سلام دوستان عزیز من خودم اول میخواستم 3d بگیرم اما از نطر شخصی این نوع 3d هارو خوشم نیومد یعنی هنوز خیلی جا داره تا 3d که همه انتظار دارند به بازار بیاد .
سلام دوستان عزیز من خودم اول میخواستم 3d بگیرم اما از نطر شخصی این نوع 3d هارو خوشم نیومد یعنی هنوز خیلی جا داره تا 3d که همه انتظار دارند به بازار بیاد .
ميدونم اينجا جاش نيست ولي :
دوستان عزيز تو يه سايت در مورد ديدن فيلم هاي 3D با LED B7000 نوشته بود كه راستش هر كاري كردم خوب متوجه نشدم چي نتيجه اي گرفته ، البته معلوم بود كه انگار ميشه با عينك در اين مدل هم 3D ديد !!
لينك صفحه رو ميذارم ، اگر كسي تونست از معني اين صفحه چيزي بفهمه خوشحال ميشم ما رو هم در جريان بذاره .
کد:
http://www.3dledtvreviews.us/samsung-ue-46-b-7000.html
سلام یه سوال دارم:
چطور میشه زیرنویس رو با فرمت اس آر تی توی c7000فعال کرد؟
-مهدي جان منظورتون چيه ؟
-اگر در پوشه فيلم مورد نظرتون زير نويس srt باشه به صورت اتوماتيك در پخش كننده دستگاه قسمت زير نويس فعال ميشه
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------
-در مورد 3d بارها بحث بوده با دوستان
-كم بودن سورس هاي 3d (يا هزينه بر بودن )- نوپا بودن اين تكنولوژي -داشتن نقايصي كه هر روز در جهت اصلاح اون مدل هاي بهتري خواهد امد -هزينه زيادي كه ميپردازين
-البته همه اين ها به كنار ولي ميتونيد با خريد 3d از داشتن تكنولوژي روز لذت ببرين![]()
ممنون دوست عزیز t_tanhayam
3d رو کلا بی خیال شدم
تو سایز 46 بهترین ال ای دی که تمام امکانات رو به جز 3دی داشته باشه چیه (سامسونگ البته)
در ضمن در مورد خرید بین پلاسما و ال ای دی هم یه کم گیج شدم.
عمر مفید پنل و کدر شدن اون برام مهم هستش
ممنون میشم راهنمای کنید.
Last edited by ibiza; 30-12-2010 at 15:14.
-من فكر ميكنم C6900 بهترين انتخاب ممكن هست
-پنل ارزشمندي هست هر چند نقايص edge led ها رو داره منتها مزاياش به نظرم بيشتر هست
-در مورد vs بين پلاسماها و led هم خوب واقعا كار سختيه بستگي به سليقه شما داره
-خيلي از دوستاني كه پلاسما تهيه كردند كاملا راضي هستند وعده اي ديگه ناراضي
-توصيه دوستانه ميكنم حتما از نزديك مقايسه اي داشته باشين خودتون تا راحت تر بتونيد تصميم بگيرين
-در مورد عمر مفيد هم خوب چيزي كه در پنل هاي امروزي مطرح ميشه كاركردي حدود 100000 ساعت هست براي از دست دادن نصف برايتنس پنل
-كه خوب زمان بسيار زياديه وخودتون رو درگير اين مورد نكنيد اصلا
من زیرنویس رو با فرمت اس آر تی در داخل پوشه همان فیلمی که در حال اجرای آن هستم قرار میدم ولی نمیخونه!گفتم شاید راه حل دستی داشته باشه که بشه فعالش کرد که گفتم از شما بپرسم چطور میشه فعالش کرد؟از روی دکمه های کنترل هم که میزنم (دکمه ساب تایتل= به معنی زیر نویس ) میگه زیر نویس موجود نیست![]()
Last edited by mahdi-001; 30-12-2010 at 17:31.
-باید اسم فیلم و اسم زیرنویس تو یه پوشه واحد و دقیقا هم اسم باشن تا بتونه تشخیص بده
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-پنل ارزشمندي هست هر چند نقايص edge led ها رو داره منتها مزاياش به نظرم بيشتر هست
میشه در باره این نقص یه توضیح کوچیک بدین
راه حلی داره؟یا مدل مشابه هست که این مشکل رو نداشته باشه
بازم از توجه شما ممنونم
راه حلی برای نمایش زیرنویس sub & idx پیدا نشد؟!
راهی وجود داره بشه رنگ نمایش زیرنویس srt رو تغییر بدیم و خودمون انتخاب کنیم؟! (آخه تی وی سفید نشون میده و توی بعضی صحنه های فیلمها دیدن زیرنویس مشکل میشه!)
راستی در صورت امکان کد منو مخفی سامسونگ رو هم بگین (C7000)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)