تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 252 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

پول زیاد مستشون کرده ! اصلآ حال بازی کردن ندارن !
    فکر کردن فقط با پول میشه باشگاه درست کرد
    کاملآ مشخصه با زیکنای استیل هیچ حسی نسبت به تیمشون ندارند کاملآ بی تعصبند
    ..سپاهان..

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اميدوارم دربي اين بار زيبا بشه
    حداقل مثل زماني كه دنيزلي سرمربي پرسپوليس بود
    احساسم اينه كه اين بازي پرگل ميشه
    اميدوارم اين اميدواري به سرنوشت اميدواريهاي ديگه دچار نشه

پروفشنال ghermezeteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

به امید پیروزی پرسپولیس

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

این شما و این اولین مناظره گروه Fan vs Fan
    هم صحبت شدیم با 4 دوست عزیز و باهاشون در مورد مسائل فنی این فصل (تا به اینجای کار) و دربی پایتخت صحبت کردیم که دعوت میکنم از دست ندید...
    نکته ای که لازم به ذکره اینه که سوال ها همشون، شبیه به هم و یکی هستن تا مشکل و حرف و حدیثی پیش نیاد! ایشالله دفعه های بعد جبران میکنیم!
    همچنین ابتدا کارشناس استقلال به سوالات پاسخ دادند چون میزبان هستند!
    جواب ها هم به این شکل هستن:
    جواب شماره 1 از vahidgame
    جواب شماره 2 از Mohammad
    جواب شماره 3 از بی باک بی بال
    جواب شماره 4 از sir0c0
    ----------------------
    VS

اول از همه یه بیو کوتاه از خودتون و نحوه آشناییتون (علاقتون) با تیمتون
    1.سلام
    وحید هستم 20 ساله. از خیلی سال پیش یعنی دوران کودکی که یادم میاد علاقه خاصی به این تیم داشتم و طرفدار این تیم شدم. جالبه در خانواده ما همه استقلالی هستیم و معمولا هم دربی ها رو دور هم می بینیم

2.به نام خدا .
    محمدرضا 24 ساله ساکن شیراز ! قبلا بصورت حرفه ای فوتبال بازی می کردم و بعد از درگیری های درسی بصورت نیمه حرفه ای .سال 79 یعنی زمانی که 14 سال داشتم مدرک پایان دوره مدرسه فوتبال رو از باشگاه برق شیراز گرفتم و همون زمان هم به تیم نوجوانان این باشگاه دعوت شدم . اون زمان جناب میرشکاری مربی نوجوانان و جناب اصغر شرفی مربی تیم بزرگسالان بود و بازیکنی مثل علی پیروانی(پسر غلامحسین پیروانی) در تیم نوجوانان و ناصر شیردل در تیم بزرگسالان توپ می زد .
    هر کسی که اهل فوتبال باشه از بدو تولد یا طرفدار استقلال هست یا پرسپولیس ! از وقتی یاد دارم طرفدار پرسپولیسم حالا اون جرقه کی زده شد یادم نیست ! به پرسپولیسی بودنم افتخار می کنم .
    3. از کلاس اول دبستان بخاطر یکی ازدوستام
    4.سروش هستم ، مانند اکثریت بواسطه ی تاثیر پذیری از پدر و برادرم به پرسپولیس گرایش پیدا کردم ولی با گذشت زمان این تاثیر پذیری از بین رفت و من موندم و علاقه شخصی .

تا به اینجای کار، از تیمتون راضی هستید؟
    1. نه.خیلی خوب نتیجه نگرفته. خیلی بهتر از این می تونست باشه ولی جای نگرانی نداره چون رقیبان استقلال هم خوب نتیجه نگرفتند.
    2. خیر ! پتانسیل این تیم بسیار بیشتر هست ! گرچه جایگاهش در جدول به نسبت مناسب هست اما اگه از بیش از نصف پتانسیلش استفاده کرد بود الان بجای ذوب آهن و با اختلاف امتیاز اون بالا بود !برای موفقیت این تیم تمامی شرایط فراهم هست و به نوعی هیچگونه بهانه ای برای عدم موفقیت وجود نداره !
    3. استقلال این فصل رو خوب شروع نکرد و تا اینجا کار بازی ها چندان خوبی رو به نمایش نگذاشته
    4.از لحاظ رتبه در جدول و امتیاز به نظرم پرسپولیس در مقایسه با تیم صدر خوب کار کرده و از لحاظ فرم بازی هم تغییرات ایجاد شده کاملا محسوس هستند و پرسپولیس تا حد زیادی از بازی مستقیمی که ریشه ی تاریخی در این داره فاصله گرفته ( به عبارتی بهتر بازی کلاسیک انگلیسی ) ، در کل من به پرسپولیس دایی خوش بینم .

از عملکرد کادر مربیگری تیم و شخص مظلومی|دایی راضی بودید تا اینجای کار؟ اگه نه، مشکلش کجا بوده؟؟
    1.مظلومی مربی خیلی خوبیه ولی میشه گفت که در حد انتظار نتونست برای استقلال نتیجه بگیره. ولی باید اینو در نظر گرفت که یه سری از بازیکنای خیلی خوب مثل حیدری ٬ جانواریو ٬ کاظمی ٬ اکبرپور و بیک زاده از تیم رفتن و تیم تا حدودی اول فصل ناهماهنگ بودش و بعضی بازی ها بد نتیجه گرفت. به نظرم اگه از سیستم سه دفاعه هم استفاده نکنه بهتره. یه سری ضعف ها این سیستم داره.
    همین طور با برد در دربی اون نتایج نه چندان خوب فراموش میشه و مظلومی می تونه مربی خیلی محبوبی برای هوادار بشه!
    2.دایی بهترین گزینه برای سرمربیگری پرسپولیس بوده و هست . نظم ، اقتدار ، سواد و تعصب !
    پرسپولیس این فصل شروع خوبی در بازی ها داره ولی پایانی نامناسب ! به نظر من اگه تیم کمی شجاع تر بازی کنه و همچنین بتونه در دقایق پایانی تمرکز بیشتری داشته باشه مقتدرانه قهرمان خواهد شد .
    مورد دیگه ای که به ذهنم می رسه تغییرات ناگهانی هست که تویه ترکیب تیم اعمال میشه . امیدوارم این نقیصه هم با رسیدن به نیم فصل و همچنین تلاش بیشتر بازیکنان حل بشه . به گفته ی دایی همیشه از آماده ترین ها استفاده میشه اما آماده ترین ها بعضا با ترکیب تیم هماهنگ نیستند ! ضمن اینکه متاسفانه اکثر بازیکنان فراز و فرود بسیاری دارند (مشکلی که شاید گریبانگیر تمامی بازیکنان ایرانی باشه ! ) ثبات برای یک بازیکن بسیار مهمه .
    در مجموع تلاش بیشتر بازیکنان ، رسیدن به ترکیبی ثابت و زهردار تر و داشتن تمرکز بخصوص در دقایق پایانی این تیم رو به هدف نهاییش خواهند رساند .
    3.مظلومی مربی خوبی هست باید بهش فرصت دارم
    مربی دروازبانها استقلال نمی دونم کی هست اما هر دو تا دروازبان استقلال این فصل نااماده بودنند
    4.با توجه به سابقه بازی دایی در بوندس لیگا و کارکردن با مربیانی مثل هیتسفیلد در دوران بازی و روته مولر و فیرات در عرصه مربیگری کاملا اندیشه فوتبال آلمانی نتیجه گرا در نگاه دایی دیده می شه ( البته فوتبالی که آلمان در جام جهانی ارائه داد شباهتی به فوتبال ماشینی و کسالت بار معروف آلمانها نداشت ، شاید خود آلمانها هم به این نتیجه رسیده بودند که سبک بازی معروفشون برای قهرمانی مناسب نیست ) ، البته تیم دایی باید حفظ کردن نتیجه رو تمرین بکنه تا به راحتی امتیاز از دست نده ، و چه بهتر که حفظ نتیجه رو فقط جمع شدن در نیمه خودی ندونند .

نقطه ضعف و قوت تیمتون چی بوده تا به اینجای کار؟
    1.نقطه ضعف اصلی تیم بدون شک در دفاعه. به نظرم تیم اون چنان از این لحاظ خوب عمل نکرده. در بعضی بازی ها هم گل های خیلی راحتی رو خورده. البته کلا توی ایران از نظر دفاع تیمی کلا مشکل وجود داره. اینو قشنگ در تیم ملی هم میشه مشاهده کرد
    نقطه قوت تیم هم در خط حمله و مخصوصا میداوودی و مجیدی هستند. بازی هایی که این دو بازیکن بزرگ در ترکیب استقلال بودند خیلی تاثیر گذار بودند. تا اینجای فصل هم بیشترین گل رو استقلال زده

2.با درایت دایی این تیم فوتبال رو خوب بازی می کنه . هدفمند و با برنامه . گرچه هنوز به معنای تمام یک پرسپولیس کامل نیست . در خارج این مستطیل سبز هم حضور فردی کارامد و بزرگ مثل کاشانی باعث شده تیم کمتر دچار مسایل حاشیه ای بشه . کاشانی فردیه که هر تیمی آرزوی داشتنتش رو داره .
    3.خط حمله نقط قوت استقلال تا اینجا هم بهترین خط حمله لیگ داشته
    اما خط دفاع و دروازبان های استقلال تا حالا خوب نبودند
    4.نقطه ضعف بزرگ : ناتوانی در حفظ نتیجه
    نقطه قوت : تلاش افزون بر گذشته برخی بازیکنان + ثبات

بهترین خریدتون کدوم بازیکن بوده؟
    1. بدون شک میلاد میداوودی بهترین خرید این فصل استقلال بوده. با توجه به بازی های خیلی عالی که انجام داده فکر کنم دیگه اکثرا همین عقیده رو داشته باشن
    2. پرسپولیس این فصل انصافا خرید های بسیار خوبی داشت و خیلی سخته اگه بخوایم یکی رو بهترین انتخاب کنیم ! غلامرضا رضایی ، امیرحسین فشنگچی ، رضا نور محمدی ، محمد نوری و مازیار زارع همگی بهترینن !
    3. میلاد میداودی خیلی بازی کن خوبی هست
    4.بدون شک موثر ترین بازیکن غلامرضا رضایی بوده ولی من بهترین رو محمد نوری میدونم ، بازیکنی که بسیار حرفه ای ریتم بازی رو عوض می کنه و دید عمقی خوبی هم داره .

ایا بازیکنی که هست که از تیمتون رفته باشه و شما در این فصل نبودش رو حس کنید؟
    1.بله
    به نظرم در درجه اول نبود خسرو حیدری خیلی احساس میشه. الان در دفاع های گوشه بازیکنا اون چنان خوب نیستن. زمانی که خسرو حیدری بود میشه گفت خودش یه تنه تیم رو جلو می برد! و پاس های گل زیادی هم می داد. الان دفاع های گوشه کمتر پیش اومده از این کار ها بکنن و پاس گل بدن. نبود خسرو حیدری واقعا حس میشه.
    در درجه دوم هم به نظرم نبود حسین کاظمی . واقعا یه هافبک دفاعی تخریبی و خیلی خوب بود. الان هافبک دفاعی هایی که داریم مثل حسین کاظمی وظایفشون رو خوب انجام نمیدن.

2. به واقع خیر . خرید های جایگزین به خوبی انجام شد . فقط میشه گفت دلمون برای محسن اقای گل ، محسن رفت و برگشت خیلی تنگ شده !
    3. خسرو حیدری و سیاوش اکبرپور بخصوص سیاوش که نبودش توی میانه زمین خیلی احساس می شه
    4.البته من نمیدونم منظور شما بازیکنانی هست که این فصل رفتند یا در چند فصل اخیر ولی به طور کلی نظرم اینه رفتن پژمان نوری ( که با دویدن های بی امان و بازی تخریبی اش بازی ایستای کاپیتان کریم باقری رو جبران می کرد) به ضرر پرسپولیس تمام شد.

-تیم حریف رو در چه حدی دیدید؟ توان مقابله باهاتون رو برای کسب مقام اولی دارن یا ضعیف تر از این حرفان؟!
    1. من این فصل کلا بازی های پرسپولیس رو خیلی کم دیدم و حتی پیش نیومده یه بازی رو به طور کامل ببینم. اکثر موقع ها فقط نتیجه بازی های اونو دنبال کردم به خاطر نمی تونم خیلی دقیق نظر بدم : دی. ولی به نظرم مهره های خیلی خوبی داره. در فصل و نقل و انتقالات هم چند بازیکن خوب مثل مازیار زارع٬ غلامرضا رضائی ٬ امیرحسن فشنگچی و محمد نوری رو تونست جذب کنه. به نظر این فصل با هم رقابت خوبی رو خواهیم داشت.
    2. برای تیم رقیب آرزوی موفقیت داریم اما این تیم همچنان در سایه پرسپولیس باقی خواهد ماند . بعد از ذوب آهن و سپاهان استقلال هم شاید بتونه رقیب باقی بمونه !استقلال تغییرات زیادی رو متحمل شد و همچنین مسایل حاشیه ای مدیریتی هم بعضا به این تیم ضربه می زنه . این تیم هنوز به انسجام مناسب نرسیده .
    3.خوب پرسپولیس تمیم خوبی هست و مهرههای خیلی خوبی داره
    می تونه قهرمان هم بشه

4. شاید بتونند برای رتبه دومی با سپاهان رقابت کنند

چیزی در تیم حریف وجود داشته تا حالا که شما اون رو تحسین کنید؟
    1.با توجه به سوال قبلی که مشخصه نه : دی
    ولی از بازی اون 4 تا بازیکنی که گفتم تا حدودی خوشم میاد. همین طور کریم باقری هم که دیگه واقعا همیشه جزو بازیکنای خوب و خوش اخلاق بوده.

2.بازی های زیادی از این تیم رو دیدم اما نکته ی قابل تحسینی رو ندیدم !تنها گل بسیار زیبای میداوودی تحسین برانگیز بود . همچنین خوشحالم که جناب مظلومی سر مربی این تیم هستند چون مربی بسیار خوبی هستند و چنین جایگاهی برازندشونه . با تمام احترام برای جناب مرفاوی(به سبک جناب حاج رضایی !) اما ایشون اصلا مربی در حد استقلال نیستند !
    3. تیم پرسپولیس چیز قابل تحسینی نداره به جز مدیریت این تیم آقای کاشانی
    4.بدون شک اون چیز فرهاد مجیدی بوده ، بازیکن دوست داشتنی و فوق العاده آبیها .

کدوم بازیکن از تیم حریف رو دوست داشتید تو تیمتون داشته باشید؟ یا شاید اونا در حد تیم شما نیستن؟!
    1.هیچ بازیکنی. فقط یه دفاع گوشه خوب از پرسپولیس توی تیم بود خوب میشد : دی
    در مورد سوال دوم هم به بازیکنای تیم پرسپولیس احترام می ذارم و کسی رو نام نمی برم : دی

2.بازیکنان استقلال در حد تیم خودشون خوبن نه بیشتر !
    از بین بازیکنان کنونی به فرهاد مجیدی علاقه دارم به واسطه اخلاق و همچنین بازیش اما هیچوقت آرزو نکردم در پرسپولیس باشه !
    3. کریم باقری بازیکن کنه قابل احترامی است
    4.مطمئنا تنها میلاد میداوودی ،

پتانسیل تیمتون در این فصل در چه حدیه؟ میتونید قهرمان بشید؟ اصلا شانس اول قهرمانی رو کدوم تیم میدونید؟
    1.بله استقلال پتانسیال قهرمانی رو داره. یکمی در دفاع کردن مشکل داریم و گل ها بدی هم می خوریم ولی از نظر هجومی خیلی خوب عمل می کنیم. یه سری بازیکنا مثل فرهاد مجیدی و میلاد میداوودی در تیم وجود داره که تیم های دیگه آرزوی داشتن همچین بازیکنایی رو دارن. مطمئنا جزو مدعی های قهرمانی هستیم.
    به نظرم این فصل تیم های استقلال ٬ ذوب آهن ٬ پرسپولیس و سپاهان مدعی های قهرمانی هستن.
    تیم های دیگه بعید می دونم در حد قهرمانی باشن. استیل آذین هم در اول فصل جزو مدعی ها حساب میشد ولی تا به الان نتاجی خیلی ضعیفی گرفته و بعیده مدعی قهرمانی باشه...

2.تا نیم فصل مدعیان اصلی قهرمانی مشخص میشن اما میشه پیش بینی کرد پرسپولیس ، ذوب آهن ، سپاهان و استقلال ادعای قهرمانی داشته باشند . خوشبختانه رقابت تیم ها سال به سال نزدیک تر و زیبا تر میشه . امسال هم پرسپولیس شخصیت قهرمانی رو داره و برای این مهم تمامی ابزار لازم رو در اختیار داره .
    3.استقلال این فاصله برای قهرمانی بسته نشده البته به نظر من
    چون فصل قبل خیلی از بازی کنان کلیدی شو ازدست داد
    4.شانس اول رو به ذوب آهن میدم اما پرسپولیس هم شانس زیادی داره .

احساستون رو درباره این افراد بگید:( کارشناسان استقلال )
    | فرهاد مجیدی
    1.بازیکن خیلی متعصب و همین طور محبوب در نزد من و در نزد همه استقلالی ها
    3. مرد لحظه ها
    | خسرو حیدری
    1.از رفتن اون از استقلال ناراحت شدم. اگه در استقلال می بود حتی می تونست جزو اسطوره های باشگاه بشه.
    3. برگرد
    | علیرضا منصوریان
    1.متعصب ترین بازیکن استقلال که تا حالا دیدم. همیشه اونو دوس داشتم. هم از نظر بازی هایی که انجام می داد و هم از نظر اخلاقی اونو دوس دارم
    3. تعصب
    | نیکبخت واحدی
    1.راحت بگم که از اون کلا خوشم نمیاد. فکر کنم در نزد طرفدارای پرسپولیس هم اصلا محبوب نیست. قدیمی تر ها شاید یکمی در نزد هواداری استقلال محبوب بودش ولی الان اصلا. برعکس اون شده!
    3.سوسول
    | احمد رضا عابدزاده
    1.از شخصیت اون خوشم میاد و احساس خوبی نسبت به اون دارم
    3. عقاب اسیا
    | دربی
    1.قبل از اون خیلی دوس دارم هر چی زودتر عقربه ساعت بچرخه تا بازی شروع بشه! بازی هم شروع میشه تمام وجودم انگار مشغول این بازی میشه!
    3. عصاب خوردی
    | پیروزی
    1.احساس خاصی ندارم. فقط به عنوان یه رقیب دوس دارم نتیجه نگیره مخصوصا توی دربی : دی
    3. چی هست
    | میلاد میداوودی
    1.واقعا این بازیکن رو خیلی دوس دارم. خیلی سال هست که دوس دارم اونو در استقلال ببینم. استیل اون به نظرم خیلی عالیه و تا حدودی نوع بازی اون از سطح لیگ ما بالاتره.
    3. رونالدو
    | میثم بائو
    1.نظری ندارم
    3. بازیکن خوب
    | امیر قلعه نوئی
    1.مربی محبوب منه. با اینکه خیلی حرف پشت اون هست ولی همیشه اونو دوس داشتم. حداقل برای استقلال خیلی خوب نتیجه گرفته و جام های زیادی رو هم تونسته با اون کسب کنه
    3. بهترین مربی دهه اخیر ایران
    | منصور پورحیدری
    1.یه اسطوره برای استقلال هست و برای من خیلی قابل احترامه. فقط کاش توی دربی ها یکمی بهتر نتیجه می گرفت : دی
    3. فکر کنم معتاد

احساستون رو درباره این افراد بگید:( کارشناسان پرسپولیس )
    | کریم باقری
    2.اسطوره ی فوتبال ایران !
    4.کاپیتان فوتبال ایران
    | پژمان نوری
    2.پرتلاش و جنگنده ! یاد Gatusso میافتم !
    4.بازیکن بسیار با تعصب ( البته نسبت به ملوان ) و قدر نشناس نسبت به پرسپولیس و هواداران این تیم
    | علی کریمی
    2.حاشیه حاشیه حاشیه !
    4.همیشه معترض
    | علی انصاریان
    2.شیث رضایی !!
    4.فقط بهش نگاه میکنم
    | احمد رضا عابدزاده
    2.عقاب آسیا ! هیچ کس به بلندای اون پرواز نخواهد کرد !
    4. من بازیهای حجازی رو ندیدم و نمیتونم راجع به حجازی نظر بدم ولی بازیهای عابد زاده رو دیده ام و نظرم اینه که با توجه به شنیده هام حجازی با اختلاف زیاد با عابدزاده در رده دوم قرار داره و عابدزاده اول هست .
    | دربی
    2.هیجان ، استرس ، فوتبال !
    4. 1-1
    | استقلال
    2. 6 !
    4.
    | غلامرضا رضایی
    2.گریز پا و فرصت طلب !
    4.داینامیک ترین مهاجم ایرانی که تا حالا دیدم .
    | فرزاد آشوبی
    2.بی حاشیه و محجوب ! از بازیکنان مورد علاقه من .
    4.جزو معدود هافبکهای دفاعی بازیساز فوتبال ایران ، حسرت بزرگ .
    | افشین قطبی
    2.امپراتور ، دل شیر ، 90 + 6 !
    4.مربی خوبی هست ولی نه به اون خوبی که خودش میگه.
    | علی پروین
    2.سلطانی جاودان !
    4.خوشحالم که شکسته شدن تابوی پروین و نابود شدن پروینیسم رو دیدم چرا که منجر به نابودی بخش اعظمی از لمپنیزم در فوتبال شد
    +
    "خداحافظ فوتبال،خداحافظ استادیوم،دیگه منو تو این زمینا نمی بینید"

بالاخره دربی پایتخت هم برنده پیدا کرد! خسته نشده بودید از اون همه تساوی؟!

1.
    بله دیگه. خسته شده بودیم. درسته اون بازی رو واگذار کردیم حداقلش دیگه این روند خسته کننده تموم شد و اون طلسم شکسته شد.
    این وضع بهتره. اون بازی رو پرسپولیس برد این بازی رو هم استقلال می بره و این روند هم همین جوری ادامه پیدا می کنه : دی
    2.خسته که چه عرض کنم ! دیگه داشت اشکمون در میامد ! سریالی تکراری و خسته کننده شده بود ! این اواخر دیگه راضی بودیم استقلال هم ببره اما مساوی نشه اما اونا هم زور بردن نداشتن !! امیدوارم تویه دربی از این به بعد اینقدر برد و باخت ببینیم که دلمون واسه اون تساوی ها تنگ بشه !
    3. نه تساوی خوب حداقل صندلی ها ورزشگاه سالم می موند
    4. اصولا از اونجاییکه من انسان محافظه کاری هستم این تساویها چندان من رو اذیت نکرد .

بقول معروف، این بازی هم مثه بقیه بازیها 3 امتیاز داره یا نه؟ مهمتر از بقیس؟ چرا؟
    1.مسلما این بازی با بازی های دیگه خیلی فرق داره. همه جای دنیا دربی از اهمیت خیلی بالایی برخورداره. توی ایران هم که این دربی خیلی مهمه و میشه گفت برای هواداری دو تیم برد در دربی خیلی مهمه و حتی می تونه این برد باعث بشه که مربی تیم در نزد هودارا خیلی محبوب بشه!
    در ضمن به جز اون موردی که اشاره کردم چون این دو تیم جزو رقیبای هم هستن و بازی رو در رو هم هست ٬ برد در این دیدار مهمتر میشه.

2.بردن رقیبی دیرینه 3 امتیاز واسه تیم داره ، غرور و سربلندی واسه طرفداران ! حال و هوای خاصی داره که تمامی علاقمندان به فوتبال باهاش آشنا هستن . حال و هوایی که وصفش با کلمات مشکله !
    3. از نظر بار روانی این بازی خیلی اهمیت داره مخصوص برای هوادران
    4.اهمیتی که از حیث تاریخی داره باعث شده تا این دو تیم به عنوان دوقطب فوتبال ایران شناخته بشن ، تقابل تیم درباری و تیم مردمی همیشه حساسیت زا بوده ، مثل رئال و بارسا .

بهترین (زیباترین) دربی که بیاد میارید، کدوم دربی-ه و چرا؟
    1.خب انتخاب یه دونه واقعا خیلی سخته چون دربی های خیلی زیاد رو دیدم.
    ولی به نظرم دربی 58 که در سال 83 بود بهترین دربی برای من هستش. یادم میاد که دقیقه 77 سهراب انتظاری یه گلی آفساید زد و داور اون گل رو قبول کرد و نتیجه 2 بر 1 به نفع پرسپولیس شد. خیلی لحظات سختی رو می گذروندم تا اینکه در دقیقه 83 محمود فکری گلزنی کرد و نشون داد که خوب به پرسپولیس گل می زنه : دی . بازی خیلی نفس گیر دنبال میشد تا اینکه آخرای بازی بود(فکر کنم دقیقه سوم وقت های اضافه) که پیروز قربانی با ضربه سر دروازه پرسپولیس رو باز کرد! اون لحظه برای من فوق العاده بود! هیج وقت اونو فراموش کرد.
    یه خوشحالی خیلی بدجوری هم اون موقع کردم : دی

2.آخرین دربی زیبایی رو که یادمه تساوی 2-2 دو تیم بود که بازی بسیار جذاب و زیبایی بود .همون بازی معروف و جنجالی ! سالی هم که پرسپولیس با افشین قطبی قهرمان شد دربی ها حال و هوای خاصی داشت . از بازی های دور هم برد 3-0 در بازی خداحافظی پیوس هم زیبا و دلچسب بود .
    3. دربی خاصی یادم نمیاد اما اون داربی که هاشمی نصب گل زد بعد بی هوش شد یادم نیست چه سالی بود
    4.دربی برگشت سال 83 که پرسپولیس 3-2 بخت ،با گل دقیقه 93 قربانی ( اگر اشتباه نکنم )

بهترین گل دربی؟
    1.گل محمود فکری که از ضربه کاشته از فاصله بسیار دور تبدیل به گل کرد. واقعا گل فوق العاده ای بود!
    متاسفانه سال اون به خاطر نمیارم..
    2.گل هایی که هیچوقت از ذهنم نمی ره گل زیبای کریم باقری در دربی قبل ،گل دقایق پایانی محسن خلیلی و گل عیسی تراوره هست . همچنین آخرین ضربه فرشاد پیوس در بازی خداحافظیش رو که بهزاد غلامپور به زیبایی دفعش کرد رو هم یادم نمی ره .
    3. گل خاصی رو یادم نیست
    4.گل فصل گذشته کاپیتان کریم باقری

بهترین خاطرتون از دربی های گذشته؟
    1.همونی که در سوال مربوط به بهترین دربی اشاره کردم.
    با دو تا برادر بزرگتر خودم داشتم اون بازیو می دیدم. اونا هم که مثل من بدجور طرفدار این تیم هستن : دی. موقعی که پیروز قربانی در آخرین لحظات گل زد خونه کلا منفجر شد! : دی
    خاطره کلا زیاد دارم. اون دربی سال 79 که آخر بازی منجر به درگیری شد هم جزو خاطرات جالب دربی برای من هستش : دی

2.دربی ها همش خاطرست ! لذت تماشای این بازی رو بخصوص وقتی یه جمع استقلالی / پرسپولیسی بودیم فراموش نمی کنم ! کری ها و با هم بودن ها هر چند برای ساعاتی بسیار لذت بخش و خاطره انگیز بود . همیشه تعداد پرسپولیسی هامون بیشتر بود و بیچاره اون استقلالی ها انواع و اقسام تیکه ها رو تحمل می کردن !
    استرس های دقایق پایانی و گل هایی هم که تویه این لحظات به ثمر می رسید همیشه خاطره انگیزه.

3. توی شهر ما زلزله اومده بود هم بیرون بودن من از پای tv تکون نخوردم اخه داشتم داربی می دیدم
    4.پاره شدن نوار تساویهای سریالی 1-1

بریم سراغ این بازی...محروم یا مصدومی دارید برای بازی؟
    1. محروم که فقط حنیف عمران زاده به خاطر کارت قرمز در بازی صبا هست . بازیکن مصدوم هم بیژن کوشکی رو داریم و خبر خوش هم اینه که جباری و روانخواه هم مصدومیتشون برطرف شده و احتمالا در بازی فردا بازی خواهند کرد!
    2. محروم جناب حیدری و مصدوم هم اکبری ، زارعی و شکوری .
    3.
    4.تا جایی که میدونم حیدری غایب بزرگ بازی هست و شکوری هم مصدوم ،

با کسی سر این بازی شرط بندی کردید؟! یعنی اونقدر به تیمتون اطمینان دارید که سرش شرط بندی کنید؟! اگه جواب مثبته، سر چی؟!
    1.نه امسال شرط بندی نکردم. سال های پیش ممکنه بود بعضی وقتا این کارو بکنم.
    بله اطمینان نداشته باشم که شرط بندی نمی کنم و معمولا توی فوتبال شرط ها رو هم نمی بازم : دی

2.در کل اهل شرط بندی نیستم اما همیشه بعد از دربی ها به دوستان استقلالیم زنگ می زنم و دلداریشون میدم !(البته اگه جواب تلفن رو بدن !! ) هر چی باشه 9 بازیه نبردن و شاید حالا حالا ها هم نبرن !
    3. نه
    4.خیر ، با وجود مسعود مرادی آنتی پرسپولیس هیچوقت شرط بندی نمیکنم

نظرتون درباره این دربی چیه؟ واقعا چقدر ارزش داره برد تیمتون در این بازی برای شما؟ حاضرید تیمتون با تعداد گل بالا تویه این بازی برنده بشه اما هیچ جامی نبره؟! یا برعکس؟!
    1.خب بعد از اینکه اون سلسله تساوی ها تموم شد دیگه مردم انتظار دارن که این بازی برنده داشته باشه. این به نظرم خوبه. حداقلش این بار از دوش بعضی مسئولین برداشته میشه و اونا محکوم به چیزایی مثل سیاسی بودن این بازی نمیشن : دی
    برد تیم که خیلی خیلی برام مهمه. با این برد اصلا تیم می تونه متحول بشه و با یه تیر میشه گفت سه نشون می زنه : دی. یعنی هم تونسته فاتح دربی بشه و رقیب دیرینه خودشو ببره هم بالاتر از پرسپولیس در جدول قرار می گیره و هم تیم از نظر روحی خیلی زیاد تقویت میشه و در ادامه فصل می تونه بهتر نتیجه بگیره.
    بله در مورد سوال آخر هم اگه با تعداد گل بالا ببره که خیلی عالیه و در کنارش یه جامی اون چنان بزرگ نباشه هم بد نیست مثلا همین لیگ برتر رو بتونه ببره خوبه
    برعکسش که اصلا قابل قبول نیست...

2.این دربی شرایط خاصی برای هر دو تیم داره . نتایج اخیرشون طوری رقم خورده که هر دو به نوعی محکوم به برد هستن و به امتیازات این بازی نیاز مبرم دارن .در جدول هم همسایه هستند و هیچکدوم حاضر نیستن به نفع تیم های دیگه بازی مساوی بشه ! مطمئنا بازی زیبایی رو شاهد خواهیم بود .
    ما هم این بازی رو می بریم ، هم جام ها رو !
    3. نه من بیشتر دوست دارم استقلال قهرمان بشه تا دربی رو ببره
    4.شما رو ارجاع میدم به یک نقل قول منتسب به علی پروین خطاب به بازیکنان : " بازیهای لیگ 30 تاست ، ( البته زمان ایشون 30 تا بوده ) 28 تاشو ببازید دوتای استقلال رو بزنید قهرمانید ؟"

بهترین بازیکن تیم خودتون و تیم حریف برای این بازی کی میتونه باشه به نظرتون؟؟ اصلا اونا بازیکن خطرناک دارن؟!
    1.در استقلال که همین طور که اشاره کردم میلاد میداوودی و فرهاد مجیدی خیلی تاثیر گذار و خطرناک هستن و می تونن تیم حریف رو خیلی آزار بدن! کلا از نظر هجومی خیلی قوی هستیم و می دونید که تا این جای کار با زدن 19 گل بهترین خط حمله لیگ رو در اختیار داریم.
    همین طور باید اشاره کنم که مبعلی هم با ضربات شروع مجدد می تونه برای پرسپولیس درد سرساز بشه و لز اون پاس گل های طلایی خودشو بده.
    در مورد پرسپولیس هم اطلاعاتم مثل استقلال خیلی زیاد نیست ولی به نظرم غلامرضا رضائی و امیرحسن فشنگچی و محمد نوری جزو بازیکنای کلیدی و خطرناک این تیم هستن همین طور کریم باقری.

2.در این بازی هافبک ها تعیین کننده ترین نقش رو دارن . به نظر من از پرسپولیس غلامرضا و شیث رضایی ، کریم باقری ، مازیار زارع نقش تعیین کننده ای دارند و در تیم مقابل هم مسلما محمد محمدی !! بعد از محمدی فرهاد مجیدی و میداوودی .
    3. غلامرضا رضایی
    4.در رابطه با تیم حریف که فکر نمیکنم خطری داشته باشن در مورد تیم خودمون هم نظرم اینه که شاید هادی نوروزی بتونه بدرخشه .

نقطه قوت و ضعف تیم حریف چیه که تیم شما باید روش کار کنه؟
    1.غلامرضائی با سرعت و قدرت بدنی و نفوذ هایی که چه از گوشه و چه توی عمق می کنه خطرناکه و باید روی این قضیه حتما تیم کار کنه.
    نقطه ضعف این تیم هم تقریبا در زمینه دفاعی هست و مخصوصا هافبک های وسط اون که از لحاظ دفاعی خیلی خوب نیست و میشه گفت بیشتر هجومی هستن.
    امیدوارم سوتی زیاد بدن

2.نقطه قوت این تیم طرح ریزی ضد حملات خطرناک وسریع هست که مدافعان پرسپولیس باید بسیار هشیار باشند . نقطه ضعف این تیم رو هم میشه دفاع نه چندان منسجمش دونست . بطور مشخص از عمق دفاع میشه به گل رسید و اگه روز خوب علیرضا محمد و فشنگ چی هم باشه میشه رویه جناحین هم بعنوان راه دوم گلزنی حساب کرد و البته رویه مدافعان استقلال هم !!
    3. ----
    4. ترجیح میدم راجع به تیم حریف صحبتی نکنم

امسال کی رو شایسته قضاوت میدونید؟ اصلا انتخاب داور ایرانی برای این بازی، کار درستیه؟؟
    1.من با داور خارجی بیشتر موافقم. با این شرایطی که وجود داره انتخاب داور ایرانی نمی تونه خیلی خوب باشه چون حاشیه های خیلی زیادی به وجود میاد.
    حتی اگه یه اشتباه کوچیک هم داور بکنه هوادارای هر دو تیم اونو به خاطر می سپرند! و شاید آخر بازی داوری بد بازی رو بهونه کنن و کلا ذهنیت بدی از اون داور در کشور ما به وجود میاد!
    امسال هم مسعود مرادی انتخاب شده که فکر کنم کلا پرسپولیس از این داور ذهنیت بدی داره. من عاقبت اینو زیاد خوب نمی بینم.

یه داور خارجی بیاد حداقلش اینه که بعد بازی راحت به کشورش بر می گرده و دیگه از این خبرا نیست
    2.مسعود مرادی برای این بازی انتخاب شده که انتخاب شایسته ای هست . آقای مرادی از بهترین داوران ایران هست و خب شاید یکی از آرزوهاشون قضاوت دربی بود . گرچه به قول یکی از اقوامشون ایشان شدیدا استقلالی هستن اما حداقل از این بابت مطمئنیم که شرافت و اعتبارشون رو تحت تاثیر این مسایل قرار نمیدن . استفاده از داوران ایرانی بجای داوران خارجی حرکت مثبتی بود تا هم کمی از حساسیت بازی کم بشه و هم مجبور نباشیم هزینه ی سنگینی واسه این بازی متحمل بشیم . خوشبختانه در حال حاضر داورهایی داریم که بتونن به خوبی این بازی رو قضاوت کنند. اعتماد اینچنینی به داوران خودمون می تونه ثمره ای به مانند حضور موفق کامرانی فر در جام جهانی داشته باشه اما هیچوقت نباید انتقاد پذیر بودن رو فراموش کرد !
    3.خوب دارو که مشخص شده
    اما اگه دارو خارجی بود بهتر می شد
    4.کار کاملا درستی هست ، دیدیم که پس از سالها دربی رو ترکی قضاوت کرد و هیچ اتفاق خاصی هم نیفتاد ، هیچ .

بازیکنی از تیم حریف هست که امیدوار باشید بهتون کمک کنه با سوتیهاش؟!
    1.شنیدم علیرضا محمد چند بازی هست که برای پرسپولیس سوتی میده امیدوارم توی این بازی یه سوتی خیلی قشنگ بده
    بادامکی هم اگه به عنوان هافبک دفاعی ازش استفاده بشه می تونه سوتی های خوبی بده : دی

2.مسلما بله ! شاخص ترینشون جناب برهانی هستند که اگه روز خوبشون باشه از هر ده موقعیت عالی یکی رو به تیر می زنه ! مدافعان این تیم هم که سابقه گل به خودی رو دارن .
    اما خب مسلما ما فقط به تیم خودمون نگاه می کنیم و رویه سایر اتفاقات غیر قابل پیش بینی فوتبال از جمله اشتباهات داوری و سوتی های تیم حریف حسابی باز نمی کنیم . قدرت و توان تیمی ما حریف شانس استقلال هم خواهد بود !
    3. شیث رضایی
    4.خدا امیرحسین صادقی رو از ما نگیره ( البته امیدوارم مصدوم یا محروم نباشه)

ترکیب ایده آلتون برای این بازی؟ ( کارشناسان استقلال )
    1.با توجه به اینکه عمران زاده و کوشکی در این بازی غایب هستن ٬ دیگه کاملا مشخصه که اصلا صلاح نیست از سیستم 2-5-3 استفاده بشه.
    به نظرم سیستم 1-3-2-4 خوبه. به این صورت:
    .................................................. ...... محمدی........................................ ...........
    امیر آبادی.......................... صادقی............................ منتظری................ آندره لوئیز
    ...................................... آشوبی.............................. رحمتی..............................
    میداوودی.................................. ........... جباری...................................... .....مبعلی
    .................................................. ..... مجیدی........................................ ............
    البته اینو بگم که من خودم از بازی رحمتی اون چنان خوشم نمیاد ولی یه بازیکن دفاعی حتما باید در خط هافبک وجود داشته باشه. اگه مثلا آشوبی و مبعلی و جباری وسط بودن ٬ تیم از نظر دفاعی یکمی به مشکل می خوره. چون این بازیکنا اون چنان تخریبی نیستن ولی رحمتی تا حدودی این خصوصیت رو داره.
    برهانی اگه از اول بازی نکنه و نیمه دوم به زمین بیاد بهتره ....

3.

ترکیب ایده آلتون برای این بازی؟
    ( کارشناسان پرسپولیس )
    2.
    حدس ترکیب پرسپولیس این روز ها خیلی سخت شده ! چون تغییرات ناگهانی عجیب و غریبی در ترکیب تیم نسبت به بازی های قبلی اعمال میشه ! مثلا اگه دیدین آرفی از اول بازی می کنه نباید تعجب کرد !
    به هر حال این تیم در این بازی با شیوه محبوب دایی 4-2-3-1 بازی خواهد کرد . در درون دروازه هر دو دروازه بان شانس برابری دارند . حقیقی سابقه بازی در دربی رو داره و احمدی هم چند بازی هست که عملکرد خوبی داره . در خط دفاع سپهر غایب هست اما رضایی و نورمحمدی به احتمال زیاد جزئ مدافعان خواهند بود . سایرین هم احتمالا محمد نوری ، علیرضا محمد ، فشنگ چی ، مازیار زارع ، مهدی شیری ، کریم باقری و غلامرضا رضایی خواهند بود .
    4.به ترکیب دایی اعتماد می کنم .

در اخر، پیش بینیتون برای نتیجه و احتمالا، گلزنان بازی؟
    1. پیش بینی بازی که خیلی سخته ولی من پیش بینی می کنم که استقلال 2 بر 1 برنده میشه و گل های استقلال رو هم میداوودی و مبعلی می زنند
    2. به نظر من این بازی برنده خواهد داشت و این برد هم (شجاعانه!) با اختلاف دو گل خواهد بود . برای پرسپولیس اگر رضایی بازی کنه شانس اول گلزنی و بعد از اون هافبک هایی مثل کریم باقری و محمد نوری این شانس رو خواهند داشت .
    3. استقلال 3 بر 1 می بره با گلهای فرهاد ارش
    4.درسته که از 52 تا 89 خیلی فاصله هست اما در نظر داشته باشید از شهریور تا مهر فاصله ی زیادی نیست

با توجه به بحث های پیش اومده، فعالیت گروه رو برای انجمن خبر، مفید میدونید یا جمعش کنیم؟!
    1.در مورد گروه که روند خیلی خوبی رو در پیش گرفته. به شخصه فعالیت این گروه رو برای انجمن خبر خیلی مفید می دونم. واقعا این گروه ایده خیلی خوبی بوده و همین جوری پیش بره باعث رونق انجمن خبر میشه...
    2.هدف از فعالیت این گروه مفید تر کردن فعالیت ورزشی انجمن خبر هست که همیشه شاهد درگیری های ریز و درشت و غیر منطقی در اون بودیم .حرکت بسیار مثبت و خوبی هست و امیدوارم در آینده شاهد گسترش فعالیت های این گروه اینگونه مفید و منطقی باشیم .
    همچنین در پایان ضمن تشکر از شما بخاطر طراحی سوالات مناسب ، باید عرض کنم که برای دوستان و طرفداران استقلالی هم آرزوی موفقیت می کنم و جدا از هر رقابتی امیدوارم بازیه خوبی رو ببینیم .چه خوبه که هیچوقت رفاقت رو بخاطر رقابت خراب نکنیم !
    ممنون.

3. خوب اومید وارم به فعالیتش ادامه بدهد
    4.تا جاییکه که آخرین بار دیدم این گروه 210 عضو داره ( شاید تا الان بیشتر هم شده باشه) ، اما از این 210 نفر چند نفر برای طراحی سوالات اعلام آمادگی کردند ؟ یا چند نفر برای پاسخ دادن به سوالات اعلام آمادگی کردن ؟ سوال اصلی من اینه که پس چرا برخی دوستان عضویت گروه رو می پذیرند ؟؟؟ فلسفه ی وجودی عضو شدن در این گروه ها چیه پس ؟ فقط برای نمایش داده شدن در پروفایل ؟؟؟

با تشکر .

--------------------------------------
    با تشکر از این 4 دوست عزیز که به سوالات تا حد ممکن، کامل و جامع پاسخ دادن که این اتفاق هم برای اولین بار بود!
    در اخر ممنون از وقتیکه گذاشتید و مصاحبه رو خوندید...
    به امید یک دربی جذاب...
    Last edited by charlize; 15-10-2010 at 11:59.

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

فکر کردن فقط با پول میشه باشگاه درست کرد
    کاملآ مشخصه با زیکنای استیل هیچ حسی نسبت به تیمشون ندارند کاملآ بی تعصبند
    ..سپاهان..
    فکر کنم تماشاچی های تیمهای منچستر و لیورپول و چلسی شعری برای منچستر سیتی ساختن که "شاید شما بتونید با پول همه چیز بخرید اما نمی تونید سابقه و افتخار بخرید" فکر کنم شعرشون تو همین مایه ها بود.
    حالا باید برای تیم استیل هم همین شعر رو خوند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

عجب مصاحبه ای بود! پاسخ های محمد فوق العاده بود!!!! (البته صحبت های سه دوست دیگه هم معرکه بودش ها!)
    ممنون از داش احمد! خدا قوت دادا!

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مناظره خوبی بود. امیدوارم خوشتون اومده باشه
    از دوست عزیزمون که وظیفه سوال پرسیدن رو بر عهده گرفت تشکر می کنم

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

حسن اشجاري هم از باشگاه استيل آذين اخراج شد!

در بيانيه اي که از سوي هيات مديره باشگاه استيل آذين صادر شد، آمده است:

مهر : بدينوسيله ضمن عذرخواهي از تمام ملت شريف ايران به اطلاع مي رساند در پي فحاشي و عدم رعايت موازين اسلامي و اخلاقي و هتک حرمت به حريم خانواده هايي که بازي دو تيم استيل آذين و سايپا را به صورت مستقيم از شبکه پنجم سيما تماشا مي کردند، حسن اشجاري تا اطلاع ثانوي از اين باشگاه اخراج و در اختيار کميته انضباطي باشگاه استيل آذين قرار گرفت.

مديران تنها باشگاه خصوصي حاضر در ليگ برتر که هزينه هاي زيادي را براي تيمداري متحمل مي شوند به هيچ وجه حاضر نيستند روح جوانمردي حاکم بر ورزش و رعايت اصول اسلامي و اخلاقي در ورزشگاه ها فداي کسب نتيجه شده و اين گونه رفتارهاي غيراخلاقي را از هيچ بازيکن، مربي و ستاره اي برنمي تابند و قاطعانه با اين مسائل برخورد خواهند کرد.

----
    قضيه چي بيد؟

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

ایولللللل...به این میگن مساحبه

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

گل صحیح پرسپولیس رو آفساید گرفتن !!
    مگه از این راه ها بتونن بازی رو ببرن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •