تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 120 اولاول ... 135359606162636465666773113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 1199

نام تاپيک: نشد که بپرسم

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من یه سوال درباره تحصیل و انتخاب رشته و اینجور چیزها توی انجمن مربوطه اش کردم که بعد از گذشت چندماه جوابی نشنیدم
    اما توی اینجا به ظرف 1 روز جوابم رو به صورت کامل گرفتم

تاپیک خیلی خوبیه!
    چه اشکالی داره آدم سوال های دم دستی یا سوالی هایی که ارزش تاپیک زدن توی انجمن مربوطه رو ندارن اینجا بگن؟؟

2. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

من یه سوال درباره تحصیل و انتخاب رشته و اینجور چیزها توی انجمن مربوطه اش کردم که بعد از گذشت چندماه جوابی نشنیدم
    اما توی اینجا به ظرف 1 روز جوابم رو به صورت کامل گرفتم

تاپیک خیلی خوبیه!
    چه اشکالی داره آدم سوال های دم دستی یا سوالی هایی که ارزش تاپیک زدن توی انجمن مربوطه رو ندارن اینجا بگن؟؟
    اینجا مطرح کُنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

می خواستم بدونم چجوری میرن از یه بنگاه راجع به یه ملکی سوال میکنن؟مثلا عین بقالی میری میپرسی فلان ملک چنده یا فرق میکنه؟
    خیلی ممنون

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

می خواستم بدونم چجوری میرن از یه بنگاه راجع به یه ملکی سوال میکنن؟مثلا عین بقالی میری میپرسی فلان ملک چنده یا فرق میکنه؟
    خیلی ممنون
    بستگی داره ...
    کلاً املاکی‌ها نوسانات قیمت در یک محله دستشونه ... بیش‌تر هم تکیه‌شون بر فایل‌هاییه که تو دستشون هست ...
    شما اگه ملک خاصی مد نظرت نباشه و کلاً بخوای در مورد قیمت در یه محله‌ی خاص قیمت بگیری، که خب میری باهاش مشورت می‌کنی و میگی این طرفا ملک چنده، چیا داری ...
    اگر هم ملک خاصی چشمت رو گرفته باشه، به طرف میگی فلان پلاک تو فلان جا فروشیه؟ اگه طرف تو فایل‌هاش باشه، که مشکلی نداری، بهت میگه صاحب‌خونه چند میده خونه رو ...
    اگه فروشی نباشه یا فایلش به این بنگاه سپرده نشده باشه هم، به صورت مشورتی، ازش می‌پرسی فکر می‌کنی چند بگه خونه رو؟! یا اینکه: به نظر شما چقدر می‌ارزه؟

البته سعی کنید قبلش یه کم معاشرت کنید، طرف رغبت کنه جوابتون رو بده ... (هر چند میدن معمولاً)

6. این کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من بلند شدم برم "چشمه علی" شهر ری ... اینقدر دور خوردم که گم شدم . از مردم پرسیدم و هر کسی نشانی می داد و نهایتا به بزرگراه خوردم و نمی تونستم ازش خارج بشم و برگشتم خونه !

برای اینجور مکانها نقشه توریستی ، چیزی نیست ؟ جایی هست که بطور دقیق دسترسی رو مشخص کنه ؟
    من حتی "کتاب اول" هم دارم اما محدود به حوالی داخل شهره و خروجی های تهران رو نداره
    مثلا من می خوام بدونم چطور می تونم برم سد لتیان یا جاجرود یا جاده کن کجاست و "دشت هویج" و یا چطور بم "تنگه واشی"

پیشتر متشکرم

8. این کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

من بلند شدم برم "چشمه علی" شهر ری ... اینقدر دور خوردم که گم شدم . از مردم پرسیدم و هر کسی نشانی می داد و نهایتا به بزرگراه خوردم و نمی تونستم ازش خارج بشم و برگشتم خونه !

برای اینجور مکانها نقشه توریستی ، چیزی نیست ؟ جایی هست که بطور دقیق دسترسی رو مشخص کنه ؟
    من حتی "کتاب اول" هم دارم اما محدود به حوالی داخل شهره و خروجی های تهران رو نداره
    مثلا من می خوام بدونم چطور می تونم برم سد لتیان یا جاجرود یا جاده کن کجاست و "دشت هویج" و یا چطور بم "تنگه واشی"

پیشتر متشکرم
    سلام پیرمرد عزیز

ارادتمندیم ...

نقشه‌های مختلفی، چه به صورت نرم‌افزاری و اینترنتی، و چه به صورت هارد کاپی، باید یافت شه ...
    اما اونی که من ترجیح میدم این سایه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به صورت فلش کل تهران و خروجی‌هاش رو نشون میده ...
    سیستم جستجوی خوبی هم داره، به طور مثال سمت راست که چشمه علی رو جستجو کنیم، منطقه‌ی چشمه علی رو در نتایج میاره، روش که کلیک کنیم در نقشه‌ی کلی نشونش میده، با کلیک بر روی «برو به مقصد» منطقه‌ی مورد نظر رو با بزرگ‌نمایی نشون میده
    امیدوارم مناطقی که نیاز دارین رو داشته باشه و بزرگ‌نماییش هم در حدی باشه که کمکتون کنه ...

10. 4 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Petros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    سوال بسیار جالب و بجایی بود

پيش فرض

پیشتر متشکرم
    آقا فضولی نباشه ولی من خودم از نقشه گوگل در مورد، مورد شما بهره ها بردم.

12. 2 کاربر از Petros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

خیلی ممنون
    آره خب
    می ری قیمت می گیری

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آقا یه سوال دارم تو قسمت مربوط به خودش پرسیدم هیچ کس جواب نداد
    بچه ها من یه ماشین دارم اردیبهشت 87 هست
    پارسال تیر رفتم معاینه فنی گرفتم
    امسال شنیدم از تاریخ ساخت ماشین پنج سال بگذره معاینه فنی میخواد.
    راسته؟
    سعنی من باید سال 92 برم معاینه بگیرم؟

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

معاینه فنی در حال حاظر 3 سال به سال است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •