تقریبا همیشه همینجوریه و خیلی نوسان داره ولی وقتی از pn/\ استفاده کنی همه چیز درست میشه
فعلا هم که pn/\ ها داغونه
تقریبا همیشه همینجوریه و خیلی نوسان داره ولی وقتی از pn/\ استفاده کنی همه چیز درست میشه
فعلا هم که pn/\ ها داغونه
سلام
دوستان هزینه راه اندازی اولیه چقدره؟
و ایا تمام مکانهایی که سیم کارت انتن میده، اینترنتم وجود داره؟
و اگه بخواید با سرعت adsl مقایسه کنید، سرعتش به اندازه 128 می باشد؟
ممنون
هزینه راه اندازی اولیه نداره
ولی طرحهای مختلفی داره که به صرفه ترینش ماهانه نامحدود هست که 10000 تومن میشه
همه جا که نه ولی تو بیشتر مناطق شهری و روستاها اینترنت داره.من تو محدوده کرج و روستاهای اطرافش هرجا رفتم اینترنت داشتم
اگه پوشش EDGE داشته باشه سرعتش از 128 بیشتر و از 256 کمتره. ولی اگه EDGE نداشته باشه مثل دایل آپ میشه
راستی یک چیزی بگم اگه بخوای تو کامپیوتر استفاده کنی بدون چیز پی ان اصلا بدرد نمیخوره و خیلی نوسان داره.بعضی وقتها حتی یک سایت معمولی هم باز نمیکنه
Last edited by iman_s; 04-10-2011 at 12:58.
ممنون از توضیحاتتون
چطور میشه فهمید پوشش EDGE داره یا نه؟
شماایرانسل رو پیشنهاد میدی یا همراه اول؟
بازم ممنون![]()
از علامت آنتن گوشی موقع اتصال میشه فهمید Edge هست یا Gprs
همراه اول همه جا EDGE نداره و ایرانسل قطعی زیاد داره.
همراه اول نامحدوده و ایرانسل محدودیت حجمی داره.
خیلی جالبه الان سرعت دانلود من با ایرانسل به 20 کیلوبایت هم میرسه در حالیکه قبلا 5 کیلوبایت هم نبود.
ولی با این محدودیت حجمی طرح 1 روزه تو نصف روز تموم میشه. در حالیکه قبلا 200 مگابایت رو تو 2 روز به زور تموم میکردم. الان دیگه باید از خیر دانلود بگذری. یعنی سرعت هم الان به دردت نمیخوره.
یه چیز جالب اینه که همراه اول با اینکه طرح نامحدود داره ولی گوگل رو به زور باز میکنه.
واقعا که خیلی بی انصافن
و کلا هیچکدوم به درد نمیخورن ولی باز از دایال آپ بازدهی بیشتری دارند.
من با گوشیم از طریق ایرانسل که کانکت میشم علامت E می نویسه و سرعتم تا 25 کیلوبایت هم میره ! اما تو همون گوشی که سیم کارت همراه اول رو میذارم علامت G میذاره و سرعت خیلی خیلی خیلی پایینه ! تف به این همراه اول
یعنی حتی مسنجر هم به سختی باز میکنه !
ایرانسل میگرفتم همیشه ، اما چون محدودیت 2 گیگ داره گفتم برم یک ماه همراه اول بگیرم که نوشته نامحدود ! که به این افتضاح برخوردم !
یعنی واقعا هیچ راهی نداره؟!
امکان حذف پست وجود ندارد؟
Last edited by rouzbeh_ziafati; 06-11-2011 at 23:58.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
قضیه از این قراره که من از سیم کارت دائمی همراه اول خودم استفاده کردم و در طول دو ماه شش بسته اینترنت یک روزه رو فعال کردم و الان قبض موبایل من اومده و به جایه شش هزار تومن سی هزار تومن هزینه اینترنت زده.
نحوه محاسبش هم اینطور زده که تو اون شش روز پونصد و بیست و 4 هزار تومن هزینه اینترنت شده به اضافه شش هزار تومن شده پونصدو سی هزار تومن و همراه اول زحمت کشیده پونصد هزار تومن تخفیف داده و هزینه اینترنت شده سی هزار تومن
یعنی بنده که شش تا بسته یه روزه اینترنت همراه اول رو فعال کرده بودم الان باید سی هزار تومن ناقابل بابتش پول پرداخت کنم.
هر چند این واسم یه درس عبرت شود که دیگه از همراه اول هیچ اینترنتی رو فعال نکنم. من بیشتر از این در تعجبم که با سرعت اینترنتش به زور یه صفحه لود میشه اونوقت پونصد وم بیست هزار تومن از کجا اومد؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)