اينترنت PS3 تو وصل مي كني و ميري تو مولتي من گزينه اول اپديت مولتي منو مي زنيو از طريق اينترنت اپديت ميشه
يه موقع كنسولو اپديت نكني هكت مي پره ها
شما هم با PS3 اپديت كن راحت تره فقط يه موقع كنسولو اپديت نكنيا كه هك مي پره![]()
اينترنت PS3 تو وصل مي كني و ميري تو مولتي من گزينه اول اپديت مولتي منو مي زنيو از طريق اينترنت اپديت ميشه
يه موقع كنسولو اپديت نكني هكت مي پره ها
شما هم با PS3 اپديت كن راحت تره فقط يه موقع كنسولو اپديت نكنيا كه هك مي پره![]()
Showtime v3.3.127 Re-pack by Redsquirrel87 Updated
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من مشکل دارم برای اینترنت راحت نمیتونم وصل شم برای همین جای دیگه دانلود میکنم بعد رو دستگاه میریزم. حالا میشه یا نه؟
مشكلت چيه ؟![]()
سلام به همگی
دوستان مولتی من من ورژن 1.5 هست و خیلی قدیمی .وقتی از طریق خودش اپدیت میکنم بعد که میرم نصبش کنم یه بار ارور میزنه یا وقتی دوباره میرم تو اون پوشه که توش آپدیتش میره چیزی نیست
به نظرتون چه کار کنم؟؟؟
سلام بچه ها
میخام فعلا هارد ندارم بازی رو dvd 4.5 یا 9 بخرم بعد با فلش میشه بازی تیکه تیکه ریخت رو کنسول با مولتی من میشه روشش هم میگید چطوری؟ فلشم 4 گیگه که 3.7 نشون میده
بعد بازی متال گیر اول شخصه؟؟ بازی خوبیه بازی ÷ی بک خوبه؟؟ یک بازی اول شخص خوب معرفی میکنید حجمشم زیره 9 باشه خوبه
مرسی زود بگید که عجله دارم
روش را هم بگید چطوری با فلش 4 بازی 6 گیگ بریزم تو کنسول؟؟؟ دقیق بگید کنسول خودش هر چن بار که تیکه تیکه بریزیم در اخر همه فایل تو یک بازی قرار میدهد؟؟
سلام
من به دلیل مشکلاتی که دارم نمیتونم الان این کنسول بخرم
ولی تا 1 ماه دیگه میتونم ولی مشکل اینه که دیگه تو ایران نیستم
حالا با توجه به این مسائل میخواستم راهنماییم کنید که...
کدوم فریمویر الان کپی خور هست؟
و آیا میشه بازیها کرک شده رو از اینتزنت دانلود کرد و ریخت رو هارد ps3?
چون اونور بازی گرونه نمیتونم زرت و زرت بخرم باید مطمئن شم که میشه دانلود کرد
و از کجای جعبه کنسول میشه فهمید فریم ویرش چنده
و اگه میشه چند سایت برای نمونه که بشه ازش دانلود کرد بگید
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)