سلام
این ورژنه Server-v0.3.1 . نمی دونم کدومست. فکر کنم 3 باشه . امکانش هست ورژن 2 رو برای من قرار بدید؟
با تشکر...
سلام
این ورژنه Server-v0.3.1 . نمی دونم کدومست. فکر کنم 3 باشه . امکانش هست ورژن 2 رو برای من قرار بدید؟
با تشکر...
بازی رو از اول نصب کن و حتما یه اکانت جدید بسازماله من اين ارور رو ميده.تا حالا 3 بار ريختم ولي باز همين ارور رو ميده.
unable to ind the ubisoft game luncher.please re-install AC II
ubisoft game luncher
Error code 1.
ارور من:
The Appilication has failed to start because its side-by side configuartion is incorrect.
سلام...
حجم بازی بعد ازنصب چقدر باید باشه؟ برا من 6.06GB شد...درسته؟
ورژن لانچر به ورژن بازیت نمیخوره
همین مثلا لانچرت ورژنش 1.00.157
هست ولی ورژن بازیت 1.2.2.
هست همین
و یادت نره نت فرامورک حتما باید نصب باشه
اگر نه فایل سرور اجرا نمیشه.
چون وقتی میخوام Play Now رو بزنم و آیدیم رو اون بالا نوشته ، زیر ِ Syncronizing Save game نوشته :
failed to download save games
سلام دوستان
من بازي رو با values كه يكي از دوستان داد تموم كردم
مشكلي نداره بقيه هم بايد بتونند تموم كنند
Heeeeelp!![]()
سلام
دوستانی که با اساسین مثل من مشکل داشتند . غصه نخورید مشکل حل شد. منظورم همون ارور faild appilication .
این سرور رو دانلود کنید :
بعد این value جدید رو توش بریزید که تا mission 32 بدون مشکل بازی کنید (هنوز value کامل نیومده ولی همچنان در حاله آپدیته )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم host آماده . فکر کنم بدونید باید کجا کپی کنید اگر نه اینجا بریزید و replace کنید: C:\WINDOWS\system32\drivers\etcکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
حل شد دوست عزیز . ایراد از برنامه ای بود که دان زدم. یه ورژن جدید گرفتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)