تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 645 اولاول ... 135359606162636465666773113163563 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام من يه لبتاپ گرفتم asus f3 وينوزش ويستا هست ميخوام xp کنم چکار بايد بکنم
    عين pc معمولي ويندوز بريزم
    براي ريکاوري هم يه Dvd داره به نام recovery dvd asustek computer inc يعني فايل ريکاوريش ساخته شده و اماده تو همين dvd هست؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

این رفیقمون mandegarfar آخرشه!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام من يه لبتاپ گرفتم asus f3 وينوزش ويستا هست ميخوام xp کنم چکار بايد بکنم
    عين pc معمولي ويندوز بريزم
    براي ريکاوري هم يه Dvd داره به نام recovery dvd asustek computer inc يعني فايل ريکاوريش ساخته شده و اماده تو همين dvd هست؟؟؟؟؟
    این قسمت :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

دوستان عزیز سلام
    من دیروز یه vostro 1500 با مشخصات زیر گرفتم :
    cpu core 2 duo 2.5
    6 meg cache
    graphic 8600
    ram 2 g
    با قیمت یک و 460 تومن
    ------
    من کاربر حرفه ای کامپیوتر هستم ولی تا حالا با نوت بوک کار نکرده ام
    اگه نکته خاصی به ذهنتون مبرسه ، ممنون میشم بهم بگین
    چند تا سوال هم داشتم :

نوت بوک من سیم کارت میخوره ، اگه ایرانسل بندازم روش ، میشه اینترنت هم کار کرد ؟
    همین الان سیم کارت ایرانسل رو انداختم روش ولی هیچ اتفاقی نیفتاد ، توی گزینه ها هم جایی براش پیدا نکردم
    البته یه کم هم شاید به دلیل نا آشنایی با vista باشه ، که اگه xp بود میخوردمش

میشه از طریق بلوتوس اینترنت رو از pc ام به نوت بوکم بیارم ؟
    pc من به adsl وصله

از طریق وایرلس میشه با گوشی های وایرلس دار مثل p990 وصل بشم و کاری بکنم ؟

این سیستم نباید روی خودش یه remote داشته باشه؟
    فروشنده با من نداد
    و همچنین سیم برای s-video

کارت pcmcia دقیقا" چه کاربردی داره ؟
    یه کمی ازش میدونم ، توی سایت ایرانسل هم توضیح داده براش که چه تنطیماتی انجام بدیم تا به اینترنت وصل بشیم؟
    حالا این کارت برای ایرانسل رو از کجا میشه خرید ؟

توی یاهو مسنجر هم voice ندارم ، مشکل چیه ؟

ممنون تا سوالات بعدی . . .

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

در ضمن ، این هم نمره ای که vista داده :

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    من یه دل مدل inspiron 1520 خریدم از دل ایران
    بدون ویندوز بود

ویندوز ایکس پی ریختم و تمام درایور هاشو هم برای ایکس پی و هم ویستا دانلود کردم

دو تا سوال دارم :

1: اگه یه ویندوز ایکس پی اورجینال مال خود دل رو از دوستم که مدل d850 رو داره بگیرم و رایت کنم و یا نصب کنم مشکل سریال نامبر خواهم داشت ؟ چون موقع نصب سریال نمیخواد کنه

2: من روی چند لبتاب دل که ویندوز رو اورجینال روش ریخته شده خریدن دیدم موقع کم یا بالا بردن ولوم و یا مثلا زدن دکمه فانکشن + اف 3 روی تصویر مونیتور اطلاعات انجام کار رو میده مثلا ولوم رو کم و زیاد می کردم روی صفحه اندازه ولوم رو نشون میداد و یا با زدن فانکشن و دکمه های نشانه گر بالا و پایین میتونستم نور تصویر رو که کم و زیاد میشد با یه برنامه کوچیک روی صفحه مونیتور ببینم
    میخوام ببینم چه برنامه ای برای این کار ها روش نصب شده و احتمالا باید توی بخش دانلود سایت دل باشه

مرسی

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

ستان عزیز سلام
    من دیروز یه vostro 1500 با مشخصات زیر گرفتم :
    cpu core 2 duo 2.5
    6 meg cache
    graphic 8600
    ram 2 g
    با قیمت یک و 460 تومن
    ------
    من کاربر حرفه ای کامپیوتر هستم ولی تا حالا با نوت بوک کار نکرده ام
    اگه نکته خاصی به ذهنتون مبرسه ، ممنون میشم بهم بگین
    چند تا سوال هم داشتم :

نوت بوک من سیم کارت میخوره ، اگه ایرانسل بندازم روش ، میشه اینترنت هم کار کرد ؟
    همین الان سیم کارت ایرانسل رو انداختم روش ولی هیچ اتفاقی نیفتاد ، توی گزینه ها هم جایی براش پیدا نکردم
    البته یه کم هم شاید به دلیل نا آشنایی با vista باشه ، که اگه xp بود میخوردمش

میشه از طریق بلوتوس اینترنت رو از pc ام به نوت بوکم بیارم ؟
    pc من به adsl وصله

از طریق وایرلس میشه با گوشی های وایرلس دار مثل p990 وصل بشم و کاری بکنم ؟

این سیستم نباید روی خودش یه remote داشته باشه؟
    فروشنده با من نداد
    و همچنین سیم برای s-video

کارت pcmcia دقیقا" چه کاربردی داره ؟
    یه کمی ازش میدونم ، توی سایت ایرانسل هم توضیح داده براش که چه تنطیماتی انجام بدیم تا به اینترنت وصل بشیم؟
    حالا این کارت برای ایرانسل رو از کجا میشه خرید ؟

توی یاهو مسنجر هم voice ندارم ، مشکل چیه ؟

ممنون تا سوالات بعدی . . .
    1- فکر نکنم برای packed data جواب بده .... با خود ماژول GSM جواب نگرفتم اون زمان که داشتم اما دیدم راه اندازی شده برای 3G ...

2- امتحان نکردم ... باید از یک روتور و برنامه خاص استفاده کنی ... اگر بلوتوث نصب شده باشه میتونی از طریق کانکشن ات ارتباط برقرار کنی ... اینو باید از جای دیگه بپرسی

3- با wifi میشه ... کافیه تنظیمات رو انجام بدی مثل یک PC .... در این موارد هیچ فرقی نیست با لپ تاپ و پی سی

4- خیر .... ریموت نداره ... سری inspiron 1520 داره نه vostro ... کابل Svideo هم اگر توی راهنمای متعلقاتش نداره یعنی نیست

5- اسم دقیق اون pcmci data card هست و حدود 20.000 تومنه ... از بازا میتونی گیر بیاری ... کار pcmci هم یک وسیله نیست یک شکافه که express card هم میگن و برای اتصال کارت های جانبی به لپ تاپه مثل مودم و کارت شبکه و وایرلس و هارد اکسترنال و کارت TV و ...

6- ببین شاید تو تنظیمات صدای توی control panel صدای میکروفن و line in قطع باشه

موفق باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

در ضمن ، این هم نمره ای که vista داده :
    خیلی خوبه ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام
    من یه دل مدل inspiron 1520 خریدم از دل ایران
    بدون ویندوز بود

ویندوز ایکس پی ریختم و تمام درایور هاشو هم برای ایکس پی و هم ویستا دانلود کردم

دو تا سوال دارم :

1: اگه یه ویندوز ایکس پی اورجینال مال خود دل رو از دوستم که مدل d850 رو داره بگیرم و رایت کنم و یا نصب کنم مشکل سریال نامبر خواهم داشت ؟ چون موقع نصب سریال نمیخواد کنه

2: من روی چند لبتاب دل که ویندوز رو اورجینال روش ریخته شده خریدن دیدم موقع کم یا بالا بردن ولوم و یا مثلا زدن دکمه فانکشن + اف 3 روی تصویر مونیتور اطلاعات انجام کار رو میده مثلا ولوم رو کم و زیاد می کردم روی صفحه اندازه ولوم رو نشون میداد و یا با زدن فانکشن و دکمه های نشانه گر بالا و پایین میتونستم نور تصویر رو که کم و زیاد میشد با یه برنامه کوچیک روی صفحه مونیتور ببینم
    میخوام ببینم چه برنامه ای برای این کار ها روش نصب شده و احتمالا باید توی بخش دانلود سایت دل باشه

مرسی
    1- اون ویندوز geniune شده است و هنگام نصب سریال نمیخواد OEM VERSION هست اصطلاحا... اما اگر خواستی اپدیت کنی شاید مشکل داشته باشی...

2- آره هست ... یک چیزی مثل system utility ... میتونی از سایت دل بگیریش بخش دانلودها

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

1- فکر نکنم برای packed data جواب بده .... با خود ماژول GSM جواب نگرفتم اون زمان که داشتم اما دیدم راه اندازی شده برای 3G ...

2- امتحان نکردم ... باید از یک روتور و برنامه خاص استفاده کنی ... اگر بلوتوث نصب شده باشه میتونی از طریق کانکشن ات ارتباط برقرار کنی ... اینو باید از جای دیگه بپرسی

3- با wifi میشه ... کافیه تنظیمات رو انجام بدی مثل یک PC .... در این موارد هیچ فرقی نیست با لپ تاپ و پی سی

4- خیر .... ریموت نداره ... سری inspiron 1520 داره نه vostro ... کابل Svideo هم اگر توی راهنمای متعلقاتش نداره یعنی نیست

5- اسم دقیق اون pcmci data card هست و حدود 20.000 تومنه ... از بازا میتونی گیر بیاری ... کار pcmci هم یک وسیله نیست یک شکافه که express card هم میگن و برای اتصال کارت های جانبی به لپ تاپه مثل مودم و کارت شبکه و وایرلس و هارد اکسترنال و کارت TV و ...

6- ببین شاید تو تنظیمات صدای توی control panel صدای میکروفن و line in قطع باشه

موفق باشید
    ممنون
    حالا به نظرت انتخاب خوبی بوده؟
    روزی چند ساعت مجازم باهاش کار کنم ؟
    البته یکی از این پایه های دو فن دار خریدم براش که خنکش کنه ، چون خودش خوب گرم میشه
    من کلا" باهاش میخوام زیاد کار کنم ، مشکلی که پیش نمیاد
    وقتی میخوام چند ساعت پشت سر هم بشینم پاش ، سیم برقشو میزنم و در نمیارم ، این برای باطری ضرر نداره؟
    مال شما چند بود؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •