تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 99 اولاول ... 135359606162636465666773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 985

نام تاپيک: مشاوره ی شغلی

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان نظرتون راجع به مغازه فروش پلاسکو و موارد کوچولویی که به جهیزیه مربوط میشه چیه؟

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان نظرتون راجع به مغازه فروش پلاسکو و موارد کوچولویی که به جهیزیه مربوط میشه چیه؟
    پلاسکو همون پوشاک (لباس و ...) اگه نزدیک مراکز فروش یا بازار باشه خوبه . و مورد دومی اون هم به همین صورت باید تبلیغ کنید یا اقسات با سود پایین بدین میتونید درامد خوبی داشته باشید.

داره خودمونی میشه DISTUR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بله من هم از این چیزا تو اینترنت زیاد دیدم عزیز
    یه چیزی و بدون شما هر کاری رو که بخوای انجام بدی اگر پشتکار ضعیفی داشته باشه 100% شکست میخوری.
    اگر کتاب طرف و نخونی و ندیده و نشنیده بگی ای بابا این یاروو هم چرت و پرت میگه خب سرجات وسادی هیچ خودتو از حرکت باز داشتی.
    حد اقل برو این کتاب و پیدا کن یه نگاه بنداز به فهرست کتاب ببین چی گفته تو فهرستش
    در ضم اگر حاضر نباشی بری دنبال این کتاب هیچی دیگه باید همیشه منتظر باشی یکی لقمه رو آماده کنه شما بزاری تو دهنت.
    اصلا این کتاب که کلی راه نشون داده کلی دستگاه تولیدی توش نشون داده و که بیخیال
    یه کم به این جهان نگاه کنید ببینید مردم دنیا دارن چی کار میکنن. این کشور چین داره چی کار میکنه که اینقدر هزینه جنس اش ارزان تموم میشه. که به طبع تمام کارخانه های اروپا و غرب رو ورشکست کرد و به دنبالش سیستم بیشتره کارخانه های ما که از الگو 20 سال پیش غرب استفاده میکنه هم 100% ورشکست میکنه و کرده که اولیش نساجی بود بعدیش فرش بود و ....
    آیا میدوستید که کشت گیاه نیشکر در جهان داره فاتحش خونده میشه و به جاش گیاه استوایی که 250 برابر شکر شیرین هست و کلوکز نداره و برای دیابتی ها مشکلی نداره رو دارند به پرورش انبوه میرسانند. و در ایران عزیز با بالغ بر جمعیت 75میلیونی فقط 10 هزار نفر به کشت آن مشغول هستند.
    آمار 15 سال ایران نشان میدهد که تعداد 74 میلیون عدد قرص دیازپام وارد کرده ایم که بالغ بر 40 میلون دلار هزینه آن شده در حالیکه با کشت گیاه سنبل الطیب در زمینی به مساحت 7 هکتار می توان مقدار 20 تن گیاه تولید نمود
    و از آن قرص خواب آور و آرام بخش شبیه دیازپام تولید نمود.
    کارخانه های آبمیوه گیری ما در اردبیل ما تازه فهمیدن هسته های انگور و نباید دور بریزند بلکه آن را میتواند بفروشند یا یه دستگاه رغنکشی که هم نمونه خانگیش(کوچکش) هست هم نمونه صنعتیش بزرگش تو فضای کارخانش بزاره از آن همه هسته انگور روغن هسته انگور بگیرد.و امروز در بعضی مغازه ها میفروشند.
    شربت و کرم و پماد آلوئه ورا وارد میکنیم چون تو ایران آلوئه ورا هنوز بصورت پرورش انبوه در نیامده در صورتی که کمپانی آلوئه آمریکا در مزرعه 100هکتاری سالانه معادل 300 میلیون دلار درآمد کسب میکند.
    خلاصه مجبور نیستید این کتاب این علی اصغر جهانگیری رو بگیرید ولی خواندن این کتاب چیزی از ارزش های شما کم نمیکنه خودتون میدوونید. من فقط پیشنهاد دادم.
    اسم دقیق کتاب رو بگید و نمایندگیش تو شهرها اگه ممکنه

موقعیت زمین چه جوری هست کجا هست؟
    یه سر برو جهاد کشاورزی ببین میتونی روی زمین وام بگیری برای تجهیزات داخل کارخانه
    اونوقت خود جهاد کشاورزی هم میتونه اون تجهیزات و برات تامین کنه مثلا می تونی تجهیزات کارخانه ماکارانی رو توسط جهاد کشاورزی تهیه کنی. و اگر شرایط اطراف زمین خوب باشه جهاد کشاورزی امکانات کشت گندم هم برات فراهم میکنه. فقط باید با جهاد کشاورزی به توافق برسی.
    یا اصلا به گفته من تو نت ریسک نکن برو 100 هزار تومن خرج کن برو پیش این مشاوره ها شغلی خوب مشورت بگیر اصلا باهاش قرارداد امضا کن تا پایان راه اندازی کارخانه همراهیت کنن.
    من یکیش و میشناشم ولی از این مشاوره ها زیادن خودت در مورد سابقشون باید تحقیق کنی.
    همون دکتر علی اصغر جهانگیری
    سابقش هم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عزیز متسفانه این زمین موتور اب نداره و به درد کشاورزی نمیخوره ولی ابو برقو گاز رو میشه کشید براش داره
    زمین 5 کیلومتری شهرمون هست و قصد داریم با برادرم ی تولیدی بزنیم ولی خب نمیدونیم چه چیزی
    داداشم میگه قطعات صنعتی بزنیم من میگم پول تو مواد خوراکیه رشته داداشم هم لیسانس الکترونیک هست و از برقو این چیزا زیاد سر در میاره ولی خب اونم مثل من تا حالا هیچ کاری نکرده و تجربش تو زمینه شغل صفر هست
    نظرتون راجع به این دستگاه های تزریق پلاستیک چیه باهاش چه چیزای صنعتی میشه تولید کرد که پر صود باشه؟

پرورش قارچ کار نسبتا کم هزینه با درامد معمولی هست برای اوایل کار.

کسانی که میخوان یاد بگرند یه سری هزینه ها باید بکنند
    1-هزینه کلاس که در حدود 250 تا 300 تومان
    2-اجاره سوله
    3-خرید تجهیزات
    4-خرید بذر و کمپوست و...
    5-هزینه کارگر و برق و اب و...

اینها رو برای کسانی گفتم که میخواهند اصولی یاد بگیرند و سوله بزنند و این حرفه شان بشود.وگرنه با کتاب و سی دی و توی حمام خانه هم میشه قارچ پرورش داد

طبق چیزی که به ما گفتند اول کار کیلویی 2000 تومان برای ما در میاید که 2700 تومان میخرند.اگر قارچ درجه 1 باشد و کمپوست را خودمان تهیه کنیم 1500 در می اید که 3000 تومان میخرند

برای این کار خیلی مهم هست که محل زندگی به سوله نزدیک باشد و خود طرف سر بزند
    کارش یه مقداری کثیف کاری هم دارد.چون نمیشه خودت بشینی کارگر همه کارها را انجام دهد.کموست کود مرغ و کاه هست.باید بذر داخلش بریزی و بعد رویش خاک و بعد خاک را صاف کنی و...

کلا چیزی که خوب متوجه شدیم اینه که خیلی تعریف میکنند که کار راحت و با سود بالاست ولی واقعا اینجوری نیست.تبلیغات خیلی زیاد هست.
    ولی راستش این که ما دنبال این کار نرفتیم این بود که چون تجربه نداشتیم ترسیدیم.این کلاس ها هم که سر میزدیم خیلی مدیرهایش زبون باز بودند و هی پیگیری میکردند اقا چرا نیامدی بیا و فلان.. کلا احساس کردیم فایده ندارد
    فک کنم اون 700 تومن صودش رو هم باید بدی پای ابو برقو گازو کارگرو ....
    فک کنم قدیم میصرفید چون انرژی ارزون بود البته توی شهر ما که سردسیر هست هم دیگه بدتر باید گازو برقو تا دسته پولشو بوکنی تو دولت و خودت مثل خره نره گر جون بکنی تو کودو قارچو تاریکی
    میگم الان تخم مرغ از مرغ گرونتره نظرتون در مورد تخمه مرغ زنی چیه ؟

4. 2 کاربر از DISTUR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m6ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اسم دقیق کتاب رو بگید و نمایندگیش تو شهرها اگه ممکنه

عزیز متسفانه این زمین موتور اب نداره و به درد کشاورزی نمیخوره ولی ابو برقو گاز رو میشه کشید براش داره
    زمین 5 کیلومتری شهرمون هست و قصد داریم با برادرم ی تولیدی بزنیم ولی خب نمیدونیم چه چیزی
    داداشم میگه قطعات صنعتی بزنیم من میگم پول تو مواد خوراکیه رشته داداشم هم لیسانس الکترونیک هست و از برقو این چیزا زیاد سر در میاره ولی خب اونم مثل من تا حالا هیچ کاری نکرده و تجربش تو زمینه شغل صفر هست
    نظرتون راجع به این دستگاه های تزریق پلاستیک چیه باهاش چه چیزای صنعتی میشه تولید کرد که پر صود باشه؟

فک کنم اون 700 تومن صودش رو هم باید بدی پای ابو برقو گازو کارگرو ....
    فک کنم قدیم میصرفید چون انرژی ارزون بود البته توی شهر ما که سردسیر هست هم دیگه بدتر باید گازو برقو تا دسته پولشو بوکنی تو دولت و خودت مثل خره نره گر جون بکنی تو کودو قارچو تاریکی
    میگم الان تخم مرغ از مرغ گرونتره نظرتون در مورد تخمه مرغ زنی چیه ؟
    اسم کتاب خود اشتغالی هست
    در موردی تولیدی هم می تونی با دستگاه تزریق قطعات پلاستیکی کاربردی در جامعه رو بسازی
    یا دستگاه چای تی بگ زنی رو بخری چای فله ای بخری چای تی بگ با برند اسم خودتون تو سطح کشور بفروشید البته مجوز بهداشت میخواد .
    میتونی خط تولید کیسه های دسته دار که در واقع 2 تا دستگاه هست یکی قالب گیری میکنه یکی دوخت میزنه رو بر پا کنی
    یا این که مجوز بهداشت بگیری تمام گل و گیاه عطاری ها که بیش از 200 مورد میشه نام برد و به صورت فله عمده بخری و با یک دستگاه بسته بندی همه رو با ابعاد مختلف با برند و اسم خودت بسته بندی کنی و تو سطح کشور توزیع کنی.
    20 تا از این دستگاه های که باهاشون عرق گیاه میگیرن مثل گلاب و عرق نعناع و .... خیلی هست بزاری
    نعناع و کاسنی و غنچه گل محمدی و ... بصورت عمده بخری و عرق آنها رو بگیری و عصاره هم جدا و بعد یه دستگاه پر کن بزاری توسط دستگاه پرکن تو شیشه های پلاسیتکی مثل آب معدنی پر میکنی.
    البته این هم مجوز بهداشت میخواد.

6. 2 کاربر از m6ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

درود و تشکر بر شما
    مثلا اگر بخواهم سوپر مارکت بزنم.خوب اینکه چه چیزهایی باید بیاورم مشخص هست.
    اما اینکه از کجا سفارش دهم تا برایم بیاورند را نمیدانم.اینکه چه تعداد بایست سفارش دهم را نمیدانم.
    سوالام این هست.

مثلا براي سورماركت شما 3 روش ميتونيد كار كنيد :
    1 بريد از بازار جنس هارو بياريد (مثل انواع سس هاي خارجي يا خشكبار و...)
    2: با نمايندگي هاي پخش محصولات تماس بگيريد و از انها خريد كنيد
    3: يه كم منتظر بمانيد خود نمايندگي هاي پخش ميان سراغتون و بهتون جنس ميدن و چك ميگيرن :دي
    اينكه چه ميزان جنس بايد بياريد من نمي دونم چون تو اين زمينه اصلا كار نكردم اما چند راه داريد : 1: از چند نقر با تجربه برسيد 2: بريد مغازه هاي مختلف حدود جنسي كه تو مغازه دارن و ميزان خريد مردم رو تخمين بزنيد 3: كم كم بياريد و بر اساس تجربه بعد از چند ماه ياد ميگيريد چه محصولي بيشتر فروش داره و چي كمتر

یه چهار دیواری 300 متر واسه کارگاه نساجی چطوره؟! یا تولید لوازم ارایشی؟!
    صنعت نساجي كه فاتحه ! درش تخته شده و اصلا به صرفه نيست
    توليد لوازم ارايشي بهتر هست
    كلا توليد تو ايران جواب نميده مگه اينكه دلار همين طور بره بالا و يه كم توليد به صرفه بشه اينجا

8. 3 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه King Of Iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مثلا براي سورماركت شما 3 روش ميتونيد كار كنيد :
    1 بريد از بازار جنس هارو بياريد (مثل انواع سس هاي خارجي يا خشكبار و...)
    2: با نمايندگي هاي پخش محصولات تماس بگيريد و از انها خريد كنيد
    3: يه كم منتظر بمانيد خود نمايندگي هاي پخش ميان سراغتون و بهتون جنس ميدن و چك ميگيرن :دي
    اينكه چه ميزان جنس بايد بياريد من نمي دونم چون تو اين زمينه اصلا كار نكردم اما چند راه داريد : 1: از چند نقر با تجربه برسيد 2: بريد مغازه هاي مختلف حدود جنسي كه تو مغازه دارن و ميزان خريد مردم رو تخمين بزنيد 3: كم كم بياريد و بر اساس تجربه بعد از چند ماه ياد ميگيريد چه محصولي بيشتر فروش داره و چي كمتر
    درود بر شما
    از این چند موردی که گفتید بسیار استفاده بردم
    به نظر شما برای افتتاح یک مغازه مثل سوپر مارکت چه قدر سرمایه اولیه نیاز هست؟(برای اجاره مغازه،خرید اولیه و....)

شما در نظر بگیرید اجاره مغازه حدود ماهی 700 تومان گیر بیایید.

درسته شرایط و جای و شهر و... متفاوته ولی میخواهم بدانم که یک حدودی دستم بیاد.
    البته قصد سوپرمارکتی زدن ندارم هر چند فرقی هم با سوپری ندارد ولی با کلاس تر است

تشکر میکنم

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

پلاسکو همون پوشاک (لباس و ...) اگه نزدیک مراکز فروش یا بازار باشه خوبه . و مورد دومی اون هم به همین صورت باید تبلیغ کنید یا اقسات با سود پایین بدین میتونید درامد خوبی داشته باشید.
    خیر دوست عزیز
    پلاسکو به لوازم آشپزخونه و حمام مارک دار (هر چیز غیر برقی) گفته میشه. اون مورد جهیزیه هم شامل همین پلاسکو میشه. مث محصولات ایکیا.
    Last edited by mojtaba2321; 21-12-2011 at 23:33.

11. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سکه های ثبت نامی رو از چه سایتی میشه خرید؟؟
    بعد از 4 ماه میدن بهمون؟
    مرسی
    از سایت نمی خواد بخرید که

می رید بانک پول می دی یه رسید بهت می ده و چهار ماه بعد می ری سکه رو می گیری
    قیمتش هم 546000 تومان هست به اضافه 4 درصد مالیات (فعلا 4 درصد و ممکنه سال دیگه افزایش پیدا کنه)

به نظر من این یک کلاهبرداری بزرگ هست می دونید چرا؟؟!!!

الان روز سه شنبه سکه 620 تومن بود و روز چهارشنبه 610 تومن و چون به کریسمس نزدیک داریم می شیم بازم تو هفته دیگه احتمال داره کاهش پیدا کنه ولی به نظر من سکه می تونه تا 590 تومن کاهش پیدا کنه

اگر شما می خواهید چند تا سکه بخرید پیشنهاد می کنم الان که 610 هست بخرید و تو هفته دیگه منتظر بشینید تا بشه 590 تومن و مطمئن باشید کمتر از 590 نمی شه !!!

حالا چرا گفتم کلاهبرداری !!!

آخه نهایت اختلاف پولی که امروز می دیم واسه سکه واقعی 620 تومن و واسه سکه 4 ماه دیگه 546 تومن + مالیات که اگر حسابش رو بکنید خیلی تفاوتی نمی کنه با این تفاوت که شما سکه دستتون هست و می تونید دو ماه دیگه بفروشید ولی اگر اون 4 ماهه رو بخواهید قبلش بفروشید فقط اصل پول رو بهتون می دن !!!

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

ممنون بابت پاسختون چنتا سوال :
    1: در مورد هزينه هايي كه عنوان كرديد هم ميشه توضيح بديد
    2: از هر متر مربع چه مقدار محصول برداشت ميشه كرد و در چه مدت زماني ؟

البته من شنيدم محصول رو به صورت تضميني مي خرن و نگراني براي فروش محصول وجود نداره اما واقعيت امر من هم هيچ وقت نسبت به اين كار ديد مثبتي نداشتم و به نظرم پرسود و قابل گسترش نبوده

راستي شما در مورد كشت زعفران هم تحقيق كرديد ؟
    راستش الان در مورد اینکه از هر متر مربع چقدر محصول میشه برداشت چیزی یادم نیست

فقط میدانم از هر کمپوست 25درصد محصول میشه برداشت کرد.اون هم نه یکباره.اینجوریه که مثلا دفعه اول 10درصد دفعه دوم 10 و دفعه سوم 5 درصد برداشت میشه

خرید تضمینی محصول رو هم گفتم.2000 تومان برای تازه کارها در میاد 2700 ازشون میخرند + اینکه باید ماهی 150000 تومان برای لیبل شرکت پول بدی.اگر خودت بخواهی بسته بندی کنی.

در مورد زعفران تحقیق نکردم

---------- Post added at 10:11 AM ---------- Previous post was at 10:09 AM ----------

دوستان ما بعد از فکر های فراوان از پرورش قارچ رسیدیم به اجاره ی یک مغازه در شوش.

الان اجاره اش کردیم.امروز هم کل شوش رو گشتیم و تقریبا دستمون امد چه جنس هایی بیشتر توی بازار هست.ولی میخوام از اونایی که تجربه دارند بپرسم چه جنسی بریزیم مردم بیشتر میخرند

در ضمن نظرتون در مورد اب نما چیه؟ تولیدیش کجاست؟

سلام.کسی نیست که در این مورد کمکم کنه؟

14. 2 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض با 70 ملیون تومن چیکار میشه کرد؟

سلام دوستان
    بابام 70 تومن پول بهم داده
    نه در حدیه که بشه باهاش سرمایه گذاری کرد نه اینکه کار عاقلانه ایه باهاش یه چیزی خرید
    به نظرتون بهرین و عاقلانه ترین کاری که میشه باهاش کرد چیه؟
    ممنون
    Last edited by Ezel; 25-12-2011 at 18:56. دليل: ویرایش

16. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •