با سلام
با وی پــی ان امتحان کنید.
موفق باشید.
با سلام
با وی پــی ان امتحان کنید.
موفق باشید.
درود بر دوستان عزيز
من سوال امنيتي و جوابي كه موقع ساخت ايميل جواب دادم يادم نمياد
همچنين تاريخ تولدي كه زدم رو
چون موقع ساخت همه اينها رو الكي يه چيزي زده بودم اما الان 5-6 ساله گذشته هيچ كدوم يادم نيست
البته پسوردم رو ميدونم هنوز فراموش نكردم
آيا مي شه يه جوري اون سوال جواب ها رو دوباره تغيير بدم ؟
سلام...
بله، وارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشین (با ایمیلتون ساین این بشین)، در این قسمت در زیر مجموعه ی sign-in and security گزینه ی update password info را بزنید ...
در پنجره ای که باز میشه، سوالات امنیتی را میتونین تغییر بدین (change questions and answers)
و در نهایت save را میزنین
برای تغییر تاریخ تولدتون هم وارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشین، در این قسمت، در بخش تولد، قادر هستین، تاریخ تولدتون را تغییر بدین ...
موفق باشید![]()
سلام دوستان.
مدتیه خیر سرمون اومدیم گروپ ایجاد کردیم با دوستامون ولی مشکل اینجاست که وقتی با فونت فارسی داخلش ایمیل میزنی به اعضای گروپ فونت فارسی را ساپورت نمیکنه و نامه های گروپ اجق وجق بدستشون میرسه.خیلی وقت گذاشتم توی اینترنت و جستجو کردم که مشکل جه طوری حل میشه-بعضی ها گفته بودن صفحه وب ات را به استانداردUNICODE (UTF8) بزارین که اونرا انجام دادم نشد-گروهی دیگه نرم افزارNewsletter را پیشنهاد کرده بودن که اون هم زبان فارسی را پشتیبانی نمیکنه-اینبار اومدم سراغ شما امیدوارم راه حل مناسبی و گره گشایی را پیشنهاد بدین
با تشکر
یکی دوسال از یه آدرس ایمیلم استفاده نکردم حالا که دیدمش هرچی میل تو inbox و send داشت پاک شده قضیه چیه؟
هیچ کسی جواب سوال ما را نداده؟
خودتون را مسخره کردین با این تایپیکتون
دوست عزیز اینجا یک فروم هست. یعنی کاربرایی مثل من و شما عضو هستند که از همدیگر سوال و جواب میپرسند.
بنابراین کسی که وظیفه ای برای پاسخ دادن به سوالات داشته باشه اینجا نداربم.
اگر سوالتون بی جواب مونده، معنا و مفهومش این هست که کسی جواب سوال شما رو نمیدونسته.
سلام .دوستان من چند روزه که نمیتونم وارد یاهو میلم بشم یعنی پسوردم رو که میزنم اصلا هیچ عملی انجام نمیشه .وهیچ صفحه ای باز نمیشه.
در ضمن اکانت جدید هم که میخوام بسازم وقتی برا وارد کردن اکانت جدید باز میشه بالای صفحه این پیغام رو میده Sorry, we're currently experiencing technical difficulties. Please try again in a few minutes.
اگر کسی میتونه ممنون میشم کمک کنه .
با سلام
با یک مرورگر دیگه هم امتحان کنید. اگه باز هم درست نشد یه دور کوکی و هیستوری مرورگرتون رو پاک کنید.
موفق باشید.
سلام...
به شخصه زمانی با این پیغام روبرو شدم که یا سرعت نتم خیلی پایین بوده
و یا از وی پی ان و قیلتر شکن استفاده کردم (اگه با وی پی ان هستین، غیرفعالش کنید)
و گهگداری هم شده که به مدت خیلی کوتاه، شاید کمتر از ده دقیقه، خود سرور یاهو دچار مشکل شده...
بنابراین
شما از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام کنید، شاید میلتون باز شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)