تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 82 اولاول ... 135359606162636465666773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 818

نام تاپيک: Gears of War 3

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اقا جدا شدن سبکا مرادی تو سبک انچارتد یدونه تو 360 نشونمون بده..؟
    این پستها عوارض اینه که به یاهو نمیای وگرنه اونجا حل میکردیم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب یه ساعتی تونستم بازی کنم
    گرافیک بازی اونی نبود که فکر میکردم
    سرعت بازی بینهایت بالا رفته و هیجانی تر شده
    اولش رو که دیدم فکر کردم بازی رو انداختن بهم چون تو زندان بود

مهدی جان حرفت حقه..؟ پس اون پستت رو برام معنی کن کجای اون پست ما و شما رو جدا میکنه..؟
    با بازی خودت حال کردی هر کاری می خواهی بکن ولی این که بیایی روی کنسول ما و این که چه عناوینی داره مانور نباید بدی پس این حرفت درست نیست.

من پست آخرم را در باره این موضوع میزنم و دیگه در این مورد دوست ندارم بحث کنم .
    شما خودت فن سونی هستی و میایی خیلی راحت بازی 360 را میکوبی ، الان این جملتون که گفتید گرافیک اونی نبود که فکر میکردید یعنی چی؟ یعنی گرافیک بده ؟
    خوب این گرافیک که نسبت به بازی قبلی در حده وحشتناکی پیشرفت کرده خوب یعنی شما چی فکر میکردی که الان اون نیست ، مثلا باید در حد فیلم های هالیوودی میشد .
    کاملا مشخصه با این جملتون دارید بازی را میکوبید .
    اولا من یه نصفه جمله به طور کلی در مورد سونی گفتم ، نه از عنوانی حرف زدم نه چیزی که شما اومدی تو یه پست متلک گونه گیرز رو طلا کردی و بردی تو موزه !!! ، خوب این چه معنی داره ؟ اصلا من این جوری گفته بودم که شما این جوری جواب دادی ؟ .
    والا ما با بازی خودمون داریم حال میکنیم ، شما سونی ها اومدید پست های ما رو نقل قول کردید ، ما به کسی کاری نداشتیم که . غیر از اینه ؟

الان ما مایکروسافتی ها به شما کار داریم یا شما اومدی تو تاپیک ما داری بحث راه میندازی . حداقل بزارید از پست قبلیتون 5 دقیقه بگذره بعد حرف خودتون رو نقض کنید
    Last edited by mehdi30nema; 06-10-2011 at 22:17.

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام

توروخدا فن بازی و بحث رو تموم کنید بیاید از بازی بگید...

محتوای مخفی: خاکستر 
    وای خدای من اون صحنه ای که مردم تو شهر به صورت خاکستر در اومدن واقعا تاثیر برانگیزه اون حالتهایی که همدیگه رو بغل کردن یا بچه هاشونو تو آغوش گرفتن. جگر آدم کباب میشه.

ولی جدا بس کنید بحث های فن بازی رو. من خودم عشقم این بازیه اما دارم میام صحنه ها و ویژگی های احساسی این بازی رو مطرح میکنم با هیچ بازی مقایسه هم نمیکنم.

4. 2 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

والا ما با بازی خودمون داریم حال میکنیم ، شما سونی ها اومدید پست های ما رو نقل قول کردید ، ما به کسی کاری نداشتیم که . غیر از اینه ؟
    دقیقا غیر از اینه مهدی جان...
    میگم مهدی جان برم یه تاپیک دیگه بزنم اونجا نظرمو بگم..؟ بنویسم کسانی که طرفدار سونی هستن بیان انونجا نظرشون رو بگن
    من نظرمو گفتم میدونی به نظر من گرافیکش اونی نبود که انتظار داشتم ممکنه یکی خوب ببینه یکی بد این دیگه به میل و سلیقه افراد برمیگرده شما کاربر فهمیده ای هستید فکر کنم الان اون حرف منو درک کردید که نظرم بود و برای چیزی یا کسی تحمیل نکردم

ولی شما تو پستت حرفی زدی که منم تصدیقش کردم غیر از اینه..؟ بعد پستتون میبینید که من چی گفتم اینم غیر از اینه..؟
    در پست بعدیم هم به صورت یک تذکر گفتم که اون حرف شما دلیلی میشه بر این بحث ها که نمونش از حرف دوستمون

الاناس که یه جنگی چیزی در بگیره اینجا
    در ضمن این حرف رو شما گفتید ما ها اینجا شما ها اونجا یا هر چی درست هست یا نه..؟ منم گفتم حرف رو شروع نکنید ما و شما رو نداشته باشم
    من پست آخرم را در باره این موضوع میزنم و دیگه در این مورد دوست ندارم بحث کنم .

اونوقتی که 90 درصد کاربرای اینجا اهمیت نمیدادن من تاپیک بازیهای تراز اول سال 2011 رو زدم و بازیها رو بر اساس سبک بندی که گیم اسپات و بقیه سایتا انجام دادن انجام دادم...... .
    تاپیک تو یکی از ارزشمند ترین تاپیک های فروم هستش بر منکرش لعنت

تنها بازی هم سبک gears تو ps بازی socom هستش و بازی uncharted همتایی از لحاظ انحصاری در x360 نداره..... .

سوکوم رو من بازیش کردم درسته واقعا نمی تونه به سطح گریز برسه حرفت حقه
    Last edited by Layken; 06-10-2011 at 22:41.

6. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

این پستها عوارض اینه که به یاهو نمیای وگرنه اونجا حل میکردیم
    اونوقتی که 90 درصد کاربرای اینجا اهمیت نمیدادن من تاپیک بازیهای تراز اول سال 2011 رو زدم و بازیها رو بر اساس سبک بندی که گیم اسپات و بقیه سایتا انجام دادن انجام دادم...... .

اونجا مشهودا نوشتم که کدوم بازیها هم سبک این بازیها هستن......... .

اگر به زاویه دوربین باشه که گفتم باید splintercell و metalgear و lanoire و infamos و بقیه بازیها هم سبک gears باشه... .
    تنها بازی هم سبک gears تو ps بازی socom هستش و بازی uncharted همتایی از لحاظ انحصاری در x360 نداره..... .

+
    البته اگه منظورت از اینکه :
    اقا جدا شدن سبکا
    منظور دیگه ای باشه گفتم که من سال قبل تو تاپیکش نوشتم که سبک اینا چیه......... .البته اگه میخواهین یکی حساب کنین هم فرقی نداره.... .
    دو تا بازی هستن و ارزش خاصی برای من ندارن اصلا بگین هر دو ورزشی هستن
    .
    .

8. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

منو باش که به یک PC که دارم دلم خوشه می یام اینجا ببینم گیرس عزیز چه کارها کرده اونوقت آقایان سر ایکس باکس و پلی شون درگیرند دارند به رخ همدیگه میکشند انگار ارث اب و اجدادیشونه که دارن ازش دفاع می کنند بشینید درباره بازی حرف بزنید ببینیم چه ها داره لذت ببریم

10. 5 کاربر از xlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

منو باش که به یک PC که دارم دلم خوشه می یام اینجا ببینم گیرس عزیز چه کارها کرده اونوقت آقایان سر ایکس باکس و پلی شون درگیرند دارند به رخ همدیگه میکشند انگار ارث اب و اجدادیشونه که دارن ازش دفاع می کنند بشینید درباره بازی حرف بزنید ببینیم چه ها داره لذت ببریم
    بازی سراسر هیجانه انگار که قسمت های قبلیرو تا حالا ندادن و این اولین قسمت این بازیه انقدر که گیم پلی لحظه به لحظه ادرنالین بازیباز رو کم و زیاد میکنه
    حتما به دوستان توصیه میکنم ادرنالین همراهشون داشته باشن که نیاز هستش
    کلا هر چیزی که فکر میکنی به یه بازیباز لذت میده این داره

12. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تمام شد انشالله ؟!
    3 صفحه نظاره کردم همه ی باقالی ها به خاطر 2 تا جمله ی فیلسوفانه کاشته شد:

واقعا PS3 میخاد با چه عنوانی با این بازی رقابت کنه ؟
    آره واقعا بیچاره سونی..........!!!!!!!!!!!
    کمی جنبه داشته باشید وقتی یک بازی با این همه فاکتور در سطح عالی دارین تجربه می کنین نیاین به این شکل پست تهاجمی و ترول گونه بدین جو آروم یک تاپیک رو تخریب کنین

14. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

بالاخره ما نفهمیدیم این تایپیک درباره geow3 هست یا درباره مقایسه بین xbox و sony.

بهتر نیست به جای این حرف های تکراری کمی درباره خود بازی و گرافیک و گیم پلی و نحوه انجام دادن مراحل بازی بحث کنیم؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

دیشب بعد از موارد فوق که رخ داد چی میچسبید ؟ مطمئنا هیچ چیز جز این بازی اون لحظه فاز نمیداد
    تا ساعت 3 صبح بازی کردم به کوب یک ضرب انقدر گیم پلی بازی عالی هستش ادم فکر میکنه نیم ساعت هستش بازی کرده
    مخصوصا که همه شخصیت ها یه حسی به ادم میدن انگار داریم فدایی همدیگه میشیم
    فعلا تا اینجا فوق العاده باید گفت به این بازی

17. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •