آره خصوصا تو
اسمت رو نمیدونم![]()
آره خصوصا تو
اسمت رو نمیدونم![]()
متای بازی از 65 تا نقد 96 هست که رسما دیوانه کننده و وحشتناک هست........با این بازخوردی که این بازی از منتقدا گرفته بدون شک امسال از اکثر سایتا بهترین بازی سال و بهترین نقش افرینی انتخاب میشه..... .
+
کاری با بحث بزرگان ندارم فقط اینو بگم اگه منتظر اعلام بهترین بازی سال و بهترین نقش آفرینی سال ار دیدگاه منتقدین و سایتها هستین 90 درصد همین بازیه.......
ولی اگه با هم بحث می کنین که به نظر شخصیتون کدوم بازی بهترین فلان میشه و کدوم بازی بهتر بحثش جداس و به بحثتون ادامه بدین
.
.
.
چند تا روح دیدم رفتم دنبالشون که بکشم یه چیزی لوت کنم یکدفعه اژدهای آتش زن اومد دنبال من!(برعکس شد)
جاتون خالی نصف مپ اسکایریم دنبالم اومد تا رفتم تو برفا دیگه بیخیال شد برگشت
نمیشد کشتش دمیج زیاد میزد.باید لول بگیرم برم واسه انتقام![]()
سلام , میگم تو مغازه ها دیگه واسه pc اوردن دیگه؟ بدجور تو کفم برم هرچی زودتر بگیرمش : (( میخواستم 15تومن بدم حتی چند گیگ ترافیک برا نت بگیرم دانلودش کنم !
شاید فردا اومده باشه... من که میخوام بگیرم فردا اگه بود...
دوستان من که دانلود کرد با سرعت 2مگ
و از چند ساعت بازی بگم خیلی خب روش کار کردن حرف نداشت و یسری مشکلات باگ گرافیکی و اینها داشت
محیط و دشمن ها خیلی خوب طراحی شده و همین طور هوش مصنوعی
امیدوارم یه 3.4 تا dlc خوبن بیرون بدن
اسپل اصلی من Flames هست ولی بعضی از دشمنا هستن که آتیش روشون خیلی کم تاثیر داره.اینجور موقعها میرم سراغ Frosbite(همون یخ زدن) و Sparks.میگم علی جان شما که سلاح + جادو رفتی الآن کلا چندتا اسپل معمولا تو نبرد استفادهداری؟
+
سایت پیاز به بازی 10/10 داد!
اون 8 Gamekult هم توی میانگین امتیازات بازی تاثیر نداشت و نیوردش پایین.
سلام
آقا من می خوام تو بازی یه زن خوب بگیرم الانم اومدم مشورت کنم، میگم دختر دم بخت خوب و نجیب و پدر مادر دار کسی سراغ نداره من برم خونشون برا خواستگاری!
The Elder Scrolls V: Skyrim midnight launch photos
یک سری تصاویر بسیار جالب برای اسکایریم هست که عکس ها زیاد هست حجم هم بالا هست که این صفحه رو باعث میشه که نیاد بالا برای همین برید تو لینکی که دادم خودتون ببینید واقعا زیباست...
این عکس ها هم طرفدار های سری الدر اومدن و لباس و شمشیر هایی که تو بازی هست رو گرفتن در کل خیلی باحال هست البته به نظر میاد میفروختن شاید هم همینطوری میدادن دست طرفدار ها! : دی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Killzone2; 12-11-2011 at 11:15.
دوستان سبکش چطوره؟ میارزه دانلود کنم؟ حجم کاملش چقدره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)