تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 380 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 3793

نام تاپيک: درخواست و اعلام قیمت انواع تلویزیون، فقط در این تاپیک

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

نظرتون در مورد Lcd های پارس چیه؟ با این توضیح که پنلش سامسونگ و یا فیلیپس هستش و موتور پردازنده اش هم کره ای
    -تا وقتي برند هاي شايد بگيم جا افتاده تر ومعتبر تر هست سراغ برند هاي متفرقه رفتن كه گاها قيمت كمي هم ندارند كار معقولي به نظر نميرسه (البته ديدگاهها متفاوت هست )

---------- Post added at 07:20 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------

عزیز این قیمتها تو تهران هستش ؟ در کل چه مارکی بهتره و چه مدلی ؟نمی خوام قیمتش از 920 بیشتر باشه؟ من خودم فیلیپس دیدم به نظرم بهتر بود نظر شما چیه؟
    -بله قيمت با گارانتي هست
    -نميشه حكم داد فلان برند بهترين هست
    -سلايق مختلف طراحي هاي مختلف امكنات مختلف قيمت هاي مختلف
    -هر كسي ميتونه با توجه به سليقش هر برندي رو انتخاب كنه
    -مدلهايي كه انتخاب كردين مدل هاي خوبي هستند
    -در مورد فيليپس هم بله منتها شما هزينه رو هم در نظر گرفتين ؟
    -در مورد مباحث مربوط به خريد توي تاپيك مشاوره ادامه بديم بهتر هست تا از عنوان تاپيك منحرف نشيم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

نظرتون در مورد Lcd های پارس چیه؟ با این توضیح که پنلش سامسونگ و یا فیلیپس هستش و موتور پردازنده اش هم کره ای
    من از نزدیک این LCDها رو دیدم .LCDهای زیر 32اینچ پنلشون سامسونگه و 42 اینچ LG-PHILIPS. جدا از کیفیت تصویر که بالاست طراحی LCDهای 26 , 32 اینچ خیلی شیکه.اینم مشخصاتش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------

[QUOTE=t_tanhayam;5767942]-تا وقتي برند هاي شايد بگيم جا افتاده تر ومعتبر تر هست سراغ برند هاي متفرقه رفتن كه گاها قيمت كمي هم ندارند كار معقولي به نظر نميرسه (البته ديدگاهها متفاوت هست )

کجای مارک پارس متفرقست؟؟

3. 2 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

کجای مارک پارس متفرقست؟؟
    -سروش جان بنده قصد جسارت به ساحت هيچ برندي رو ندارم تنها يك سوال ؟
    -در چه كشورهايي اين مدل فروش داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ! Alex !'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

امروز از نمایندگی سونی قیمت ex700 رو گرفتم
    دو میلیون شصت و شصت هزار تومان

---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------

با این وضعیت 100 درصد میرم دنبال V20

اگه نباشه جاش خالی می مونه katlots's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    cincinati

پيش فرض

من خودم دوتا TV پارس دارم محشره منتهی دلیل اینکه محصولات این شرکت دیگه فروغ گذشته رو نداره صرفا به دلیل مدیریت افتضاح هستش. یادم نمیره که امثال همین ال جی و سامسونگ با اهدافی معلوم و برای نابودی این صنعت تو ایران شرکتهای زیر نظرشون مثل شهاب رو درست کردن یاد تلویزیون های گروندیک پارس بخیر

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

-سروش جان بنده قصد جسارت به ساحت هيچ برندي رو ندارم تنها يك سوال ؟
    -در چه كشورهايي اين مدل فروش داره ؟
    با معذرت از شما. شاید برای شما و خیلی دیگه از مردم خرید یه کالای خارجی یا حداقل مارک خارجی که میدونید چندین نفر دیگه توی اروپا، امریکاو.... از اون استفاده میکنند یه افتخار باشه و خرید یه مارک ایرانی کسر شان. ولی برای من خرید کالای ایرانی افتخاره. به نظر شما کشور ژاپن و هند چطوری رشد کردن؟ مردم ژاپن جنس بنجل کشور خودشونو می خریدن تا روزی بتونن کیفیتشونو به حد محصولات آمریکایی و انگلیسی برسونن ، الان شده ژاپن، که همه دوست دارن جنس ژاپنی داشته باشن.
    من قصد طرفداری از برند خاصی مثل پارس ندارم چون خودم tv صنام دارم. دوست ما درست گفت که مدیریت پارس الکتریک خیلی ضعیفه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان محترم من بین LCD40EX500 و LED32EX700 تردید دارم کدام راانتخاب کنم حدود قیمتاشان زیاد فرقی ندارد
    دوستان محترم چه فرق دیگری دارند لطفا کمک کنید .

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوستان محترم من بین LCD40EX500 و LED32EX700 تردید دارم کدام راانتخاب کنم حدود قیمتاشان زیاد فرقی ندارد
    دوستان محترم چه فرق دیگری دارند لطفا کمک کنید .
    -اينجا بپرسين دوست عزيز :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohandes e ekhraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تو تهرانی که شده پایتخت بی معرفتی دنیای امروز

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم بدونم یه سینما خانگی خوب تا ۲تومن چی بگیرم بهتره؟چه مارکی؟lcd یا led?

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با معذرت از شما. شاید برای شما و خیلی دیگه از مردم خرید یه کالای خارجی یا حداقل مارک خارجی که میدونید چندین نفر دیگه توی اروپا، امریکاو.... از اون استفاده میکنند یه افتخار باشه و خرید یه مارک ایرانی کسر شان. ولی برای من خرید کالای ایرانی افتخاره. به نظر شما کشور ژاپن و هند چطوری رشد کردن؟ مردم ژاپن جنس بنجل کشور خودشونو می خریدن تا روزی بتونن کیفیتشونو به حد محصولات آمریکایی و انگلیسی برسونن ، الان شده ژاپن، که همه دوست دارن جنس ژاپنی داشته باشن.
    من قصد طرفداری از برند خاصی مثل پارس ندارم چون خودم tv صنام دارم. دوست ما درست گفت که مدیریت پارس الکتریک خیلی ضعیفه.
    -اين برداشت خيلي غير عادلانست سروش عزيز
    -اول: اينكه جمله بنده چندين مورد داشت كه عمدا براي عده اي از دوستان مثل شما عنوان كردم

برند هاي شايد بگيم جا افتاده تر ومعتبر تر هست سراغ برند هاي متفرقه رفتن كه گاها قيمت كمي هم ندارند كار معقولي به نظر نميرسه (البته ديدگاهها متفاوت هست )
    -دوم :اينكه شما استناد ميفرماييد به اينكه خريد يك كالاي ايراني افتخار هست

-پنلي كه توسط سامي و فيليپس ويا ال جي ساخته ميشه و فقط شايد فرم اون اينجا ساخته بشه ايا ايراني هست ؟

-ايا اين توهين به شعور مشتري نيست ربرند كردن و فروش محصول به نام كالاي ايراني ؟

-سوم : نه براي من ونه براي بقيه دوستان افتخاري نيست خريد كردن محصولات ديگر كشورها چون اونها استفاده ميكنند (اين يك برداشت خيلي غير منطقي هست)

- والبته اين حرفتون شايد طعنه داشت يا توهين

-در مورد پيشرفت ژاپن ايا اين باعث شد ؟

مردم ژاپن جنس بنجل کشور خودشونو می خریدن تا روزی بتونن کیفیتشونو به حد محصولات آمریکایی و انگلیسی برسونن ، الان شده ژاپن، که همه دوست دارن جنس ژاپنی داشته باشن.
    -به هر صورت انتخاب hdtv كاملا سليقه اي هست از انتخابي كه كردين نهايت لذت رو ببرين

-اميدوارم اين مديران ..محترم شركت هاي داخلي هم فكري براي حال خودشون بردارند
    Last edited by t_tanhayam; 14-01-2011 at 11:05.

12. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •