کسی میدونه این درصدایی که کانون اینجا زده براساس میانگین درصدای کساییه که تو اون رشته قبول شدن یا آخرین نفر قبول شده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه این درصدایی که کانون اینجا زده براساس میانگین درصدای کساییه که تو اون رشته قبول شدن یا آخرین نفر قبول شده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشه بگی قبول میشی یا نمیشی ولی شانس داری باید با توجه به سختی درسا تو کنکور و درصدای بقیه بچه ها بسنجی پس قطعا تا اومدن کارنامه ها چیزی مشخص نیست مثلا من زبانم خوبه و قلم چی رو ( خیلی هم آسون نیست در سطح کنکوره حتی چند تا سوال مشابه با امسال هم داشت وقتی میگم مشابه منظورم واقعا مشابهه) هشتاد و پنج به بالا میزدم ولی تو کنکور 62 درصد زدم . ادبیات امسالم از اون چیزی که من تا الان دریافتم نسبتا سخت بوده و دوستای زبان منم خوب نزدن
بهرحال امیدوارم قبول بشی
راستی اینم هست که عربی بچه ها ضعیفه خودشونو میکشن 30-20 بزنن به نظرم متوسط بود ولی خوب دینی درس آسونیه امسالم تو کنکور به نظرم زیاد سخت نبود.
Last edited by konkoorii; 03-07-2012 at 17:21.
اگه منظورت رتبه کشوریه آخرین رتبه قبولیه
اگه منظورت میانه کانونه اون میانگینه ترازه
من کنکورای قلمچی رو شرکت نکردم ولی روی کتابش یه سیدی بود از کنکورای سالای قبلشون اونا رو همه رو بالای هشتاد درصد میزدم نصف سئوالاشون تکراری بود. ولی زبان تخصصی کنکور امسال نسبت به آزمایشیای سنجش خیلی راحتتر بود حداقل سر جلسه اینجوری بود برام. تا اومدم بیرون خودم تو بدترین شرایط فکر میکردم بالای هشتاد زدم ولی بعد که کلید سنجش اومد حالم گرفته شد
نه اون بخش چند از دهشو میگم
خوب دقیقا حس منو داشتی من گریه ام گرفت غلط زیاد زدی مگه نه ؟فکر کنم خیلی ها این مشکلو پیدا کردن امسال چون من پارسال درصدم بیشتر بود با اینکه اصلا برا زبان نخونده بودم.
اون میانگینه
آره اگه اون اشتباها رو نزده بودم هفتاد و خورده ای میشدم
اینجوری پس جای امیدواری هست اگه آخرین نفر بود خیلی قبول شدن سخت میشد
بچه ها میانگین ترازای قلمچی شما چجوریا بود؟ اونطوری که انتطار داشتین تو کنکور نتیجه گرفتین؟ من میانگین ترازام 6727 بود. 3تا جامع آخر همه رو بالای 7000 بودم ولی کنکور اونطوری که فکر میکردم نتیجه نگرفتم، به خصوص زبان تخصصی. برای شمام همینطوریه؟ در کل، میخوام بدونم سوالا برای همه سخت بوده یا من خراب کردم؟
منم همون طور که تو پستای قبلی گفتم اصلآ اونجوری که میخواستم زبان تخصصی رو نزدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)