تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 104 اولاول ... 135359606162636465666773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 1034

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Crysis 2

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

من تا حالا 3 تا پچ رو تلاش کردم که بریزم همشون میگن Ctysis 2 is not installed on your computer .
    خوب شاید با دستکاری که ایرانیها روی setup بازی کردند درست توی ریجستری شما ثبت نشده!!
    ولی مهمترین نکته در این پج اینه که چون هنوز کرک نشده فقط روی نسخه های اصل کار میکنه پس کسانی که نسخه های کرک شده_ی بازی رو دارن بیخود رو دست خودشون چند گیگ دانلود نندازن وصبر کنند تا پچ کرک شه!!

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

مهدی جان مشکل ایشون اینه که باید برای نصب پچ، فایل Exe اورجینال خود بازی رو بریزن وگرنه موقع نصب چنین اروری میده و بازی رو پیدا نمی کنه!
    پست اول به خدا همه ی اینارو گفتم :((

3. 4 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

سلام.

سایت Hardocp یه مقاله داده در رابطه با DX11 Pack + Highres Textures.

یه سری عکس ابا تنظیمات مختلف از محیط بازی گرفتن...

(عکس های بیشتر در منبع)

گفتن به این صورت موفق به نصب آپدیت ها شدن:

Step 1: Install the game but DO NOT start the game. This prevents the auto updater from launching.
    Step 2: Download the 1.9 patch manually (I used this link) and install it.
    Step 3: Start the game and enter your 20 digit code. Start a campaign and the immediately save and quit.
    Step 4: Restart your computer.
    Step 5: Install DX11 Tessellation pack. Start a campaign and then immediately save and quit.
    Step 6: Restart your computer.
    Step 7: Install High-Res Texture pack.
    Step 8: Restart your computer.
    Step 9: Start game, select the "Ultra" option in the graphics settings menu. Select "Yes" for high-res textures in the advanced games menu.
    Step 10: Play Crysis 2.

گفتن که بین Ultra Settings و Extreme تفاوت زیاد نیست. و بین Ultra با Ultra + Highres تفاوت جزیی هست.
    در کل نظرشون کاملا منفی بوده نسبت به این آپدیت ها... و گفتن Crytek موفق نبوده.

در آخر هم نشان Fail رو نصیب این آپدیت ها کردن:

مقاله ی کامل و منبع:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 5 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

مهدی جان مشکل ایشون اینه که باید برای نصب پچ، فایل Exe اورجینال خود بازی رو بریزن وگرنه موقع نصب چنین اروری میده و بازی رو پیدا نمی کنه!
    پست اول به خدا همه ی اینارو گفتم :((
    خو...حالا
    آربن چرا آدم رو ضایع میکنی...شوخی کردم حق با توئه اصلا به این نکته_ش توجه نکرده بودم
    +
    +
    +
    در مورد پست عرفان جان هم من دقیقا این حرفها رو جای دیگه زدم ( BC) اینجا هم میگم تا بعضی حقایق روشن بشه:
    در واقع این یک پچ نیست!!!
    در اصل فایلها و تکسچرهای ناقص شده_ی بازیه که به بازی اضافه کردند!!
    دلیلش هم کاملا مشخصه اول کار pc رو با این کیفیت ندادن بیرون که باعث کاهش فروش بازی از طریق منبع اصلی(یعنی کنسولها)نشه...
    دیگه خودتون حساب کنید اگه قرار بود کنسولها با اون افتضاح فریم بازی رو اجرا و pc با این تفاوت فاحش بازی رو اجرا کنه ضایعه که دیگه کمتر کسی سراغ نسخه_ی کنسولی بازی میرفت و همه یه ضرب میرقتند سراغ نسخه_ی pc و به احتمال زیاد کرک شده_ی بازی و باعث میشد کرایتک از دو جا ضربه بخوره:

1-منبع درآمدش به شدت کم میشد چون معمولا نسخه_های اوریجنال xbox360 و ps3 در بازیهای مولتی پلتفرم روی هم معمولا تا 4 برابر نسخه_ی pc فروش دارند(انکار ناپذیره!!)که این کار تاثیر شدیدی روی فروش اونها میگذاشت!

2-خشم صاحبان کمپانی مایکروسافت و سونی رو به دنبال داشت و میتونست به راحتی باعث تجدید نظر اونها جهت سفارش ساخت بازی به کرایتک بشه(همینقدر دلشون به علت گیرهای که کرایتک به ضعف کنسولهاشون میگره پر هست دیگه اینم میشد قوز بالاقوز)
    .
    .
    .

ولی حالا کرایتک با این کار یه تیر و دو نشون میکنه:

1-وقتی پچ رو ارائه میده که بازی تقریبا فروش اصلی خودش رو روی نسخه_های کنسولی تمام کرده و تاثیری روی فروش کلی اونها نداره...

2-با این کار بازاز دوباره ای برای خودش رقم زده و باعث شده که حتی کسانی که نسخه_ی کنسولی بازی رو دارند برای امتحان گرافیک بازی هم شده نسخه_ی pc رو تهیه کنند و سود دوباره_ای نصیب این کمپانی کنند...

و حتی اگه کسی بیاد بگه که حتی کرایتک با کمپانیهای سخت افزار هم سر این قضیه دست به یکی کرده(مثل قضیه_ی همین crysis warhead) با من باور میکنم چون تجارت هم به نظر من مثل سیاست بد بی پدر مادره و همه کاری ازش برمیاد

این قضیه_ی DX11 هم بهترین بهانه برای چنین کاری بود و به راحتی تونست ذهن همه رو از ماجرای اصلی دور کنه...در حالی که اگه به عکسهای هر دو حالت دقت کنید تفاوت فاحشی بین dx9.c و dx11 وجود نداره و کرایتک اومده همین قضیه_ی نسخه_ی اول crysis رو پیاده کرده یعنی حذف برخی گزینه ها برای DX9.c که کذب بودن اون هم به راحتی بعد از ارائه crysis warhead مشخص شد!!
    ++++
    البته یه چیز بگم تا گندش در نیومده
    عرفان جان منبع کاملا موثق هست دیگه؟؟!!
    چون من این نظریات رو بر اساس یه سری عکس که توسط یکی از کاربرها در هر دو حالت گرفته شده بود دادم!! و تفاوت اون عکسها دیگه اینقدر در حد هیچی نبودها!!!!
    بالاخره یه ذره ای فرق میکرد ولی توی این عکسها تفاوت به شدت ناچیزه!!...مطمئنی اونها کارتشون اصلا DX11 رو ساپورت میکرده؟؟!!!
    Last edited by mehdy.z; 30-06-2011 at 22:20.

7. 3 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

البته یه چیز بگم تا گندش در نیومده
    عرفان جان منبع کاملا موثق هست دیگه؟؟!!
    چون من این نظریات رو بر اساس یه سری عکس که توسط یکی از کاربرها در هر دو حالت گرفته شده بود دادم!! و تفاوت اون عکسها دیگه اینقدر در حد هیچی نبودها!!!!
    بالاخره یه ذره ای فرق میکرد ولی توی این عکسها تفاوت به شدت ناچیزه!!...مطمئنی اونها کارتشون اصلا DX11 رو ساپورت میکرده؟؟!!!
    منبع موثقه. ولی یه چیزی توجه منو جلب کرده! حالا نمیدونم درسته یا نه.

این لیست تغییرات DX11:

- Tessellation + Displacement Mapping
    - High Quality HDR Motion Blur
    - Realistic Shadows with Variable Penumbra
    - Sprite Based Bokeh Depth of Field
    - Parallax Occlusion Mapping
    - Particles Motion Blur, Shadows and Art Updates
    - Water Rendering improvements and using Tessellation + Displacement Mapping
    - Realtime Local Reflections (DX9)
    - Contact Shadows (DX9)
    - Improved Tone Mapping (DX9)

-ببینید Motion Blur ها که کلا در حالت حرکت و جا به جایی اجرا میشن. از روی عکس که معلوم نیست.
    -Depth of Field هم که از بوکه استفاده میکنه در عکس ها جایی نداره.
    -گفته شده پردازش آب هم پیشرفت کرده... Hardocp از آب عکسی قرار نداده!!!
    -اون رفلکشن هم که معمولا روی سطوح فلزی و شفاف تاثیر خودشو نشون میده... و باز در این مورد عکسی قرار داده نشده!

اگه کرکش درست بشه خودمون بررسی کنیم بهتر به نتیجه میرسیم تا با عکس...

پس به نظر من این آپدیت به طور کامل بررسی نشده و باید از تمام زوایا مورد بررسی قرار بگیره تا بشه به طور قطعی در موردش نظر داد!
    گرچه همین تسلیشن که در عکس ها معلومه واقعا بازی رو زیبا کرده...

پیشنهاد میکنم در این رابطه این PDF رو که در مورد DX11 Crysis 2 هست دانلود کنید:

کد:

موفق باشید.
    Last edited by Erfan.; 30-06-2011 at 22:51.

9. 5 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

منبع موثقه. ولی یه چیزی توجه منو جلب کرده! حالا نمیدونم درسته یا نه.

این لیست تغییرات DX11:

- Tessellation + Displacement Mapping
    - High Quality HDR Motion Blur
    - Realistic Shadows with Variable Penumbra
    - Sprite Based Bokeh Depth of Field
    - Parallax Occlusion Mapping
    - Particles Motion Blur, Shadows and Art Updates
    - Water Rendering improvements and using Tessellation + Displacement Mapping
    - Realtime Local Reflections (DX9)
    - Contact Shadows (DX9)
    - Improved Tone Mapping (DX9)

-ببینید Motion Blur ها که کلا در حالت حرکت و جا به جایی اجرا میشن. از روی عکس که معلوم نیست.
    -Depth of Field هم که از بوکه استفاده میکنه در عکس ها جایی نداره.
    -گفته شده پردازش آب هم پیشرفت کرده... Hardocp از آب عکسی قرار نداده!!!
    -اون رفلکشن هم که معمولا روی سطوح فلزی و شفاف تاثیر خودشو نشون میده... و باز در این مورد عکسی قرار داده نشده!

اگه کرکش درست بشه خودمون بررسی کنیم بهتر به نتیجه میرسیم تا با عکس...

پس به نظر من این آپدیت به طور کامل بررسی نشده و باید از تمام زوایا مورد بررسی قرار بگیره تا بشه به طور قطعی در موردش نظر داد!
    گرچه همین تسلیشن که در عکس ها معلومه واقعا بازی رو زیبا کرده...

موفق باشید.
    قربانت عرفان جان....البته حالا که با دقت بالاتری تمام عکسها رو دیدم تغییرات بیشتری رو متوجه شدم
    فقط قسمت جالب این قضیه افت فریم 60 درصدی بازی توی DX11 بوده که ماجرا رو پیچیده مکینه!!
    این افت فریم وحشتناک در حد و اندازه_ی این تغییرات!!
    (بازم من میگم نصف این قضیه دوباره همون تبلیغات همیشگی cryteck سر موتورهای بازیسازیشه!)
    Last edited by mehdy.z; 30-06-2011 at 23:00.

11. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

مهدی جون منظورم شخص شما نبودم، کلا گفتم که یه نگاهی هم به پست بندازن...
    ----------------
    در مورد DX11 !

حرفات و دلایلت در مورد انتشار DX11 منطقیه، ولی با اون 3 خط آخر زیاد موافق نیستم.
    تو یاهــــو هم به عرفان گفتم شاید تفاوت Ultra با Ultra + Highres زیاد چشم گیر نباشه(که دلیل هم داره) ولی تفاوت Ultra Settings و Extreme واقعا مشهوده و محسوسه و اصلا قابل مقایسه با قضیه ی Crysis نیست !! حتی تو خود عکس هایی هم که Hardocp گذاشته تسلیشن بی داد می کنه و کاملا مشخصه!! با نگاه کردن به جزئیات قشنگ شما فرقشو می بینید! یه گله ای هم دارم از ادیتوره اون سایت اونم اینکه بعضی از عکساش مفهوم نمی ده!! معلوم نیست چیرو می خواسته نشون بده! بیشتر تاکیدشم رو تسلیشن بوده(که تو بازی عالی کار شده)، ولی کرایتک چندین قابلیت رو تو این پچ اعمال کرده! مثلا کیفیت آب که تو این پچ پیشرفت داشته اصلا تو عکس ها نیومده، یا عکسی از قابلیت DOF گذاشته نشده و... ، کلا عکسا یه جورایی ناقصن , نویسنده هم یه جورایی تو درک صحیح این پچ دچار مشکل شده D:(!)
    من خودم DX11 رو دانلود کردم و چند مرحله هم باهاش جلو رفتم، با اینکه فریم خوبی نمیده و این یه اشکال محسوب میشه ولی اگه بخوایم بگیم با قبلی فرقی نداشته واقعا بی انصافیه!! Hi Res texture هم اسمش رو خودشه!! یعنی تکسچرهایی با رزولوشن بالاتر، شما ممکنه تو نگاه اول اصلا تغییری تو تکسچرها نبینید ولی وقتی یکم میرید جلو تر و یا زوم می کنید رو جایی، تقریبا مشخص میشه، البته من دقیقا نمی دونم رزولوشن تکسچرهای قبلی چی بوده و الان چی هست و نمی تونم دقیق نظر بدم! بزارید یه مثال بزنم، یه تصویر با رزولوشن مثلا 4900×2806 در نظر بگیرید، حالا همون تصویر رو به رزولوشن پایین تر ببرید مثلا 873×500، حالا 2 تا عکس رو در حالت نرمال کنار هم بزارید می بینید که هیچ تفاوتی با هم ندارن!! ولی وقتی شما 2x که زوم می کنید فرقشون مشخص میشه...
    در کل می خواستم بگم به هیچ عنوان داستان نسخه ی اول رو این قسمت پیاده نشده، شما تمام قابلیت هایی که کرایتک قولشو داده بود رو تو بازی می بینید.

13. 4 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

فقط قسمت جالب این قضیه افت فریم 60 درصدی بازی توی DX11 بوده که ماجرا رو پیچیده مکینه!!
    این افت فریم وحشتناک در حد و اندازه_ی این تغییرات!!
    خوب باید دید در چه سیستم هایی 60 درصد افت داشته... بهتره که در مورد فریم ریت کمی صبر کنیم تا سایت های سخت افزاری پرفرمنس بازی رو بررسی کنن!
    هنوز در کل به نظرم باید صبر کنیم تا کرک بشه و خودمون تستش کنیم...

(بازم من میگم نصف این قضیه دوباره همون تبلیغات همیشگی cryteck سر موتورهای بازیسازیشه!)
    خوب درسته تا حدودی. به هر حال یکی از قویترین موتور های دنیا رو دارن...

15. 3 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

اون رو که شوخی کردم آرین جان
    -----------------------------------
    ولی از این قضیه_ی افت فریم که بگذریم گیر اصلی من سر همین تغییراتی که قرار بود اعمال بشه در این حد:

که اصلا در این حد نبود!!(توی همین عکسی که عرفان گذاشته مشخصه)
    در مورد افکت آب هم اتفاقا یکی از بچه ها گذاشته بود:(با رعایت حق کپی رایت):
      محتوای مخفی: DX9.c 

محتوای مخفی: DX11 

ولی همینطور که میبینی تفاوت وحشتناک بالا نیست!!

البته قبول درم قسمت زیادی از این افت فریم بدلیل الگوریتمهای متفاوتی هست که توی DX11 تعریف میشه و حتما قرار نیست توی کیفیت تصویر تاثیر داشته باشه(عین DX10) ولی در کل این رو میخوام بگم این چیزی نبود که cryteck اینقدر روش مانور داده بود!!
    +
    و این رو هم بگم که به جان خودم من هیچ پدر کشتگی با هیچ کمپانی یا بازیسازی ندارم بابام هم نه رئیس مایکروسافته نه مشاور اعظم سونی(ضمنا محض اطلاع کنسول هم ندارم!)

17. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

یه گله ای هم دارم از ادیتوره اون سایت اونم اینکه بعضی از عکساش مفهوم نمی ده!! معلوم نیست چیرو می خواسته نشون بده! بیشتر تاکیدشم رو تسلیشن بوده(که تو بازی عالی کار شده)، ولی کرایتک چندین قابلیت رو تو این پچ اعمال کرده! مثلا کیفیت آب که تو این پچ پیشرفت داشته اصلا تو عکس ها نیومده، یا عکسی از قابلیت DOF گذاشته نشده و... ، کلا عکسا یه جورایی ناقصن , نویسنده هم یه جورایی تو درک صحیح این پچ دچار مشکل شده D:(!)
    درسته. باید غیر از تسلیشن به موارد دیگه هم توجه میکرد...

من خودم DX11 رو دانلود کردم و چند مرحله هم باهاش جلو رفتم، با اینکه فریم خوبی نمیده و این یه اشکال محسوب میشه ولی اگه بخوایم بگیم با قبلی فرقی نداشته واقعا بی انصافیه!! Hi Res texture هم اسمش رو خودشه!! یعنی تکسچرهایی با رزولوشن بالاتر، شما ممکنه تو نگاه اول اصلا تغییری تو تکسچرها نبینید ولی وقتی یکم میرید جلو تر و یا زوم می کنید رو جایی، تقریبا مشخص میشه، البته من دقیقا نمی دونم رزولوشن تکسچرهای قبلی چی بوده و الان چی هست و نمی تونم دقیق نظر بدم! بزارید یه مثال بزنم، یه تصویر با رزولوشن مثلا 4900×2806 در نظر بگیرید، حالا همون تصویر رو به رزولوشن پایین تر ببرید مثلا 873×500، حالا 2 تا عکس رو در حالت نرمال کنار هم بزارید می بینید که هیچ تفاوتی با هم ندارن!! ولی وقتی شما 2x که زوم می کنید فرقشون مشخص میشه...
    برای Highres Textures باید از زمین بازی و مخصوصا چمن ها عکس میگرفتن... همونی که یه مدت خبر ساز شده بود...

که اصلا در این حد نبود!!(توی همین عکسی که عرفان گذاشته مشخصه)
    شاید خوب کمتر از تسلیشن استفاده کردن... مثلا با فاکتور پایین تر... ولی برای مثال به این 2 عکس نگاه کنید:

کد:
    کد:
    واقعا تاثریش زیاد و جالبه...

در مورد افکت آب هم اتفاقا یکی از بچه ها گذاشته بود:(با رعایت حق کپی رایت):
    البته همین آب رو از روی عکس نمیشه تشخیص داد...

ولی افت فریمو...!!!! از 60 تا رسید به 25 تا...!!!

مهدی جان کارت گرافیک طرف چی بوده؟

19. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •