تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 231 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 2306

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N8 - با سیستم عامل Symbian^3 و دوربین 12 مگاپیکسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه astaragg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    astara-gorgan

پيش فرض

در مورد برنامه و بازی:برنامه های 5800 و n97 کامل روش نصب میشن
    الا خود من یه دیکشنری عالی روش نصب کردم در حد لالیگا،بازی شیفت و اسفالت 5 هم روش روان اجرا میشن

gps تمیز کار میکنه ولی نقشه شهرایی که من توشون هستم رو نداره فقط مسیرا رو نشون میده
    یه خوبی داره که اگه یه بار وصل شی نقشه رو سیو میکنه( نمیدونم ورژن های قبلی چطورند)

اره فلان فقط نوکیا ولی من مطمئنم یا تو اپ یا به وسیله ی برنامه این درست میشه.

من شنیدم هارد 1.5 ترا هم بهش وصل کردن خودت بقیه اش رو بخون
    البته فقط اونایی که مستقل برق میگیرن(نتونستم بهتر بگم)

دوستان قبلا توضیح دادند،من هم نظرم همونه البته از سيمبين 5 نمیدونم شما از کجا خبر داری!

این دوتا فرمتی که گفتی استانداردش هستن و پخش میکنه اونا رو جیگر
    ولی mkv چون جزو اون دوتا فرمتی که گفتی نیستن رو پخش نمیکنه

در مورده كيبورد دارش هم چیزی نمیدونم! ولی همین طوریش رو بیشتر دوست دارم

اخرش هم چاکره همتون هم هستم

2. 4 کاربر از astaragg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

لطفا به پست 613 هم يه نگاهي بندازيد؟ اگه زحمتي نيستممنون.

دوستدار شما ياشار

4. این کاربر از Yashar Cross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    astara-gorgan

پيش فرض

خوب اونا هم جوابای همون سوالا هستند

6. 3 کاربر از astaragg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nokia n8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام دوستان عزیز بنده میخوام این گوشی را بخرم میخواستم بدونم مشکل رنگ رفتگی(کنار usb ) و هنگ داره؟ صفحه نمایش میگن دقتش خوب نیست و اشتباه کار میکنه آیا اینها واقعیت دارند ؟ راستی هنوز آپدیتی براش نیامده؟ میترسم این گوشی را بخرم و یکدفعه خاموش بشه و روشن نشه (همان مشکلی که نوکیا هم قبولش داره) از همه بدتر میترسم این مشکل را داشته باشه و دیر خودشو نشان بده مثلا یکسال بعد از خرید گوشی لطفا همه ی دوستانی که این گوشی را خریدن درباره این مشکلات نظر بدن تا بنده و دیگر دوستان بتونیم به یک نتیجه درست و کامل برسیم

8. این کاربر از nokia n8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    astara-gorgan

پيش فرض

من نظرم اینه رفتن رنگش دروغه،واسه من تا حالا یه بار هنگ کرده ، خاموش روشن کردمش نه ریستارت.دقت صفحه نمایش راضی کنندست؛مخصوصا بعد از اولین اپ.
    ببین منوی گوشی هر چقدر هم که با حال باشه واست عادی میشه,ولی از دوربین این.......ادم سیر نمیشه.
    در مورده اون مشکل سعی کن از اشنا اونم با طرف شرط کن که اگه اونطور شه گوشی واست تعویض کنه.
    من بدون گارانتی گرفتم 790 الان فکر کنم گارانتی دارش رو بتونی 700 بگیری پس......
    اخرش بهت میگم من راضی ام
    امروز تو سرویس دانشگاه یه نفر اهنگ گذاشته بود منم صداشو بردم بالا طرف ساکت شد،اتومات خاموشش کرد

10. 2 کاربر از astaragg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nokia n8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام دوستان عزیز بنده میخوام این گوشی را بخرم میخواستم بدونم مشکل رنگ رفتگی(کنار usb ) و هنگ داره؟ صفحه نمایش میگن دقتش خوب نیست و اشتباه کار میکنه آیا اینها واقعیت دارند ؟ راستی هنوز آپدیتی براش نیامده؟ میترسم این گوشی را بخرم و یکدفعه خاموش بشه و روشن نشه (همان مشکلی که نوکیا هم قبولش داره) از همه بدتر میترسم این مشکل را داشته باشه و دیر خودشو نشان بده مثلا یکسال بعد از خرید گوشی لطفا همه ی دوستانی که این گوشی را خریدن درباره این مشکلات نظر بدن تا بنده و دیگر دوستان بتونیم به یک نتیجه درست و کامل برسیم
    دوستان دیگر که N8 خریدن مثل این دوستمون نظرشون را بگن البته لطفا

12. این کاربر از nokia n8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

وقتی همه دزدی می کنن، نمایندگی رسمی هم، به صورت رسمی دزدی می کنه
    حالا کاری نداریم این گوشی چه قد ارزش داره... ولی قیمت جهانیش 370 یورو بیشتر نیست
    اون وقت اینجا یه شرکت مثلا معتبر، میاد دولا پهنا به مردم می فروشه
    و متاسفانه هستند کسانی که با این قیمت می خرند و به این دزدی ها دامن می زنند
    ارزش واقعی این گوشی بیشتر از 500، 600 تومن نیست.
    من که از خریدنش پشیمون شدم

سلام .
    خدمتان عرض کنم که نمایندگی نمی تونه قیمت بالاتر از چیزی که گفتن بفروشه!
    در ضمن قیمت این گوشی در هر کشور فرق داره!!!!
    می تونید به سایت نوکیا مربوط به هر کشور سر بزنید و قیمت رو مقایسه کنید...
    قیمتی که در حال حاضر برای ایران در نظر گرفته شده بالاست و پایین تر می آید

14. 2 کاربر از meysam_mat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

من نظرم اینه رفتن رنگش دروغه،واسه من تا حالا یه بار هنگ کرده ، خاموش روشن کردمش نه ریستارت.دقت صفحه نمایش راضی کنندست؛مخصوصا بعد از اولین اپ.
    ببین منوی گوشی هر چقدر هم که با حال باشه واست عادی میشه,ولی از دوربین این.......ادم سیر نمیشه.
    در مورده اون مشکل سعی کن از اشنا اونم با طرف شرط کن که اگه اونطور شه گوشی واست تعویض کنه.
    من بدون گارانتی گرفتم 790 الان فکر کنم گارانتی دارش رو بتونی 700 بگیری پس......
    اخرش بهت میگم من راضی ام
    امروز تو سرویس دانشگاه یه نفر اهنگ گذاشته بود منم صداشو بردم بالا طرف ساکت شد،اتومات خاموشش کرد
    دوست من صداش به 5800 یا x6 میرسه ؟

16. این کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

اخرين قيمت الان چنده ؟

از دوستان با تجربه : به نظرتون با توجه به مشكلاتي كه تو گوشي پيدا شده خريد اين گوشي در اين زمان عاقلانه هست يا نه يا مدتي مثلا يك ماه صبر بهتره ؟

به جز بالايي ها :

ان8 كيبورد دار چي شد اومده يا نه
    ؟

منظورت این هست E7

کمپانی نوکیا مدل E7 را معرفی کرد. این مدل از نظر ظاهری کمی به N97 شبیه است ولی می‌توان آن را در رده‌ی گوشی‌های بیزینسی قرار داد. نوکیا E7 گوشی مجهز به صفحه کلید QWERTY و نمایشگر لمسی 4 اینچی Capacitive (خازنی) بسیار با کیفیت AMOLED می‌باشد که صفحه کلید آن به صورت کشویی همانند N97 بیرون می‌آید. از نظر امکانات و ویژگی‌ها می‌توان آن را با N8 نیز مقایسه کرد. نوکیا E7 از سیستم عامل جدید Symbian 3 بهره می‌برد و با پردازنده‌ی قدرتمند 680MHz، حافظه‌ی داخلی 16 گیگابایتی، نمایشگر فوق‌العاده‌ی AMOLED مولتی تاچ، امکانات کامل اتصال به شبکه و GPS، دوربین 8 مگاپیکسلی، توانایی ضبط ویدیویی 720p HD و شارژدهی بلند مدت باتری، یکی از تازه واردهای سرسخت و جدی در بازار است که قطعا بازار تلفن‌های همراه پیشرفته‌ی Smartphone را تحت تاثیر خود قرار خواهد داد.
    مشخصات کلی :
    مشخصات کلی: فرم گوشی : کشویی - وزن : 176 گرم
    پردازنده: ARM 11 Processor, 3D Graphics HW Accelerator 680MHz
    حافظه: حافظه داخلی 16384 مگابایت - RAM 256 MB - ROM 1024 MB
    شبکه های ارتباطی: 3G - GPRS - WLAN - GPS - Bluetooth
    صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی AMOLED Capacitive Touchscreen - صفحه نمایش خازنی - اندازه 4.0 اینچ - 360 × 640
    دوربین: 8.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
    امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Symbian نسخه Symbian^3 OS - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
    سایر مشخصات: رادیو - هنذزفری - باتری 1200 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 432 ساعت - زمان مکالمه 9 ساعت

