تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 130 اولاول ... 135359606162636465666773113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 1298

نام تاپيک: سریال ساختمان پزشکان

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

لینک داون لود قسمت 32 رو کسی داره ؟
    برو سایت boog
    اینم لینکش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

ربط کامنت شما رو با پست من نمی فهمم
    ---
    حرف سر این فیلم بود،
    --
    خیلی رگ غیرتت می خواد باد کنه ، کلی جاهای دیگه هست ، می تونی بری اونجا صرفش کنی ، دیوار کوتاه تر از این بدبختا پیدا نکردید میخواید همه دق دلیتونو رو اینا خراب کنید

اصلا وقتی بعضی حرفا رو از بعضی ها میشنوم شدیدا مخم سوت می کشه ، ول کردن اصل و چسبیدن به فرع،

صد سالی یه بار یه فیلم موفق می سازن که توش 4 تا نفر از قومیت های دیگه هم هست، بلکه ما هم بفهمیم که فارسی فقط این فارسی معیار نیست
    اصفهانی و اراکی و ... هم داریم ، امثال شما بیایید اینجوری داد بی داد کنید،

هنوز توی چند صد سال قبل گیر کردیم که باس روز عمر کشون کلی کشته بدیم
    شما ظاهرا رگ غیرتت بیشتر باد کرده
    در یک سریال همه چیز باید دیده بشه

اگر شما میشینی پای این سریال که فقط بخندی پس مشکل از جای دیگست

دوستان اولا اینجا بحث رگ غیرت و تیم این حرف ها نیست

اما این که تشخیص داده بشه توهین هست یا طنز باید از مردم اون منطقه سوال بشه نه نظرات شخصیه دیگر جاها مخصوصا تهرانی ها!

گرچه منم موافق این نیستم که توهینی هست ولی اگه ادامه پیدا کنه مطمئنا توهین محسوب خواهد شد

دوستانی که میگن طنز همینه و فلان و خنده تلخ و ...
    اگه همینه پس باید روی همه چیز باشه نه یک چیز

حسین عزیز شما هم که میگی نقد تیم های اصفهانی به نظرت کاری که دیشب کردن نقد بود؟
    کلا نقد کردن یعنی چی؟

و از بعد قسمتی که ناصر میخواست باشگاه بزنه تا اینجای کار شما چه موارد انتقادی در این برنامه های آخری دیدید؟

فقط کافیه یکمی این برنامه با برره مقایسه بشه(من فقط روی همین جنبه انتقادی و توهین به قومیت خاص میگم وگرنه اصلا این کجا و آن کجا)
    تقریبا توی تمام قسمت های برره یک یا چند جنبه انتقادی خاص وجود داشت و از خند هم که دیگه حرفی درش نیست
    در ضمن به کسی هم هیچ توهینی نبود و هیچ کس نمیتونست ادعا کنه اینجا به من توهین کرده

حرف های من هم دلیل بر این نیست که بگم برنامه بدی هست که میگید یه برنامه خوب بعد چند سال

خود منم هرشب میبینم اما اینها هم انتقاد هایی هست که میشه به این برنامه گرفت که خود شما هم دارید در مورد این انتقاد ها موضع میگیرید اما از ما میخواید در مورد مسائلی که به ما مربوط میشه موضع نگیریم!

4. 7 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

چقد چیز مینویسین من که حوصله ندارم همشو بخونم همون کمتراشو میخونم یکم بخندم خودم که میبینم سریالو اینجا هم میاییم دوباره بخندیم کیف میده اینجوری
    مطلبای بزرگتون رو کنار بزارید
    تنکس

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

اگه به بیژن بنفشه خواه یه ذره بها میدادن خیلی عالی میشد تو این سریال زیاد نقشه جالبی نداره

7. 3 کاربر از Davood_titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

صورت استخونی و ته‌چهره‌ی بهنام تشکر منو یاد همایون ارشادی می‌اندازه ...
    نمی‌دونم چرا : دی

9. 5 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

اما این که تشخیص داده بشه توهین هست یا طنز باید از مردم اون منطقه سوال بشه نه نظرات شخصیه دیگر جاها مخصوصا تهرانی ها!
    یکی از چیزایی که میخواستم بگم همین بود ... ممنون

بر فرض مثال شما میگین اصفهانی ها خسیس ! ... خب درست ... خسیس بودن هم داره تویه این سریال نمایش داده میشه !

حالا شما که انقدر ذهن باز و آزادی دارین به قومیت های مختلف ایران فکر کنید و خصوصیت هایی که بهشون دادن ... که هممون هم بلدیم از بس جوک هاشو واسه هم تعریف کردیم ; )

شما میتونین سریالی نام ببرید که خصوصیت یه قومیت دیگه رو بیان کرده باشه ؟ اونم به این واضحی ؟ ...

ماشالله سریال های مختلفی تویه این چند وقت اخیر پخش شد ...

پایتحت ، توطئه فامیلی و ... که همشون قومیت های مختلفی رو به تصویر کشیدن ... ولی تویه همشون اون قومیت رو یه سری آدم خوب و خونگرم و خوش بیان و درجه 1 و ساده و صادق جلوه دادن !

ولی شما با دیدن سریال ساختمان پزشکان و نقش فرید ، چه احساسی از اصفهانی بودن بهتون دست میده ؟

یه آدم بد اخلاق و پیله و خسیس ! ... که وقتی بهش میگن 30 هزار توم پول استخر و سونا و جکوزی میشه ، چشماش چهار تا میشه ! یا پول هاشو تویه بالشتش قایم میکنه !

