تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 120 اولاول ... 135359606162636465666773113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 1191

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در آلمان | فصل 2010-2011

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این بازی روش خیلی فشار بود

همه می خواستن ببینن کرافت چکار میکنه و چطوری از پس این کار بر میاد..مطمئنا تو بازی های بعدی راحت تر بازی میکنه

بایرن تو لیگ که دیگه مطمئن قهرمان نمیشه و رسیدن به لیگ قهرمانان هم میشه بدون مشکل خاصی بدست آورد... پس چرا فن خال از همین فصل دروازه بان مطمئن فصل بعد رو آماده نکه و مورد محک قرارش نده؟!
    امیدوارم
    ولی ترجیح میدم توی بازیای حذفی چمپیونزلیگ به بوت میدون بده چون نمیخوام که بر فرض محال به خاطر اینکه کرافت فشار روش زیاده سوتی بده و کارمون تموم بشه.
    اگه قراره فصل بعد بازی کنه 6تا بازی توی مرحله گروهی و کلی بازی تو بوندسلیگا فرصت داره که به تجربش اضافه بشه ولی چمپیونزلیگ تو این مراحل جای تجربه اندوزی نیست

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

امیدوارم
    ولی ترجیح میدم توی بازیای حذفی چمپیونزلیگ به بوت میدون بده چون نمیخوام که بر فرض محال به خاطر اینکه کرافت فشار روش زیاده سوتی بده و کارمون تموم بشه.
    اگه قراره فصل بعد بازی کنه 6تا بازی توی مرحله گروهی و کلی بازی تو بوندسلیگا فرصت داره که به تجربش اضافه بشه ولی چمپیونزلیگ تو این مراحل جای تجربه اندوزی نیست
    نه ایشا الله مشکلی پیش نمیاد
    بوت هم همچین آش دهن سوزی نیست... به نظر من همین کرافت باشه بهتره
    روحیه جوونی داره .. واکنشاش هم خیلی خوبه.... سلطان هم گفته بود همون موقع که باهاش کار می کرده فهمیده استعداد بزرگیه
    خلاصه همه چیز آماده هست ... فقط امیدوارم نتیجه بده

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

خبر خوب براي بايرني ها: مصدوميت ريبري جدي نيست
    انتظار مي رود او بتواند تيم بايرن را در ديدار آينده مقابل وردربرمن كه روز 29 ژانويه برگزار مي شود، همراهي كند

سايت گل- فرانك ريبري، هافبك فرانسوي بايرن مونيخ كه در ديدار روز گذشته تيمش مقابل وولفسبورگ آسيب ديد، امروز براي انجام معاينات بيشتر به كيلينيك باشگاه مراجعه كرد.

اين ملي پوش فرانسوي در دقيقه 18 اين ديدار در درگيري با ژوزوئه در حالي كه از ناحيه زانو آسيب ديد، نقش زمين شد. ريبري كه بيشتر بازي هاي اين فصل را به دليل مصدوميت از دست داد، اكنون براي مشخص شدن ميزان آسيب ديدگي اش بايد به يك متخصص مراجعه كند.

او در گفتگو با نشريه بيلد گفت:" اتفاقي كه براي من رخ داد، طبيعي نيست.يك مصدوميت ديگر اما اميدواريم كه اين اتفاق تكرار نشود. اكنون بايد معاينات بيشتري روي پاي من انجام شود.

در پاي چپم احساس درد مي كنم و شب گذشته خيلي بد خوابيدم."

آخرين خبر:

اما امروز صبح، دكتر هانس ويلم وللفارت پس از معاينه پاي مصدوم ريبري اعلام كرد كه مصدوميت ريبري جدي نيست و انتظار مي رود او بتواند تيم بايرن را در ديدار آينده مقابل وردربرمن كه روز 29 ژانويه برگزار مي شود، همراهي كند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

نکته جالب قرار گرفتن کرافت تو تیم منتخب این هفته به نقل از گل...
    ----------------------------Kraft
    Piszczek------Kacar-----Subotic---Friedrich---Oczipka
    -------------Frings------Neustaedter
    --------Goetze-----------------Grosskreutz
    ---------------------------Cisse
    امیدوارم گزینه اول برای بازی با اینتر باشه!
    Last edited by jingool; 17-01-2011 at 13:06.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

آره داشتم ججزئیات بازی رو نگاه می کردن دیدم بهترین بازیکن زمین هم شده بود از نظر گل

بازم بگین بوت : دی

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازم میگیم بوت: دی

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

همین شما ها هستین که روحیه جوونا رو خراب میکنین : دی

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مدير ورزشي هامبورگ: فن نيستلروي به رئال نخواهد رفت

هامبورگي ها بار ديگر تاكيد كردند كه قصد فروش اين بازيكن را ندارند.

سايت گل- باستين رينهارد، مدير ورزشي باشگاه هامبورگ، اعلام كرد كه رود فن نيستلروي، مهاجم هلندي اين تيم، به رئال مادريد نخواهد رفت.

پيش از اين گزارش هايي در مورد علاقه مندي باشگاه رئال براي به خدمت گرفتن اين مهاجم 34 ساله منتشر شد و حتي گفته شد كه اين بازيكن نيز دوست دارد بار ديگر به سانتياگو بنابئو بازگردد اما هامبورگي ها بار ديگر تاكيد كردند كه قصد فروش اين بازيكن را ندارند.

رينهارد در گفتگو با بخش آلماني سايت گل گفت:" شانسي وجود ندارد كه نيستلروي به رئال برود. من با او صحبتي نكرده ام اما تصميم نهايي با هامبورگ است. او خواهد ماند.

حتي اگر رئالي ها براي مذاكره به اينجا بيايند، پاسخ ما همان پاسخ قبلي خواهد بود. فن نيستلروي بايد تا پايان قراردادش بماند."

---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------

اولیچ: هیچ وقت اینگونه مصدوم نشده بودم

اولیچ می گوید که شاید از فوتبال خداحافظی کند

سایت گل- به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ایویکا اولیچ، مهاجم باشگاه بایرن مونیخ که از ناحیه زانو، دچار مصدومیت شده است، در مصاحبه ای اعلام کرد که هیچ وقت در زندگی، با چنین مصدومیت مواجه نشده است.
    اولیچ در این باره گفت:«در این فصل، دیگر به زمین بازی، باز نخواهم گشت، در زندگی فوتبالی خود هیچ وقت به این شکل مصدوم نشده بودم و برایم بسیار سخت است، فکر می کنم که از جهنم عبور کردم، در حال حاضر پای من در گچ است و همسرم مجبور است که به غیر از سه فرزندمان به من هم رسیدگی کند و اگر حس کنم که بعد از بهبودی نتوانم به زمین بازی بازگردم، مجبورم از فوتبال خداحافظی کنم.»
    ایویکا اولیچ، در ماه نوامبر از ناحیه مینسک پا، دچار مصدومیت شد و تا به حال دو بار برای عمل جراحی به کشور آمریکا سفر کرده است.
    همچنین پزشکان باشگاه بایرن مونیخ اعلام کردند که این مهاجم کروات در ماه آوریل به تمرینات بازخواهد گشت.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

بايرن مونيخ به دنبال هافبك ملي پوش فرانسوي

پيش از اين رئال مادريد و ليورپول نيز براي به خدمت گرفتن يان ام ويلاابراز علاقه كرده اند

سايت گل- به گزارش رسانه هاي فرانسوي، باشگاه بايرن مونيخ قصد دارد با پيشنهادي 10 ميليون يورويي، يان ام ويلا، هافبك ملي پوش تيم رن را به خدمت بگيرد.

ام ويلا كه فصل گذشته به تركيب اصلي تيم رن راه پيدا كرد، خيلي زود خود را به يكي از اركان اصلي اين تيم تبديل كرد و بازي هاي خوبش موجب شد تا لورن بلان، سرمربي جديد خروس ها او را به تيم ملي فرانسه دعوت كند.

او در رقابت هاي اين فصل نيز بازي هاي بسيار خوبي از خود به نمايش گذاشته است و همين مسئله موجب شده تا باشگاه بايرن مونيخ به طور جدي به دنبال به خدمت گرفتن او باشد. پيش از اين رئال مادريد و ليورپول نيز براي به خدمت گرفتن او ابراز علاقه كرده اند.

ام يلا كه تا سال 2014 با رن قرارداد دارد، اخيرا در مصاحبه با خبرنگاران اعلام كرده بود كه قصد دارد حداقل تا تابستان 2012 در اين تيم بماند. به همين دليل بايرني ها در صورتي كه بخواهند او را به خدمت بگيرند، بايد پيشنهاد خوبي ارائه دهند.

کسی میشناسه اینو؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که نمیشناسمش
    اصلا تو چه پستی دقیق بازی میکنه؟
    ان جور هافبک داریم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •