مدير ورزشي هامبورگ: فن نيستلروي به رئال نخواهد رفت
هامبورگي ها بار ديگر تاكيد كردند كه قصد فروش اين بازيكن را ندارند.
سايت گل- باستين رينهارد، مدير ورزشي باشگاه هامبورگ، اعلام كرد كه رود فن نيستلروي، مهاجم هلندي اين تيم، به رئال مادريد نخواهد رفت.
پيش از اين گزارش هايي در مورد علاقه مندي باشگاه رئال براي به خدمت گرفتن اين مهاجم 34 ساله منتشر شد و حتي گفته شد كه اين بازيكن نيز دوست دارد بار ديگر به سانتياگو بنابئو بازگردد اما هامبورگي ها بار ديگر تاكيد كردند كه قصد فروش اين بازيكن را ندارند.
رينهارد در گفتگو با بخش آلماني سايت گل گفت:" شانسي وجود ندارد كه نيستلروي به رئال برود. من با او صحبتي نكرده ام اما تصميم نهايي با هامبورگ است. او خواهد ماند.
حتي اگر رئالي ها براي مذاكره به اينجا بيايند، پاسخ ما همان پاسخ قبلي خواهد بود. فن نيستلروي بايد تا پايان قراردادش بماند."
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
اولیچ: هیچ وقت اینگونه مصدوم نشده بودم
اولیچ می گوید که شاید از فوتبال خداحافظی کند
سایت گل- به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ایویکا اولیچ، مهاجم باشگاه بایرن مونیخ که از ناحیه زانو، دچار مصدومیت شده است، در مصاحبه ای اعلام کرد که هیچ وقت در زندگی، با چنین مصدومیت مواجه نشده است.
اولیچ در این باره گفت:«در این فصل، دیگر به زمین بازی، باز نخواهم گشت، در زندگی فوتبالی خود هیچ وقت به این شکل مصدوم نشده بودم و برایم بسیار سخت است، فکر می کنم که از جهنم عبور کردم، در حال حاضر پای من در گچ است و همسرم مجبور است که به غیر از سه فرزندمان به من هم رسیدگی کند و اگر حس کنم که بعد از بهبودی نتوانم به زمین بازی بازگردم، مجبورم از فوتبال خداحافظی کنم.»
ایویکا اولیچ، در ماه نوامبر از ناحیه مینسک پا، دچار مصدومیت شد و تا به حال دو بار برای عمل جراحی به کشور آمریکا سفر کرده است.
همچنین پزشکان باشگاه بایرن مونیخ اعلام کردند که این مهاجم کروات در ماه آوریل به تمرینات بازخواهد گشت.