گوشی نوکیا E7؛ همانند N8 از آخرین نسخه‌ی سیستم عامل Symbian یعنی Symbian 3 بهره می‌برد. یکی از ویژگی‌های بسیار عالی این گوشی کیفیت بسیار بالای ساخت بدنه است که از فلز صیقل داده شده ساخته شده است و احساس فوق العاده خوبی را در هنگام در دست گرفتن به کاربر می‌دهد. نمایشگر نیز فوق العاده است، به جز رزولوشن نه چندان بالای 360 × 640 نمایشگرهای AMOLED نسبت به TFT کیفیت بسیار بالاتر؛ به خصوص در دید از زاویه را ارایه می‌دهند. کمپانی Apple برای بهترین نمایشگر خود از واژه‌ی Retina Display استفاده می‌کند و نوکیا از واژه‌ی ClearBlack استفاده می‌کند. هرچند که تراکم پیکسل‌های آن 183ppi و کمتر از حد متوسط بسیاری از Smartphone‌ها است. بدین معنی که نباید تصاویر را با کیفیتی که بر روی نمایشگر iPhone 4G می‌بینید از Nokia E7 انتظار داشته باشید.

گوشی نوکیا E7 خروجی HDMI نیز دارد که از خروجی صدای Dolby Digital پشتیبانی می‌کند. بنابراین می‌توانید محتویات HD یا تصاویر ضبط شده با دوربین 8 مگاپیکسلی را بر روی HDTV مشاهده نمایید. صفحه کلید دیگر حرف ندارد و واقعا جایی است که طرفداران بسیاری را به خود جذب می‌کند. این بزرگترین صفحه کلیدی است که تاکنون نوکیا درست کرده. کلیدها کاملا جدا از هم و بزرگ می‌باشند تا عمل تایپ کردن را آسان‌تر از همیشه کنند. حتی کلیدهای جهت دار نیز (Arrow Keys) بر روی آن وجود دارد که برای بازی کردن بسیار عالیست. یک ویژگی بسیار عالی دیگر؛ نمایشگر 60 فریم بر ثانیه آن می‌باشد. عمل اسکرولینگ و رفت و آمد بین منوها از هر گوشی دیگری که دیده‌اید سریع‌تر انجام می‌گیرد.

از نظر امکانات اتصال به شبکه و دیگر ویژگی‌ها چندان لازم نیست که بگوییم چرا که در جدول مشخصات فنی مشخص است، ولی بازهم می‌گوییم که E7 یک گوشی 3G است که امکان اتصال پر سرعت به شبکه را دارد. برای اتصال به شبکه از طریق سرویس دهنده‌ی وایرلس محلی می‌توان از WLAN استفاده کرد. این گوشی GPS نیز دارد که می‌توانید بوسیله‌ی آن اطلاعات دقیق موقعیت مکانی خود را بدست آورید و از روی OVI Maps جهت و مکان خود را در هر کجا که باشید بیابید. دوربین 8 مگاپیکسلی عملکرد و کیفیت بسیار عالی دارد و دارای لرزش‌گیر دست، فلاش LED، فوکوس خودکار و ویژگی Geo-Tagging نیز می‌باشد که به وسیله‌ی Geo-Tagging موقعیت دقیق مکانی عکس‌های گرفته شده به همراه عکس ثبت می‌شود (این ویژگی به همراه GPS کار می‌کند). این گوشی از Bluetooth نسخه‌ی 3 بهره می‌برد که آخرین و پر سرعت‌ترین نسخه‌ی بلوتوث موجود بر روی گوشی‌ها است. در کل Nokia E7 یک گوشی واقعا کامل و رقیبی جدی برای گوشی‌های Smartphone‌ در سطح بالا خواهد بود.

Last edited by t2download; 01-12-2010 at 18:01. دليل: سکوت

18. این کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    astara-gorgan

پيش فرض

دوست من صداش به 5800 یا x6 میرسه ؟
    5800 رو که به نظرم امروز خفه کرد شاید چون واسه طرف صداش رو حداکثر نبود ولی هرچی بود طرف زد ........

x6 رو نیدونم

20. 3 کاربر از astaragg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •