-نه عزيز اين سري تيونر ديجيتال نداره كلا سري هاي c متعلق به 2010 هستند وجديدیعنی جدیدا ----t رو از روشون حذف کردن؟یا مدلش قدیمیه؟
-نه عزيز اين سري تيونر ديجيتال نداره كلا سري هاي c متعلق به 2010 هستند وجديدیعنی جدیدا ----t رو از روشون حذف کردن؟یا مدلش قدیمیه؟
سلام
کسی از دوستان میدونه چطور میشه 200Hz رو روی 37c695 فعال کرد؟
قبلا یک گزینه ای تو منوی مخفی32b690بود که 100Hz رو به 120hz تبدیل میکرد و زمانیکه در قسمت موشن میرفتیم به جای 100Hz میشد 120Hzممنون
-عزيز پنل 120 هرتز نهايت هست نه 200 هرتز نميشه اينكار رو كرد
-اگر هم دستكاري بشه اتفاق خاصي نميوفته
با سلام و تبریک سال نو خدمت دوستان عزیز پی سی ورلد
من تلویزیون رو با کابل شبکه به مودمم وصل کردم، اگر تلویزیون برای چند ساعت خاموش باشه و روشنش کنم چراغ اتصال به شبکه روی مودم روشن نمیشه و باید یک بار تلویزیون رو خاموش و دوباره روشن کنم تا اتصال برقرار بشه. با چند تا کابل مختلف هم امتحان کردم مشکل حل نشده، کسی میتونه برای حل این مشکل منو راهنمایی کنه؟
-اين تاپيك توضيح داده شده مسلم جان :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیرو سوالی که قبلا کرده بودم در رابطه با اتصال هارد ساتا به تلویزیون lcd سامسونگ
با یه تبدیل ساتا به usb که مارکش lotus و جعبش زرد و قیمتش من 12000 خریدم تونستم هارد ساتای 500 گیگم رو به تلویزیون وصل کنم و باهاش فیلم ببینم
اینجوری دیگه نیاز به تکه کردن فیلم های hd برای جاشدن در یک فلش مموری هم نیست
ممنون از همه دوستان که منو راهنمایی کردن و البته تبلیغات سایت های مختلف![]()
سلام
کسی خبر داره سری جدید ال سی دی ها چه تاریخی ارایه میشه ؟
چون هیچکدام از نمایندگی ها 40 اینچ c 695 را ندارند
ممكن تا پايان فصل مدل هاي جديد بياد
منتها ال اي دي هستند واز ال سي دي ها خبري نيست هنوز
با سلام و تبریک سال نو
من فیلمهای dvd زریرنویس دار فارسی را روی هارد 500 اکسترنال2.5 کپی می کنم
چطوری می توانم این فرمت رو از روی پورت usb بصورت پیوسته و زیر نویس دار پخش کنم چونکه نمیتوانم وارد منوهای dvd شوم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)