تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما دلایل ناکامی تیم ملی فوتبال ایران چیست؟

راي دهنده
186. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سازمان تربیت بدنی

119 63.98%
  • فدراسیون فوتبال

144 77.42%
  • کادر فنی

74 39.78%
  • بازیکنان

80 43.01%
Multiple Choice Poll.
صفحه 63 از 224 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 2240

نام تاپيک: جام ملت‌های آسیا (AFC Asian Cup) | قطر 2011

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

گروه یک با گروه دو و گروه سه با گروه 4 بازی میکنه یعنی در صورت صعود ایران با همون کره اینا برمیخوریم
    ممنون پس درست دیده بودم یه جایی
    این جوری خوش به حال اونوری ها
    اواتارت هم باحاله!

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اول اینکه هنوز از باخت عربستان خوشحالم ولی این ترکی اعصابمون رو ریخت به هم !!!!!

فقط خدا کنه کارشناس های afc مهر تایید بزنن به قضاوتش

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

/گزارش خبرنگار اعزامي فارس از دوحه/
    از تمجيد يك تصميم شجاعانه تا حمله سرمربي سوريه به "تركي "

به گزارش خبرنگار اعزامي فارس از دوحه، شبكه تلويزيوني الجزيره اسپرت پس از بازي تيم‌هاي ژاپن و سوريه كه با پيروزي سامورايي‌ها همراه شد، صحنه‌هاي داوري را به كارشناسي گذاشت.
    با پخش تصاوير آهسته‌ ضربه پنالتي به سود سوريه، ابتدا آفسايد نبودن اين موقعيت مورد تأييد قرار گرفت و سپس پنالتي گرفته شده از سوي تركي را كارشناسان تأييد كردند.
    كارشناس داوري اين شبكه تلويزيوني، تركي را مورد تمجيد و تحسين قرار داده و تصميم وي را شجاعانه خواند.

در ادامه كارشناسان روي صحنه پنالتي ژاپن به جمعبندي نرسيده و تأييد يا عدم تأييد آن را لازمه بررسي بيشتر دانستند.
    تركي در اين بازي جنجالي، 2 كارت قرمز به بازيكنان ژاپن و سوريه نشان داد.
    اما اين همه ماجرا نبود و با سوت پايان بازي، كادر فني تيم ملي سوريه و در رأس آنها سرمربي اين تيم، تيتا والري به سمت تركي حمله‌ور شدند كه اين مسأله منجر به آن شد تا نيروهاي حفاظتي و امنيتي حاضر در ورزشگاه القطر با اسكورت داور و كمك‌هاي وي، آنها را از زمين بازي خارج كنند.
    همچنين زماني كه در پايان بازي، بازيكنان براي انجام بازي جوانمردانه در ميانه ميدان جمع شدند، برخي از بازيكنان سوريه به تركي اهانت كردند.

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اول سوتی فوتبال 3 رو داشته باشید

برتري ژاپن مقابل سوريه

تيم ملي فوتبال ژاپن که در نخستين ديدار با گل دقايق تلف شده از شکست مقابل اردن گريخته بود، در دومين ديدار مقابل سوريه به برتري 2 بر يک دست پيدا کرد. قضاوت اين ديدار را محسن ترکي بر عهده داشت و حسن کامراني فر و رضا سخندان هم او را در امر قضاوت ياري کردند.

شاگردان زاکروني در نيمه‌ي نخست توسط "هاسه به" به گل برتري رسيدند و با همين اندوخته ي يک گل راهي رختکن شدند.

ژاپن در نيمه‌ي دوم هم تيم مسلط ميدان بود، اما اين سوريه بود که توانست به گل مساوي برسد.

مهاجم اردن پس از چند بار رفت و برگشت توپ در آستانه‌ي دروازه صاحب توپ شده بود که خطاي دروازه بان مانع از گلزني شد. محسن ترکي ابتدا در سوت خود دميد و اعلام پنالتي کرد

، اما پرچم کامراني فر باعث شد تا در تصميم خود تجديد نظر کند.

بازيکنان ژاپن به شدت به تصميم ترکي معترض بودند، اما در نهايت ترکي تصميم اوليه‌اش را تاييد و دروازه‌بان ژاپن را اخراج کرد تا سوريه صاحب يک ضربه‌ي پنالتي شود. نيشي کاوا که که به جاي کاواشيما درون دروازه قرار گرفته بود جهت ضربه را تشخيص داد، اما ضربه‌ي پنالتي الخطيب در دقيقه‌ي 76 به گل تبديل شد. پيش از ضربه کارگردان تلويزيوني بر روي چهره‌ي عکاس سوري که زوم کرد که اين عکاس از شدت هيجان در حال گريه کردن بود.

ژاپن که 3 امتياز اين بازي را هم از دست رفته مي ديد، به حمله ادامه داد و اين بار ترکي به سود ژاپن پنالتي اعلام کرد و "کيسوکه هوندا" گل برتري را در دقيقه‌ي 82 به ثمر رساند.

اردن بعد از دريافت گل دوم چند حمله‌ي خطرناک انجام داد که سودي نداشت و اين بازي در پايان با برتري ژاپن به پايان رسيد.

**ترکيب دو تيم

ژاپن: کاواشيما، اوچيدا، يوشيما، کونو، ناگاتومو، اندو، هاسه‌به، ماتسوي، هوندا، کاگاوا (اوکازاکا)، مائدا (نيشي گاوا) .

سوريه: بلهوس، عبدالدايم، دياب، دکا، صباغ، الحسين، اسماعيل، الحسين (العقا)، اوعاد (الخطيب) ، عيان، الزينو (مالکي)

کارت زرد: اوعاد و العقا، صباغ از سوريه. اوچيدا، يوشيما و ماتسوي از ژاپن

کارت قرمز: کاواشيما از ژاپن و صباغ از سوريه

در پايان دومين روز از گروه B ژاپن و اردن در مکان هاي اول و دوم گروه قرار گرفتند. سوريه به 3 امتياز در مکان سوم ايستاد و عربستان بدون امتياز در انتهاي گروه قرار گرفت.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کد خبر : 32280 زمان ارسال خبر : پنج‌شنبه 23/10/1389 ساعت : 22:47

حمايت دوبي اسپورت و الجزيره از تصميم تركي/تصميم تركي صحيح و شجاعانه بود

شبکه تلويزيوني دوبي اسپورت با چندين بار پخش تصاوير آهسته‌ي پنالتي سوريه، تصميم ترکي را تاييد کرد.

کارشناس داوري شبکه‌ي دوبي اسپورت درباره‌ي صحنه پنالتي سوريه که مورد اعتراض شديد ژاپني‌ها قرار گرفته بود، عنوان کرد: «براي نظر دادن درباره‌ي صحنه‌ي پنالتي سوريه، بايد مشخص شود مدافع ژاپن به توپ ضربه زده يا مهاجم سوريه.»

پس از اين اظهار نظرکارشناس داوري، تصاوير مربوط به صحنه‌ي پنالتي بارها به صورت آهسته پخش شد. تلويزيون شبکه دوبي اسپورت با کشيدن داير‌ه‌ي قرمز دور توپ، نشان داد که مدافع ژاپن به توپ ضربه زده و اين صحنه آفسايد نبوده است.

شبکه‌ي تلويزيوني الجزيره هم با حمايت از ترکي، تصميم داور ايراني بازي را "شجاعانه" توصيف کرد.

محسن ترکي که قضاوت اين ديدار را بر عهده داشت، دو پنالتي براي هر يک از دو تيم اعلام کرد و با نشان دادن دو کارت قرمز، دو تيم را ده نفره کرد تا جنجالي‌ترين ديدار جام پانزدهم را تا پايان ششمين روز رقابت‌ها سوت زده باشد.

منبع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من پیشاپیش عذر میخوام که این جمله رو میگم اما حرف هر دوتاتون خنده داره.
    یعنی چی مدافع ژاپن نباید جلو میرفت؟ کی همچین قانونی رو وضع کرده؟؟؟!!!! و در مورد شما گرافیکار ، مگه تصویر پشت دروازه رو ندیدی؟ مهاجم سوریه توپ رو زد.
    در واقع قضیه اینطوریه که اگه اون مهاجم توپ رو مستقیماً میزد تو دروازه، آفسایدی در کار نمیبود، چون اونیکی مهاجم سوریه پشت سر دروازه بان بود و مزاحمتی برای دیدش ایجاد نمیکرد. برای همین مدافع ژاپن رفت روی پاش و سعی کرد جلوش رو بگیره. مدافع توپ رو نزد و مهاجم زد اما فشاری که دفاع ژاپن روی بدن فوروارد آورد (مثلاً خوردن تنه یا هل دادن با دست) باعث شد که توپ به جای رفتن به سمت دروازه به سمت اون دو تا بازیکن بره چون که مهاجم سوریه توپ رو با نوک پاش زد که دقتش کم هست.
    اینکه حرف من به نظرتون خنده دار اومده نظر شخصی شماست نیازی به عذرخواهی نیست

در مورد اون صحنه هم اکثر شبکه های عربی به خوبی نشون دادن که مدافع ژاپن ضربه رو زد
    دیگه کسی روی اینکه کی به توپ ضربه زده بحثی نداره

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

آخ جون عربستان حذف شد

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واقعا حظ میکنم جدول گروه دو رو میبینم کی فکرشو میکرد اردن و سوریه پشت سرهم عربستان رو ببرن؟!

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

واقعا حظ میکنم جدول گروه دو رو میبینم کی فکرشو میکرد اردن و سوریه پشت سرهم عربستان رو ببرن؟!
    من

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

من که نگفتم مدافع ژاپن نباید جلو میرفت ... من میگم اگر هم مدافع توپ رو زده با توجه به حالتی که داشت توپ نمی تونست با اون شدت به طرف دروازه بره .. در واقع منم فکر میکنم مهاجم با نوک پا توپ رو زده
    my bad

اینکه حرف من به نظرتون خنده دار اومده نظر شخصی شماست نیازی به عذرخواهی نیست

در مورد اون صحنه هم اکثر شبکه های عربی به خوبی نشون دادن که مدافع ژاپن ضربه رو زد
    دیگه کسی روی اینکه کی به توپ ضربه زده بحثی نداره
    من تلوزیون های عربی رو ندیدم. اما از سه زاویه ای که ایران نشون داد از دو تاش مشخص بود که مهاجم زده. در مورد اینکه گفتی ترکی از همه نزدیک تر بود، زاویش رو هم تحت نظر بگیر. با اون زاویه شدیدی که ترکی داشت که حدود مثلا! 150 درجه ساعتگرد بادو تا بازیکن ها بود، تشخیصش خیلی سخته و همین زاویه ممکنه (صد در صد) باعث اشتباهش شده. پای ژاپنی به سمت توپ رفت تا جلوش رو بگیره، سوری توپ رو زد، دید ترکی پوشیده بود (با بدن و پای ژاپنی) توپ هم حرکت کرد. نتیجه این شد که ترکی دید ژاپنی توپ رو زد. اگه اشتباه نکنم کفش سوری هم سفید بود که کار ترکی رو سخت تر کرد. اینکه قاطعیت داره هم که قبلاً گفتم. تو لیگ خودمون هم خیلی قاطعیت نشون میده. تا جایی که اکثر اوقات رفتارش زننده هست. ولی اکثر اوقات هم اشتباه میکنه.

اون دسته از دوستانی هم که میگن باید منتظر AFC شد یادشون باشه که همیشه فدراسیون های ملی یا قاره ای یا جهانی از داورها حمایت میکنند. خیلی کم پیش میاد که انتقاد مستقیم بکنن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •