تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 674 اولاول ... 135359606162636465666773113163563 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آخجون PES 2011 هم میاد ... امیدوارم چهره بازیکن ها خوب و واقعی باشه مثل قبل نباشه که کلن چهره تیم ایران اشتباه بود و کلی ایراد داشت ...

عزیز دل برادر اینجا ایرانه یعنی کشوری که 365 روز سال تو تحریمه!! همین هم که تیم ایران رو بین کشورها میبینی باید خدا رو شکر کنی!!!

یادمه یه بار اسم علی دایی رو نوشته بودن ALI DAHOO حالا قیافش بماند!!!

2. این کاربر از steve_jobs47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

عزیز دل برادر اینجا ایرانه یعنی کشوری که 365 روز سال تو تحریمه!! همین هم که تیم ایران رو بین کشورها میبینی باید خدا رو شکر کنی!!!

یادمه یه بار اسم علی دایی رو نوشته بودن ALI DAHOO حالا قیافش بماند!!!
    ربطی به تحریم نداره بجز کره و ژاپن تو اسیا تیم دیگه ای لیسانس نشده حتی چین
    تو اروپا وامریکا هم همینجوره حتی تیم امریکا و شیلی و ... لیسانس نشده و کاری به تحریم نداره

4. 13 کاربر از nasrGod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

اگه گیم پلی بازی تو این نسخه واقعا دقیق کار بشه و کامل بشه تا مرز 70 درصد مطمئنن برای نسخه های بعدی وقت زیادی برای کارکرد روی انیمشن و مودهای بازی دارن

منم خیلی دوس دارم بدونم کار این گروه bluesky چیه خیلی جالبه بدونم ولی خودم فکر کنم کارش روی بخش توسعه پیشرفته کردن گرافیک بازی باشه

واقعا کمی فکر کنیم سخته برای شرکتهای که فقط وقت تقریبی 1 ساله برای ریلیز بازی دارن که همه موارد رو بدون نقص دارا باشه و همه رو راضی نگه داشت

امسال واقعا خیلی امیدوار کننده بوده گیم پلی های که از بازی منتشر شده واقعا حیرت انگیزه که کمتر تو نسخه های قبلی اینقدر تغییر رو دیده بودیم
    فقط باید صبر داشته باشیم تا روزی که بازی بیاد و خودمون پشت سیستم بازی رو تست کنیم بعد اگه همه چیز طبق اونچه که انتظار داشتیم باید واقعا کنامی رو ستایش کنیم

تو این نسخه تغییراتی از جمله تغییر گیم پلی - نوع استیل لباسها - انیمشنهای جدید - منوی واقعا زیبا ی بازی که واقعا چشم نواز بود خیلی زیبا کار شده روش - و اینکه فقط روی قسمت گزارشگری و جو موجود تو ورزشگاهها هم کار بشه عالیه که بعید میدونم با وقتی که کنامی روی بخش گیم پلی گذاشته برای این قسمتها زیاد تغییرانی صورت بگیره

خوشحالم که Pes طرفداری داره که مشکلاتش رو میدونن و شرکت بازیسازی داره که درصد رفع این مشکلات برای طرفداری خودش هستش

Last edited by Konami_Pc; 03-07-2010 at 05:35.

6. 4 کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

فکر کنم که bluesky کار روی انیمیشن ها رو به عهده داره.حالا باید از حسین بپرسی.
    یه چیز دیگه که این داورا رو نمیخوان متنوع تر کنند فکر کنم دیگه این داوره(فکر کنم کمپانی) سنش از سن داوری گذشته باشه.همه بازی ها رو قضاوت میکنه.
    یه چیز دیگه اینکه اگر امسال بتونن قابلیت اینکه توپ های لب خط اوت رو مثل بازیکنای واقعی فوتبال نگه دارن تا به اوت بره نکه تحت فشار سریع به بیرون بزن و شاهد درگیری های لب خط برای تصاحب توپ باشیم(مثل هونتلار توی بازی دیروز دقایق آخر بازی)

8. این کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

PES 2011's goal is 'to win back hardcore'

دیروز جان مورفی که حالا مسولیت بازاریابی و همینطور پابلیک رلیشن شرکت در بریتانیا رو هم به عهده گرفته ( ایشون از سال 98 با این شرکت داره کار میکنه ) مقاله کوتاهی با تیتر بالا در رابطه با مساله طرفدارن و فن های این بازی مینویسه که به نظرم بد نرسید که توی تاپیک مطرحش کنیم .
    تیتر بالا اشاره به این داره که هدف نسخه 2011 بازی اینه که طرفداران قدیمی بازی که طی چند سال اخیر به مرور به سمت بازی رقیب یعنی فیفا گرایش پیدا کردن رو مجدد به خونه بر گردونه . عبارت win در جمله بالا اهمیت و سختی اینکار و در واقع این مبارزه رو نشون میده .
    ایشون میگه هدف ابتدایی ما توقف روند حرکت طرفدارن قدیمی این بازی به سمت بازی رقیبه و با نسخه 2011 علاوه بر این مساله ما در پی برگشت مجدد طرفدارن قدیمی خودمون هستیم .
    همچنین ایشون اشاره میکنه که نسبت طرفداران این بازی و بازی رقیب یعنی فیفا در کشورهای مختلف متفاوته مثلا در کشورهای فرانسه , اسپانیا و ایتالیا با اختلاف ناچیزی تعداد طرفداران pes بیشتر از فیفاست اما آلمانیها از قدیم فیفا باز بودن .
    جان مورفی در ادامه صحبتهاش اعتراف میکنه که برای بازگردوندن طرفداران قدیمی این سری باید یک شوک اساسی به بازی داد .
    این جمله پایانی ایشون در این مقالست :
    من آرزو میکنم که ما مجدد به مسیر اصلی برگردیم چون اگه تنها یک بازی فوتبال در بازار بازیهای کامپیوتری وجود داشته باشه مطمئنا شاهد یک بازی بسیار بسیار بی کیفیت خواهیم بود .

من چند روز پیش با جستجو توی سایتهای مختلف از بین اخبار جدید و قدیمی آماری از فروش نسخه های نکست جن بازی pes و فیفا پیدا کردم که فکر میکنم برای شما هم جالب باشه .

در نسل کارنت pes حاکم مطلق بازار بود و فروش نسخه های این نسل به مراتب بیشتر از فیفا بود اما برای اولین بار در اولین نسخه نکست جن این دو بازی ورق برگشت و برای اولین سال فیفا با یک میلیون اختلاف حریف خودشو جا گذاشت . در این سال بر طبق آمار نسخه 2008 pes حدود 8 میلیون و فیفا 08 حدود 9 میلیون فروش رو به ثبت رسوندن .
    سال بعد و در شماره 9 این دو بازی اختلاف به دو میلیون نسخه رسید در این سال طبق آمارها شاهد فروش 8 میلیون نسخه ای pes 2009 در برابر فروش 10 میلیونی فیفا 09 هستیم .
    اما در سال 2009 و با انتشار نسخه 10 این دو بازی , در چند ماه ابتدایی بعد از انتشار این دو نسخه از بازی اختلاف باز هم بیشتر شد . فیفا در یک ماه و نیم ابتدایی پس از انتشار بازی آمار خیره کننده 4.5 میلیون نسخه از بازیو به ثبت رسوند و در ادامه و در ماههای دسامبر 2009 و ژانویه 2010 رکورد 9.7 میلیون نسخه رو تثبیت کرد . در این نسخه فیفا رکورد دیگه ای رو هم به ثبت رسوند و اون افزایش درصد فروش نسبت به سال قبل بود . بر طبق آمارها فیفا امسال 26 درصد نسبت به پارسال افزایش فروش داشته بنابراین میشه انتظار داشت تا قبل از انتشار نسخه 11 این بازی آمار فروش به حدود 12.5 میلیون نسخه برسه .
    در حالیکه امسال کونامی تنها تونسته نسبت به پارسال 5 درصد بیشتر فروش داشته باشه و این همون زنگ خطریه که جان مورفی توی صحبتهاش بهش اشاره داشت .

منابع :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    Last edited by 4039; 03-07-2010 at 10:40.

10. 17 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

حسین اگه میهشه در مورد کنترلهای جدید بازی توضیح بده ؟!

12. 5 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ممنون دوستان
    دیگه تریلر یا screenshot جدیدی نیومده؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

منوی واقعا زیبا ی بازی که واقعا چشم نواز بود خیلی زیبا کار شده روش

آقا میشه یک نفر یک غکس از منوی بازی برای ما هم بذاره
    من که هنوز منوی جدید بازی رو ندیدم و نمیدونم چطوریه؟!...ولی با تعریف دوستمون باید خیلی چیز جالبی شده باشه
    ممنون میشم یکی عکسشو بذاره

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آقا میشه یک نفر یک غکس از منوی بازی برای ما هم بذاره
    من که هنوز منوی جدید بازی رو ندیدم و نمیدونم چطوریه؟!...ولی با تعریف دوستمون باید خیلی چیز جالبی شده باشه
    ممنون میشم یکی عکسشو بذاره
    بفرمایید بهزاد عزیز:

16. 5 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

آخه چقدر این استایل بازیکنها در pes زیباست........
    بسیار هنرمندانه کار شده چیزی که در فیفا دیده نمیشه..
    من نمیدونم یعنی اینقدر طراحی مدل و فیزیک انسان در بازیهای ورزشی مشکله که بعضی از بازیهای ورزشی قادر به ساخت اون نیستن؟
    Last edited by JUSTIN11; 04-07-2010 at 02:31.

18. 3 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •