منم بالاخره ویو تو گرفتم 270 تومن تو تبریز البته یه مموری 1 گیگ سامسونگ روش بود دهن فروشنده رو سرویس کردم تا به این قیمت گرفتم
الان چیکارا باید بکنم ؟
چیا نصب کنم ؟
منم بالاخره ویو تو گرفتم 270 تومن تو تبریز البته یه مموری 1 گیگ سامسونگ روش بود دهن فروشنده رو سرویس کردم تا به این قیمت گرفتم
الان چیکارا باید بکنم ؟
چیا نصب کنم ؟
آقا این پوستما روکند چطوری باید گوشی رو تو حالت mass storage گذاشت؟ چرا این کایز انقدر گیره تو آپدیت بجز اونم کاری نمیکنه؟ میشه بازی که از سایت دیگس و رایگانه برای اسپوف استفاده کرد؟(اگه اره برام بذارید) ممنون میشم
یکم تخصصی ترش می کنیم !: دی.ویو 1 رنگ سیاه سفید رو بهتر نشون می ده
نوچ ولی یک جورایی درست می گی فقط برای رنگ مشکی رنگ های دیگه اش از Super clear lcd که ویو دو بید کمرنگ تره
خوب من رفیقم گلکسی گرفت منم ویو دو وقتی کنار همین من یکم ناراحت می شم چون رنگ مشکی اون خیلی بهتره و یک جورایی واقعا سیاه بید ولی مال من چون پیکسل رو شن بید یکم نورش بیشتره و یک موج سفیدی روی خودش داره
اما وقتی یک ویدیو می زاریم که تمام رنگی بید گوشی من رنگ ها رو بهتر نشون می ده و اون رفیقم یکم کم میاره ولی ویدیو که رنگ سیاه رو داره خوب معلومه اون
همون صفحه ای که روی گلگسی اس بید روی ویو یک بید Super amo LED
ببینین وقتی توی LCD ها تصویری میبینین یه لایه وجود داره که یکم نور به پیکسل ها میتابونه تا بهتر دیده بشن .... این نور بی رنگه !... ولی وقتی به رنگ سیاه میخوره ... رنگ سیاه رو روشن می کنه...و این سیاه روشن شده به نظر کمی خاکستری میاد ...
ولی توی OLED این لایه وجود نداره... هر پیکسل خودش نور خودش رو تامین می کنه...و وقتی رنگ سیاه قراره نشون بده کلا هیچ نوری نیست که به نظر خاکستری بایدش...
برای نبود همین لایه اکثر رنگ ها توی OLED غلیظ به نظر میرسن ( چون کمی تیره تر از LCD ها نشون میده ... )
در مورد رنگ سفید ولی برتری با LCD ها و به خصوص IPS هاست ....
چون پیکسل ها خیلی نمیتونن از خودشون نور بدن و " سفید " به نظر بیان !
.
.
iPhone 4(Retina)-LG Optimus Black (Nova IPS)-SamSung Galaxy S ( Super Amoled)m
سلام ببخشید نبودم
از توی منو برو setting بعدش برو تو connectivity بعد هم صفحه رو بده پایین یکی مونده به ته نوشته USB Utilities بزن روش بعد حالا mass steragr رو نوشته دیگه حالا هر کاری که م یخواهی بکن
اره کایز خیلی گیر می ده مثلا الان من هم باهاش مشکل پیدا کردم و همش ارور می ده و خودش رو می بنده
شما بازی رو دانلود می کنی از هر کجا و بعد روی یک برنامه ی راسگان اسپوف می کنی
حالا اون بازی که م یخواهی اسپوف کنی روی رایگانه م یتتونی از هر جا دانلود کنی من سایتی نمی شناسم پدا م یکنم بهت م یگم
خوب سلام رفیق مبارکت باشه و حالش رو ببری
چیزی در مورد گوشیت نمی پرسم
ولی یکم برات توضیح می دم
اگر بخواهی ننرم افزار های کرک رو نصب کنی باید فریمور گوشت یا همون سیستمش رو عوض کنی تا بتونی نرمافزار کرک استفاده کنی ولی اگه نخواهیمشکلی نیست رایگان هم زیاد بید
خوب باید ببنی فریمور گوشیت چیه بروی توی Settings بعدبیا پایین تا About phone رو ببنی رویش بزن بعدش system info حالا اونجا نوشته Soft version می فهمی بادا چند بیدی و خط پایینش 5 حرف اخرش مهمه مثلا اگه
JPKA1 باشه این اخرین فریمور فارسی کامل بید که اومده
خوب اگه م یخواهی می خواهی می توانی با خود گوشی نرم افزار دانلود کنی با سامسونگ اپز اگه هم نخواستی با کامپیتر با نرم افزار kies که با خود گوشی باید سی دیش رو می گرفتی حالا نگرفتی باید دانلود کنی می تونی
دانلود کنی و استفاده کنی
اگر دنبال نرم افزار خاصی هستی بگو
هر چیزی که دوست می داری
ممنون بابت توضیحاتتوت
اول از همه باید بگم که گوشی فوقالعاده ای هستش باور نمیکردم با این قیمت همچین گوشی گیرم بیاد
اما سی دی که همراه گوشی بود ورژم 1.5 که با اون نتونستم نرم افزار نصب کنم url host اررور میداد بعد 2.2 رو دانولد کردم که اونم اپس نداشت اد کردم ولی موقع نصب نرمافزارهای دانلود شده مینوشت app installation falid که اونم نشد الان رفتم ورژن 2.0.0.11014 رو دانلود کردم ببینم چی میشه
راستی میخواستم به ورژن 2 بتا اپدیت کنم اخه ورژن گوشی من همونیه که شما گفتید چون میگن تو ورژن دو نو و گالریش خیلی قشنگ شده ولی الان تم اندروئید رو واسه گوشی دانلود کردم و فعلا با همین سر میکنم نمیدونم تو ورژن 2 بازی کرک شده نصب میشه یا نه ؟
بای هم بازی های جدید hd رو چطوری باید دانلود و نصب کنم ؟ باید فریمور گوشی رو عوض کنم ؟ و اینکه با چه روشی نرم افزار ها رو نصب کنم همون گیم های اچ دی شو میگم
برنامه های پلیر، دیکشنری های لانگمن و اکسفورد،برنامه های پزشکی و...داره؟
تو فیس بوک مشکلی نداره؟
درود. روند افت قیمت این 2 گوشی کی میخاد متوقف شه؟ آخرین قیمت Wave I و Wave II به ترتیب 290 و 280 تومنه :-0
من و خیلی دیگه برای ویو I حدودن 500 تومن پول دادیم!! خنده داره گوشی با این قابلیتها انقد بخوره تو سرش!
حذف شود ...................
Last edited by rozysara; 15-08-2011 at 15:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)