تو صفحات قبل از نظر قیمت چیزی دستگیرم نشد.
اگه میشه تو تهران یه جارو معرفی کنید که بتونم برم قیمت بگیرم.
من فعلا امکان ارسال پیغام خصوصی فعال نشده.نمیتونم به دوستان پیغام خصوصی بفرستم.اگه میشه مشخصات یه سیستم رو معرفی بکنند.مرسی
تو صفحات قبل از نظر قیمت چیزی دستگیرم نشد.
اگه میشه تو تهران یه جارو معرفی کنید که بتونم برم قیمت بگیرم.
من فعلا امکان ارسال پیغام خصوصی فعال نشده.نمیتونم به دوستان پیغام خصوصی بفرستم.اگه میشه مشخصات یه سیستم رو معرفی بکنند.مرسی
پاساژ های کامپیوتر برای اینکار هست مثل پاساژ رضا یا ایران یا امثال اونها.
مشخصات چندین سیستم هم تو این تاپیک ذکر شده.این 60 صفحه تاپیک رو بخونید همه چیز دستگیرتون میشه.
با AMD حال نميكنم
مدل اينتلي رو پيشنهاد بدهيد لطفا
خيلي گرون در مياد
لپ تاپ و PC دارم
عرض كردم صرفا جهت ديدن نوع بخصوصي از iايميج بلوري نيازمندم
جايي نيست مه مثلا يه مدل پر قدرت PC را با بهترين بلوري پلير ها مثلا LX-55 PIONEER يا ... مقايسه كرده باشه ؟
Last edited by mr_rayan; 13-06-2013 at 07:11.
قبلا بازار را برای کیس مناسب HTPC گشتم مورد مناسبی پیدا نکردم .
دوستان ایده جالبی به ذهنم رسیده : میشه پنل جلویی پلاستیکی کیس را با پنل استیل که جای ورودی ها و خروجی ها با لیزر کنده شده عوض کرد طراحی و اجرا از من و حتما عکس هاش را اینجا میزارم اما پیشنهاد کیس مناسب از شما و حتما خوابیده !
اگه کیس HTPC در بازار هست ممنون میشم معرفی کنید
اینو دیده بودم یادمه اون موقع قیمتش 80 بود ! درست یادم نیست
الان چنده ؟
کیس htpc موجوده فقط دو مدل q100 و q3 که در سایت sama.cn میتونید مشخصاتشو ببینید ....
تمام آلومینیوم همراه با ریموت و نمایشگر دیجیتال .......
کنترلش مدیاسنتر میباشد و با تمام قابلیت ها و برنامه های مدیاسنتر کار میکنه ....
کیس رو با ریموت خاموش و روشن میکنه . ..............
این مشخصات سیستم منه.و از همه نظر عالیه.فایل های بلوری ایزو هم به راحتی و با نهایت کیفیت پخش میکنه.
مادربرد Asrock H61M
سی پس یو Core i3 2100
هارد 1.5 ترا سامسونگ
کیس tenouos green
دی وی دی sony
رم دوتا دو گیگ DDR3
برای مقایسه باید سرچ کنید.من بلوری پلیر pioneer 450 هم دارم که از نظر تصویر تفاوتی با مدل LX55 نداره.
خیلی وقت گذاشتم و در مورد تفاوت های HTPC که دارم و بلوری پلیرم مقایسه انجام دادم.ولی هنوز هم زوده که نتیجه ای اعلام کنم.ولی اینو بدون که تفاوت ها جزِییست.
الان اگر پیدا بشه شاید حدود 120 تومن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)