره ورژن 64 بیتی این آنتی ویروس رو دانلود و نصب کنید.
    ....
    درود بر شما

ورژن آنتی ویروس من 64 بیتی هستش (البته نسخه ی نهایی نیستش )
    با یکی از دیگر اساتید مشکلم رو مطرح کردم فرمودند مشکل از رم های سیستم هست ...احتمالا چون از یک برند نیستند )(تداخل فرکانسی و چند چیز دیگه هم اشاره کردند که من سر در نیاوردم)
    رم ها 3 تا 2 گیگابایتی هستش...هر یک از یک برند متفاوت یکیش برند پاتریوت یکیش کینگ مگس...و ترانسیلیت (البته اگه درست تلفظ کرده باشم)
    آخرین نرم افزارهای نصبی :
    پلاگین فلاش پلیر فایر فاکس
    ویندوز مدیا پلیر پلاگین ...
    یاهومسنجر (که کرش کرد و هنگ کرد و دیگه نصب نکردم) و Technitium MAC Address Changer

راهکاری که فرمودید با حذف و نصب آخرین ورژن از نود 32 (64 بیتی) رفع میشه ؟ یا مشکل سخت افزاری هم ممکنه دلیل این اخطار باشه؟

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

درود بر شما

ورژن آنتی ویروس من 64 بیتی هستش (البته نسخه ی نهایی نیستش )
    با یکی از دیگر اساتید مشکلم رو مطرح کردم فرمودند مشکل از رم های سیستم هست ...احتمالا چون از یک برند نیستند )(تداخل فرکانسی و چند چیز دیگه هم اشاره کردند که من سر در نیاوردم)
    رم ها 3 تا 2 گیگابایتی هستش...هر یک از یک برند متفاوت یکیش برند پاتریوت یکیش کینگ مگس...و ترانسیلیت (البته اگه درست تلفظ کرده باشم)
    آخرین نرم افزارهای نصبی :
    پلاگین فلاش پلیر فایر فاکس
    ویندوز مدیا پلیر پلاگین ...
    یاهومسنجر (که کرش کرد و هنگ کرد و دیگه نصب نکردم) و Technitium MAC Address Changer

راهکاری که فرمودید با حذف و نصب آخرین ورژن از نود 32 (64 بیتی) رفع میشه ؟ یا مشکل سخت افزاری هم ممکنه دلیل این اخطار باشه؟
    توی پست صفحه ی اول توضیح دادم که هزارتا دلیل برای خطاهای BSOD هستش و هرکسی یه چیزی میگه.
    مهم اینه که حرف قابل استناد باشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    [/LEFT]
    اینجا خیلی دقیق و صریح به فایل اشاره شده. این اطلاعات مربوط به سیستم شماست.

حالا اگر آنتی ویروس رو حذف کردید و باز هم مشکل برقرار بود و به فایل جدیدی دوباره توی خطا اشاره شد اونوقت شما از طریق Genral Reporter به من یک گزارش بدین تا احتمال مشکل رم ها بررسی بشه.
    اینکه رمها از یک برند نباشند همیشه مشکل نیست. رمهای سیستم خودم هم از یک برند نیستند ولی مشکلی ندارم.
    شما بهترین کار اینه که یه مدت از آنتی ویروستون استفاده نکنید و بعد اگر سیستم خطا داد تمام دامپ ها رو به من بدین تا بتونم همشون رو بررسی کنم و از طریق مقایسشون نتیجه گیری کنیم.

موفق باشید.
    Last edited by ebicross; 22-01-2012 at 11:29.

6. 2 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sherlock_Holmes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

کلید F8 رو بزنید و Debugging Mode رو انتخاب کنید.
    بعد از خطای صفحه آبی دوباره ریست و F8 بزنید و Disable Automatic Restart رو بزنید تا خطا از بین نره.
    اونجا میتونید متن خطا رو ببینید. اگر به فایل Sys مثلا h246.sys اشاره کرده بود اینجا اسمش رو بگین.
    اگر خطا نا مفهوم بود براتون هارد رو به یک سیستم دیگه متصل و از مسیر Windows\Minidump فایلها رو کپی و آپلود کنید.

آقا من پوشه اي به نام minidump توش نديدم! نميتونم حتي وارد ويندوز xp بشم تا فعال كنم گزينشو..
    با روشي كه گفتيد صفحه رو نگه داشتم و عكس ازش گرفتم..

ببنيد كمكي ميكنه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    كاش بشه درستش كرد..

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقا يكي جواب ما رو بده!
    ميدونم با تصويري كه دادم نميشه چيزي متوجه شد اما لا اقل يه راهي بگيد كه بدون وارد شدن تو ويندوز بشه ريپورت گرفت!
    سيستم من اصلا تو ويندوز نميره!

داره خودمونی میشه samijazini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سیستم رو ویروس کشی کن...

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ميگم تو ويندوز نميره اصلا!!
    ضمنا هارد رو پارتيشن بندي هم كردم فرقي نكرد..

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ميگم تو ويندوز نميره اصلا!!
    ضمنا هارد رو پارتيشن بندي هم كردم فرقي نكرد..
    مشکل شما بیشتر مربوط به هارد میشه که تو شکلی هم که قراردادین گفته شده به وسیله فرمان chkdsk /f هارد خوردتون اسکن کنیدکه شاید بدسکتوری داشته باشه هارد واسه ویروس کشی هاردم از سیدی بوت kaspersky rescue disk میتونید استفاده کنید

کد:

12. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آخه همين هارد رو يه سيستم ديگه ميبندم با ويندوزش مياد بالا! ولي روي اين سيستمه نه!

با همين روش يعني بستنش روي يه سيستم ديگه رفتم minidump رو فعال كنم ديدم تنظيماتش همونه كه قبلا گفته شده بود اما پوشه اي به اين نام درست نميشه! يه برنامه داشتم به نام bluescreen view كه فايلهاي اين پوشه رو خودش ميخونه و نشون ميده. روي سيستم اصلي خودم كار ميكنه اما روي اين سيستم خرابه نميتونه minidump رو پيدا كنه!

من تك تك قطعات رو روي يه سيستم ديگه تست كردم. فقط مونده خود مادربرد! ممكنه مشكل مادر بردي باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •