خوب برنامه ای داره که بشه مثه اندرویدش کردمثلاً ؟
خوب برنامه ای داره که بشه مثه اندرویدش کردمثلاً ؟
ببین نهایت تغییر ، تغییر توی بکگراند ها و آیکون هاس... ساختار سیستم عامل فقط یه منوی اپلیکیشنه و بقیش یه سری لیست : دی
مثلا من یه تم دان کرده بودم که آیکون ها و ... رو مث گلکسی اس میکرد... یا یه تم که آنلاکش شبیه هانی کامب میشد...
ولی بیشتر از این چیزی نیس...
یک سوال،
اونایی که از gprs ایرانسل استقاده میکنن (اعتباری)
برای شارژ سیم کارتتون هر دفعه سیم کارت رو از دستگاه خارج میکنید؟
دوستان یه سوال فنی!
برای ایپد 2 کیبرد فارسی رایگان پیدا میشه
الا یه دو تا هست که یکی 5 تومنه و اون کی 2 تومن و اصلا ارزش نداره
کیبرد بدون گ ژ پ چ هم دردسره
به نظر من بهتره صبر كنيد تا نسخه نهاي iOS 5 ريليز بشهكه كيبورد فارسي رو به طور كامل داره
![]()
برو سایت ایرانسل سیتم e-care سیم رو فعال کن ...بعدش دیه لازم نیست در بیاری سیم رو...آنلاین میتونی شارژ کنی ...![]()
سلام میخواستم ببینم چجوری فایل تصویری با فرمت Avi و زیرنویسش رو از طریق ایتونز روی ایپد بریزم که بعد با نصب av player بتونم ببینمش؟ اخه ایتونز فقط فایل های mp4 رو قبول میکنه.
من یک مشکلی دارم اونهم اینه که Ipad رو وقتی به لپ تاپ وصل میکنم، Itunes اونو تشخیص نمیده!!!؟ ولی روی PC تشخیص میده و نکته جالب اینه که روی همون لپ تاپ یک Ipad دیگه رو که وصل میکنم تشخیص میده!!! ضمنا روی دو تا لپ تاپ دیگه هم تست کردم که باز هم نتونست ارتباط برقرار کنه.
به نظر شما چکار باید بکنم؟
مدل Ipad2 - 64 Gb
رامین![]()
مطمئن بشید که از آخرین ورژن آیتونز استفاده میکنید و در صورت آپدیت بودن یه بار آیپد تون رو خاموش روشن کنید.
آخرین ورژن Itunes رو دارم و ضمنا تا حالا چندین بار هم Ipad رو خاموش و روشن کردم...
آیا هیچ نرمافزار واسطه دیگهای هم مورد نیاز هست؟؟؟ جالب اینه که یک Ipad دیگه رو این لپ تاپ کار میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)