سلام
عزیز یه همچین چیزی وجود نداره و معلوم نیست این جناب چطور یه همچین ادعایی کرده
سلام
عزیز یه همچین چیزی وجود نداره و معلوم نیست این جناب چطور یه همچین ادعایی کرده
سلام دوستان
من یه ال ای دی مدل c5000 دارم میتونم با روش هایی که در مورد Hotel Mode و منوی سرویس گفته شد کانال های دیجیتال رو بگیرم ؟ یا باید ارتقاء نرم افزار بدم ؟ با اینکه نه چاره ای ندارم و باید یه گیرنده دیجیتال بخرم تا کانال های دیجیتالی رو بگیرم یا اصلا نمیشه ؟
اگر میشه راهنماییم کنید ممنون میشم
-اين سري ها تيونر ديجيتال ندارند دوست عزيز و بايد جداگانه تهيه كنيد
آقا دستت درد نکنه
منتهی من امروز زنگ زدم نمایندگی سامسونگ ازشون گیرنده دیجیتال پرسیدم دارن یکی تهیه کنم گفتم بهش مدلشو ازم پرسید پشتش جا واسه کابل شبکه داره یا نه ؟ گفتم خوب آره هست گفت نیازی نداره از همکارام میان و یه برنامه داره بهش میزنن این امکان واسش فراهم میشه . گفتم باشه
بعد یه سوال دیگه مال من که c5000 هست میتونم باهاش رو فلش ذخیره سازی کنم یا نه ؟
خیلی لطف کردین که جوابمو میدین.
-والا تا حالا نشنيدم اميدوارم كه اين كار رو انجام بدن خيلي از دوستان ديگه هم اين مدل رو دارند
-تا امروز اين قابليت هم در اكثر ريجن هاي اسيايي وجود نداشته ويا غير فعال بوده (با اين اوصاف كه شما ميفرمايين ممكن اون هم فعال بشه)
دوستان سلام از راهنمایی های خوبتون متشکرم خصوصا از ناظر محترم انجمنمن یک 32 c475 خریدم و چون قبلا با مدل دیگه ای کار کرده بودم و برای تعویض ورودی ها بوسیله کلید source فقط یکبار کلید کردن کافی بود ولی در مدل فعلی که خریدم وقتی کلیدsource را میزنیم لیست ورودی ها میاید و تا کلید دیگری را نزنیم نمیرود خواستم از طریق منو سرویس یا همان منو مخفی این حالت را تغییر بدم البته خیلی کم با این منو آشنا بودم یعنی در همان مدل قبلی که داشتم گزینه pc را غیر فعال کرده بودم اما این بار نه تنها موفق به تغیر حالت کلید source نشدم بلکه اشتباها در قسمت adc و زیر منو AV Calibration فعال شد و شروع به کالیبر کردن کرد که سریع هرچه سعی کردم کنسل کنم نشد و در آخر تمام رنگ تصویر را بهم ریخت وقتی دوباره سعی کردم از همانجا کالیبره کنم نشد .
البته تمام این اتفاقات قبل از آشنایی من با تاپیک پر بار شما بود با این حال خواهش میکنم کمکم کنید.
1-آیا با ریست تنظیمات رنگ به حالت قبل برمیگردد .
2-آیا امکان تنظیم دستی در منو مخفی وجود دارد .
3-آیا باید کالیبره در شرایط خاصی انجام شود .
لازم است بگویم تقریبا تمام تاپیک را خواندم و یکی دو نفر هم مثل این مشکل را داشتند ولی جوابی وجود نداشت .
بازهم از لطف تمام دوستان متشکرم و آرزو میکنم دستگاه های خراب دوستان شفا پیدا کنند.
من جايي براي تنظيم اين مورد نديدم در منوي مخفي يك سري تنظيماتي داره منتها نه براي اين مورد (يا من اطلاعي ندارم)
در مورد بهم زدن رنگ هاهم خوب توي صفحاتي از تاپيك صحبت شد شما همون موارد رو دنبال كنيد
با تشکر از توجه شما ناظر محترم
موضوعات مربوط به تنظیم رنگ در پستهای قبلی کمکم نکرد در صورتی که درباره کالیبره کردن قسمت AV CALIBRATION در منو مخفی اطلاعاتی داشته باشید ترجیحا مدل la32c475 ممنون میشم بفرمایید.
بازهم متشکر وخسته نباشید
سلام من جدیدن یک led samsung UA46D6600WR خریدم مشکل دارم لطفا راهنمایم کنید
در منوی مخفی گزینه hotel mode ندارد وبخاطر همین local set غیرفعال است
سلام به همه
من يه 6900 از دبي گرفتم
اول زبان انگليسي اردو و عربي داشت رفتم تو منومخفي و تلويزيون ديجيتال رو روشن كردن كشور ايران رو هم انتخاب كردم
الان تي وي ديجيتال ميگيره عالي فقط يه مشكلي داره
در تلويزيون ديجيتال روي هيچ شبكه اي تله تكس ميگه موجود نيست چرا؟؟؟
در آنلوگ تلتكس مياد ولي عجق و جق هست فقط حروف انگليسي واعدادش خونده ميشه چرا؟؟؟؟
يه فيلم mkv با زير نويس اس آر تي رختم زير نويسو مربع نشون ميده چرا؟؟؟
من اين فيلمو توگوشي سامسونگ ويو به راحتي ميبينم ميدونيد كه اگه انكود utf8 نباشه گوشي پخش نميكنه پس اين مشكلو نداره
دوستان اشكال از كجاست؟؟؟
از كجا ميتونم ميزان سيگنال تي وي ديجيتال رو ببينك چند درصده؟؟هرچي ميگردم يادم رفته كجا بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)