بله مسلما از همه لحاظ شما رو راضی نگه میداره و حتی حرفه ای تر از کارهاییست که شما نام بردید![]()
بله مسلما از همه لحاظ شما رو راضی نگه میداره و حتی حرفه ای تر از کارهاییست که شما نام بردید![]()
اقا یک سوال!!
وقتی ویندوز بالا میاد به صورت استارت آپ وایرلس و بلوتوث روشن میشه!! من از اینترنت وایرلس استفاده میکنم چون مادرمم با اینترنت کار میکنه ( البته در حد مبتدی و خوندن مطالب مورد نیاز ) میخوام کاری کنم کانکشن اتوماتیک باشه و به محض روشن کردن وایرلس اینترنت وصل بشه!! ولی هرکاری کردم نشد!! یعنی کانکشن و که اتوکانکت میذارم خود به خود با بالا اومدن ویندوز کانکت میشه!! هیچ راهی هم ندیدم برای این کار!! آیا میشه یه راهنمایی بکنید؟؟
یعنی میخوام اولا موقع بالا اومدن ویندوز بلوتوث و وایرلس روشن و فعال نباشند - ثانیا وقتی وایرلس و با دکمه روشن کردیم اتوماتیک اینترنت هم وصل بشه!! چیکار کنم!!![]()
برو بخش اینترنت و شبکه سوالت رو مطرح کن اینجا جاش نیست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من bios رو update کردم به a7 قبلیم a2 بود چه تاثیری میزاره
موقع نصب فن با اخر قدرت داشت کار میکرد
دوست عزیز یه بخشی از سوالم مربوط به غیرفعال سازی وصل اتوماتیک وایرلس و بولتوث این مدل لپتاپ هستش!!دوستان اگر بتونند راهنمایی کنند ممنون میشم!!
چون میرم از msconfig به قسمت startup و تیک های بلوتوث و وایرلس و بر میدارم ولی گویا تاثیری نداره!! باز که ویندوز بالا میاد وایرلس و بلوتوث فعال اند و انگار فقط ایکون هاشون اون زیر نمیاد!! در صورتی که میخوام کلا با بالا اومدن ویندوز وایرلس اینا غیرفعال باشه!!
بخش دوم سوالام مربوط به تنظیمات کانکت شدن بود که اگر اشتباه مطرح کردم شرمنده!! میرم بخش مربوطه اش!! ولی اون قسمت اول مربوط به همین لپتاپه که امیدوارم پاسخشو بگیرم!!![]()
من اگه گفتم یه جای دیگه مطرح کن به خاطر خودت گفتم. به خاطر اینکه زود به جواب برسی.
این قسمت هم که قرمز کردم به نظر من جای مطرح کردنش اینجاست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره درسته. باید همینجوری باشه که میگی. بایوس هم که میدونی رابط بین سخت افزار و نرم افزار هست. دلیل اپدیت کردن نرم افزار یا هر چیز دیگری به خاطر رفع مشکلات ورژن قبلی، اضافه کردن امکانات جدید، بالا بردن ضریب امنیت و ... می تونه باشه.
صفخه اول همین تاپیک هم لینکش هست و هم توضیح داده شده چه قابلیت هایی اضافه شده
آره کارکردن فن با تمام قدرت موقع آپدیت طبیعیه
کسانی که زیاد علاقه به استفاده از game دارند و می خوان از رم بیشتری موقع اجرای بازی استفاده کنن یعنی رم بیشتری رو به بازی اختصاص بدن از Game booster استفاده کنن.
ممنون که اینقدر سریع جواب میدین
ولی مشکل x-men هنو پابرجاست
تو تاپیک مربوط هم گفتم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)