بالاخره امثال ایمن الظواهری هستن که نشستن سرچشمه و میتونن از این تستها بگیرن ولی مال بقیه اینطوریه.
تو از کجا می دونی اون ایمنی ظهوری بوده؟ من همینجوری تست رو پیدا کردم شاید مسئل مرکز مخابراتی اومده کلاس بگذاره کل پهنای باند مرکز رو گذاشته تست گرفته
دیگه بیشتر از این نمیشه انتظار داشت.
برو خدا رو شکر کن سرعت آپلودش بالتر از مال منه:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مال من که رو 32 بسته شده. ولی با این حساب پینگش واسه سرورهای گیم داخلی بین 70 تا 110 هستش و بهتر از پارس آنلاین جواب میده واسه بازی.
---------- Post added at 02:13 AM ---------- Previous post was at 02:13 AM ----------
اگه شب و روز 140 باشه که فوق العادس!
شبانه 1 تا 7؟ بعد من مطمئن باشم مال مام رو 2 مگ بسته میشه...؟ آخه از شانس گند من نگو که...
.gif)
اگر تهرانی خیالت تخت باشه
---------- Post added at 02:15 AM ---------- Previous post was at 02:13 AM ----------
سلام تا بحث کوچ کردن داغه شروع کنم.
من سرویس adsl صبا نت از کرج دارم ولی مدتی مثل .... شارژ می دزده می خوام بین پارس آنلاین و مخابرات یکی رو انتخاب کنم.
مخابرات سرعت کم ولی نامحدود
پارس سرعت باز ولی محدود
600 مگ از صبا مونده که بعید می دونم تا آخر هفته بکشه یه وب گردی روزی 200 مگ شارژ می خوره به قول صبا نت گوشامون درازه از پس ویروس هایی که شارژ ما رو مصرف می کنن بر نمی یاییم. بگذریم به نظرتون چکارکنم؟ راستی چرا پینگ تو کشورمون اینقدر بالا رفته ؟ احتمال میدم کار این سرور قندشکن باشه.
عزیز این دزد بودن ISP ها یک شایعه بیشتر نیست من هم خودم یک مدت به شاشتل شک کرده بودم ولی دیدم ترافیکی که روی کانکشن ویندوزه میندازه با ترافیکی که ازم کم میکنه برابره.