اگر که قراره بیاری منم پایه ام ها![]()
اگر که قراره بیاری منم پایه ام ها![]()
ای بابا مثل اینکه بدجوری سوء تفاهم شده. من الان دارم با لپ تاپم کلی حال میکنم و جدآ ازش فوق العاده راضیم. اما از اونجایی که قراره هفته اینده برم چین گفتم که اینکار رو انجام بدم.به نظر من در حال حاضر G73 هیچ مزیتی نسبت به N61jq نداره و برای اینده تفاوتشون حس میشه.تازه من اگه لپ تاپمو نتونم بفروشم که این کار رو نمیکنم.
Last edited by Vaioman; 01-07-2010 at 10:01.
ولی من هنوزم بین sony و asus موندم! وایو من عزیز کاش یه سری عکس توپ و فیلم از صفحه نمایش و کیفیت صدای لپ تاپت بزاری...
جلل خالق .. !
مگه از صدا هم میشه عکس گرفت ؟.
جدا از شوخی منم عکس می خوام و فکر کنم بار 103.56 باشه که دارم میگم .
موفق باشید .
شوخی کردم .
اگر که ناراحت شدید ببخشید ..
نه بابا خواهش میکنم.چرا ناراحت شم ...![]()
من تازه گرفتم کیفیت صفحه نمایشش عالیه خیالت راحت باشه اگه میخوای بگیری.
بعد میخوای تو یه رنج قیمت بگیری یا اینکه با امکانات مساوی با سونی؟ اگه حالت دومه سونی بهتره
سونی لپ تاپ قشنگ و با کیفیتیه...ولی چون گرافیک قوی نداره به ایسوس گرایش پیدا کردم...الان میخوام دقیقا بدونم کیفیت صفحش چطوره و همینطور صداش؟؟؟
میشه از بین اهالی این کلوپ یکی لطف کنه و واسه ما از لپ تاپش عکس بزاره...؟
من می تونم عکس بگیرم اما می ترسم با کیفیت در نیاد عکسم و فکر کنی لبتاپ خوب نیست ببین من هم مثل شما بودم اما بعد کلی تحقیق خریدم من حتی تصویرشم ندیده بودم چرا تو یوتیوب رفتم سرچ کردم یکسری فیلم اومد و من تونستم کیفیتشو اونجوری ببینم هم تو بازی هم در زمان باز کردن باکس هم تو ویندوزش الانم دارم عالیه تو بازی حرف نداره فیلمهای دی وی دی رو خیلی طبیعی و تمیز اجرا میکنه انگار واقعیه خلاصه حرف نداره اگرم بخری هیچ مشکلی نخواهی داشت من خریدم و الان باهاش راحتم با ویندوز خوشم کار میکنم صدا قوی نیست اما فوق العاده شفاف و تمیز صداش خیلی طبیعی و ریل.بخر شک نکن برو از پایتخت بخر یا پارسان البته بازار رضا و یکی دیگه هم هست بالاتر ازون بگیری پشیمون نمیشی.وسواستو بزار کنار سونی اصلا بدرد نمی خوره می دونی چرا هم تو گیم ضعیفه هم اینکه قدرت خنک کنندگیش پایینه و زود داغ میکنه دوروز دیگه همش باید بری گارانتی برای تعمیر تازه کیفیت مانیتورشم دلچسب نیست اینو خیلی ها گفتن رزولوشن بالاش هم باعث شده ایکونا کوچیک دیده بشه تازه باون رزولوشن فکر نکن هیچ بازی رو درست اجرا کنه چون افت فریم پیدا میکنه شدیدا هیف 1800 نیست بدی و یه بازی هم نتونی بکنی.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)