درود بر شما
ورژن آنتی ویروس من 64 بیتی هستش (البته نسخه ی نهایی نیستش )
با یکی از دیگر اساتید مشکلم رو مطرح کردم فرمودند مشکل از رم های سیستم هست ...احتمالا چون از یک برند نیستند )(تداخل فرکانسی و چند چیز دیگه هم اشاره کردند که من سر در نیاوردم)
رم ها 3 تا 2 گیگابایتی هستش...هر یک از یک برند متفاوت یکیش برند پاتریوت یکیش کینگ مگس...و ترانسیلیت (البته اگه درست تلفظ کرده باشم)
آخرین نرم افزارهای نصبی :
پلاگین فلاش پلیر فایر فاکس
ویندوز مدیا پلیر پلاگین ...
یاهومسنجر (که کرش کرد و هنگ کرد و دیگه نصب نکردم) و Technitium MAC Address Changer
راهکاری که فرمودید با حذف و نصب آخرین ورژن از نود 32 (64 بیتی) رفع میشه ؟ یا مشکل سخت افزاری هم ممکنه دلیل این اخطار باشه؟
توی پست صفحه ی اول توضیح دادم که هزارتا دلیل برای خطاهای BSOD هستش و هرکسی یه چیزی میگه.
مهم اینه که حرف قابل استناد باشه.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[/LEFT]
اینجا خیلی دقیق و صریح به فایل اشاره شده. این اطلاعات مربوط به سیستم شماست.
حالا اگر آنتی ویروس رو حذف کردید و باز هم مشکل برقرار بود و به فایل جدیدی دوباره توی خطا اشاره شد اونوقت شما از طریق Genral Reporter به من یک گزارش بدین تا احتمال مشکل رم ها بررسی بشه.
اینکه رمها از یک برند نباشند همیشه مشکل نیست. رمهای سیستم خودم هم از یک برند نیستند ولی مشکلی ندارم.
شما بهترین کار اینه که یه مدت از آنتی ویروستون استفاده نکنید و بعد اگر سیستم خطا داد تمام دامپ ها رو به من بدین تا بتونم همشون رو بررسی کنم و از طریق مقایسشون نتیجه گیری کنیم.
موفق باشید.