golmohammadi جان اسمشو بگو 7 پارت چی بود؟؟
golmohammadi جان اسمشو بگو 7 پارت چی بود؟؟
سلام داشتم تو سايتها ميگشتم يه مورتال كامبت متفاوت ديدم گفتم بذارم برا دانلود
البته هنوز خودم دانلودش نكردم ولي توضيحاتش رو كه خوندم به نظر بازي جالبي مياد
اين بازي 3 تا كاراكتر داره :نماينده مسلمونها(IMAN) نماينده يهوديها يا همون خاخام(RABBI)نماينده مسيحيها(PRIEST) فرصت ترجمه اش رو نداشتم شرمنده اين جريانشه
Monk Kombat is a free fight game that has three characters: a priest, a rabbi and an iman. They enter a bar ... and only one leaves.
Monk Kombat lets you fight with a friend, and rage Holy War, whether as a Christian, Jew or Muslim. It´s much better to do it on your PC than in the real world.
Monk Kombat has very careful details for each character. The priest has his cross, the rabbi a Star of David, and the muslim fights with typical prayer movements.
The graphics are good, and the character movements, including
اينم لينكه دانلود اين بازي با حجم 32mg در ضمن فكر كنم لينك مستقيم هم نيست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اين بازي رو با ديال اپ دانلود كردم
بازيه زيبايي هست . متفاوت
گرافيكش حرف نداره
جالب ترين قسمتش stage هاش هست مثلا منطقه مسلمون پشت سرش مسجده و موزيك اون مرحله يه موزيك مذهبي هست كه الله ميگه
من كه با ديال آپ يه سره دانلود كردم به شما هم پيشنهاد ميكنم حتما دانلود كنيد (سرعت بالاها)
راستي انتظار نداشته باشيد mk:ARMAGEDON رو ببينيد
نكته منفي اين بازي اينه كه FATALITY نداره و سيستم مبارزاتش هم ساده هست ولي از نظره گرافيكي عاليه
در ضمن به ديال اپي ها پيشنهاد ميكنم دانلود نكنن اگه وقتت ندارن چون بازي به علت سادگيش بعد از چند دور تكراري ميشه اونوقت به من فحش ميدن
در ضمن اين بازي فقط دو نفره ميشه(با صفحه كليد هم ميشه دو نفره بازي كرد)
يا علي
Last edited by korokodil_avareh; 15-09-2008 at 08:25.
Ok من که دایل اپم ولی میرم سر کافی نت از خونمون تا اونجا کمتر از 100 متر 1 دقیقه میرم دان می کنم میام
سلام بر همه بچها من الن دارم بازیو دان میکنم ایشالا که مشکلی نداشته باشه تموم که شد حتما خبر میدم 26/6/87
سلام من با موفقیت بازیو دان کردم نصبش میکنم جواب نهایی رو میگم با سرعت 120kb/s حدود 2 ساعت طول کشید مرسی.
سعید
سلام
کسی میدونه این بازی و چطوری باید با جویستیک دو نفره بازی کرد.
سلام , من اولین باره توی بحث شرکت میکنم اگه میشه مرتال کمبت آرماجدون را بزارین
طریقه ی آوردن ( human smoke ) را توی کمبت 3 بگین
با تشکر
Last edited by saeedforghani; 18-09-2008 at 17:02.
Ehsan Studio:از برنامهFusion استفاده کن بعد برو تو اپشن و بعد برو تو set config بعد همه چی رو می فهمی دیگه کاربر فعال هستی دیگه.
بنظرتون اون مورتال کمبت سگا از همه قشنگ تر نبود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)