با سلام
کسی اینجا پیدا می شه ویندوز 7 بدون کرک و اکتیو کردن
داشته باشه من خریدارم ( یعنی نیازی به فعال کردن ویندوز نباشه)
با تشکر
با سلام
کسی اینجا پیدا می شه ویندوز 7 بدون کرک و اکتیو کردن
داشته باشه من خریدارم ( یعنی نیازی به فعال کردن ویندوز نباشه)
با تشکر
سلام
ویندوز اورجینال خریداری کنید.
+
بعضی ویندوزها موقع نصب کرک روشون روت هست.
سلام
من kb971033 رو کلیک راست کردم وگزینه hide رو زدم حالا دیکه نمیتونم برش گردونم میترسم دانلود شه ونصب بشه شما میدونید این خرابکاری رو چطور میشه درست کرد؟
مرسی
در صفحه ویندوز ابدیت در کنار صفحه گزینه restore hidden update را کلیک کن
با سلام
اگه امکان داره کرک windows 7 sp1 ultimate رو برام بذارید ممنون می شم
با تشکر
سلام
دوست عزیز تو صفحه اول همیشه اخرین ورژن کرک گذاشته میشه .والبته مرتب به روز میشه .
بابا یه کم زحمت به خودتون بدید چن صفحه برید عقب تر . پیدا میشه . از اینجا دانلود کن .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موقعی که من ویندوز سون خودمو خریدم رو جعبه اش نوشته بود نسخه جنیون .موقعی که نصبش کردم سکوریتی سنتر و ویندوزآپدیت کار نمی کرد.
نمیدونم مشکل چیه عکسش هم اینه:
شما کلا ویندوز رو نباید آپدیت کنی . چه کرک سر خود باشه . چه کرک دستی . احتمال داره اون شرکتی که خریدی خودش آپدیت رو غیر فعال کرده باشه .
سلام دوستان
راستش من الآن 6-7 ساله xp استفاده میکنم وحسابی خو گرفتم باهاش ولی جدیدا خیلی بازی درمیاره میره رو اعصاب! چند بارهم7 نصب کردم ولی نمیدونم چرا ازش خوشم نمیاد! خیلی پروسس داره! حتی اگه بهینه هم بشه بازم زیاد حافظه میگیره..سیستمم پنتیوم4 هستولی خیلی دوست دارم مثل xp یا بیشتر باهاش انس بگیرم
چندتا مشکلم درام تو 7 هر چند واسه شما ابتدایی هست : موقع اتصال به اینترنت یهو قطع میشه اینترنت!
آیکون اینترنت مثل xp واضح نیست! ( منظورم آیکون تاسکباره..معلوم نیست متصله یانه. اون دو تا مانیتور معروف رو چه جوری بیارمش؟) لطف کنید بگید چه پروسسهایی غیر ضروری هست که بشه غیر فعالش کرد؟ که مثلا ویندوز فقط تا 300% حافظه رو بگیره . کلا هر چی راه واسه راحت تر شدن و سرعتی شدن و زیبا شدن به شرط بهینه بودن هست بهم بگید
من نسخه interprice رو دارم که نمیدونم فعلا ورژنش چند هست اگه میشه بهم کمک کنید چه جوری اکتیوش کنم..ممنون( خواهشا همینجا جواب من رو بدید..باز عذر میخوام اگه پست رو جای اشتباه نوشتم
)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)