بین ایندوتا همونطور که بچه ها گفتن galaxy sl بهتره ولی انتخاب های بهتری هم داری ( همیشه سعی کن بهترین انتخاب رو در مقابل پول پرداختی داشته باشی )
بین ایندوتا همونطور که بچه ها گفتن galaxy sl بهتره ولی انتخاب های بهتری هم داری ( همیشه سعی کن بهترین انتخاب رو در مقابل پول پرداختی داشته باشی )
اقا تو گوشی نخری بهتره....این دیگه از اون حرفا بودمن فکر می کنم اگه حتی 350 باشه x10 خیلی از نکسوس بهتره
لطفا آدرس بدین برم بگیرم. پیغام خصوصی![]()
قیمت روز defy توی بازار چنده؟
حدودا
390 - 410
defy sakhte kojast?
عزیز من تهران نیستم برو علاالدین فکر کنم همین قیمت گیرت بیاد شایدم کمتر یکی از بچه ها گفت 350 دیده علاالدین
اولا به اون آقایی که می گه من این قیمت دیدم باید بگم پنجشنبه من علائدین بودم قیمت 380 تا 400 بود ثانیا باید بگم مقایسه این دو گوشی اصلا کار سختی نیست بهتره اگه حرفی می زنیم برای خودمون به عنوان یک جمع مشورتی ارزش قائل شیم ثالثا من نظرم رو گفتم قیمت نکسوس و ایکس 10خیلی به هم نزدیکه و علاوه بر قابلیتهای دوربین فیلم برادری بهتر صفحه نمایش بزرگتر شما یک رم 8 گیگ هم کنارش خواهی داشت این در حالی هست که قول آپدیت 2.3 برای ایکس 10 داده شده
کدامیک را پیشنهاد می کنید؟
htc nexuc one
htc legend
motorola defy
شما باید بگردی همه جا این قیمت نیست طبقه های بالای علاالدین گیر میاد عزیز شهرستان که قیمت همه گوشی ها بالاتر از تهرانه خودم 360 قیمت از مغازه گرفتم تهران قطعا ارزونتره
شما میشه این 2تا گوشی رو مقایسه کنی ببینیم چطور اینجوری با قطعیت داری نظر میدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)