برو سایت boog
اینم لینکش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برو سایت boog
اینم لینکش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما ظاهرا رگ غیرتت بیشتر باد کرده
در یک سریال همه چیز باید دیده بشه
اگر شما میشینی پای این سریال که فقط بخندی پس مشکل از جای دیگست
دوستان اولا اینجا بحث رگ غیرت و تیم این حرف ها نیست
اما این که تشخیص داده بشه توهین هست یا طنز باید از مردم اون منطقه سوال بشه نه نظرات شخصیه دیگر جاها مخصوصا تهرانی ها!
گرچه منم موافق این نیستم که توهینی هست ولی اگه ادامه پیدا کنه مطمئنا توهین محسوب خواهد شد
دوستانی که میگن طنز همینه و فلان و خنده تلخ و ...
اگه همینه پس باید روی همه چیز باشه نه یک چیز
حسین عزیز شما هم که میگی نقد تیم های اصفهانی به نظرت کاری که دیشب کردن نقد بود؟
کلا نقد کردن یعنی چی؟
و از بعد قسمتی که ناصر میخواست باشگاه بزنه تا اینجای کار شما چه موارد انتقادی در این برنامه های آخری دیدید؟
فقط کافیه یکمی این برنامه با برره مقایسه بشه(من فقط روی همین جنبه انتقادی و توهین به قومیت خاص میگم وگرنه اصلا این کجا و آن کجا)
تقریبا توی تمام قسمت های برره یک یا چند جنبه انتقادی خاص وجود داشت و از خند هم که دیگه حرفی درش نیست
در ضمن به کسی هم هیچ توهینی نبود و هیچ کس نمیتونست ادعا کنه اینجا به من توهین کرده
حرف های من هم دلیل بر این نیست که بگم برنامه بدی هست که میگید یه برنامه خوب بعد چند سال
خود منم هرشب میبینم اما اینها هم انتقاد هایی هست که میشه به این برنامه گرفت که خود شما هم دارید در مورد این انتقاد ها موضع میگیرید اما از ما میخواید در مورد مسائلی که به ما مربوط میشه موضع نگیریم!
چقد چیز مینویسین من که حوصله ندارم همشو بخونمهمون کمتراشو میخونم یکم بخندم
خودم که میبینم سریالو اینجا هم میاییم دوباره بخندیم
کیف میده اینجوری
مطلبای بزرگتون رو کنار بزارید
تنکس
اگه به بیژن بنفشه خواه یه ذره بها میدادن خیلی عالی میشد تو این سریال زیاد نقشه جالبی نداره![]()
صورت استخونی و تهچهرهی بهنام تشکر منو یاد همایون ارشادی میاندازه ...![]()
نمیدونم چرا : دی
یکی از چیزایی که میخواستم بگم همین بود ... ممنوناما این که تشخیص داده بشه توهین هست یا طنز باید از مردم اون منطقه سوال بشه نه نظرات شخصیه دیگر جاها مخصوصا تهرانی ها!
بر فرض مثال شما میگین اصفهانی ها خسیس ! ... خب درست ... خسیس بودن هم داره تویه این سریال نمایش داده میشه !
حالا شما که انقدر ذهن باز و آزادی دارین به قومیت های مختلف ایران فکر کنید و خصوصیت هایی که بهشون دادن ... که هممون هم بلدیم از بس جوک هاشو واسه هم تعریف کردیم ; )
شما میتونین سریالی نام ببرید که خصوصیت یه قومیت دیگه رو بیان کرده باشه ؟ اونم به این واضحی ؟ ...
ماشالله سریال های مختلفی تویه این چند وقت اخیر پخش شد ...
پایتحت ، توطئه فامیلی و ... که همشون قومیت های مختلفی رو به تصویر کشیدن ... ولی تویه همشون اون قومیت رو یه سری آدم خوب و خونگرم و خوش بیان و درجه 1 و ساده و صادق جلوه دادن !
ولی شما با دیدن سریال ساختمان پزشکان و نقش فرید ، چه احساسی از اصفهانی بودن بهتون دست میده ؟
یه آدم بد اخلاق و پیله و خسیس ! ... که وقتی بهش میگن 30 هزار توم پول استخر و سونا و جکوزی میشه ، چشماش چهار تا میشه ! یا پول هاشو تویه بالشتش قایم میکنه !
به خدا من خوشحالم که این سریال قشنگ رو ساختن و نقش اصفهانی ها هم انقدر توش پررنگه ولی یکم با دید بازتر مسائل رو ببینیم .
شما از سریال راضی هستین و بعد از مدت ها یه سریال خوب دارین میبینین ... حالا اعتراض و انتقاد چند نفر باعث ناراحتیتون میشه !
ولی خیلی خوشحالم که دوستان خیلی منطقی بحث میکنن : x
---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
اتفاقا منم به همین فکر میکردم ... ولی فکر کنم به مرور زمان بیشتر رویه نقشش مانور بدن !اگه به بیژن بنفشه خواه یه ذره بها میدادن خیلی عالی میشد تو این سریال زیاد نقشه جالبی نداره![]()
طنز یا به نوعی انتقاد ، طبق تعریفش ، بیان مشکلات جامعه به گونه ای غلو شده است.
مثلا خساست ( یا اقتصادی بودن) می توانه یک مشکل اجتماعی باشه که مورد انتقاد قرار بگیره و من هم به عنوان یک اصفهانی ناراحت نمی شوم ( ولی تا جایی که توهین نشه )
ولی :
اولا حرف هایی که اینها زدند سلامت این 2 تیم را زیر سوال برد و به مشکلات این 2 تیم اشاره ای نکرد ( پس طنز یا انتفاد نبود )
دوما ، انتقاد از مشکلات اجتماع میشه وقتی این همه تیم با مشکلات مختلف داریم میایید از کم مشکل ترین و موفق ترین تیم های ایران انتقاد ( یا توهین ) می کنید.
در ضمن اگر یک کسی جلوی جمعی زیادی از افراد به شما بگه "تو با پارتی آمدی سرکار ، تو مدرک تحصیلیت تقلبیه " شما میگید این طنزه و داره از من انتقاد می کنه ؟!!!
یکی از جاهایی که من خیلی خندیدم همینجا بود،یه آدم بد اخلاق و پیله و خسیس ! ... که وقتی بهش میگن 30 هزار توم پول استخر و سونا و جکوزی میشه ، چشماش چهار تا میشه ! یا پول هاشو تویه بالشتش قایم میکنه !اونجایی که کلید یخچالو دور گردنش انداخته بود هم خیلی خندیدم
درسته،منم قبول دارم زیادی دیگه دارن روانشناسها رو زیر سوال میبرن،انسانهای بی عرضه ای که معلوم نیست مدرکشونو از کجادر ضمن اگر یک کسی جلوی جمعی زیادی از افراد به شما بگه "تو با پارتی آمدی سرکار ، تو مدرک تحصیلیت تقلبیه " شما میگید این طنزه و داره از من انتقاد می کنه ؟!!!
میارن!!مورد تمسخر همه واقع میشن،روانشناسن ولی خودشون مشکلات روحی روانی زیادی دارن که نمیتونن از پسش بر میان
این شما رو نسبت به روانشناسها بد بین نمیکنه؟؟![]()
دوستان سریال طنز دیگه. چرا اینقدر مسئله رو بزرگ می کنید .از هرچیزی توسریال طنز میشه برای خندوندن استفاده کرد.
حالا اگه نشون دادن اصفاحانی ها خسیسن .اصفحانی ها بهشون بر خورده.باور کنید تو همه جای ایران آدم خسیس وجود داره.مگه فقط مختص اصفحانیهاست.یعنی اصفحانی های عزیز به خودشون شک دارند.
اگه بخواین به هر چیزی گیر بدین که دیگه شاهد همچین طنز هایی نخواهید شد.
تازه این که چیزی نیست.تو قهوه تلخ مستشار به برزو که مشهدی هست میگه میدونی چقدر بی اسالتی.برزو میگه آره میدونم.دیگه از این مستقیم تر.
در ضمن این که کسی رو زیر سوال برده باشن تو اکثر سریال های طنز هست.مستند نیست که بگی اینا رو بد نشون دادن.
در اینکه صدا و سیما بارها به قومیتها توهین کرده هیچ شکی نیست هیچ وقت یادم نمیره تا همین یه سال پیش هر سریالی ساخته میشد هر چی آبدارچی و رفتگر و آدم فقیر تو سریالهامون شمالی بود .. یه ته لهجه خنده دار به طرف میچسبودند یه اضافه ساده بودن بیش از حد که مثلا سوژه اون فیلم باشه .. حتی یادمه استاندار وقت گیلان(صوفی) به این موضوع شکایت کرده بود که اگه گیلانیها تو فیلمهاتون آبدارچی و ادمهای ساده و باعث خندند پس چرا هر چی دکتر و پروفسور معروف کشورمون از سمیعی و رضا و معین گرفته تا بازیگرای معروف تلویزیونتون همه از همین خطه هستند ؟
کلا دوستان باید قبول کنیم صدا و سیما در چند سال اخیر خیلی موذیانه و با سیاست خیلی از قومیتهای کشور رو مدام مسخره کرده .. اگر یک بار این مساله انجام میشد کسی اعتراض نمیکرد اما به طرق مشابه در سریالهای مشابه وقتی تکرار میشه ادم رو به فکر وا میداره .
پینوشت:
خدایی اما خسیس بودن اگه مطرح باشه به نظرم کلاسم داره اصفهانیا نباید ناراحت بشند . حال میده که بابا هر چی پولداره واسه اصفهانه
Last edited by Gilopa; 05-07-2011 at 14:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)