به خدا من خوشحالم که این سریال قشنگ رو ساختن و نقش اصفهانی ها هم انقدر توش پررنگه ولی یکم با دید بازتر مسائل رو ببینیم .

شما از سریال راضی هستین و بعد از مدت ها یه سریال خوب دارین میبینین ... حالا اعتراض و انتقاد چند نفر باعث ناراحتیتون میشه !

ولی خیلی خوشحالم که دوستان خیلی منطقی بحث میکنن : x

---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------

اگه به بیژن بنفشه خواه یه ذره بها میدادن خیلی عالی میشد تو این سریال زیاد نقشه جالبی نداره
    اتفاقا منم به همین فکر میکردم ... ولی فکر کنم به مرور زمان بیشتر رویه نقشش مانور بدن !

11. 4 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

طنز یا به نوعی انتقاد ، طبق تعریفش ، بیان مشکلات جامعه به گونه ای غلو شده است.

مثلا خساست ( یا اقتصادی بودن ) می توانه یک مشکل اجتماعی باشه که مورد انتقاد قرار بگیره و من هم به عنوان یک اصفهانی ناراحت نمی شوم ( ولی تا جایی که توهین نشه )

ولی :

اولا حرف هایی که اینها زدند سلامت این 2 تیم را زیر سوال برد و به مشکلات این 2 تیم اشاره ای نکرد ( پس طنز یا انتفاد نبود )

دوما ، انتقاد از مشکلات اجتماع میشه وقتی این همه تیم با مشکلات مختلف داریم میایید از کم مشکل ترین و موفق ترین تیم های ایران انتقاد ( یا توهین ) می کنید.

در ضمن اگر یک کسی جلوی جمعی زیادی از افراد به شما بگه "تو با پارتی آمدی سرکار ، تو مدرک تحصیلیت تقلبیه " شما میگید این طنزه و داره از من انتقاد می کنه ؟!!!

13. 5 کاربر از far2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه star2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یه آدم بد اخلاق و پیله و خسیس ! ... که وقتی بهش میگن 30 هزار توم پول استخر و سونا و جکوزی میشه ، چشماش چهار تا میشه ! یا پول هاشو تویه بالشتش قایم میکنه !
    یکی از جاهایی که من خیلی خندیدم همینجا بود،اونجایی که کلید یخچالو دور گردنش انداخته بود هم خیلی خندیدم
    در ضمن اگر یک کسی جلوی جمعی زیادی از افراد به شما بگه "تو با پارتی آمدی سرکار ، تو مدرک تحصیلیت تقلبیه " شما میگید این طنزه و داره از من انتقاد می کنه ؟!!!
    درسته،منم قبول دارم زیادی دیگه دارن روانشناسها رو زیر سوال میبرن،انسانهای بی عرضه ای که معلوم نیست مدرکشونو از کجا
    میارن!!مورد تمسخر همه واقع میشن،روانشناسن ولی خودشون مشکلات روحی روانی زیادی دارن که نمیتونن از پسش بر میان
    این شما رو نسبت به روانشناسها بد بین نمیکنه؟؟

15. این کاربر از star2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سریال طنز دیگه. چرا اینقدر مسئله رو بزرگ می کنید .از هرچیزی توسریال طنز میشه برای خندوندن استفاده کرد.
    حالا اگه نشون دادن اصفاحانی ها خسیسن .اصفحانی ها بهشون بر خورده.باور کنید تو همه جای ایران آدم خسیس وجود داره.مگه فقط مختص اصفحانیهاست.یعنی اصفحانی های عزیز به خودشون شک دارند.
    اگه بخواین به هر چیزی گیر بدین که دیگه شاهد همچین طنز هایی نخواهید شد.
    تازه این که چیزی نیست.تو قهوه تلخ مستشار به برزو که مشهدی هست میگه میدونی چقدر بی اسالتی.برزو میگه آره میدونم.دیگه از این مستقیم تر.
    در ضمن این که کسی رو زیر سوال برده باشن تو اکثر سریال های طنز هست.مستند نیست که بگی اینا رو بد نشون دادن.

17. این کاربر از SHADEL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

در اینکه صدا و سیما بارها به قومیتها توهین کرده هیچ شکی نیست هیچ وقت یادم نمیره تا همین یه سال پیش هر سریالی ساخته میشد هر چی آبدارچی و رفتگر و آدم فقیر تو سریالهامون شمالی بود .. یه ته لهجه خنده دار به طرف میچسبودند یه اضافه ساده بودن بیش از حد که مثلا سوژه اون فیلم باشه .. حتی یادمه استاندار وقت گیلان(صوفی) به این موضوع شکایت کرده بود که اگه گیلانیها تو فیلمهاتون آبدارچی و ادمهای ساده و باعث خندند پس چرا هر چی دکتر و پروفسور معروف کشورمون از سمیعی و رضا و معین گرفته تا بازیگرای معروف تلویزیونتون همه از همین خطه هستند ؟
    کلا دوستان باید قبول کنیم صدا و سیما در چند سال اخیر خیلی موذیانه و با سیاست خیلی از قومیتهای کشور رو مدام مسخره کرده .. اگر یک بار این مساله انجام میشد کسی اعتراض نمیکرد اما به طرق مشابه در سریالهای مشابه وقتی تکرار میشه ادم رو به فکر وا میداره .

پینوشت:
    خدایی اما خسیس بودن اگه مطرح باشه به نظرم کلاسم داره اصفهانیا نباید ناراحت بشند . حال میده که بابا هر چی پولداره واسه اصفهانه
    Last edited by Gilopa; 05-07-2011 at 14:31.

19. 5 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •