بله امیر جان، صحبت شد، جایزه گرفتن فرهادی هم با سانسورهای مورد نیاز () پخش شد (در ابعاد 3gp
)
یه منتقد آوردن و یه سری صحبت شد که تو تاپیک جدایی نادر از سیمین هست
بله امیر جان، صحبت شد، جایزه گرفتن فرهادی هم با سانسورهای مورد نیاز () پخش شد (در ابعاد 3gp
)
یه منتقد آوردن و یه سری صحبت شد که تو تاپیک جدایی نادر از سیمین هست
دیشب جیرانی از پسر الیور استون سئوال میکنه: " شما تو امریکا برنامه راجع به سینما در تلویزیون دارید؟"
بنده خدا یادش رفت چندتا کانال تلوزیونی تو دنیا هست
دیشب دیگه شورشو در آورده بودن وقت گفنگو با پسر استون
همش حرف سیاسیو - هالیودیسمو و ... میزدن !!!
نمیخوان قبول کنن بهتر سینما در حال حاضر تو دنیا هالیووده
ولی از این آقای باغبانی خیلی خوشم میاد کلا معلومه خیلی سرش میشه
امشب که فرزاد حسنی مهمون برنامه بود خیلی جالب بود. جیرانی بهش گفت تو باید روی صندلی من باشی، ولی اونجایی. حسنی هم با تعریفش از فراستی و ... یه جورایی مشکوک می زد. البته کاملا معلومه که انسان پاچه خواری نیست، ولی خب... از حرکات و تیکه های حسنی، می زد که بالاخره مجری هفت می شه.
بعد اینکه وقتی جیرانی بهش گفت ایشالله باز هم بازی ازت می بینیم، به جیرانی گفت ایشالله تو فیلم خود شما بازی کنم و جیرانی هم خیلی جدی گفت آره آره حتما! چرا نگران این تعارف ها نیستن ملت؟!
صحبت های هاشمی (دیشب) راجع به جدایی واقعا عالی بود... لذت بردم... + دیالوگ های بین او و جیرانی هم واقعا ماهیتی کمدی داشت! خصوصا سره سرمایه گذاران پیشونی سفید. : دی
کسی لینک دانلودی ازش داره؟
آقا کسی ویدئوی سوتی جیرانی رو تو هفت دیشب داره؟
محتوای مخفی: توضیح سوتی : دی
حیف که خنده بازار هشت رو حذف کرده و الا سوژه ای بود! : ))
البته در کنار اینا بحت نسبتا خوبی رو با شمقدری داشت.
+
گزارش مردمی بغض یاد "چه کسی امیر را کشت" رو زنده کرد... و بخش نقد فیلم دیشب و بده بستون های حسنی نسب و فراستی راجع به فیلم ها و البته داوری جشنواره خیلی عالی بود./
کلاً هفت پیشرفت بسیار قابل توجهی داشته ...
الان جیرانی دیگه از اون حالت تمسخر برانگیز اوایل فاصله گرفته و حرفهای تر شده ...
حرفاش معقول تره و گاهی در مقابل مسئولین و برخی مهمونا به صدای اعتراض سینمامون هم تبدیل میشه ...
البته مدیریت زمانش، حداقل در بیان، خوب نیست. وسط حرف منتقد بیست بار تکرار میکنه که یه دقیقه وقت داری، سی ثانیه وقت داری .... کل رشتهی افکار طرفو پاره میکنه
تو قطع کردن به گزارشها هم بسیار آماتور عمل میکنه ! فراستی یا منتقد مهمان دارن بحث بسیار مهمی رو انجام میدن، یهو دقیقاً وسط حرفای طرف، میگه بریم گزارشو ببینیم برگردیم !!
خب مرد حسابی وایسا حرفش تموم شه، وحی منزل که نیست !!
فراستی ادبیاتش بهتر شده و نگاهاش نسبیتر از گذشته است ...
اون هم کمی از تندروی ناشی از مقایسهی تمام فیلمها با بهترین شاهکارهای ژانر خودش فاصله گرفته (با این حال هنوز خیلی کار داره)
نکتهی بسیار مثبت هفت در دوران جشنواره، حضور منتقدان مهمان و بحثهای بسیار خوبشون با فراستی است که اغلب هم با هم موافقن، چون فیلمها چندان بحثبرانگیز نیستن ... (تا جایی که یادم میاد فقط امیر قادری سر پل چوبی با فراستی مخالف بود که اون هم دیالوگ بینشون خوب بود)
نیما حسنینسب، خسرو نقیبی و محمد باغبانی فوقالعادهان ... از خوشفکرترین منتقدا هستن و با وجود جوانی، اما بسیار بامعلومات و حرفهای به سینما نگاه میکنن ... ترکیبشون با مسعود فراستی بسیار دلنشین و دیدنی میشه، به نحوی که کل 9 روز گذشته، من تا خود 3 نصفه شب بیدار موندم تا بحثهاشون رو کامل دنبال کنم. حتی پدرم هم که اهل سینماست، اما سینمای روشنفکری و بحثهای بسیار تخصصی سینما باب میلش نیست، تا آخرین لحظه میشینه و برنامه رو به دقت نگاه میکنه ...
گزارشهای مردمی، مصاحبهها و پوشش تقریباً کامل جشنواره بسیار قابل تقدیر و ستودنی است ...
اما هنوز ضعفهای زیادی در این برنامه وجود داره که امیدوارم کم کم برطرف بشه ...
در کارهای گرافیکی، به خصوص فونتهای به کار رفته، ولهها، Openning ها و از این دست، مشکلات فراوانی دارن. گاهی ابتکارات تو ذوق میزنن (مثل "دو تصویر همزمان" کردن گزارشهای مردمی که باعث کوچیک شدن تصویر مصاحبه شونده میشه. این مورد دربارهی مردم چندان اهمیتی نداره، اما تو مصاحبه با هنرمندا هم این کارو انجام میدن! خب زیرنویس که نمیذارین! حداقل بزرگش کنین بفهمیم دارین با کی مصاحبه میکنین! )
در پایان، ای کاش همهی روزهای سال، جشنواره بود !
Last edited by Kurosh; 11-02-2012 at 20:19.
جدی اینو گفت ؟ من صحنه رو دیدم ولی صدای تلویزیون کم بود متوجه نشدم چی گفت !بنده خدا آخر مصاحبه با شمقدری وقتی ببنندگان رو دعوت کرد که برن کلیپ ببنن، از صندلی بلند شد (میکروفون قطع نشده بود) و گفت: "آخ آخ من برم دستشویی!"
شاید خیلی مربوط به تاپیک نباشه
ولی دو شب گذشته که فزاد موتمن (کارگردان بیداری) به برنامه ی هفت اومده بود،
با عینکش شدیداً برام یادآور مارتین اسکورسیزی بود
![]()
![]()
امسال فیلم هایی که ازشون خوشش میومد و تعریف می کرد هم بیشتر از پارساله
از
ضد گلوله
روزهای زندگی
قلاده های طلا
گشت ارشاد
خوابم میاد
تعریف کرد مخصوصا 3 تای اولی
و فیلم هایی رو هم که خیلی کوبید یکی نارنجی پوش بود یکی هم برف روی کاج ها
در مورد بقیه فیلم ها نقدش معتدل بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)