تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 107 اولاول ... 135359606162636465666773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 1066

نام تاپيک: سریال فاصله‌ها

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

حالا من دو تا جریان رو نمی فهمم!!
    دلیل اینکه سعید همه حرفا رو میشنوه و به چشم خودش، شنیده هاشو میبینه و نهایتا حقایق رو باور نمی کنه چیه؟
    و دلیل اینکه علی صبوری و ریحانه فقط راجع به سعید و تاریخ عقد و عروسی حرف میزنن و طی دوره‏ی آشنایی شون یه بار دچار اختلاف سلیقه نمیشن چیه؟!!
    آقا حرف دل منو زدی!!
    یاعلی
    اولا تحلیلت جالب بود.ممنون.
    در مورد اولین سوال به خاطر اینه که سعید از اول به عنوان شخصیتی که از مذهب به دوره انتخاب شده لذا تحت قوانینه این سریال باید تا آخر داستان خطاکار پیش بره!
    در مورد دومین سوال چون هردوی این دو پسر و دختر به نور ایمان و مذهب مزین شدن پس طبق همین قوانین سریال هیچ چیز نمی تونه باعث اختلاف بین این دو شه!

2. 4 کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز officer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران - گیلان

پيش فرض

بیتا دیگه از پسرا خسته شده ماشینشونو بلند میکنه ، ایول : ))

داره خودمونی میشه e3tar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شمال جهنم

12

تا موقعی که همچین نظراتی از دهن ما ها بیرون بیاد عمرا یه موقع سینمای ما جهانی میشه!
    مگه همون اول شبکه فاکس کف دستش رو بو کرده بود که پریزون بریک اینقئر میترکه؟

تا موقعی که شما شبکه سه (ضرغامی و دوستان!!) رو با شبکه فاکس مقایسه میکنی ، کلا" کشور ایران پیشرفت نمیکنه ...

ایشون از اون آدمایی هست که تو ذهنشون حک شده که مرغ همسایه غازه
    الان من درمورد شما نظر دادم که درمورد من داری نظر میدی؟!

شما هم از اون دسته آدمهایی هستید که هرچی بزان جلوتون میشینید نگاه میکنید و میگید عجب سریالیه
    و اینا...

ما نباید بطور یکجانبه نگاه کنیم . ما باید سریال های خودمون رو با مال خودمون مقایسه کنیم و ببینیم چقدر پیشرفت کردیم .

حرفتون رو قبول دارم اما یک صحبتی داشتم...

در یک سکانسی از یک سریالی بود ، الان دقیقا" در خاطرم نیست ولی مشابه این سکانس (و سکانسهای تخیلی دیگر!!) رو در سریالها و فیلمهای ایرانی بشخصه زیاد مشاهده کردم.

یک خانومی بودن در اون سکانس که در رختخواب با لباس و تجهیزات دیگر خوابیده بودند!

ببینید ما اول باید به شعور بیننده احترام بذاریم بعد بریم دنبال ساخت سریال و فیلم.

من وقتی میتونم سریالهای بدون گرایشهای مذهبی!! و بدون سانسورهای اینچنینی نگاه کنم ، چرا باید وقتم رو صرف دیدن این سریالها بگذارم؟! وقتی سطح فکری کارگردان و وزارت ارشاد (و یا هر فی ل ترینگ دیگر!!) انقدر پایینه چرا باید بشینم سریالهاشون رو تماشا کنم؟!

البته صحبت من کلی بود ...

در هر صورت من به دوستان پیشنهاد کردم ، شما وقتی با دیدن این سریالها لذت میبرید مطمعنا" با دیدن سریالهای سطح اول جهان دوبرابر بیشتر لذت خواهید برد. این نظر منه ، حالا دوستان میگی این سریال خیلی خیلی خیلی قشنگه اون هم یک نظریه!!

شاد باشید...

Last edited by e3tar; 31-07-2010 at 13:51.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شمال جهنم

12

تا موقعی که همچین نظراتی از دهن ما ها بیرون بیاد عمرا یه موقع سینمای ما جهانی میشه!

تا موقعی که شما شبکه سه (ضرغامی و دوستان!!) رو با شبکه فاکس مقایسه میکنی ، کلا" کشور ایران پیشرفت نمیکنه...

شما هم از اون دسته آدمهایی هستید که هرچی بزان جلوتون میشینید نگاه میکنید و میگید عجب سریالیه و اینا...

ما نباید بطور یکجانبه نگاه کنیم . ما باید سریال های خودمون رو با مال خودمون مقایسه کنیم و ببینیم چقدر پیشرفت کردیم .

در یک سکانسی از یک سریالی بود ، الان دقیقا" در خاطرم نیست ولی مشابه این سکانس (و سکانسهای تخیلی دیگر!!) رو در سریالها و فیلمهای ایرانی بشخصه زیاد مشاهده کردم.

ببینید ما اول باید به شعور بیننده احترام بذاریم بعد بریم دنبال ساخت سریال و فیلم.

من وقتی میتونم سریالهای بدون گرایشهای مذهبی!! و بدون سانسورهای اینچنینی نگاه کنم ، چرا باید وقتم رو صرف دیدن این سریالها بگذارم؟! وقتی سطح فکری کارگردان و وزارت ارشاد (و یا هر فی ل ترینگ دیگر!!) انقدر پایینه چرا باید بشینم سریالهاشون رو تماشا کنم؟!

البته صحبت من کلی بود...

در هر صورت من به دوستان پیشنهاد کردم ، شما وقتی با دیدن این سریالها لذت میبرید مطمعنا" با دیدن سریالهای سطح اول جهان دوبرابر بیشتر لذت خواهید برد. این نظر منه ، حالا دوستان میگی این سریال خیلی خیلی خیلی قشنگه اون هم یک نظریه!!

شاد باشید...

پی نوشت : مدیر گرامی لطف کنند پست قبلی بنده رو پاک کنند ، در حین ویرایش پستم بودم که بکل پست بنده خراب شد ، ممنونم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شمال جهنم

12

تا موقعی که شما شبکه سه(ضرغامی و دوستان!!) رو با شبکه فاکس مقایسه میکنی ، کلا" کشور ایران پیشرفت نمیکنه...

شما هم از اون دسته آدمهایی هستید که هرچی بزان جلوتون میشینید نگاه میکنید و میگید عجب سریالیه و اینا ...

البته صحبت من کلی بود...

شاد باشید...

پروفشنال dampayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

بیتا دیگه از پسرا خسته شده ماشینشونو بلند میکنه ، ایول : ))
    وای اون صحنه هم که فوق العاده بود
    یعنی چقدر یه آدم می تونه بی شعور باشه !!!
    پسریه احمق!!!

8. 3 کاربر از dampayi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال m.behnam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    YaZd

پيش فرض

وای اون صحنه هم که فوق العاده بود
    یعنی چقدر یه آدم می تونه بی شعور باشه !!!
    پسریه احمق!!!
    من که اگه اون ماشین رو داشتم حاضر نبودم دور دخترا برم

10. این کاربر از m.behnam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

ما یعنی صنف پسر ها باید از این فیلم شکایت کنیم . این همش توهین به شعور پسران است ! چطور دکتر ها و مهندس ها شکایت کنند ما نکنیم ؟ مگه چی ما کمتر از آنهاست

12. 5 کاربر از far2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال m.behnam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    YaZd

پيش فرض

ما یعنی صنف پسر ها باید از این فیلم شکایت کنیم . این همش توهین به شعور پسران است ! چطور دکتر ها و مهندس ها شکایت کنند ما نکنیم ؟ مگه چی ما کمتر از آنهاست
    ما جزء خوباشونیم این کارا نمیکنیم اینا پسر بدان

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا جایی که یادمونه هیچ مسلمونی نباید عیب کس دیگه رو توی بوق و کرنا بکنه و ابروشو ببره حالا این حاج محسن راه افتاده همه جا میگه که بیتا چیکارست و چیکارا میکنه
    خوب حال یه سری از خشک مقدسا تو این سریال گرفته شده

15. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •