تا موقعی که همچین نظراتی از دهن ما ها بیرون بیاد عمرا یه موقع سینمای ما جهانی میشه!
مگه همون اول شبکه فاکس کف دستش رو بو کرده بود که پریزون بریک اینقئر میترکه؟
تا موقعی که شما شبکه سه (ضرغامی و دوستان!!) رو با شبکه فاکس مقایسه میکنی ، کلا" کشور ایران پیشرفت نمیکنه...
ایشون از اون آدمایی هست که تو ذهنشون حک شده که مرغ همسایه غازه
الان من درمورد شما نظر دادم که درمورد من داری نظر میدی؟!
شما هم از اون دسته آدمهایی هستید که هرچی بزان جلوتون میشینید نگاه میکنید و میگید عجب سریالیه و اینا...
ما نباید بطور یکجانبه نگاه کنیم . ما باید سریال های خودمون رو با مال خودمون مقایسه کنیم و ببینیم چقدر پیشرفت کردیم .
حرفتون رو قبول دارم اما یک صحبتی داشتم...
در یک سکانسی از یک سریالی بود ، الان دقیقا" در خاطرم نیست ولی مشابه این سکانس (و سکانسهای تخیلی دیگر!!) رو در سریالها و فیلمهای ایرانی بشخصه زیاد مشاهده کردم.
یک خانومی بودن در اون سکانس که در رختخواب با لباس و تجهیزات دیگر خوابیده بودند!
ببینید ما اول باید به شعور بیننده احترام بذاریم بعد بریم دنبال ساخت سریال و فیلم.
من وقتی میتونم سریالهای بدون گرایشهای مذهبی!! و بدون سانسورهای اینچنینی نگاه کنم ، چرا باید وقتم رو صرف دیدن این سریالها بگذارم؟! وقتی سطح فکری کارگردان و وزارت ارشاد (و یا هر فی ل ترینگ دیگر!!) انقدر پایینه چرا باید بشینم سریالهاشون رو تماشا کنم؟!
البته صحبت من کلی بود...
در هر صورت من به دوستان پیشنهاد کردم ، شما وقتی با دیدن این سریالها لذت میبرید مطمعنا" با دیدن سریالهای سطح اول جهان دوبرابر بیشتر لذت خواهید برد. این نظر منه ، حالا دوستان میگی این سریال خیلی خیلی خیلی قشنگه اون هم یک نظریه!!
شاد باشید...
پی نوشت : مدیر گرامی لطف کنند پست قبلی بنده رو پاک کنند ، در حین ویرایش پستم بودم که بکل پست بنده خراب شد ، ممنونم.
.gif)