تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 827 اولاول ... 135359606162636465666773113163563 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من تا به حال هارد اکسترنال نداشتم و تازه می خوام ازبین وسترن یا سیگیت ,یکی رو انتخاب کنم(البته Usb3).
    منتها هیچ اطلاعاتی در مورد نحوه نصب و استفاده از هارد اکسترنال ندارم .
    در مورد نحوه فرمت و پارتیشن بندی هاردهای اکسترنال و ... توضیح بدید و آیا اصلا هارد اکسترنال نیاز به پارتیشن بندی دارد؟
    در مورد نرم افزار ها و درایور های همراه هارد اکسترنال هم توضیح بدید؟(آیا روی cd همراه هارد هست یا رو هارد ریخته شده و اگر هارد رو فرمت کنم نرم افزار ها از بین میره؟)

در مورد نحوه خاموش کردن هارد های سگیت و وسترن هم راهنمایی کنید.

از اونجایی که من هارد وسترن دارم تجربیاتمو میگم
    مدل my book هارد وسترن نیاز به پارتیشن بندی ندارد و 2 تا پارتیشن دارد که پارتیشن اول دارای درایور و نرم افزار بک آپ گیری میباشد. و پارتیشن دوم برای ریختن اطلاعات میباشد
    نکته مهم
    اگر شما هارد اکسترنالی بخرین که مربوط به سیستم عامل مک باشه برای استفاده در ویندوز میبایستی فقط پارتیشن دوم فرمت ویندوزی شود.
    ضمنا پارتیشن اول به راحتی قابل پاک کردن نیست و برای حذف کردن پارتیشن اول روش مخصوصی دارد
    مدل MY BOOK Essential هم زمان هم usb2 و usb3 داره (در موقع خرید به جعبش دقت کن که این دو را نوشته باشه)
    برای خاموش کردن هم طبق عکس زیر عمل شود
    Last edited by ata.royalfalcon; 02-01-2011 at 21:18.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

از اونجایی که من هارد وسترن دارم تجربیاتمو میگم
    مدل my book هارد وسترن نیاز به پارتیشن بندی ندارد و 2 تا پارتیشن دارد که پارتیشن اول دارای درایور و نرم افزار بک آپ گیری میباشد. و پارتیشن دوم برای ریختن اطلاعات میباشد
    نکته مهم
    اگر شما هارد اکسترنالی بخرین که مربوط به سیستم عامل مک باشه برای استفاده در ویندوز میبایستی فقط پارتیشن دوم فرمت ویندوزی شود.
    ضمنا پارتیشن اول به راحتی قابل پاک کردن نیست و برای حذف کردن پارتیشن اول روش مخصوصی دارد
    مدل MY BOOK Essential هم زمان هم usb2 و usb3 داره (در موقع خرید به جعبش دقت کن که این دو را نوشته باشه)
    برای خاموش کردن هم طبق عکس زیر عمل شود
    ممنون از شما

1. من هارد اکسترنال با آداپتور مد نظرم هست, میشه گزینه ای با مارک وسترن معرفی کنید.

2.در مورد ظرفیت هارد هم سوال دارم.

ظرفیت هارد های اکسترنال به چه صورتی هست؟ اگر هارد 1 ترابایت باشه , ظرفیتی رو که میشه ازش استفاده کرد چقدر هست؟(مثل هارد های داخلی که مثلا 500 گیگابایت هست ولی ظرفیتی که در دسترس هست چهارصد و خرده ای هست؟)

3.در مورد هارد سگیت هم اگر کسانی که اطلاع دارند لطف کنند و منو راهنمایی کنند ممنون میشم.

داره خودمونی میشه Vespoher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من برای ذخیره و بک آپ اطلاعاتم به یه هارد اکسترنال احتیاج دارم . نمیدونم بین سیگیت و وسترن کدوم بهتره . ولی اطلاعاتم مهمه و نمیخوام یه روز بینم همش پریده . نیاز حداقل به 1 ترابایت دارم .
    یه سری از هاردها شنیدم ضد ضربه هستن و یه سری نه .
    میشه یکی از دوستان لطف کنه اطلاعات کاملی بده و فرق مدل هایی که تو بازاره بگه .
    من مدل قابل حمل رو میخوام . بدون آداپتور .
    ممنون میشم مدل های مختلفو و قیمتاشو برام بگید ...

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از شما

1. من هارد اکسترنال با آداپتور مد نظرم هست, میشه گزینه ای با مارک وسترن معرفی کنید.

2.در مورد ظرفیت هارد هم سوال دارم.

ظرفیت هارد های اکسترنال به چه صورتی هست؟ اگر هارد 1 ترابایت باشه , ظرفیتی رو که میشه ازش استفاده کرد چقدر هست؟(مثل هارد های داخلی که مثلا 500 گیگابایت هست ولی ظرفیتی که در دسترس هست چهارصد و خرده ای هست؟)

3.در مورد هارد سگیت هم اگر کسانی که اطلاع دارند لطف کنند و منو راهنمایی کنند ممنون میشم.
    سلام
    مدل my book elite رو به شما پیشنهاد میکنم عالیه من شش تا شو دارم کلا 10 ترابایت بدون هیچ مشکلی
    عکس هاردهام اینجاست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما اگه USB3 بخاین دو مدل هست
    My Book Essential usb3 & usb2 که همزمان هردو یو اس بی 2 و 3 رو داره (در موقع خرید به جعبش دقت کن که این دو را باهم نوشته باشه)
    My Book3.0 که فقط usb3 داره

قطعا کمتر میشه مثلا در مورد هارد وسترن یه مقدارش واسه پارتیشن اول مصرف میشه متاسفانه حجم دقیقش یادم نیست
    Last edited by ata.royalfalcon; 02-01-2011 at 23:46.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

ببینید من یه هار 1 ترا می خوام که قابل حمل باشه می خوام باهاش یه آرشیو بسازم ....

از اون ور من یه سری هارد 160 ساتا 2 دارم که یه دستگاهی میخوام که هر دفعه کیس رو باز نکنم برای استفاده ازشون یعنی یه دستگاهی مخصوص خوندن این هاردا باشه ....

ممنون می شم راهنمایی کنین ...

در آغاز فعالیت aryaieiran's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من دنبال هارد 1.5 هستم برای کامپیوتر(اکسترنال)
    استفاده من برای دانلود آفلاین هست و ومن هاردی لازم دارم که بتونه دوام بیاره برای ذخیره مداوم اطلاعات چون 24 ساعته کامپیوتر روشنه و داره دانلود میکنه یک هاردی میخواهم که بتونه جواب گو دانلود آفلاین باشه
    شما دوستان چه برندی ومدلی و.......... پیشنهاد میدن
    لطفا قیمت و مشخصاتشو بگید خیلی فوریی نیاز دارم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از اون ور من یه سری هارد 160 ساتا 2 دارم که یه دستگاهی میخوام که هر دفعه کیس رو باز نکنم برای استفاده ازشون یعنی یه دستگاهی مخصوص خوندن این هاردا باشه ....

ممنون می شم راهنمایی کنین ...
    تنها راهش استفاده از باكس هارد هست كه ساتا رو به يواس بي تبديل ميكنه كه من اصلا توصيه نميكنم
    چون آداپتور هاي اين باكس ها استاندارد نيست و ممكنه به هارد صدمه بزنه
    راه ديگرش استفاده از همين باكس بعلاوه يه پاور جداگانه هست
    يعني يه پاور خوب بخري به جاي آداپتور استفاده كني كه گرون از آب در مياد!!!

عكس باكس

يا بدون باكس فقط تبديل ساتا به usb و آداپتور آن

8. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من دنبال هارد 1.5 هستم برای کامپیوتر(اکسترنال)
    استفاده من برای دانلود آفلاین هست و ومن هاردی لازم دارم که بتونه دوام بیاره برای ذخیره مداوم اطلاعات چون 24 ساعته کامپیوتر روشنه و داره دانلود میکنه یک هاردی میخواهم که بتونه جواب گو دانلود آفلاین باشه
    شما دوستان چه برندی ومدلی و.......... پیشنهاد میدن
    لطفا قیمت و مشخصاتشو بگید خیلی فوریی نیاز دارم
    سلام دوست عزيز با توجه به اينكه براي دانلود افلاين ميخواين اكسترنال USB2 اصلا توصيه نميكنم
    چون در دانلود افلاين سرعت دانلود بالاست و USB2 به خاطر كند بودنش جواب نميده
    پس سه راه دارين
    1. اگر مادربردتون USB3 ساپورت ميكنه پس اكسترنال USB3 بايد بخرين
    2. اگر مادر بردتون eSATA داره پس اكسترنالي بايد بخرين كه esata داشته باشه
    3. اخرين و بهترين و معقولترين راه خريد هارد اينترنال ساتا هست كه نيازتون رو كاملا جواب ميده

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یه سوالی داشتم، چرا تو اکثر review ها مثلا تو سایت آمازون هارد های سیگیت طرفدارای بیشتری داشتن نسبت به وسترن دیجیتال؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوالی داشتم، چرا تو اکثر review ها مثلا تو سایت آمازون هارد های سیگیت طرفدارای بیشتری داشتن نسبت به وسترن دیجیتال؟
    حالا که این سوال رو مطرح کردین من هم سوالی رو می پرسم
    چرا آمار خرابی هاردهای سیگیت اینقدر بالاست ؟؟؟
    اگر شما یه گشتی تو همین P30world بزنین بوضوح متوجه این موضوع میشین!!!
    من احتمال میدم هارد های بنجل رو میفرستن ایران هاردهای خوب رو میفرستن برای کشور های خارجی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •