چراق همونم اما ديگه رو 70 موندم . لامصب هركاري كردم اضاف نشد كه نشد . بعده خدمتم كه ديگه بدتر اما با اين روش خيلي خوب جواب داد .
چراق همونم اما ديگه رو 70 موندم . لامصب هركاري كردم اضاف نشد كه نشد . بعده خدمتم كه ديگه بدتر اما با اين روش خيلي خوب جواب داد .
اوکی
یه جواب رو ندادی اونم بدی بد نیست D:
یکی دیگه:
در کل توی یه هفته چقد خرجش میشه؟ به نظرم گرون بشه.
تو موارد لازم گفتی شیر خشک و مویز. بعد یه جا گفتی شیر خشک و خود شیر! شیر رو اضافه نکردی انگار ! دی
منم از اونایی هستم که چاق نمیشم. اگه گرون در نمیاد من پایشم
تلفظش هم مَ ویز هست دیگه؟
در ضمن شیر خشک مگه مال بچه ها نیست؟! دی
ویرایش دیگه: دی
میگم این مویز کشمش سیاه نیست؟ عکسش تو نت یه جا کشمش سیاه گذاشته بودن.من که موندم کشمش سیاهه یا یه چی دیگه!
در ضمن اگه اینجا پیدا نشه چیکار کنیم؟![]()
Last edited by Ghaioom; 09-10-2012 at 18:40.
شبیه کشمشه ولی مزش بهتره........... چند روز پیش تو مشهد کیلو 11000 تومن بود
به حبههای درشت خشک شده ی انگور سیاه، "مویز" گفته میشود. این عضو خشکبار در واقع همان کشمش است که از نظر شکل ظاهری و رنگ با کشمش متفاوت، ولی از نظر خواص تا حد زیادی شبیه آن است. معمولا مویز تهیه شده از انگور قرمز مجلسی یا انگور شاهانی بهتر است.مویز بر اثر خشک شدن خواص خود را از دست نمیدهد و حتی اثر نیروبخش آن بیشتر میشود.
مویز سرشار از ویتامین های E ، A ، B و املاحی مانند کلسیم، فسفر و پتاسیم است. مویز دارای اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 می باشد.
بهترین و پرخاصیتترین نوع آن، مویز پرگوشت، کمدانه یا بیدانه است.
توصیه ها:
1- مصرف کشمش و مویز به مادران شیرده ، سالخوردگان، کودکان در حال رشد و بچههای مدرسهای به عنوان یک میان وعدهتوصیه میشود.
2- فرآوردههای انگور به ویژه مویز و کشمش، از کالری بسیار بالایی برخوردارند که مصرف مقدار زیاد آن میتواند موجب افزایش وزن در افراد شود. در نتیجه مصرف آن برای افراد چاق توصیه نمیشود.
3- از خرید مویز و کشمش به صورت فلهای و روباز اجتناب کنید و حتما محصولاتی را که دارای بستهبندی بهداشتی، تاریخ مصرف و مجوز وزارت بهداشت هستند را بخرید.
Last edited by F l o w e r; 10-10-2012 at 21:07. دليل: دارای محتوای خارج از حیطه کارکرد انجمن
خب بايد شير خشك رو با يه چيزي قاطي كني بخوري ديگه . پودرو كه نميشه قاشق قاشق خورد . بريز تو شير حل كن بخور .
آره تلفظش هم همونه .
آره خب بچه ها ميخورن اما دليل نميشه بزرگترها نخورن . خيلي مواد مغذي داره توش .
مويز هم حتما پيدا ميشه چيزه خاصي نيس كه نشه پيداش كرد . تو هر خشكبار فروشي داره .
خرجش هم بستگي به مصرفت داره ديگه. اينورا كيلو 9 تومن 10 تومنه .
فکر کنم شیر خشک رو تو آب جوشانده شده میریختن میخوروندن به بچه ها. اینجوری هم میشه؟خب بايد شير خشك رو با يه چيزي قاطي كني بخوري ديگه . پودرو كه نميشه قاشق قاشق خورد . بريز تو شير حل كن بخور .
دوستان با عرض سلام
بس که نظرات و حرفها زیاده آدم حوصله نمیکنه همشو بخونه
اگه کسی از دوستان لطف کنه وسوالمو جواب بده خیلی ممنونش میشم
از بین اینهمه راهی که دوستان مطرح کردن بهترین و کم ضررترین راه و در عین حال کم دردسر ترین راه برا چاقی چیه؟!!!!!!
آخه آدم تنبلیم و حوصله برنامه طولانی و بلند مدت ندارم.اگه مثلا با قرص یا چیز دیگه که ضرر نداشته باشه و تجربه شده باشه خیلی عالی میشه
خواهشا دوستان یه راهنمایی بکنین.پیشاپیش ممنونم از کمکتون
سلام
به فروم خوش اومدی.
یکی دو صفحه قبل رو بخون.
یوزر hamijoon گفتن.
بله به بچه ها با آب ميدن اما من خوردم يد مزه ميشه . با شير بخورين بهتره . خب خوده شير هم كالري داره
دستت درد نکنه داداش ولی من بیشتر فکر ونظرم رو قرصهاست.تو بین اینایی که بچه ها معرفی کردن چیزی نیس که بدون عوارض یا با عوارض کمتر جواب بده
اگه قرص باشه فکر میکنم خیلی بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)