ولی من از این ناراحتم بززیل دیگه اون سبک قدیم رو نداره
و سبکش خیلی شبیه اروپاست
ولی من از این ناراحتم بززیل دیگه اون سبک قدیم رو نداره
و سبکش خیلی شبیه اروپاست
بچه ها در مورد عدم دعوت از رونالدینیو یکی از بچه ها می گفت تو یکی از بازیهای مقدماتی رونالدینیو به شکل وحشتناکی فقط تو زمین راه می رفت و دونگا کنار زمین داشت خودشو می کشت که اینطوری کن و اونطوری...محل نمی ذاشت و می خندید و این برنامه ها...
درسته قضیش؟
کلا رونالدینیو کی برا برزیل تو زمین راه نرفته که فقط همین یکبار خبرش اومده بیرون ادم پولکی پول ندیده از بچگی اوغده داشته نه کسی نگا قیافش میکرد نه پول داشت واسه همین اوغده ای شده حقش همینه و بس یکم از رونالدو یادمیگرفت بد نبودبچه ها در مورد عدم دعوت از رونالدینیو یکی از بچه ها می گفت تو یکی از بازیهای مقدماتی رونالدینیو به شکل وحشتناکی فقط تو زمین راه می رفت و دونگا کنار زمین داشت خودشو می کشت که اینطوری کن و اونطوری...محل نمی ذاشت و می خندید و این برنامه ها...
درسته قضیش؟
ما طرفداران هلند اهل رجزخوانی نیستیم. ما اهل منطقیم. برزیل و هلند تیمهای خوب و کاملی هستند . هردو تیم زیبا بازی میکنند. نتیجه این بازی را نمیتوان از قبل پیش بینی کرد و هر نتیجه ای ممکن است در مسابقه رخ دهد. شاید اگر این دو تیم در فینال با هم روبه رو میشدند خیلی بهتر بود. مطمئنا این بازی زیباترین بازی جام خواهد شد.
بابا این مطلب رو200000000000000000000000000000000000000000با ر گفتی![]()
باید 1002 بار بگم
البته شما هم آدم نکته سنجی هستیا.
من طرفدار آلمانم و نه طرفدار هلندم و نه برزیل ولی به نظرم برزیل ببره
و آلمان هم از اون طرف ببره و این دفعه آلمان انتقامش رو از برزیل بگیره!
سعید جان نگران نباش.....
خود مجتبی یه قولهای بمن داده...قراره بیان فینال...بعدش هم ما یه انتقام کوچولو وخودمونی ازشون میگیریم.![]()
غیر خوابشو ببینید
فینال 2010 . گزراشگر - عادل فردوسی پور : فابیانو 2 - آلمان 0
هلند هم که کوچیکتر از این حرفاست که جلو برزیل کبــیـر قد علم کنه![]()
ژمنا نیازی به این رجز خونیا ندارن!
آینده همه چیز رو معلوم خواهد کرد!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)