تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 303 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

401 صفحه 41دوست عزيز نمي خوام ادعا بازي كنم ولي ديشب با اين همه تلاش وبي خوابي تونستم جز رست فكتوري در گزينه اپشن يه رستي در گزينه ديگه پيدا كنم كه كساي كه مشكلات رنگ.غير فعال شدن ريموت. غير فعال شدن ورودي ها و... دارند رو به حالت كارخانه باز مي گردونه كه ديگه خيالم راحت شدد وهر چي رو كه بخوام تغيير بدم گزينه اي هست كه به حالت كارخانه اي برگرده.

دوستان چرا بقبه این پست نیست کدوم گزینه بوده که باهاش میشه ریست کرد ؟

سلام
    عزیز یه همچین چیزی وجود نداره و معلوم نیست این جناب چطور یه همچین ادعایی کرده

در آغاز فعالیت titrajh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tabriz

9 LED مدل 40c5550 یا همان c5000

سلام دوستان
    من یه ال ای دی مدل c5000 دارم میتونم با روش هایی که در مورد Hotel Mode و منوی سرویس گفته شد کانال های دیجیتال رو بگیرم ؟ یا باید ارتقاء نرم افزار بدم ؟ با اینکه نه چاره ای ندارم و باید یه گیرنده دیجیتال بخرم تا کانال های دیجیتالی رو بگیرم یا اصلا نمیشه ؟

اگر میشه راهنماییم کنید ممنون میشم

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه ال ای دی مدل c5000 دارم میتونم با روش هایی که در مورد Hotel Mode و منوی سرویس گفته شد کانال های دیجیتال رو بگیرم ؟ یا باید ارتقاء نرم افزار بدم ؟ با اینکه نه چاره ای ندارم و باید یه گیرنده دیجیتال بخرم تا کانال های دیجیتالی رو بگیرم یا اصلا نمیشه ؟

اگر میشه راهنماییم کنید ممنون میشم
    -اين سري ها تيونر ديجيتال ندارند دوست عزيز و بايد جداگانه تهيه كنيد

در آغاز فعالیت titrajh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

-اين سري ها تيونر ديجيتال ندارند دوست عزيز و بايد جداگانه تهيه كنيد

آقا دستت درد نکنه

منتهی من امروز زنگ زدم نمایندگی سامسونگ ازشون گیرنده دیجیتال پرسیدم دارن یکی تهیه کنم گفتم بهش مدلشو ازم پرسید پشتش جا واسه کابل شبکه داره یا نه ؟ گفتم خوب آره هست گفت نیازی نداره از همکارام میان و یه برنامه داره بهش میزنن این امکان واسش فراهم میشه . گفتم باشه

بعد یه سوال دیگه مال من که c5000 هست میتونم باهاش رو فلش ذخیره سازی کنم یا نه ؟
    خیلی لطف کردین که جوابمو میدین.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

آقا دستت درد نکنه

منتهی من امروز زنگ زدم نمایندگی سامسونگ ازشون گیرنده دیجیتال پرسیدم دارن یکی تهیه کنم گفتم بهش مدلشو ازم پرسید پشتش جا واسه کابل شبکه داره یا نه ؟ گفتم خوب آره هست گفت نیازی نداره از همکارام میان و یه برنامه داره بهش میزنن این امکان واسش فراهم میشه . گفتم باشه

بعد یه سوال دیگه مال من که c5000 هست میتونم باهاش رو فلش ذخیره سازی کنم یا نه ؟
    خیلی لطف کردین که جوابمو میدین.
    -والا تا حالا نشنيدم اميدوارم كه اين كار رو انجام بدن خيلي از دوستان ديگه هم اين مدل رو دارند
    -تا امروز اين قابليت هم در اكثر ريجن هاي اسيايي وجود نداشته ويا غير فعال بوده (با اين اوصاف كه شما ميفرمايين ممكن اون هم فعال بشه )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان سلام از راهنمایی های خوبتون متشکرم خصوصا از ناظر محترم انجمنمن یک 32 c475 خریدم و چون قبلا با مدل دیگه ای کار کرده بودم و برای تعویض ورودی ها بوسیله کلید source فقط یکبار کلید کردن کافی بود ولی در مدل فعلی که خریدم وقتی کلیدsource را میزنیم لیست ورودی ها میاید و تا کلید دیگری را نزنیم نمیرود خواستم از طریق منو سرویس یا همان منو مخفی این حالت را تغییر بدم البته خیلی کم با این منو آشنا بودم یعنی در همان مدل قبلی که داشتم گزینه pc را غیر فعال کرده بودم اما این بار نه تنها موفق به تغیر حالت کلید source نشدم بلکه اشتباها در قسمت adc و زیر منو AV Calibration فعال شد و شروع به کالیبر کردن کرد که سریع هرچه سعی کردم کنسل کنم نشد و در آخر تمام رنگ تصویر را بهم ریخت وقتی دوباره سعی کردم از همانجا کالیبره کنم نشد .
    البته تمام این اتفاقات قبل از آشنایی من با تاپیک پر بار شما بود با این حال خواهش میکنم کمکم کنید.
    1-آیا با ریست تنظیمات رنگ به حالت قبل برمیگردد .
    2-آیا امکان تنظیم دستی در منو مخفی وجود دارد .
    3-آیا باید کالیبره در شرایط خاصی انجام شود .
    لازم است بگویم تقریبا تمام تاپیک را خواندم و یکی دو نفر هم مثل این مشکل را داشتند ولی جوابی وجود نداشت .
    بازهم از لطف تمام دوستان متشکرم و آرزو میکنم دستگاه های خراب دوستان شفا پیدا کنند.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

من جايي براي تنظيم اين مورد نديدم در منوي مخفي يك سري تنظيماتي داره منتها نه براي اين مورد (يا من اطلاعي ندارم)
    در مورد بهم زدن رنگ هاهم خوب توي صفحاتي از تاپيك صحبت شد شما همون موارد رو دنبال كنيد

8. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با تشکر از توجه شما ناظر محترم
    موضوعات مربوط به تنظیم رنگ در پستهای قبلی کمکم نکرد در صورتی که درباره کالیبره کردن قسمت AV CALIBRATION در منو مخفی اطلاعاتی داشته باشید ترجیحا مدل la32c475 ممنون میشم بفرمایید.
    بازهم متشکر وخسته نباشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام من جدیدن یک led samsung UA46D6600WR خریدم مشکل دارم لطفا راهنمایم کنید
    در منوی مخفی گزینه hotel mode ندارد وبخاطر همین local set غیرفعال است

داره خودمونی میشه vtv004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زاهدان سیتی شهر عشق

پيش فرض

سلام به همه
    من يه 6900 از دبي گرفتم
    اول زبان انگليسي اردو و عربي داشت رفتم تو منومخفي و تلويزيون ديجيتال رو روشن كردن كشور ايران رو هم انتخاب كردم
    الان تي وي ديجيتال ميگيره عالي فقط يه مشكلي داره

در تلويزيون ديجيتال روي هيچ شبكه اي تله تكس ميگه موجود نيست چرا؟؟؟
    در آنلوگ تلتكس مياد ولي عجق و جق هست فقط حروف انگليسي واعدادش خونده ميشه چرا؟؟؟؟

يه فيلم mkv با زير نويس اس آر تي رختم زير نويسو مربع نشون ميده چرا؟؟؟
    من اين فيلمو توگوشي سامسونگ ويو به راحتي ميبينم ميدونيد كه اگه انكود utf8 نباشه گوشي پخش نميكنه پس اين مشكلو نداره
    دوستان اشكال از كجاست؟؟؟
    از كجا ميتونم ميزان سيگنال تي وي ديجيتال رو ببينك چند درصده؟؟هرچي ميگردم يادم رفته كجا بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •