تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 148 اولاول ... 135359606162636465666773113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 1479

نام تاپيک: بحث و مشاوره برای خرید اکواریوم و ماهی های زینتی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

این سقف رو با چوب پنبه ساختم همون چوب پنبه هایی که کف اکواریوم میزارن به همون شکلی که دیدی بریدم و با چسب اکواریوم بهم دیگه چسبوندمش
    برچسب هم گرفتم چسبوندم روش تا یه نمایی بگیره
    ارزون ساده سبک
    چه ایده ی جالبی ..
    ایول به خلاقیت
    من جایی چوب پنبه ندیدم ! از کجا باید تهییه کرد چوب پنبه رو ؟؟

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

سلام.
    من میخواهم یک عدد آکواریوم درست کنم سایزی که در نظر دارم 24*50*100 سانت هست.و برای شروع میخواهم از ماهی های گوشت خوار استفاده کنم تا دستم را بیفته !
    برای فیلتر میخواهم غیر از تمیز کردن محیط یک لوله هم از قسمت پایین آکواریوم بهش وصل کنم تا اگر لجنی ته نشین شد بمکه و تصفیه کنه . چه مدلی خوبه ؟ یک تاپ فیلتر Atman خوبه ؟
    در ضمن برای سیستم هوادهی چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟ با توجه به لوازم مختلفی که میخواهم برای خروجی هوا بگذارم (بیشتر تزئینی) فکر میکنید کافی هست چند لیتر در دقیقه خروجی داشته باشه کافی هست ؟پمپ هوا Resun AC-9903 با دو خروجی، 6 وات، 4.5 لیتر بر دقیقه کمه ، خوبه یا زیاده ؟
    برای سیستم روشنایی میتونم فقط از ال ای دی استفاده کنم یا حتما باید روشنایی بیشتری داشته باشه ؟
    ممنون میشوم اگر راهنمایی کنید .
    سلام
    کسی راهنمایی نمیکنه ؟ میخواهم اوایل ماه دیگه بروم سراغش .

اگه نباشه جاش خالی می مونه T_rex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

چه ایده ی جالبی ..
    ایول به خلاقیت
    من جایی چوب پنبه ندیدم ! از کجا باید تهییه کرد چوب پنبه رو ؟؟
    بعضی از اکواریوم فروشیا دارن خرازیها هم دارن بپرسی راحت گیر میاد

4. این کاربر از T_rex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohamadfalah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یه نظر راجع به فیلتر سطلی هایلا میخواستم.
    میخواستم بدونم کسی این فیلترو داره یا دیده کسی ازش استفاده کنه.
    کاراییش چطوره؟
    میخوام بگیرم .چون تاپ فیلتر جواب تانک 500لیتریمو نمیده .
    با احترام

6. این کاربر از mohamadfalah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

سلام
    کسی راهنمایی نمیکنه ؟ میخواهم اوایل ماه دیگه بروم سراغش .
    سلام.
    من میخواهم یک عدد آکواریوم درست کنم سایزی که در نظر دارم 24*50*100 سانت هست.و برای شروع میخواهم از ماهی های گوشت خوار استفاده کنم تا دستم را بیفته !
    برای فیلتر میخواهم غیر از تمیز کردن محیط یک لوله هم از قسمت پایین آکواریوم بهش وصل کنم تا اگر لجنی ته نشین شد بمکه و تصفیه کنه . چه مدلی خوبه ؟ یک تاپ فیلتر Atman خوبه ؟
    در ضمن برای سیستم هوادهی چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟ با توجه به لوازم مختلفی که میخواهم برای خروجی هوا بگذارم (بیشتر تزئینی) فکر میکنید کافی هست چند لیتر در دقیقه خروجی داشته باشه کافی هست ؟پمپ هوا Resun AC-9903 با دو خروجی، 6 وات، 4.5 لیتر بر دقیقه کمه ، خوبه یا زیاده ؟
    برای سیستم روشنایی میتونم فقط از ال ای دی استفاده کنم یا حتما باید روشنایی بیشتری داشته باشه ؟
    ممنون میشوم اگر راهنمایی کنید .
    سلــــام ! من هم آمده ام تا به تو کمک کنم !
    عزیزم ! برای شروع سعی کن هرگز ماهی های گوشتخوار را به آن دنیا روانه نکنی !!!
    ( ببخشی شوخی منو )
    ولی عزیز سعی کن اول کاری ماهی های کم دردسر انتخاب کنی تا دستت را بیفته . البته چون فرمودی اولین بارته تانک را میندازی .
    ظاهرا پول دست و بالت هست که فکر آتمن و ... هستی ! با این سایز نیازی به سوراخ کردن کف تانک و ریسک خطرهای احتمالی آینده نیست . شما از یه فیلتر اکسترنال یا حتی سطلی ( تازه سطلی هم برای این سایز زیاده )استفاده کنی حله . راز تانک تمیز نگهداری صحیح هست نه تمیزکاری صحیح .
    پس یه تانک ساده را بنداز تا بگیم بهت چی به چیه .
    برای هوا دهی میتونی از یه سری پمپ های فلزی با 4 خروجی هست ( مدلش یادم نیست بگم بهت ) استفاده کنی خیلی هم قویه .
    درباره نور هم یه سقف با 2 مهتابی یا 4 تا کم مصرف خودت میتونی بسازی .
    زیباسازی تانک یه سری خلاقیت هایی داره که باید تجربی بهش برسی. زیاد شلوغ پلوغش نکن به نظرم .
    برای دکور دید رو در نظر بگیر . یا کانون تانکت چپ باشه یا راست یا وسط. منظم و شیک ... خواستی بگو دکور برایت عکس بگذارم !

---------- Post added at 08:39 AM ---------- Previous post was at 08:36 AM ----------

سلام
    کاراییش چطوره؟
    با احترام
    اگــــــــــــــر بتونی فیلتر سطلی JBL اصل گیر بیاری عالیه .
    وگرنه با همین فیلتر سطلی ها و 2 تا پاورهد میتونی تصفیه مناسب داشته باشی. برای تانک 1000 لیتری دوستم یه فیلتر سلطی JBL گذاشتیم و با شیلنگ از یه گوشه تانک آب رو خارج و از طرف دیگه از تو سامپ بزرگی که درست کرده آب رو میفرستیم داخل فیلتر سطلی و بعد به تانک هدایت میشه .
    باید خوب و با حوصله بازار رو بگردی .

8. 3 کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

سلــــام ! من هم آمده ام تا به تو کمک کنم !
    عزیزم ! برای شروع سعی کن هرگز ماهی های گوشتخوار را به آن دنیا روانه نکنی !!!
    ( ببخشی شوخی منو )
    ولی عزیز سعی کن اول کاری ماهی های کم دردسر انتخاب کنی تا دستت را بیفته . البته چون فرمودی اولین بارته تانک را میندازی .
    ظاهرا پول دست و بالت هست که فکر آتمن و ... هستی ! با این سایز نیازی به سوراخ کردن کف تانک و ریسک خطرهای احتمالی آینده نیست . شما از یه فیلتر اکسترنال یا حتی سطلی ( تازه سطلی هم برای این سایز زیاده )استفاده کنی حله . راز تانک تمیز نگهداری صحیح هست نه تمیزکاری صحیح .
    پس یه تانک ساده را بنداز تا بگیم بهت چی به چیه .
    برای هوا دهی میتونی از یه سری پمپ های فلزی با 4 خروجی هست ( مدلش یادم نیست بگم بهت ) استفاده کنی خیلی هم قویه .
    درباره نور هم یه سقف با 2 مهتابی یا 4 تا کم مصرف خودت میتونی بسازی .
    زیباسازی تانک یه سری خلاقیت هایی داره که باید تجربی بهش برسی. زیاد شلوغ پلوغش نکن به نظرم .
    برای دکور دید رو در نظر بگیر . یا کانون تانکت چپ باشه یا راست یا وسط. منظم و شیک ... خواستی بگو دکور برایت عکس بگذارم !

---------- Post added at 08:39 AM ---------- Previous post was at 08:36 AM ----------

اگــــــــــــــر بتونی فیلتر سطلی JBL اصل گیر بیاری عالیه .
    وگرنه با همین فیلتر سطلی ها و 2 تا پاورهد میتونی تصفیه مناسب داشته باشی. برای تانک 1000 لیتری دوستم یه فیلتر سلطی JBL گذاشتیم و با شیلنگ از یه گوشه تانک آب رو خارج و از طرف دیگه از تو سامپ بزرگی که درست کرده آب رو میفرستیم داخل فیلتر سطلی و بعد به تانک هدایت میشه .
    باید خوب و با حوصله بازار رو بگردی .
    سلام.ممنون از لطفت.
    چون شرایط عوض کردن آب آکواریوم برایم زیاد مقدور نیست تصمیم گرفتم از یک تاپ فیلتر Atman (که در حدود 12الی 15 هزارتومانه) و مکعبی شکل هست استفاده کنم و شلنگ ورودی اش رو چند قسمت بکنم و ته آکواریم بگذارم و این طوری مجبور نشوم یک سوم آبش رو کم کنم و حداقل شش ماهی دست بهش نزنم .فقط نمیدونم میشه توی این فیلتر از این مواد داخل سامپ مثل کربن فعال و رزین و سرامیک و پشم شیشه گذاشت یا نه .
    راستی در مورد ماهی ها هنوز تصمیمم قطعی نیست و اصلا شناختی از ماهی ها ندارم اول آکواریوم رو درست میکنم و بعد میروم سراغ انتخاب ماهی .
    نظرت در مورد حرف اولی که زدم جیه ؟ (تاپ فیلتر)

10. این کاربر از mohammad_77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه کاوه رسولی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    استان سر سبز گیلان

پيش فرض

سلام
    کاراییش چطوره؟
    با احترام
    فیلتر خوبیه من دارم پیشنهاد می کنم حتما بگیر مدل 2215 خوب جواب داه. اما اگه هزینه برات مهم نیست 2217 بگیر.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه نگاهی بهش بنداز

12. این کاربر از کاوه رسولی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

فیلتر خوبیه من دارم پیشنهاد می کنم حتما بگیر مدل 2215 خوب جواب داه. اما اگه هزینه برات مهم نیست 2217 بگیر.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه نگاهی بهش بنداز
    تبلیغ سایتای دیگه ؟! وای وای وای !
    ...

mohammad_77
    نظرت در مورد حرف اولی که زدم جیه ؟ (تاپ فیلتر)
    چون آماده س درست کردنش برات دردسری نداره . ولی محمد جان اگر سامپ درست کنی ( مثل خودمون ) برات بهتر نیست ؟ البته بازم انتخابش با خودته . چون معمولا این اجناس برادرای چینیمون زود پس میزنن !

14. 2 کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

تبلیغ سایتای دیگه ؟! وای وای وای !
    ...

چون آماده س درست کردنش برات دردسری نداره . ولی محمد جان اگر سامپ درست کنی ( مثل خودمون ) برات بهتر نیست ؟ البته بازم انتخابش با خودته . چون معمولا این اجناس برادرای چینیمون زود پس میزنن !
    دقیقا دنبال همین هستم ولی موضوع اینه که به نظرت میشه سامپی در سایز ارتفاع 10 و عرض 10 و طول ... (مثلا 20 سانت) ساخت یا نه ؟ (میخواهم روی آکواریوم بگذارم 24*50*100) ضمن این که تصور میکنم باید یک مکعب عایق بندی شده باشه که آب بیرون نریزه . البته نمیدونم ، تصورم اینه . و آخر این که به یک پمپ احتیاج داره درسته ؟ پمپش هم احتمالا چینیه دیگه .
    فکر کنم سامپی که ساخته بودی خیلی بزرگ بود . محیط درست کردن سامپ بزرگ رو ندارم .

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

دقیقا دنبال همین هستم ولی موضوع اینه که به نظرت میشه سامپی در سایز ارتفاع 10 و عرض 10 و طول ... (مثلا 20 سانت) ساخت یا نه ؟ (میخواهم روی آکواریوم بگذارم 24*50*100) ضمن این که تصور میکنم باید یک مکعب عایق بندی شده باشه که آب بیرون نریزه . البته نمیدونم ، تصورم اینه . و آخر این که به یک پمپ احتیاج داره درسته ؟ پمپش هم احتمالا چینیه دیگه .
    فکر کنم سامپی که ساخته بودی خیلی بزرگ بود . محیط درست کردن سامپ بزرگ رو ندارم .
    نه سامپ من زيادم بزرگ نبود . اتفاقا عرضش 6 هست !‌
    طولش حدود 20 سانت .
    عايق بندي هم نكردم و آبش بعد از مدت زيادي كه ميگذره و حجم ضايعات زياد ميشه ميريزه نم نم بيرون كه مهم نيس برام !
    پمپ چيني غير چيني نداره . فرق داره ها ولي خب تو بازار ما ... !
    زياد سخت نگير .

17. 3 کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •