این چه وضعیه آخه... پینگ من رفته بالای 2300
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
برای شما چه ساعاتی اینطور میشه ؟برای من باز چند ساعتی هست بهتر شده 1899 تماس گرفتید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Kianoosh; 07-10-2010 at 01:58.
جناب mehrdad38
آيا دستور وزير ارتباطات براي افزايش سرعت براي كاربران خانكي به مراكز مخابراتي و مراكز سرويس دهنده ابلاغ شده يا نه؟(يعني فردا مي تونم بي دردسر سرويس 256 از مخابرات داشته باشم)
مثل اینکه موافقت شده ولی هنوز کاملا ابلاغ نشده این آخرین خبره:
سرعت اینترنت در منازل افزایش می یابدمدیر عامل شرکت مخابرات ایران گفت: بر اساس دستور وزیر ارتباطات سرعت اینترنت در منازل افزایش می یابد.
صابرفیضی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با اعلام این خبر با اشاره به اینکه تقاضاهایی از سوی مخابرات و سایر ارائه دهندگان خدمات اینترنتی برای افزایش سرعت اینترنت به وزارت ارتباطات شده بود، ادامه داد: هم اکنون افزایش سرعت اینترنت در منازل از طریق مراجع ذی ربط وزارت ارتباطات اعلام شده است.
وی با اشاره به واگذاری اینترنت از طریق شرکت مخابرات گفت: مخابرات هنوز به طور کلی در بخش ADSLوارد نشده و فقط به میزان بسیار محدود برای سازمانها و نهادها این ارتباطات را داریم.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران اظهار داشت: ADSL در حال حاضر از طریق شرکتهای pap واگذار می شود، با پیشنهاداتی که چندی پیش از طرف این شرکت شده ارائه شد در حال مذاکره و مشارکت با شرکتpap هستیم.
١٤/٧/١٣٨٩
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان عزیز
پیرو مطلب بالا
پیگیری کنید ببینید در تهران انجام شده یا نه؟
سلام
دوستان عزیز
لطف میکنید بگید ماکسیموم سرعت دانلود 128 مخابرات چقدر هست؟
با تشکر
حدود 13 - 14
برای من میانگین13kb/s
ولی اگه ماکسیمم بخوای برای چند لحظه تا 35kb/s هم رفت.(فقط یه بار)![]()
مخابرات با وجود تفاوت تنها 3 تومن 256 با 128، كمتر از 256 ابدا به صرفه نيست بنابراين دنبال 128 مخابرات نباش
مخابرات خیلی اشتباهی بزرگی می کنه که اینترنت بالای 128 نمیده درحقیقت ضرر مالی بزرگی به خودش میزنه
اگر مخابرات تلاش کند که سرعت بالا بدهد و اجازه اش را از وزیر جناب دکتر رضا تقی پور بگیرد لطف بزرگی به خودش کرده است چون الان سود تو بازار اینترنت adsl هست لاقل اگر مخابرات دلش به حال خودش نمی سوزه دلش به حال سهامداراش بسوزه .
اگر مخابرات اینترنت پرسرعت با هر سرعتی بدهد مخصوصاً به کاربران خانگیش خیل عظیی از مشتریان را جذب می کند و این باعث بالا رفتن ارزش سهام مخابرات می شود.
حیف که مخابرات با این لوس بازیها خودش رو تحریم کرده است
من جای سهماداران مخابرات بودم از مدیران مخابرات می خواستم که از این فرصت طلایی و از این بازار بکر اسفاده کنند.به فکر بالابردن سود شرکت باشند مخابرات بدون هیچ هزینه ایی می تواند سود عظیمی کسب کند و درامدهاشو نجوم ی بالاببره. بدون هیچ سرمایه گذاری مجدد.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)