تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 110 اولاول ... 135359606162636465666773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 1095

نام تاپيک: ✔ کنکور تخصصی زبان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

کسی میدونه این درصدایی که کانون اینجا زده براساس میانگین درصدای کساییه که تو اون رشته قبول شدن یا آخرین نفر قبول شده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

به نظرتون با این درصدا احتمال قبول شدن تو دانشگاه اصفهان چه‌ قدره؟ مترجمی یا زبان و ادبیات فرقی نمیکنه، روزانه البته. چون اصلآ دانشگاه اصفهان شبانه زبان پذیرش نمیکنه حداقل پارسال اینجوری بود
    ادبیات: ۵۰
    عربی: ۳۲
    دینی: ۵۰
    زبان عمومی: ۹۴
    زبان تخصصی: ۶۵
    یه نگاهی که تو دفترچه شماره ۲ پارسال کردم گویا پذیرش ۶۰ درصد بومی فقط مال ریاضی و تجربی و انسانیه و چیزی در مورد زبان و هنر ننوشته. به هر حال خودم منطقه ۱ و بومی اصفهانم. ضمنآ به نظرم زبان تخصصیاش خیلی راحت بود ولی هر کدومش که رو دو تا گزینه شک داشتم اشتباه از آب دراومد به خاطر همین فکر میکنم بقیه خیلی خوب زده باشن و رتبه م اونجوری که میخواستم نشه

نمیشه بگی قبول میشی یا نمیشی ولی شانس داری باید با توجه به سختی درسا تو کنکور و درصدای بقیه بچه ها بسنجی پس قطعا تا اومدن کارنامه ها چیزی مشخص نیست مثلا من زبانم خوبه و قلم چی رو ( خیلی هم آسون نیست در سطح کنکوره حتی چند تا سوال مشابه با امسال هم داشت وقتی میگم مشابه منظورم واقعا مشابهه ) هشتاد و پنج به بالا میزدم ولی تو کنکور 62 درصد زدم . ادبیات امسالم از اون چیزی که من تا الان دریافتم نسبتا سخت بوده و دوستای زبان منم خوب نزدن بهرحال امیدوارم قبول بشی

راستی اینم هست که عربی بچه ها ضعیفه خودشونو میکشن 30-20 بزنن به نظرم متوسط بود ولی خوب دینی درس آسونیه امسالم تو کنکور به نظرم زیاد سخت نبود.
    Last edited by konkoorii; 03-07-2012 at 17:21.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کسی میدونه این درصدایی که کانون اینجا زده براساس میانگین درصدای کساییه که تو اون رشته قبول شدن یا آخرین نفر قبول شده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه منظورت رتبه کشوریه آخرین رتبه قبولیه
    اگه منظورت میانه کانونه اون میانگینه ترازه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

نمیشه بگی قبول میشی یا نمیشی ولی شانس داری باید با توجه به سختی درسا تو کنکور و درصدای بقیه بچه ها بسنجی پس قطعا تا اومدن کارنامه ها چیزی مشخص نیست مثلا من زبانم خوبه و قلم چی رو ( خیلی هم آسون نیست در سطح کنکوره حتی چند تا سوال مشابه با امسال هم داشت وقتی میگم مشابه منظورم واقعا مشابهه ) هشتاد و پنج به بالا میزدم ولی تو کنکور 62 درصد زدم . ادبیات امسالم از اون چیزی که من تا الان دریافتم نسبتا سخت بوده و دوستای زبان منم خوب نزدن بهرحال امیدوارم قبول بشی

راستی اینم هست که عربی بچه ها ضعیفه خودشونو میکشن 30-20 بزنن به نظرم متوسط بود ولی خوب دینی درس آسونیه امسالم تو کنکور به نظرم زیاد سخت نبود.
    من کنکورای قلمچی رو شرکت نکردم ولی روی کتابش یه سی‌دی بود از کنکورای سالای قبلشون اونا رو همه رو بالای هشتاد درصد میزدم نصف سئوالاشون تکراری بود. ولی زبان تخصصی کنکور امسال نسبت به آزمایشیای سنجش خیلی راحتتر بود حداقل سر جلسه اینجوری بود برام. تا اومدم بیرون خودم تو بدترین شرایط فکر میکردم بالای هشتاد زدم ولی بعد که کلید سنجش اومد حالم گرفته شد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اگه منظورت رتبه کشوریه آخرین رتبه قبولیه
    اگه منظورت میانه کانونه اون میانگینه ترازه
    نه اون بخش چند از دهشو میگم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من کنکورای قلمچی رو شرکت نکردم ولی روی کتابش یه سی‌دی بود از کنکورای سالای قبلشون اونا رو همه رو بالای هشتاد درصد میزدم نصف سئوالاشون تکراری بود. ولی زبان تخصصی کنکور امسال نسبت به آزمایشیای سنجش خیلی راحتتر بود حداقل سر جلسه اینجوری بود برام. تا اومدم بیرون خودم تو بدترین شرایط فکر میکردم بالای هشتاد زدم ولی بعد که کلید سنجش اومد حالم گرفته شد
    خوب دقیقا حس منو داشتی من گریه ام گرفت غلط زیاد زدی مگه نه ؟ فکر کنم خیلی ها این مشکلو پیدا کردن امسال چون من پارسال درصدم بیشتر بود با اینکه اصلا برا زبان نخونده بودم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نه اون بخش چند از دهشو میگم
    اون میانگینه

8. این کاربر از konkoorii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

خوب دقیقا حس منو داشتی من گریه ام گرفت غلط زیاد زدی مگه نه ؟ فکر کنم خیلی ها این مشکلو پیدا کردن امسال چون من پارسال درصدم بیشتر بود با اینکه اصلا برا زبان نخونده بودم.
    آره اگه اون اشتباها رو نزده بودم هفتاد و خورده ای میشدم

اینجوری پس جای امیدواری هست اگه آخرین نفر بود خیلی قبول شدن سخت میشد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

بچه ها میانگین ترازای قلمچی شما چجوریا بود؟ اونطوری که انتطار داشتین تو کنکور نتیجه گرفتین؟ من میانگین ترازام 6727 بود. 3تا جامع آخر همه رو بالای 7000 بودم ولی کنکور اونطوری که فکر میکردم نتیجه نگرفتم، به خصوص زبان تخصصی. برای شمام همینطوریه؟ در کل، میخوام بدونم سوالا برای همه سخت بوده یا من خراب کردم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

بچه ها میانگین ترازای قلمچی شما چجوریا بود؟ اونطوری که انتطار داشتین تو کنکور نتیجه گرفتین؟ من میانگین ترازام 6727 بود. 3تا جامع آخر همه رو بالای 7000 بودم ولی کنکور اونطوری که فکر میکردم نتیجه نگرفتم، به خصوص زبان تخصصی. برای شمام همینطوریه؟ در کل، میخوام بدونم سوالا برای همه سخت بوده یا من خراب کردم؟
    منم همون طور که تو پستای قبلی گفتم اصلآ اونجوری که میخواستم زبان تخصصی رو نزدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •