تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 507 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    در هر کاری , اگر یک شروعِ خوب رو از دست دادین اصلاً ناراحت نباشین . فقط با تمام قدرت سعی کنین که پایانِ کار خوش باشه چون " آغاز " هر طور باشه میگذره اما " پایان " ماندگار هست .

" آغاز " چندان اهمیت نداره . " پایان " هست که فوق العاده اهمیت داره .

حتی خدا هم فقط " پایان " براش اهمیت داره .

برایِ همین هست که میگیم إن شاء الله " عاقبت " بخیر بشی .

و میگیم خدایا چنان کن " سرانجام کار " تو خوشنود باشی و ما رستگار

پایانتان خوش باد
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 27-03-2011 at 21:52. دليل: تصحیح

2. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dusti55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین دوست

پيش فرض برزخ افراط و تفریط

اینم موارد تکمیلی درباره ی شوکر:
    شوکر، سلاح غیر مجاز شد

سلامت نیوز :کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس تصویب کرده که شوکر سلاح غیر مجاز است
    به گزارش خبرآنلاین کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس تصویب کرده که شوکر سلاح غیر مجاز است. در آخرین جلسه اعضای این کمیسیون، مقرر شد علاوه بر شوکر، مواد رادیواکتیو، مواد شیمیایی و سلاح‌های بیهوش‌کننده نیز در زمره گروه سلاح‌های غیر مجاز قرار گرفتند.

هر چند پیش از این نیز، پلیس، نظارت بر استفاده کنندگان از شوکر را بر عهده داشت و بر اساس آئین نامه های انتظامی خود، برای افرادی که مجاز می دانست، پروانه حمل و استفاده صادر می کرد، ولی با مصوبه اخیر کمیسیون حقوق و قضایی، این اقدام پلیس از این پس، پشتوانه قانونی مناسبی خواهد داشت.

چون در متن قانون تصویب شده نیز تعیین مصادیق اشخاص مجاز و نحوه استفاده قانونی از این قبیل تجهیزات به عهده آئین نامه های دولتی گذاشته شده، به نظر می رسد تصویب این قانون در کمیسیون، برای اعتباربخشی بیشتر به آئین نامه های قبلی است، زیرا چندان نکته مبهمی در نظارت و کنترل پلیس روی استفاده از سلاحهایی مانند شوکر و افشانه های دفاعی، وجود نداشت.

هشت گروه مجاز شوکردار

پیش از این، پلیس اعلام کرده برای اصناف مختلف، با احراز شرایط قانونی، مجوز حمل و استفاده از شوکر و افشانه ها داده می شود. در مرحله اول، این اصناف، هشت گروه را شامل می شد که در بین آنها، نام طلافروش ها، صراف ها، متصدیان جایگاه عرضه سوخت، جامعه پزشکان، کانون وکلا، رانندگان وسایل نقلیه درون و برون شهری تحت نظارت اتحادیه مربوطه شامل اتحادیه تاکسیرانی، فروشندگان سلاح و مهمات و متصدیان داروخانه های شبانه روزی به چشم می خورد.

رییس مرکز انتظام پلیس پیشگیری ناجا همچنین برای شهروندانی که عضو اتحادیه و انجمن صنفی های فوق نیستند اما می خواهند این نوع تجهیزات را همراه داشته و استفاده کنند، گفته بود: "در خواست این افراد در کمیسیونی متشکل از نمایندگان پلیس امنیت، آگاهی و پیشگیری و در استان ها و به تبع آن در شهرستان ها به صورت مستقل بررسی می شود که پس از بررسی در صورت مثبت بودن نظریه نسبت به صدور این گونه تجهیزات دفاع شخصی اقدام صورت می گیرد."

به بیان دیگر، در صورت منطقی بودن درخواست افراد و تشخیص کمیسیون های پلیس امنیت و آگاهی، پروانه حمل شوکر و افشانه، صادر می شود. با این وجود، واقعیتها نشان می دهد فروش اسپریهای آسیبزا، شوکرهای قوی که با قانون جدید، غیرمجاز، شناخته می شوند، همچنان در جامعه به راحتی انجام می گیرد.

فروش پستی شوکر، با هدیه افشانه فلفل

با یک جستجو ساده در بازار غیر مجاز این تجهیزات می توان دریافت انواع و اقسام شوکرهای خارجی با قیمتهای مختلف در بازار به فروش می رسد. انواعی که گفته می شود نزدیک به 2 هزار ولت برق را در کسری از ثانیه روی بدن هدف تخلیه می کنند و در صورتی که هدف، بیماری زمینه ای مانند مشکلات قلبی یا تنفسی داشته باشد، دچار ایست قلبی و احتمالا مرگ خواهد شد.

قیمتهای اعلام شده در بازار برای خرید شوکر، از 150 هزار تومان تا 300 هزار تومان، بسته به شرکت وارد کننده، ولتاژ تخلیه، کشور و کارخانه سازنده و همچنین سال ساخت، متفاوت است. جالب اینجاست برخی از فروشندگان برای جذب مشتری بیشتر، قول هدیه هایی از جمله افشانه فلفل را می دهند. عموما در معاملات این گونه از اقلام، فروشنده و خریدار، یکدیگر را نه می شناسند و نه می بینند، پیکها و اداره پست، وظیفه رساندن کالا و انتقال وجه را بر عهده دارد. دلیل اصلی آن نیز این است که هر دو طرف معامله می دانند این کار، غیر قانونی است.

پلیس درباره این گونه معاملات، علاوه بر تاکید بر "غیر قانونی بودن" آن، به خریداران توصیه کرده اقلام دفاعی مورد نیاز خود را از طریق مجاری قانونی تهیه کنند تا کلاه سرشان نرود، زیرا به گفته سرهنگ سیفیان، شوکرهای موجود در بازار، علاوه بر یکبار مصرف بودن، قیمت کاذبی دارند. این مقام پلیس پیشگیری می گوید: " قیمت گازهای اشک آور و شوکرالکتریکی از طریق مجرای قانونی 24 هزار و 500 و 89 هزار و 500 تومان است و قیمت این گونه تجهیزات، سالیانه در کمیسیون نظارت بر سلاح و مهمات شورای امنیت کشور نرخ گذاری می شود
    با سپاس دوباره.
    راستش با مطلب جامع شما چیز قایل عرضی ندارم که بگم! فقط آرزو می‌کنم همگی به درک متقابلی برسیم که دیگه میون برزخ افراط و تفریط در نوسان نباشیم. هر چه می‌کشیم از افراط و تفریط و عدم تعادل و تناسبه!
    توی یه کشور ابزارها و اسلحه دفاعی و کشنده گرم و سرد رو مثله نقل و نبات به فروش می‌رسه، رقابت لجام‌گسیخته و جایی دیگه آخرین حد انحصار و محدودیت و رقابت صفر!
    Last edited by dusti55; 31-03-2011 at 12:20.

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مشکل اینجاس که نمی دونم چمه ؟؟

هر چند وقت یه بار یه روز کامل خیلی بهم می ریزم !! هیچی خوشحالم نمی کنه !! دلم به هیچکاری نمی ره !!

کسی نظری نداره ؟؟

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

قدر لحظات رو بدونید ...
    یه جاهایی هست که باید کم رویی رو کنار گذاشت ....
    یه لحظاتی هست که طرف مقابل منتظر حرف هاش شماست اما شما ....
    ولی شما میمونید و یه عمر پشیمانی و حسرت..
    اینا رو من دارم تجربه میکنم دلم نمیخواد شما هم مثل من شید...
    روزی صدبار با گریه اینو دارم برای خودم میگم کاش الان 6 ماه پیش بود و لی الان دیگه کاری جز گریه از دست من بر نمیاد..
    خداکنه هیچ که مثل من نشه

6. 5 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام .
    لطفاً با دقت بخونين تا سوء تفانم نشه .
    دستگاههایِ پولشماری که در بانکها هست ممکنه 100 برگ اسکناس رو 99 تا یا کمتر بشماره (بدلیلِ چسبیدگی دو اسکناس به هم اما امکان نداره که 99 اسکناس رو 100 تا بشماره .
    یعنی امکان داره دو اسکناس رو یکی حساب کنه اما هرگز یک اسکناس رو دو تا حساب نمیکنه .

متاسفانه " بعضی " از کارمندها در بانکها از این مسئله سوء استفاده میکنند . اما چطور ؟؟؟؟

جواب :

حتماً دقت کردین که وقتی یک باند اسکناس رو میدین به کارمندهایِ بانکها , »بعضیاشون « اون رو »فقط یک بار « با ماشین میشمارند اما وقتی میخوان به شما پول بدند اون باند رو » حداقل « دو بار با ماشین میشمارند !!!!!

اگر کسی از دوستان متوجه نشد منظور بنده چی هست بگه تا بیشتر پرونده رو باز کنم .

توجه , توجه , توجه

هرگز این مسئله رو به کارمندی که این کار رو انجام میده نگین چون حتی اگر کارش درست نباشه , این حرفِ شما چیزی رو ثابت نمیکنه و میتونه خیلی راحت شما رو متهم کنه که شما بهش تهمت زدین .

خب حالا چاره چیه ؟؟؟؟؟

جواب خیلی ساده هست . همیشه پولهاتون رو »چند بار با دقت« بشمارید قبل از اینکه اون رو بدستِ " کسی " بدین حتی اگر نزدیکترین شخص باشه .

8. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

محمد آسمانی عزیز ، یا پست نده یا اگه میدی کامل توضیح بده ! منکه متوجه نشدم چی گفتی ... !!

+

تاپیک از روزهای جوونیش خیلی فاصله گرفته ...
    یادش بخیر قدیما هرکی میومد توی یه پستش 10-12 تجربه از بهترین تجربه هاشو میزاشت ....

عجب دورانی بود !

10. 5 کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

تاپیک کمی منحرف شده از مسیر . به جای تجربه، بعضی دوستان نصایح و نظرات فرهنگی اجتماعیشون رو قرار میدن.
    پست های غیر تجربی رو حذف میکنم از تاپیک.

12. 14 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان تجربه جالبی بود که هم برام تلخ بود هم خیلی عبرت اموز بود
    من با کسی اختلافی داشتم و ایشون من رو تهدید میکرد ولی خب من زیاد تحویل نمیگرفتم
    یه روز با اصرار زیاد ازم خواست به ملاقتش برم
    منم چون کار زیادی داشتم اول کلی پیچوندمش(اگه آدم حسابی بود و بهش اعتماد داشتم نمیپیچوندم) بعد تو این مدت فکر میکردم بهترین جا واسه اینککه ببینمش کجاس واسه همین واگذار نکردم اون بگه کجا برم
    و بدون اینکه بگم کجا هستم رفتم سمت آرایشگاهی که همیشه اونجا میرم و دوستام اونجا همیشه هستن
    به اونها هم چیزی نگفتم فقط رفتم نوبت گذاشتم و اومدم بیرون به بهانه ای فقط اونا میدونستن من اونطرفام
    طرف اومد اول خواست خودش رو منطقی نشون بده
    من یه عادت بد دارم گوشیم رو دستم نگه میدارم طرف واسه اینکه من رو مجاب کنه به کاری که میخواد بکنم گوشیم رو از دستم قاپید من اول نذاشتم در بره محکم گرفتمش بعدا کشوندمش طرف آرایشگاه مکه محنم من رو کوبید به دیوار من این موقع آرایشگرم که بهش اعتماد دارم صدا کردم و با دوستام اومدن کمک کردن بعد هم کشوندیمش تو مغاذه و با کمی نرم کردن و حرف زدن گوشیم رو هم چس گرفتم
    و تجربه من همیشه تو مواقع بحرانی به کسایی که اعتماد دارم حبر بدم
    نزدیک دوستان و کسانی که من رو خوب میشناسم باشم تا بتونم کمک بگیرم
    هیچوقت گوشی و وسایل شخصی خودم رو پیش کسانی که میخوان ازم یه آتو بگیرن جلو چشم نذارم
    و اینکه تا میتونم آدمهای معاند رو بپیچونم تا طرف کلافه بشه
    و همیشه نزدیک جاهایی با افرادی که نمیشناسم قرار بذارم که جایی واسه در رو داشته باشم
    و اما آخر از همه اون همه تهدیدی که شنیدم فقط مال یک شب بود و ساگی که زیاد هارت و پورت میکنه گاز نمیگیره از گرگی که ساکت نشسته بترس که بعد تیکه پاره کردنت هم صداش در نمیاد

14. 7 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

تاپیک کمی منحرف شده از مسیر . به جای تجربه، بعضی دوستان نصایح و نظرات فرهنگی اجتماعیشون رو قرار میدن.
    سلام . خسته نباشید . ممنون از زحماتِ شما .

مطلبی رو به استخضارتون برسونم :
    اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم ,این چیزهایی که شما میگین نصیحت اجتماعی و فرهنگی هست , نتیجه ی تجربیات شخصی هست . البته فقط مطالبِ نوشته شده توسط بنده رو میگم .
    مثلا همین ج
    مطلبِ ماشینِ پول شمار , نتیجه ی دهها بار مراجعه ی بنده به بانکها و همچنین اطلاعاتی که در طولِ زمان از مکانیزم کار ماشینهای پولشمار بدست آوردم .
    حالا اگر بخوام تک تکِ اون تجربه ها رو بنویسم اونقدر زیاد میشه که دیگه کسی نمیخوندش .
    واسه همین اون رو مختصر توضیح میدم و دستِ آخر هم میگم چکار کنیم که اون جریان برامون پیش نیاد .

بیانِ تجربه و نصیحت رو نمیشه از هم جدا کرد . چون هدف از بیانِ تجربه , استفاده از اون به عنوانِ مدرکی برای نصیحت هست .

و نصیحت هم نتیجه یک یا چند تجربه هست .

16. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dusti55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین دوست

پيش فرض

با عرض پوزش، ... تصمیم شما هستم، نظرها مفیدند! دوستان بخوبی دارند همکاری می‌کنند. این چند بایت دیتای پند‌گونه توی دنیای درندشت سایبری جایی را تنگ نمی‌کند!
    اگر اصرار... دارید چند روز فرصت بدید تا دیگران صفحات را ذخیره کنند.
    Last edited by dusti55; 05-04-2011 at 22:57.

18. این کاربر از dusti55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •