تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 1185 اولاول ... 1353596061626364656667731131635631063 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بچه ها من یک ck one اصلی دارم و حجمش 200 میله خودم 37 خریدم یکبار استفاده کردم دیدم بهش خیلی حساسم وسر درد میگیرم برا همین میفروشمش 32 من قم هستم ولی اگه تهران یا جای دیگه هستید براتون با هزینه خودم پست میکنم
    خب الان perfumeshoping داره 30 میده ارسال هم رایگانه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببخشید این البته 100 میله!
    عکس ازش میگذاری؟

الان که دارم مچم رو بو می کنم بعد از 1 ساعت این vetiver sport رو بیشتر ازش خوشم اومد. اگر بتونم نسخه کلاسیکش (1961) رو پیدا کنم خوب میشه .
    کد:

2. 2 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Alireza-Khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تـکــاب

پيش فرض عــلــAlirezaــیــرضــا :)

.:. گرلن وتیور اسپرت 75 میلش کم کمش 70 - 73 تومن پولش بود ؛ نـه ؟

گرلن وتیور ( یعنی غیر اسپرت ) نهایتا 55 الی 60 تومنه !

:. اگه خیلی از مارک گرلن و بوش خوشت میاد ، پورهوم اینتنس ( البته اینجوری تلفظ میکنن ! نمیدونم درسته یا نه ! ولی درسته ) هم خیلی بوی خوبی داره ! البته با قیمت بالا !!! نزدیک 90 تومن پول 80 میل ــشه ! نسبت به مدل های بالا خیلی جدید تره ! بوی تند و نسبتا خنکی داره !

اینتنس رو خودم بو کردم ! فوق العادست ! فقط رو لباس تست نکردم ! نمیدونم رو لباسم تند هست یا نه !
    Last edited by Alireza-Khan; 18-05-2011 at 14:26. دليل: ؟

4. 2 کاربر از Alireza-Khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

در مورد قضیه پاریس که شاید حرف شما درست نباشه!! ما ادکلن از چین وارد کردیم به کارخونه گفتیم روش بزن فرانسه! کلا وقتی رنج قیمت پایی میاد نباید توقع جنس اصل داشته باشی! البته ادکلن هایی که ما وارد کردیم معمولی نبود و محرک ... بود!
    راجع به ترکیه ای هم بگم که کسی نگفته بد هستند.. راستش من توی ادکلن فقط واسم خوشبو بودن و ماندگاری مهم نیست.. سلامتی خودم هم مهمه و نمیخوام ادکلنی استفاده کنم که بعدا مشکل تنفسی واسم ایجاد کنه یا ترکیباتش سرطان زا باشه.. واسه همین سعی میکنم پول بیشتر بدم اما برند معروف بگیرم که البته این مسئله سلیقه ی من هست.
    اون چينيه مطمئنا خودش روش فكر نكرده كه تو اين اسانسا چي زده شده كه بخواد كپي كنه...بالاخره آمارشو از يه جا در آورده...اونا حتي به قيمت جاسوسي هم شده براي جنس تقلبي سرمايه گذاري ميكنند....
    ولي خودت قضاوت كن تركيه كشور پدر مادر دارتريه يا چين؟

ادكلناي تركيه اي ليبل وزارت بهداشت دارند و توي خود تركيه برند ثبت شده دارند.

محض اطلاع بد نست به وبسايتاشون يه سري بزني ببيني پدر مادر دارن يا نه. اينم آدرسشون:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ما كه ديديم كارش خوبه...بالاخره ادكلن She زنونه رو همه جا حتما ديدي و تبليغشو تو شبكه هاي ماهواره هم ديدي كه پخش ميكنه..مثل بقيه شون هم ليبل وزارت بهداشت داره...ما كه مجبور نكرديم كسي بگيره شمام نگير...اما حداقل محض امتحان هم شده يه تست بكن نظرتو راجع به بوشون بگو.

6. این کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

.:. گرلن وتیور اسپرت 75 میلش کم کمش 70 - 73 تومن پولش بود ؛ نـه ؟

گرلن وتیور ( یعنی غیر اسپرت ) نهایتا 55 الی 60 تومنه !

:. اگه خیلی از مارک گرلن و بوش خوشت میاد ، گرلن پورهوم اینتنس هم خیلی بوی خوبی داره ! البته با قیمت بالا !!! نزدیک 90 تومن پول 80 میل ــشه ! نسبت به مدل های بالا خیلی جدید تره ! بوی تند و نسبتا خنکی داره !

اینتنس رو خودم بو کردم ! فوق العادست ! فقط رو لباس تست نکردم ! نمیدونم رو لباسم تند هست یا نه !
    ایول کپی رایت. بنظرم از گورلن وتیور خوشم بیاد با توجه به اینکه بوی اسپرتش نزدیک به مدل کلاسیکش هست اینطور که فهمیدم. قیمتش یادمه زیاد نبود! ولی اینطور که شما میگی شاید اشتباه کرده باشم
    من الان ترجیح میدم مدلهای کلاسیکی که تونستن 50 -40 سال دوام بیارن امتحان کنم بعد بیام سالهای اخیر.
    90 تومن زیاده راستش..

8. این کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hossein6599's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

خب الان perfumeshoping داره 30 میده ارسال هم رایگانه
    کد:
    ببخشید این البته 100 میله!
    عکس ازش میگذاری؟

الان که دارم مچم رو بو می کنم بعد از 1 ساعت این vetiver sport رو بیشتر ازش خوشم اومد. اگر بتونم نسخه کلاسیکش (1961) رو پیدا کنم خوب میشه .
    کد:
    پرفیوم شاپینگ رو زنگ زدم گفت گرون شده و صد میلش رو میده 38 حالا میخوای از هرجا که مطمئنی قیمت بگیر
    عکس هم فعلا امکانشو ندارم ولی اگه خیلی مصری میذارم ولی واقعیتش دلیلی نمیبینم مثل همه عکسهای ck one هست که تو وب پره ولی از اصلی بودن تا اونجایی که وظیفه منه مطمئنم چون هم سریال جعبه و ته شیشه یکی هست هم از جای معتبری خریدم نمایندگی ایو روشه در قم که خودش رو با جنس تقلبی خراب نمیکنه اصلا اگه اصلی نبود پس میگیریم اگه کسی خواست میتونه پخ بده

10. این کاربر از hossein6599 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

پرفیوم شاپینگ رو زنگ زدم گفت گرون شده و صد میلش رو میده 38 حالا میخوای از هرجا که مطمئنی قیمت بگیر
    عکس هم فعلا امکانشو ندارم ولی اگه خیلی مصری میذارم ولی واقعیتش دلیلی نمیبینم مثل همه عکسهای ck one هست که تو وب پره ولی از اصلی بودن تا اونجایی که وظیفه منه مطمئنم چون هم سریال جعبه و ته شیشه یکی هست هم از جای معتبری خریدم نمایندگی ایو روشه در قم که خودش رو با جنس تقلبی خراب نمیکنه اصلا اگه اصلی نبود پس میگیریم اگه کسی خواست میتونه پخ بده
    مهم نیست عکسش. باید برم یکجا تست کنم ببینم خوشم میاد...

12. این کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Alireza-Khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تـکــاب

12

ایول کپی رایت. بنظرم از گورلن وتیور خوشم بیاد با توجه به اینکه بوی اسپرتش نزدیک به مدل کلاسیکش هست اینطور که فهمیدم. قیمتش یادمه زیاد نبود! ولی اینطور که شما میگی شاید اشتباه کرده باشم
    من الان ترجیح میدم مدلهای کلاسیکی که تونستن 50 -40 سال دوام بیارن امتحان کنم بعد بیام سالهای اخیر.
    90 تومن زیاده راستش..
    خود دانی !

در مورد کپی رایت بگم که این عکسا رو شرکتش انداخته و همه ی سایتا اسمشونو چسبوندن روش ! منم واسه پی سی رو زدم !

14. این کاربر از Alireza-Khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

یک عطر دیگه هم هست که دوست دارم امتحانش کنم ولی اینجا احتمالا پیدا نشه Mazzolari Lui
    کد:
    به یکی از دوستان گفتم اگر اونور پیدا کرد یک کوچیکشو بیاره. میگن وقتی میزنی تبدیل به این میشی
    کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بچه ها نظرتون راجع به zino davidoff چیه... اگر دارید.
    کد:

داره خودمونی میشه hossein6599's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوستان من تا حالا دیدم وشنیدم که زنها عطر مردونه بزنن حالا به نظرتون اگه من دلچه گابانا لایت بلو و د وان زنانه بزنم تابلوئه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •