تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 449 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام عزیز, بقیۀ سوالتو فکر کنم قبلا جواب دادم و این هم ادامه ش...

Comodo TrustConnect Wi-Fi Encryption - Free

.........
    ......

جهت اطلاعات بیشتر میتونید به سایت زیر مراجعه کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توجه: دوستانی که قصد نصب و استفاده کردن از این امکان بسیار عالی را دارند توجه داشته باشند که قبل از نصب TrustCunnect با کلیک راست کردن بر روی آیکون کمودو در systemtry سند باکس را Disable کنید و فایروال را هم بذارید روی Training Mode.

بعد Trust Connect را نصب کنید و بعد از نصب هم سیستمتون رو ریستارت کنید. بعد از ریستارت کردن سیستم Trust Connect را باز کنید و ID و Passowrd را وارد کنید و کانکت شید. رنگ TrustConnect هر وقت که سبز شد یعنی شما کانکت شدید و مشکلی نداشتید.

موقع کانکت شدن با TrustConnect اگر پیغامی را برای شناسایی Network از طرف فایروال کمودو دریافت کردید حتما تیک قسمتی را که با فلش قرمز در زیر مشخص کردم را بزنید و بعد OK کنید.

اونوقت Trust Connect را Exit کنید. تنظیمات کمودو را هم مثل قبل بکنید. یعنی سند باکس را Enable کنید و اگر مثل من از حالت Custom Policy در فایروال استفاده میکنید اون رو بر روی همین لول قرار بدید.

این توضیحات کوتاه رو هم دادم که بدونید اگر این کارها رو نکنید به مشکل بر میخورید. چون خودم هم خواستم تست کنم و مشکل داشتم که البته GeekBuddy به دادم رسید.
    Last edited by M E H R A N; 28-10-2010 at 07:09.

2. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام عزیز, بقیۀ سوالتو فکر کنم قبلا جواب دادم و این هم ادامه ش...

Comodo TrustConnect Wi-Fi Encryption - Free

کد:

در سایت بالا ثبت نام کنید. پیشنهاد میکنم که کشور خود را هر چند که در لیست وجود داره ایران انتخاب نکنید. اگر کشور را سوئد انتخاب کردید میتونید از کد پستی که در عکس های زیر معلومه استفاده کنید.

این سرویس تا 10 گیگابایت استفاده کردن رایگان است. پس سعی کنید وقتی خونه هستید از این سرویس استفاده نکنید و فقط زمانی که بیرون میخواهید به یک وایرلس نا مطمئن وصل شوید ازش استفاده کنید تا سهمیۀ ترافیک شما تموم نشه.

البته فکر کنم باید بشه بعد از تموم شدن ترافیک با یک آی پی آدرس دیگه دوباره ثبت نام کرد اما چون تا حالا من استفاده نکردم نمیدونم و نمیتونم با قاطعیت اینو تایید کنم.

اما اینطور که من متوجه شدم این ترافیک 10 گیگابایت برای مصرف هر ماه است. یعنی ماهی 10 گیگابایت میتونید ترافیک داشته باشید و این سرویس تا 50 سال آینده نیز فعال است.

جهت اطلاعات بیشتر میتونید به سایت زیر مراجعه کنید.

کد:
    کومودو خیلی تکی!
    کومودو آخرشی!
    کومودو تو تنها سوئیت امنیتی هستی مه به فکر ارائه تکنولوؤی های جدیده و اصلا به فکر پول نیستی!
    آقا مهران خیلی گلی!
    ممنونم!

یادمه یکی از دوستام که اوریجینال کاسپر داشت بعد از یک دقیقه اکسپایرشدن لایسنسش بن شد!!!
    ولی این کومودو نازنینه ما همه چی رو رایگان میده بیرون!!!
    آقامهران به نظر شما درآمد و هزاین شرکت بزرگ کومودو که حدود 500 نخبه هم دارد از کجا تامین می شود؟؟؟
    یعنی شرکت اینتل آقایی می کنه؟؟؟

4. 5 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Fate2646's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من cis نصب کردم حالا هر وقت میخوام برنامه ای نصب کنم یه پنجره میاد میگه باید با اکانت ادمین وارد بشی تا بتونی برنامه رو نصب کنی .من از کامپیوترم برای تو خونه استفاده میکنم و قبلا هم تا قبل نصب cis همچین مشکلی نداشتم لطفا بگید چی کار کنم .
    یه سوال دیگه این فلش هایی که روی ایکون cis میاد نشان معنیش چیه؟

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

دوستان مگه آپدیت اولیه 111 مگ نیست ؟ من الان 46 مگ رو رفته و داره بازم میره ولی رو 21 و 22 % هنوز مشکوک نیست یه ذره ؟
    نه مشکلی نیست.

تقریبا تا نصف درصد برای دانلود هست بقیش برای نصب اپدیت ها.

موفق باشید

سلام من cis نصب کردم حالا هر وقت میخوام برنامه ای نصب کنم یه پنجره میاد میگه باید با اکانت ادمین وارد بشی تا بتونی برنامه رو نصب کنی .من از کامپیوترم برای تو خونه استفاده میکنم و قبلا هم تا قبل نصب cis همچین مشکلی نداشتم لطفا بگید چی کار کنم .
    اون ایراد از cis نیست . اون برنامه ی مورد نظر رو روش کلیک راست کنید run as administrator رو انتخاب کنید.

اون فلش ها مربوط به دریافت و ارسال از شبکه هست.

موفق باشید.

7. 3 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kaivanika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

دوستان روی آیکون کومودو در نوار و گوشه دسکتاپ چند نوک فلش ( پیکان ) رو به بالا سبز رنگ نشون میده مثل اینکه داره چیزی رو آپلود میکنه و همون تعداد فلش رو به پایین با رنگ زرد میشه بپرسم چیه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان روی آیکون کومودو در نوار و گوشه دسکتاپ چند نوک فلش ( پیکان ) رو به بالا سبز رنگ نشون میده مثل اینکه داره چیزی رو آپلود میکنه و همون تعداد فلش رو به پایین با رنگ زرد میشه بپرسم چیه ؟
    برای آپلود و دانلود شماست

احتمالا یوزرت ادمین نیست

10. 2 کاربر از myusac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

ترافیک شبکه شمارو نشون میده. فلش بالا یعنی آپلود دارید. فلش پایین دانلود.

شما برنامه رو باز کنید توی ترافیک نوشته این جابه جایی برای چه پروسس هایی هست.

موفق باشید

12. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

پيش فرض

آیا نسخه شبکه هم داره؟

یعنی بشه یه آنتی ویروس رو روی سیستم سرور نصب کرد و بقیه سیستم‌ها در شبکه از طریق سرور اپدیت بشن.

یعنی چیزی مثل کسپر.

اگه مسیر آپدیت رو در کسپر به صورت شبکه برای مثال به صورت زیر وارد کنیم آنتی ویروس اپدیت می شه و نکته دیگه اینکه کسپر آپدیت‌ها رو ذخیره می‌کنه و این یک نکته مهم هست.

آیا این سوئیت امنیتی توانایی ذخیره سازی اپدیت‌ها رو داره یا نه؟

و اینکه آیا کلاینت‌ها می‌تونند از طریق آپدیت آفلاین اپدیت شوند؟

شاد باشید

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

سلام دوستان

من یادمه نسخه های 3 و 4 کمودو با V P N مشکل داشت. یعنی وقتی V P N رو وصل می کردی بعد از چند روز دیگه اصلا نمی شد از اینترنت استفاده کرد. می خواستم بدونم این مشکل در نسخه 5 حل شده؟

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

کومودو خیلی تکی!
    کومودو آخرشی!
    کومودو تو تنها سوئیت امنیتی هستی مه به فکر ارائه تکنولوؤی های جدیده و اصلا به فکر پول نیستی!
    آقا مهران خیلی گلی!
    ممنونم!

یادمه یکی از دوستام که اوریجینال کاسپر داشت بعد از یک دقیقه اکسپایرشدن لایسنسش بن شد!!!
    ولی این کومودو نازنینه ما همه چی رو رایگان میده بیرون!!!
    آقامهران به نظر شما درآمد و هزاین شرکت بزرگ کومودو که حدود 500 نخبه هم دارد از کجا تامین می شود؟؟؟
    یعنی شرکت اینتل آقایی می کنه؟؟؟

خواهش میکنم عزیز, امیدوارم همیشه برات کار کنه.

من حتی کمودو اگر پولی هم بشه لایسنش رو با کامل میل میخرم. یعنی تا حالا اینقدر راضیم ازش. هر چند که پولی نخواهد شد چون دستور کار و برنامه اش فرق میکنه.

در ضمن هزینۀ کمودو بیشتر از بیزنس من ها تامیین میشه. یک سر به HackerGuard و یا Online Backup بزن ببین چه خبره. 2500$ برای خرید 500 گیگ فضا برای مدت 1 سال

Comodo TrustConnect - Free

دوستان یک مطبی رو یادم رفت دیشب بنویسم, شاید دوستان به مشکل بر بخورند. برای وارد کردن آی دی و پسورد در برنامۀ TC شما باید آی دی و پسوردی که در عکس زیر میبینید را وارد کنید و نه آی دی و پسورد لاگین شدن در سایت TrustConnect.

کپی و پیست هم نکنید. من دیشب کپی و پیست میکردم نگون یدونه space اضافی میوفتاد و پسورد درست وارد نمیشد. بصورت دستی تایپ کنید.

16. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •